Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest Logi

Μπράβο argyk! Χαίρομαι που δεν έχεις προβλήματα!

Η οθόνη του είναι να την βλέπουν τα S3 να κλαίνε!

Και το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά...

Πες μας και για την κάμερα τις εντυπώσεις σου όταν τη δοκιμάσεις, σε διάφορες συνθήκες.

Απο τις 16.00 το ανοιξα φουλ 100% φορτιζε. Και τωρα γραφει 5 ωρες οθονη και ειναι στο 39% συνεχεια ανοιχτο wifi. Και στήσιμο. Εφαρμογες games κ,λ,π.

Πολυ καλα για αστρωτη μπαταρια.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

δοκιμασε οποτε μπορεσεις και αν διαβαζει μεσο του καλωδιου usb (που ειναι για την φορτιση) usb stickακια (και καλα για επεκταση μνημης αν χρειαστει) :)

Μπράβο argyk! Χαίρομαι που δεν έχεις προβλήματα!

Η οθόνη του είναι να την βλέπουν τα S3 να κλαίνε!

Και το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά...

Πες μας και για την κάμερα τις εντυπώσεις σου όταν τη δοκιμάσεις, σε διάφορες συνθήκες.

Τα παραλές για την οθόνη του S3.. Είναι αναλόγως το γούστο το καθενός.

Φιλικά, Κύρος.:)

Φιλε μου δεν εχω κανενα θεμα με το s3 τα εχω διπλα διπλα και τα δυο η οθονη του s3 χάνετε μπροστα στο lg. Πολυ καλυτερα χρωματα πολυ καλο λευκο χρωμα.

Μην πω στον ηλιο αστο μερα με την νυχτα υπερ του Lg g.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

47% η μπαταρια απτο πρωι ??? :)))

πολυμερικη λιθιου μην ξεχνιομαστε,οπου s & note απλες λιθιου!

:worry:

Οτι πάρεις 100...

Το μεσημέρι στο Πλαίσιο Ηρακλείου έπαιξα λίγο μαζί του δίπλα δίπλα με ένα Siii κι ένα Ν4.

1) Η οθόνη του κυριολεκτικά σκοτώνει. ( το siii δίπλα του ήταν ... )

2) Ταχύτητα, απόκριση αστραπιαία.

3) Ποιότητα κατασκευής δείχνει πολύ καλή, ήθελα να δοκιμάσω να "ξύσω" λίγο το πλαϊνό να δω αν ξεβάφει όπως έδειξε φίλος παραπάνω αλλά ήταν μια σεκιουριτού δίπλα μου και σκέφτηκα ότι δεν είναι καλή ιδέα... :X

4) Για μένα και φυσικά είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό, ήταν το πιο όμορφο τηλέφωνο μαζί με το Ν4 ανάμεσα στα Siii, Ζ, One X που ήταν δίπλα του αλλά ως γνωστόν περί ορέξεως... :)

Τα είχα πει εγώ από τις 23 Απρίλη ( post # 223 ) και χαίρομαι που ο argyk ως κάτοχος πλέον του κινητού με επιβεβαιώνει :p

Δεν είναι θέμα γούστου AMOLED, ειλικρινά η οθόνη του S3 δίπλα στο G απλά δεν υπάρχει... :O

Σε διάφορα βίντεο-review στο youtube δε γίνεται τόσο αισθητό, όποιος όμως μπορέσει να βάλει τα δύο κινητά δίπλα δίπλα θα το διαπιστώσει αμέσως.

( Σε σχέση με το Ν4 από την άλλη, είναι μάλλον καλύτερα καλιμπραρισμένη αλλά η διαφορά δεν είναι και τόσο τραγική )

πολυμερικη λιθιου μην ξεχνιομαστε,οπου s & note απλες λιθιου!

:worry:

την ίδια ακριβώς πολυμερική λιθίου έχει και το Ν4, τώρα πώς τα κατάφεραν να έχουν τόση διαφορά στην απόδοση, αυτό μόνο η LG και η Google το ξέρουν:what:

&εγω το ειδα απο κοντα.Οθονη πραγματικα αψογη.Ποιοτητα πολυ πολυ καλη.&εδω δημιουργειται πια το ερωτημα...Optimus G ή HTC one (black):)

Μια χαρα.

Κατι για την ποιοτητα κατασκευης, διαβαζω οτι αν και υποτιθεται πως ειναι γυαλι, πρακτικα μοιαζει με του Galaxy S3 και ειναι πλαστικο στην αισθηση.

Ισχυει?Γενικα, δινει την αισθηση στιβαροτητας?

Αυτό πιο αρμόδιοι να το απαντήσουν είναι οι κάτοχοι της συσκευής, αλλά γενικά δεν νομίζω πως έχω δει πουθενά να υπάρχουν παράπονα για την κατασκευή του, το αντίθετο θα έλεγα. Αν διαβάσεις και το review του myphone θα δεις ότι και εκεί καλά λόγια λέει:

Η ποιότητα κατασκευής του Optimus G είναι εφάμιλλη με αυτή του Nexus 4 και με μία λέξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... άριστη.

Δεν νομίζω πως υπάρχει σύγκριση με το S3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μια χαρα.

Κατι για την ποιοτητα κατασκευης, διαβαζω οτι αν και υποτιθεται πως ειναι γυαλι, πρακτικα μοιαζει με του Galaxy S3 και ειναι πλαστικο στην αισθηση.

Ισχυει?Γενικα, δινει την αισθηση στιβαροτητας?

Η ποιότητα. Κατασκευης ειναι ανωτερη από το s3 εχει πολυ ωραια αφη ετσι οπως πιάνεις το κινητο ιδιως απο πισω.

Δεν θυμιζει καθόλου τα πλαστικα του 4χ ουτε του s3. Πισω ειναι ολο γυαλι με πολυ καλο φινίρισμα και απλα γυρω γυρω το bezel ειναι πλαστικο το οποιο παλι με το ζορι φαίνεται. Σε δινει την αίσθηση οτι δεν ειναι απλο πλαστικό αλλα κατι πολυ ποιο όμορφο δενει πολυ ομορφα το ολο συνολο

Ειναι ομορφη συσκευή απο οπου και να την δεις.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Ημουν πριν μια ωρα στο Πλαισιο στην Στουρναρη, οπου,μια ομορφη μελαχρινη με το λογοτυπο της Σαμυ προσπαθουσε να μου πασαρει το Σ4. Πηγα αμεσως στο optimus G και μολις το επιασα στα χερια μου το ερωτευτηκα. Εβαλα διπλα του και το 4χ για να συγκρινω χρωματα κ καμερα. Μεγαλη διαφορα μεσα σε πεντε λεπτα που το περιεργαστηκα. Ομορφο συναισθημα, οντως το γυαλι και στις δυο οψεις ειναι συναρπαστικο στην αφη και δινει μια μεγαλη νοτα πολυτελειας. Συνδυασμος με χρωματα, φωτεινοτητα, καμερα, αμφιβαλλω αν το Σ4 χωρις τα μπιχλιμπιδια,εννοωντας τα προσθετα software που το ανεβαζουν, θα μπορουσε να το χτυπησει στα ισια. Αλλες οθονες. Σιγουρα. Εκει μετραει και η ανωτεροτητα της LG και tru hd ips. Το επομενο κινητο μου μολις πεσει απο τα 400 ευρωπουλα μεσα στο καλοκαιρι. Τελειο, ερωτας!!!
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Και η μπαταρια μια χαρα με μια μονο φορτιση.

[ATTACH]32133[/ATTACH][ATTACH]32134[/ATTACH][ATTACH]32133[/ATTACH]

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

ICS θα εχει παρει μεχρι τα χριστογεννα?

εννοεις key lime pie?

ασχετο αλλα με την micro sim ξερουμε την κοβουνε,περνει ανταπτορα, για να δουλευει και με τα παλλια κινητα;

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.
Οτι πάρεις 100...

• Administrators
Ναι η sim υπάρχει δυνατότητα να κοπεί και να ξαναχρησιμοποιηθεί ως κανονική sim είτε με το ίδιο το κομμάτι που θα περισσέψει και θα κρατήσεις είτε με αντάπτορα που θα αγοράσεις.

Modpic.gif

Σοβαρά?ακόμα εκεί είναι?

Οχι φυσικα.JB 4.1.2 εχει

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Σοβαρά?ακόμα εκεί είναι?

Οχι περασε σε αλλο επιπεδο 4.1.2 πηρε τωρα.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)