Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανάλογα την περιοχή και τον πάροχο μπορεί να έχεις θέμα γιατί λείπει η μπάντα των 2100

Edit: η 2100 είναι για 3G άρα χτυπά το

Ok!Ευχαριστω!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

E973 = Korean + world version 13MP/8MP camera αναλογα την χωρα

E971 = Canada 8MP camera (τουλαχιστον η εκδοση για την Rogers Wireless)

LS970 = Sprint Version 13MP camera

E970 = ATT Version 8MP camera

To e975k τι ειναι?κανει για ευρωπη?

Οπως βλεπεις οχι, γιατι λειπουν οι μπαντες 900/1900 και εχει μονο την 2100.

Το Ζ10 παραειναι ακριβο. Παρε ενα e970 ΑΤ&Τ να βρεις την υγεια σου οπως εγω :)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως βλεπεις οχι, γιατι λειπουν οι μπαντες 900/1900 και εχει μονο την 2100.

Το Ζ10 παραειναι ακριβο. Παρε ενα e970 ΑΤ&Τ να βρεις την υγεια σου οπως εγω :)

Ακριβο ναι.Πιστευω&εδω που θα ερθει θα ειναι κοντα στα 550-580.Ebay oι τιμες ειναι τρελες...

Καλά ποτε σκοπεύουν να το φέρουν κι εδώ?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλά ποτε σκοπεύουν να το φέρουν κι εδώ?
Αναρτηθηκε πριν περιπου καμια ωρα στο Techblog.gr οτι θα το φερει πολυ συντομα σε αποκλειστικοτητα η Vodafone, και μετα απο κανενα 15 λεπτο ο συντακτης την κατεβασε την αποκλειστικοτητα της ειδησης. Προφανως δε θελει ακομη να το ανακοινωσει η Vodafone για καποιους λογους κι επεσε "Συρμα" να κατεβει. ( ποιος ξερει γιατι ισως για να πιασει τις αλλες εταιριες στον υπνο ? αγνωστο το γιατι ) Edit : Και για του λογου το αληθες ενα copy απο το google search που το βγαζει ακομη :

"LG Optimus G, Στην Ελλάδα θα το φέρει πρώτα η Vodafone - Techblog

techblog.gr › Smartphones

Πριν από 1 ώρα – Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog το LG Optimus G θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα τέλη Μαρτίου από τη Vodafone.

Edited by aby

Για του λόγου το αληθές μου ήρθε κ εμένα αυτή η είδηση από το techblog

http://imageshack.us/a/img13/7053/screenshot2013021316541.png

http://imageshack.us/a/img442/2241/screenshot2013021316543.png

Edited by paris_89

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

αργα,νομιζω.

Φτασαμε στο σημειο οπου το hardware ειναι υπεραρκετο για το οποιοδηποτε software. Μην τσιμπατε. 720p σε συσκευες μεχρι 5" ειναι υπεραρκετες. Επιασα για ελαχιστη ωρα ενα Droid DNA στα χερια μου. OK ωραια, ευκρινεστατη οθονη. Διαφορα αισθητη, οπως μεταξυ WVGA με qHD και 720p δεν υπαρχει. Πρεπει να το ξεψυρίσεις απο αποσταση λιγοτερη των 15 εκατοστων για να πιασει κατι το ματι.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως όσο το βλέπω στο YouTube όλο και περισσότερο μου αρέσει.htc m7 και Optimus g θα ειναι οι επιλογές μου για φέτος λογικά.

Καλησπέρα,

Αν μου φέρουν αυτό το μοντέλο LG Optimus G E975 από το hong kong (unlocked) θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω ελλάδα κατευθείαν? Θέλει κάποια διαδικασία? Επίσης γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την εγγύηση?

Καλησπέρα,

Αν μου φέρουν αυτό το μοντέλο LG Optimus G E975 από το hong kong (unlocked) θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω ελλάδα κατευθείαν? Θέλει κάποια διαδικασία? Επίσης γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την εγγύηση?

Απο οσο ξερω εγγυηση δν ισχυει.Αλλα οι μπαντες παιζουν κανονικα

Εγγύηση μπορεί να ισχύει. Θα πρέπει να δει ο φίλος στο site της LG εάν προσφέρει κάποιου είδους Global Warranty.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

• 2 weeks later...
Καλημερα.Το κινητο ερχεται στο Πλαισιο στα 599€ μαζι με χαρτες του καταστηματος και με την 4.2 jelly bean.Φαινεται αριστο.Εγω περιμενω προσωπικα το optimus G pro που θα ειναι το επομενο μου κινητο.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Καλημερα.Το κινητο ερχεται στο Πλαισιο στα 599€ μαζι με χαρτες του καταστηματος και με την 4.2 jelly bean.Φαινεται αριστο.Εγω περιμενω προσωπικα το optimus G pro που θα ειναι το επομενο μου κινητο.

Υπάρχει σε κάποιο Πλαίσιο να το δούμε?

Στο δικο μας site ,της lg.gr δειχνει οτι ερχεται το E975.Στα χαρακτηριστικα αναφερει ραδιοφωνο.Τελικα εχει η οχι?

• 2 weeks later...

Αν και το G το θεωρω και πολυ ομορφο κινητο και πολυ δυνατο (αν δεν ειχα το 4x θα ηταν απο τα πρωτα -αν οχι το πρωτο- στην λιστα μου ;) ) διαβασα ενα θεματακι που εχει να κανει με τον snapdragon4 και τις θερμοκρασιες που ανεβαζουν συσκευες -ορισμενες?ολες?παρτιδες?- που τον φορανε.

Διαβασα για xperia Z,optimus g, κτλ

Ανεβαζουν τρελες θερμοκρασιες και μιλαμε για 45+ βαθμους.

Δεν λεω και το 4χ ζεσταινεται οταν πουχου παιζω καποιο βαρυ παιχνιδι, αλλα οχι τοσο.

Το αρθρο που το διαβασα ειναι το παρακατω:

Heating Issues on SnapDragon S4 Devices like LG Optimus G & Sony Xperia Z

παιδια εγω το χω το συγκεκριμενο κινητο εδω και καμια εβδομαδα... ειμαι στο los angeles και πηρα την εκδοση sprint... για οσο καιρο θα ειμαι εδω δηλαδη γιατι το συγκεκριμενο δεν λειτουργει ελλαδα...

παρα πολυ καλο και πολυ γρηγορο κινητο... πολυ καλη οθονη και ο τετραπυρηνος μεχρι στιγμης δεν γονατιζει πουθενα... μεγαλο ρολο παιζουν και τα 2 gb ram το κανει και αναπνεει καλα.. οσο για θερμοκρασιες κλπ που διαβαζω δεν εχω παρατηρησει κατι...

η μπαταρια του μου βγαζει παρπαανω απο μια μερα με καλη χρηση... με πολυ βαρια χρηση μου βγαζει μια μερα...το ελληνικο μου κινητο το xperia p ας πουμε εχει ελεεινη μπαταρια...

με το s3 να εχει πεσει στα 400eur και το note2 στα 500..... δεν υφισταται η τιμη του G στα 600! :(

γιαυτο κ ψαχνω το G Pro που τα γονατιζει ολα (σχεδον) :p

• The title was changed to LG Optimus G (E975)