Guest Logi Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Το ίδιο είναι γιατί αλλού το βλέπω σαν E975 ; Το περιεργάστηκα, κι έχει μια πολύ ωραία οθόνη. Είναι όμως σχεδιαστικά το πιο "μονοκόμματο" τηλέφωνο. Κάτι σαν γκοφρέτα μου έκανε! Μου φάνηκε και βαρύ αν και είναι μόνο 5-6γρ. πιο βαρύ από τα γνωστά S3 κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Το ίδιο είναι γιατί αλλού το βλέπω σαν E975 ; Το περιεργάστηκα, κι έχει μια πολύ ωραία οθόνη. Είναι όμως σχεδιαστικά το πιο "μονοκόμματο" τηλέφωνο. Κάτι σαν γκοφρέτα μου έκανε! Μου φάνηκε και βαρύ αν και είναι μόνο 5-6γρ. πιο βαρύ από τα γνωστά S3 κλπ. S3=133 gr , Optimus G=145 gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 484.79 EYRO http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=44466 Ε ρε γλέντια... Φαντάζομαι ότι στα 599 που ξεκίνησε πρέπει να πούλησε λιγότερα κομμάτια από τις Ferrari. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πως γίνεται ομως παντα η lg να πρωτοπορεί στην παρουσίαση ενός κινητου,σε specs και να το φέρνει παντα τελευταία οταν θα έχουν ανακοινωθεί ανώτερα τηλεφωνα.μεγα φάουλ αυτο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Πως γίνεται ομως παντα η lg να πρωτοπορεί στην παρουσίαση ενός κινητου,σε specs και να το φέρνει παντα τελευταία οταν θα έχουν ανακοινωθεί ανώτερα τηλεφωνα.μεγα φάουλ αυτο Δεν θα το έλεγα, όταν έρχονται μετά από λίγο καιρό τα βρίσκεις σε σούπερ τιμή όπως έγινε και με το 4X;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλη τιμη τα 490,θα πέσει κλασσικα κι άλλο. Η κάμερα του ειναι μέτρια οπως του nexus? Εγώ την κάμερα του την έχω για πάρα πολύ καλή. Από το 1ο δείγμα που χα δει του Androidcentral. Πολύ ευχάριστη εικόνα και ας λένε κάτι συγκριτικά ότι του Σ3 έρχεται κάπως καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Είναι καλό κινητό. Ευκρινής οθόνη, καλή κάμερα, καλό μέγεθος. Σε όσους δεν αρέσουν τα βότσαλα!!!! http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_vs_samsung_galaxy_s_iii-review-838.php Θα πέσει λίγο ακόμα η τιμή και θα μιλάμε για εξαιρετική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Είναι καλό κινητό. Ευκρινής οθόνη, καλή κάμερα, καλό μέγεθος. Σε όσους δεν αρέσουν τα βότσαλα!!!! http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_vs_samsung_galaxy_s_iii-review-838.php Θα πέσει λίγο ακόμα η τιμή και θα μιλάμε για εξαιρετική αγορά. Με τέτοια τιμή δεν το σκέφτομαι ακόμη. Όταν φτάσει στα 350 θα είναι vfm. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Εγώ το έχω στα υπόψην. Έχει σήμερα 100ε ακριβώς διαφορά από το Σ3. Στην πράξη που το δα ήταν λίγο μουντό σχεδιαστικά. Βγαίνει σε άλλο χρώμα από μαύρο; Στο παραπάνω λινκ σύγκρισης με το Σ3 που έδωσα, φαίνεται να ναι γύρω-γύρω ασημί. Νομίζω (?!) ότι αυτό που δα ήταν κατάμαυρο "σαν γκοφρέτα" με σοκολάτα υγείας! Στιβαρό φαινόταν αλλά π.χ. σε αυτή τη φωτό που φαίνεται και το ασημί, βλέπεις φθορά π.χ. γύρω από το κουμπί κλπ. http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-optimus-g-vs-samsung-galaxy-s3/phone/gsmarena_012.jpg Η οθόνη του όμως μου άρεσε πολύ. EDIT: Στο Ελληνικό σάιτ δείχνει μαύρο το πλάι σαν και αυτό που είδα. . Edited April 15, 2013 by Logi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Τωρα που επιβεβαιωθηκε και το G2 στο δευτερο τριμηνο,θα πεσει ακομα περισσοτερο η τιμη του. Οταν παει στα 400,το χτυπησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Πολύ καλό φαίνεται. 453 € τώρα στο skroutz . Είναι αλήθεια αυτό οτι η LG δεν κάνει αναβαθμίσεις; Θα είναι κρίμα να μείνει με το 4.1 γτ σε λίγο θα το ξεπεράσουν όλοι. Από SAR ξέρει κανείς τίποτα; Δεν μπόρεσα να βρω στοιχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Η τιμή είναι καλή αλλά με την κατηφόρα πού πήρε σύντομα θα κοστίζει μόλις 400 ευρώ,τιμή πολύ καλή δηλαδή. Τελικά έχει αλουμίνιο η αυτό το νίκελ περιμετρικά είναι πλαστικό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Από κάμερα ποιες είναι οι εντυπώσεις; Διαβάζω οτι τα 13 ΜΡ δεν είναι και τόσο ποιοτικά, ισχύει ότι η εικόνα είναι μέτρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Το εχω 2 μερες περιπου, το τηλ. ειναι αψογο, αλλα μου κανει reboot χωρις λογο και μου βγαζει κατι force close και κολλαει πριν κανει reboot. Εχει καποιος αλλος το παραπανω προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Το εχω 2 μερες περιπου, το τηλ. ειναι αψογο, αλλα μου κανει reboot χωρις λογο και μου βγαζει κατι force close και κολλαει πριν κανει reboot. Εχει καποιος αλλος το παραπανω προβλημα; Οπότε δεν είναι άψογο με όλα αυτά τα bugs. Η συμβουλή μου?πήγαινέ το πίσω η στείλε το εκεί πού το πήρες τώρα πού είναι νωρίς. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Το εχω 2 μερες περιπου, το τηλ. ειναι αψογο, αλλα μου κανει reboot χωρις λογο και μου βγαζει κατι force close και κολλαει πριν κανει reboot. Εχει καποιος αλλος το παραπανω προβλημα; Αν σου ειναι ευκολο και εφοσον το χεις δουλεψει μπορεις να μας πεις σχετικα με τη ποιοτητα ομιλιας του το σημα την αυτονομια του και τον ηχο του? γενικα επειδη δεν ειδα αλλον στο θεμα να μας λεει εντυπωσεις αν μας εδινες καποιοες πληροφοριες θα ηταν πολυ καλο για οσους ενδιαφερονται να το παρουν.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αυτονομια με νορμαλ χρηση, τηλεφωνο, ασυρματο και sms-mms, βγαζει 1 1/2 μερα ανετα, πολυ καλυτερο απο το Nexus 4 που ειχα. Σε σημα και ομιλια με Vodafone που εχω επισης πολυ καλο. Επισης πολυ καλο ηχο απο το ηχειο του. Φωτος δεν δοκιμασα και πολυ γιατι δεν με ενδιαφερει και τοσο. Αυτα τα ολιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Το μεσημέρι στο Πλαίσιο Ηρακλείου έπαιξα λίγο μαζί του δίπλα δίπλα με ένα Siii κι ένα Ν4. 1) Η οθόνη του κυριολεκτικά σκοτώνει. ( το siii δίπλα του ήταν ... ) 2) Ταχύτητα, απόκριση αστραπιαία. 3) Ποιότητα κατασκευής δείχνει πολύ καλή, ήθελα να δοκιμάσω να "ξύσω" λίγο το πλαϊνό να δω αν ξεβάφει όπως έδειξε φίλος παραπάνω αλλά ήταν μια σεκιουριτού δίπλα μου και σκέφτηκα ότι δεν είναι καλή ιδέα... :X 4) Για μένα και φυσικά είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό, ήταν το πιο όμορφο τηλέφωνο μαζί με το Ν4 ανάμεσα στα Siii, Ζ, One X που ήταν δίπλα του αλλά ως γνωστόν περί ορέξεως... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Δεν νομίζω να το προτιμήσει κανείς σε αυτήν την τιμή που βρίσκεται, όταν το εφάμμιλο N4 βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Το έχω ψιλοχαζέψει και εγώ και είναι πολύ γρήγορο έβαλα δίπλα το optimus 4X που κατέχω και η διαφορά ήταν ελάχιστη στο άνοιγμα εφαρμογών, στο ρολλάρισμα κλπ. Πάντως κάθε μέρα πέφτει η τιμή του κάτι πολύ ευχάριστο για εμάς. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Για μένα αξίζει το κινητό και μόλις πέσει στα 400 θα είναι best value,ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Δεν νομίζω να το προτιμήσει κανείς σε αυτήν την τιμή που βρίσκεται, όταν το εφάμμιλο N4 βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Το έχω ψιλοχαζέψει και εγώ και είναι πολύ γρήγορο έβαλα δίπλα το optimus 4X που κατέχω και η διαφορά ήταν ελάχιστη στο άνοιγμα εφαρμογών, στο ρολλάρισμα κλπ. Πάντως κάθε μέρα πέφτει η τιμή του κάτι πολύ ευχάριστο για εμάς.Φιλε μου χωρις ιχνος κοντρας και αντιπαραθεσης το νεξους ειναι καλο μονο σε ατομα που θελουν πειραγματα και μοντες και φυσικα αναβαθμισεις πριν απ ολους ...ομως το g και καλυτερο ηχο εχει και καλυτερη αυτονομια και γενικα ειναι πιο δεμενη κατασκευη και μαλιστα ...επισης μην ξεχνας οτι το κινητο πεφτει περιπου 3 ευρω ανα ημερα ξεκινησε με 599 ευρω και σε 40 μερες εφτασε στα 459 και συνεχιζει να πεφτει...σε λιγοτερο απο μηνα θα εχει πεσει κατω απο 400 ευρω και τοτε δεν θα εχει αντιπαλο σαυτη την τιμη οπως ανεφερε και ο ταξιδιωτης...φιλικα παντα... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Κατω Απο 400€ ειναι για αγορα .. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Να δώσω συγχαρητήρια στο myphone.gr για την άψογη και αναλυτική δοκιμή του κινητού, που μόλις διάβασα. :D Τι αρένες και κολοκύθια! Εδώ είναι οι καλύτερες δοκιμές! Το κινητό είναι σούπερ που το περιεργάστηκα. Πολύ καλύτερη οθόνη από S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πολύ σωστά τα λες.και φυσικά να δίνεις βάση και στα mini reviews παλιών χρηστών αλλά και εμπείρων νέων. Ποτέ δεν δίνω βαση ειδικά στα reviews του εξωτερικού αλλά και μερικών ελληνικών γνωστών blogs...πολύ μπλα μπλα για το τίποτα. Το myphone είναι πολύ καλό στα reviews. Και τέλος,φυσικά και θα το προτιμούσα το g έναντι του nexus,είναι καλύτερό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Είδα ότι έχει και "πληκτρολόγιο" που αναγνωρίζει χειρόγραφα ελληνικά! Σαν το Νοτε 2. Δουλεύει καλά, αν και είναι δύσκολο με το δάκτυλο όπου π.χ. το "μ" πήγαινε η κάθετη λίγο πιο κει και το διάβαζε "ψ". (Επιπλέον είναι μόνο σε portrait και δεν το βγάζει σε landscape). Τι γίνεται; Πουλάνε κανά ειδικό stylus; Δεν ΕΙΧΑ κάποιο άλλο στιλό και δεν ήθελα να δοκιμάσω π.χ. με κλειδιά εκεί στο κατάστημα. Ξέρεις κανείς αν δουλεύει η αφή του με τέτοια; π.χ. κοινό στιλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts