Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ενδιαφερομαι για το κινητό αλλά έχω δυο σημαντικές απορίες η πρωτη έχει να κανει με τις μνήμες. Πως είναι χωρισμένη η μνήμη του κινητού; απο το L7 που είχα μου εμφάνιζε μια μνήμη η οποία ηταν για τις εφαρμογές γύρω στα 2Gb αν θυμάμαι καλά και δεν μου έφτανε. Μια αλλη εσωτερική για τα υπόλοιπα αρχεία και μετα την μνήμη SD! Με τόσες μνήμες γινόταν μπαχαλο στο κινητό και θυμάμαι οτι είχα πολλές φορες θέμα με τις εφαρμογές αλλες μπορούσαν να αποθηκεύσουν μονο στην μνήμη των εφαρμογών και δεν μπορούσαν να αποθηκεύσουν στην αλλη η οποία ηταν για αρχεία! Αυτό υπάρχει και στο G;

Και το άλλο θέμα είναι αν η εφαρμογές της Μάμας Lg λειτουργουν άψογα και χωρίς κολληματα. Γιατί παλι στο L7 η εφαρμογή των μυνημάτων και των επαφών άνοιγε μετα απο 3" και βάλε. Είχα βάλει εφαρμογές τρίτων και είχα λύσει το πρόβλημα.

Ευχαριστω ....

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Ενδιαφερομαι για το κινητό αλλά έχω δυο σημαντικές απορίες η πρωτη έχει να κανει με τις μνήμες. Πως είναι χωρισμένη η μνήμη του κινητού; απο το L7 που είχα μου εμφάνιζε μια μνήμη η οποία ηταν για τις εφαρμογές γύρω στα 2Gb αν θυμάμαι καλά και δεν μου έφτανε. Μια αλλη εσωτερική για τα υπόλοιπα αρχεία και μετα την μνήμη SD! Με τόσες μνήμες γινόταν μπαχαλο στο κινητό και θυμάμαι οτι είχα πολλές φορες θέμα με τις εφαρμογές αλλες μπορούσαν να αποθηκεύσουν μονο στην μνήμη των εφαρμογών και δεν μπορούσαν να αποθηκεύσουν στην αλλη η οποία ηταν για αρχεία! Αυτό υπάρχει και στο G;

Και το άλλο θέμα είναι αν η εφαρμογές της Μάμας Lg λειτουργουν άψογα και χωρίς κολληματα. Γιατί παλι στο L7 η εφαρμογή των μυνημάτων και των επαφών άνοιγε μετα απο 3" και βάλε. Είχα βάλει εφαρμογές τρίτων και είχα λύσει το πρόβλημα.

Ευχαριστω ....

Δεν φαινεται να υπαρχει διαχωρισμος. Τα διαθεσιμα ειναι 25GB καθαρα.

Σε τετραπυρηνο τερας αν δεν λειτουργουσαν κι αυτες σωστα...θα χαμε προβλημα (οπως εχουν οι κατοχοι του S3).

Λειτουργεί σαν βάση. Δηλαδή, για τις δεδομένες συνθήκες που το ρυθμίζεις εκεί θα την πηγαίνει. Αν και εφόσον χρειαστεί (μέσω του φωτόμετρου), θα την συκώσει και μετά θα την επιστρέψει πάλι εκεί. Αν δεις κιόλας, μπορείς να αλλάξεις την ρύθμιση παρόλο που έχεις το αυτόματο. Και αυτό ακριβώς γιατί ρυθμίζεις την βάση από την οποία θα ξεκινάει. Μια χαρά είναι, πολύ σωστό σαν σκέψη και βολικότατο. Μόνον που αντιδράει λίγο άτσαλα. Δεν είναι ομαλή η αλλαγή, πράγμα που περικές φορές δίνει την εντύπωση ότι έχει πρόβλημα η οθόνη και ανεβοκατεβαίνει η φωτηνότητα! :confused:

Καλο...συνεχιζει να με εντυπωσιαζει...

Καλησπέρα,

Ευχαριστω ....

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Δεν υπάρχει εσωτερικός - εξωτερικός χώρος αποθήκευσης. Στα διαθέσημα 25GB μπαίνουν όλα! Εφαρμογές, αρχεία, τα πάντα.;)

Κολλήματα? :blink:

Κάτσε να ανοίξω τον Μπαμπινιώτη να δω τι θα πει!:lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν φαινεται να υπαρχει διαχωρισμος. Τα διαθεσιμα ειναι 25GB καθαρα.

Σε τετραπυρηνο τερας αν δεν λειτουργουσαν κι αυτες σωστα...θα χαμε προβλημα (οπως εχουν οι κατοχοι του S3).

Η απάντηση σου είναι βάσει ότι είσαι κάτοχος του G;

Η το έχεις διαβάσει; Sorry απλά θέλω να είναι σίγουρος, ήταν ο λόγος που πούλησα το L7 δεν θέλω να ξανά κάνω το ίδιο λάθος ήταν μεγάλη απογοήτευση και δεν θέλω να ξανά περάσω τα ίδια :(

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Δεν υπάρχει εσωτερικός - εξωτερικός χώρος αποθήκευσης. Στα διαθέσημα 25GB μπαίνουν όλα! Εφαρμογές, αρχεία, τα πάντα.;)

Κολλήματα? :blink:

Κάτσε να ανοίξω τον Μπαμπινιώτη να δω τι θα πει!:lol:

Ευχαριστώ, με κάλυψες.

Η το έχεις διαβάσει; Sorry απλά θέλω να είναι σίγουρος, ήταν ο λόγος που πούλησα το L7 δεν θέλω να ξανά κάνω το ίδιο λάθος ήταν μεγάλη απογοήτευση και δεν θέλω να ξανά περάσω τα ίδια :(

Έχω ήδη 6 γιγα εφαρμογές και συνεχίζω. :-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έχω ήδη 6 γιγα εφαρμογές και συνεχίζω. :-D

Καμιά 600αριά εφαρμογές να υποθέσω; Έχεις δει διάφορα στην απόκριση του κινητού με τόσες πολλές εφαρμογές;

Καμιά 600αριά εφαρμογές να υποθέσω; Έχεις δει διάφορα στην απόκριση του κινητού με τόσες πολλές εφαρμογές;

Όχι ρε συ, καμιά εκατοστη έχω, απλά έχω περάσει και 2 παιχνίδια των 1 και 1,5 γιγα το καθένα.

Το τηλέφωνο συνεχίζει πάντως να δουλεύει υποδειγματικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κάτι άλλο, επειδή έχω γύρω στις 250 εφαρμογές, δεν υπάρχει περίπτωση να τις στήσω όλες από την αρχή, αλλά θα τις επαναφέρω μέσω titanium backup. Όμως αυτή τη στιγμή έχω gingerbread στο S2 και έχω διαβάσει ότι δεν είναι ότι καλύτερο να γίνονται restore τα data των εφαρμογών από χαμηλότερη έκδοση λειτουργικού. Λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα στο συγκεκριμένο κινητό; Κάποιος που να το έχει τολμήσει;

Σκέφτομαι και γω να γυρίσω απο S3 στο G (ωωωω! μα τι έκπληξη....) για διάφορους λόγους.

Μετά απο 6 περίπου μήνες συμβίωσης...

1) το εχω βαρεθεί (πράγμα που δεν συμβαίνει με το S2)...

2) Κρασάρει με ευκολία (πράγμα που δεν το πίστευα ότι θα το έλεγε κάποιος για το S3)

3) Κολλήματα σε native menus, ιδιαίτερα σε αυτα των τηλεφωνικών καταλόγων.

Έχοντας διαβάσει όλο το thread εχω κάποιες ερώτησεις....

1) Είναι εμφανής η διαφορά στις ίντσες; (οκ μιλαμε για 0,1 αλλά σίγουρα θα υπάρχει, εστω και ελάχιστη διάφορα)....

2) Ακουω για την μέτρια φωτογραφική μηχανή. Πόσο χειρότερη είναι απο του γαλαξία:

3) Σαν γενικότερη εμπειρία χρήσης αξίζει ή σε αφήνει με την αίσθηση πως κατι του λείπει;

Περηφανος κατοχος. Κι εχουν περασει πολλα απ' τα χερια μου.

Σκέφτομαι και γω να γυρίσω απο S3 στο G (ωωωω! μα τι έκπληξη....) για διάφορους λόγους.

Μετά απο 6 περίπου μήνες συμβίωσης...

1) το εχω βαρεθεί (πράγμα που δεν συμβαίνει με το S2)...

2) Κρασάρει με ευκολία (πράγμα που δεν το πίστευα ότι θα το έλεγε κάποιος για το S3)

3) Κολλήματα σε native menus, ιδιαίτερα σε αυτα των τηλεφωνικών καταλόγων.

Έχοντας διαβάσει όλο το thread εχω κάποιες ερώτησεις....

1) Είναι εμφανής η διαφορά στις ίντσες; (οκ μιλαμε για 0,1 αλλά σίγουρα θα υπάρχει, εστω και ελάχιστη διάφορα)....

2) Ακουω για την μέτρια φωτογραφική μηχανή. Πόσο χειρότερη είναι απο του γαλαξία:

3) Σαν γενικότερη εμπειρία χρήσης αξίζει ή σε αφήνει με την αίσθηση πως κατι του λείπει;

Το G σε σχεση με το S3 ειναι κατα πολλες κλασεις ανωτερο. Ποιοτητα κατασκευης ουτε καν μπορω να περιγραψω την διαφορα, το δουλευω στο Eco Mode (με 2 πυρηνες) και παει καλυτερα απο τους τεσσερις του S3.

Η διαφορα στις ιντσες ειναι ανεπαισθητη, το λεω εκ πειρας οταν τα εβαζα διπλα διπλα. Η φωτογραφικη δε νομιζω οτι ειναι πολυ μακρια απο αυτη του γαλαξια.

Για το βασικο, την εμπειρια χρησης. Και απευθυνομαι σε ολους τους haters ειδικα. Την δουλεια που χει κανει η LG τελευταια για να μας δινει ενα υπερπληρες smartphone δεν την εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως αλλη κατασκευαστρια. Καμια, το λεω και το υπογραφω. Το κινητο φερει και bloatware, οχι πολυ, αλλα εχει και εφαρμογες που τωρα η Samsung βαζει στο S4. Δυνατοτητες πολλες παραμετροποιησης. Με αλλα λογια, η LG δε θα σου δωσει πρωτη την 4.2 αλλα σε καθε εκδοση κανει σοβαρη δουλεια, το ακριβως αντιθετο απο τη Samsung δηλαδη. Α και το χαρακτηριστικο με τα πολλαπλα παραθυρα της Samsung ή το αντιστοιχο Qslide της LG, ειναι αστειο το ποσο καλυτερο ειναι αυτο της LG (αλλαζουν μεγεθος και δεχονται transparency level).

Συνεπως, μεταξυ S3 και G δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Παιζουν σε διαφορετικες κατηγοριες.

Αυτό για τις αναβαθμίσεις συγκεκριμένα είναι λίγο κουραστικό. Όπως έχω γράψει και σε άλλο topic, η "επανάσταση" στο android ήρθε με την έκδοση Froyo 2.2. Τότε ήταν που είδα πραγματικά άλλο κινητό (στο τότε κορυφαίο HTC desire).

Από κει και πέρα το Android έχει πάρει την φυσιολογική εξέλιξη που θα είχε με κάποιες απλές διορθωτικές κινήσεις.

Το αν έχει 4.1.2 ή 4.2.3,24356 δεν μου λέει κάτι. (Αυτό το αναφέρω γιατί είναι η κύρια αφορμή για να την "πει" κάποιος στην LG). Αν γίνει κάτι, αυτό θα δοθεί μετά την έκδοση 5.0.

Btw, ευχαριστώ για την απάντηση sx1vg18.

Εξακολουθεί βέβαια ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας να είναι η κάμερα καθώς σε ένα review άκουσα ότι είναι προ τριετίας η δυνατότητές της...

Επίσης -για μένα πάντα- είναι επίφοβο το εξόγκωμα που έχει η κάμερα πίσω.

Ειναι καθαρα υποκειμενικος ο ορος καλυτερο η καλυτερη συσκευη. Απλα. Μην αμφισβητουμε και ωραιοποιουμε χωρις αντικειμενικοτητα. Η ιστορια μεταξυ των, οσον αφορα τα δυο αυτα μοντελα, ειναι συγκρινομενα, ανιση. Για να μην γελαστεις, αρκετα μπροστα σε πολλους τομεις ο γαλαξιας. Μπορουμε να το αναλυσουμε οποτεδηποτε εχεις τη ευχερεια. Με φιλικους και μονο τονους. Ομως εχω μια δυσκολια οσον αφορα το πως διαφημιζονται αντικειμενα κατοχων με βαθεια υποκειμενικο τονο που αγγιζει την υπερβολη. Οταν καθεσαι και ωραιοποιεις κατι που εχεις για να πεισεις εναν συνομιλητη, τοτε υποτιμας την νοημοσυνη του. Ειναι η ουσια ενος διαλογου αναμεσα, θαρρω, σε ενηλικες και σωφρονες, να παρουσιαζουν την αντικειμενικοτητα με περισσια λογικη και μετριοφροσυνη. Συγνωμη για το off topic. Δημητρης.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Ειναι καθαρα υποκειμενικος ο ορος καλυτερο η καλυτερη συσκευη. Απλα. Μην αμφισβητουμε και ωραιοποιουμε χωρις αντικειμενικοτητα. Η ιστορια μεταξυ των, οσον αφορα τα δυο αυτα μοντελα, ειναι συγκρινομενα, ανιση. Για να μην γελαστεις, αρκετα μπροστα σε πολλους τομεις ο γαλαξιας. Μπορουμε να το αναλυσουμε οποτεδηποτε εχεις τη ευχερεια. Με φιλικους και μονο τονους. Ομως εχω μια δυσκολια οσον αφορα το πως διαφημιζονται αντικειμενα κατοχων με βαθεια υποκειμενικο τονο που αγγιζει την υπερβολη. Οταν καθεσαι και ωραιοποιεις κατι που εχεις για να πεισεις εναν συνομιλητη, τοτε υποτιμας την νοημοσυνη του. Ειναι η ουσια ενος διαλογου αναμεσα, θαρρω, σε ενηλικες και σωφρονες, να παρουσιαζουν την αντικειμενικοτητα με περισσια λογικη και μετριοφροσυνη. Συγνωμη για το off topic. Δημητρης.

Σε βλεπω πιο διαλακτικο και πιο σωστο τωρα! :)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ανεκαθεν υπηρξα διαλλακτικος. Αλλωστε η διαθεση ειναι καθαρη. Εσυ παρεξηγησες προχθες. Οσον αφορα το ονομα του προφιλ σου, που αναφερθηκα. Δεν εχω προθεσεις με εριστικοτητα και αμετροεπεια. Τεσπα. Μην φορτωνουμε το φορουμ.

Μην το ξαναπιασουμε.... Το καλο με τα γραπτα ειναι οτι μενουν.

Ειπες ομως κατι πολυ σωστο πριν. Ειναι εντελως υποκειμενικο το θεμα . Κατι που εγω μπορει να θεωρω εξαιρετικό εσυ να το βλεπεις μέτριο και κατι που εσενα σου αρεσει εγω να το θεωρώ απαράδεκτο. Ετσι ειναι αυτα τα πράγματα.

Ειναι ομως γενικο το "κουσούρι" του να μεγιστοποιουμε τις επιλογες μας. Ολοι λιγο πολυ το εχουμε.;)

Συμφωνώ, δεν μπορείς να πάρεις εντελώς σοβαρά κάποιον που έχει το κινητό γιατί θα το ωραιοποιησει υπέρ του δέοντος.

Μόνο που εγώ έγραψα ένα κατεβατό, δεν ξέρω αν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις όπου εξηγώ γιατί είναι καλύτερη συσκευή το G από το S3, το οποίο το είχα ένα χρόνο στα χέρια μου. Οπότε νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που λες, μιας κι εσύ είσαι αυτός που έχει πέσει στην παγίδα της ωραιοποιησης της συσκευής που κατέχει, μιας και το G δεν το έχεις στα χέρια σου. Πως λοιπόν θεωρείς ανώτερο το s3 χωρίς ιδίαν άποψη;

Διότι όποιον κι αν ρωτησεις στο φόρουμ θα σου πει ότι το G είναι ανώτερο του S3, εσύ δεν θέλεις να το παραδεχθεις - καταλάβεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το s3 υπερτερεί σίγουρα στην κάμερα κι όχι με μικρή διάφορα,κάτι πού άλλωστε θα διαπιστώσω.

Στην μπαταρία και στην έξτρα εξωτερική μνήμη πού μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης.

Στα υπόλοιπα είναι κατώτερό και σαν επεξεργαστή αλλά και σαν ποιότητα κατασκευής.

Είμαι σίγουρος επίσης ότι και σαν εμπειρία χρήσης το lg είναι μπροστά,χωρίς lag οπού εκεί το s3 στα quad cores δεν έχει αντίπαλο.στα lags δηλαδή.το είχα και ξέρω από πρώτο χέρι τι εστι lag κι s3.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το s3 υπερτερεί σίγουρα στην κάμερα κι όχι με μικρή διάφορα,κάτι πού άλλωστε θα διαπιστώσω.

Στην μπαταρία και στην έξτρα εξωτερική μνήμη πού μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης.

Στα υπόλοιπα είναι κατώτερό και σαν επεξεργαστή αλλά και σαν ποιότητα κατασκευής.

Είμαι σίγουρος επίσης ότι και σαν εμπειρία χρήσης το lg είναι μπροστά,χωρίς lag οπού εκεί το s3 στα quad cores δεν έχει αντίπαλο.στα lags δηλαδή.το είχα και ξέρω από πρώτο χέρι τι εστι lag κι s3.

Συμφωνώ, μόνο που τραβα μερικές φωτογραφίες και μετά δες τις στον υπολογιστή, εκεί η διαφορά μειώνεται αισθητά, λόγω της σωστότερης απεικόνισης των χρωμάτων από το G. Και πάλι βέβαια του S3 είναι ανώτερη, αλλά δεν μου λέει κάτι μιας και για τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου έχω φωτογραφική, για οπουδήποτε αλλού με καλύπτει. Θα προτιμούσα σαφώς να ήταν σαν του S3, αλλά δεν είναι για μένα τουλάχιστον αποτρεπτικος παράγοντας.

Όσο για την μνήμη, μια η άλλη μιας και στο s3 με 16+16 ήμουν.

Η μπαταρία καλύτερη και είναι λογικό με μια οθόνη μαύρα μεσάνυχτα. Τι κατανάλωση να έχει. Εδώ μιλάμε για το απόλυτο λευκό.

Θα δεις όμως πως η διαφορά στην εμπειρία χρήσης θα είναι χαοτική. Μην σου πω θα την συγκρίνεις και με το s4 που κρατάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αν το δουλέψεις, θα εκπλαγεις πολύ ευχάριστα. Και σε πράγματα που δεν θα το περίμενες.

Γιάννη η συσκευή ζεσταίνεται συχνά; Γιατί το 4Χ που είχα ήταν φούρνος...

Κοίτα, μέχρι στιγμής το ψηλότερο που έχω δει να ανεβάζει σε φουλ χρήση είναι 37 βαθμούς και είναι λίγο ζεστό ψηλά στην κάμερα, οπότε δεν το αισθάνεσαι ιδιαίτερα στο χέρι.

Σε παιχνίδι τύπου most wanted έχει πάει μέχρι 40. Παρά πολύ καλές θερμοκρασίες, άρα δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα θεωρώ.

Επίσης όταν δει πως ανεβαίνει γρήγορα η θερμοκρασία, ρίχνει μόνο του την φωτεινότητα για να την σταθεροποιησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Η τεχνολογια που εχει αναπτυξει ο Γαλαξιας και ακολουθουν πολλες αλλες εταιριες, μαζι και η LG, ειναι πιο μπροστα. Να αναφερθω στους αισθητηρες που κανουν πιο ευκολη και ανετη την επικοινωνια και οχι μονο. Δεν εχω πεσει στην παγιδα στο υπερ του δεοντος αγαπητε Γιαννη, γιατι δεν σχολιασα εγω πρωτος για το κινητο μου, ουτε ανεφερα πως παταει καποιο αλλο κινητο με αμετροεπεια και υπερβολη. Εχεις λαθος εκει. Η αναλυση σου, εχει αντικειμενικη ταυτοτητα, αλλα με προκαταληψη, η οποια ειναι φανερη, οπως η μυγα μεσα στο γαλα.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)