zidane72003 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Για να κάνει οτιδήποτε πάντως καλό είναι κάποια στιγμή και αυτή η ρημαδοεταιρεία να το κυκλοφορήσει. Οκ...Δέχομαι το να αργεί τις αναβαθμίσεις,αλλά πλέον καθυστερεί ακόμα και στην εμπορική κατανομή συσκευών.Απο τέλη Οκτώβρη υποτίθεται θα βρισκόταν σε καταστήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Για να κάνει οτιδήποτε πάντως καλό είναι κάποια στιγμή και αυτή η ρημαδοεταιρεία να το κυκλοφορήσει. Οκ...Δέχομαι το να αργεί τις αναβαθμίσεις,αλλά πλέον καθυστερεί ακόμα και στην εμπορική κατανομή συσκευών.Απο τέλη Οκτώβρη υποτίθεται θα βρισκόταν σε καταστήματα... Σε αυτο θα συμφωνησω.Φαντασου τωρα μας εδωσε το L 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 hands on απο το techblog http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-hands-on-video-photos-first-62509/ μαρεσει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Στο techblog αναφέρει, ότι θα έρθει Ελλάδα τον Φεβρουάριο!!! Ζήσε Μάη μου δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Λογικό να μας αρέσει:Είναι η βέλτιστη έκδοση του nexus4 και αν η τιμή δεν ήταν...απάνθρωπη σίγουρα αυτό θα έπαιρνα(αν υπήρχε...και αν ταυτόχρονα δεν είχε βγει το HTC DNA/Butterfly). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Στο techblog αναφέρει, ότι θα έρθει Ελλάδα τον Φεβρουάριο!!! Ζήσε Μάη μου δηλαδή... τοσο αργα??α καλο Πασχα δηλ...Ισως το φερω απο Ηπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Λογικό να μας αρέσει:Είναι η βέλτιστη έκδοση του nexus4 και αν η τιμή δεν ήταν...απάνθρωπη σίγουρα αυτό θα έπαιρνα(αν υπήρχε...και αν ταυτόχρονα δεν είχε βγει το HTC DNA/Butterfly). Μην αγχωνεσαι. Οπως προανεφερε και ο ταξιδιωτης παραπανω, πολυ συντομα θα παρει την κατρακυλα η τιμη του οπως γινεται παντα με τα Lg :) Το καλο με αυτη τη συσκευη ειναι οτι υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να παρεις τα update απο το nexus 4 γιατι ειναι το ιδιο κινητο (οχι επισημα βεβαια!). Φανταζομαι, κανεις δεν ξερει σιγουρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μην αγχωνεσαι. Οπως προανεφερε και ο ταξιδιωτης παραπανω, πολυ συντομα θα παρει την κατρακυλα η τιμη του οπως γινεται παντα με τα Lg :) Το καλο με αυτη τη συσκευη ειναι οτι υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να παρεις τα update απο το nexus 4 γιατι ειναι το ιδιο κινητο (οχι επισημα βεβαια!). Φανταζομαι, κανεις δεν ξερει σιγουρα :) Μια χαρά εξέλιξη θα έχει. Ξεκλειδώθηκε ο boot loader στα είναι πλέον ένα nexus με micro sd Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μια χαρά εξέλιξη θα έχει. Ξεκλειδώθηκε ο boot loader στα είναι πλέον ένα nexus με micro sd Αφου δεν εχει sd.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Αφου δεν εχει sd.. Ναι γραψε λαθος. Αλλα εχει 32gb on board αρα σαν 32gb nexus :p Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ναι γραψε λαθος. Αλλα εχει 32gb on board αρα σαν 32gb nexus :p Και καμερα χωρις ενσωματομενο instagram πιστευω :lol: Αν ειναι ξεκλειδωμενος ο bootloader (δεν γνωριζω) εγω προσωπικα θα το πρωτιμησω απο το nexus μολις πατωσει η τιμη του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Και καμερα χωρις ενσωματομενο instagram πιστευω :lol: Αν ειναι ξεκλειδωμενος ο bootloader (δεν γνωριζω) εγω προσωπικα θα το πρωτιμησω απο το nexus μολις πατωσει η τιμη του :) O bootloader θα είναι κλειδωμένος δυστυχώς. Συμμετέχει και η LG πλέον σε αυτή τη μόδα δυστυχώς... :down: Είχε περάσει λίγο στα ψιλά αλλά αναφέρθηκε εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 O bootloader θα είναι κλειδωμένος δυστυχώς. Συμμετέχει και η LG πλέον σε αυτή τη μόδα δυστυχώς... :down: Είχε περάσει λίγο στα ψιλά αλλά αναφέρθηκε εδώ Οτι να'ναι.. Να θελεις να φυγεις απο τα samsung και να μη σε αφηνουν:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ο bootloader για τις branded συσκευες εχει ξεκλειδωθει και αναμενεται συντομα για τις υπολοιπες. Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Όταν λες branded εννοείς για τις εκδόσεις των αμερικάνικων παρόχων; Αν είναι εύκολη η διαδικασία τότε μικρό το κακό. Αναμένω με ανυπομονησία την κυκλοφορία του G και του Nexus (και αισίως του Ascend D Quad XL) για την επόμενη συσκευή μου.. Από αρχική τιμή να φανταστώ κάπου σε 600-700 το G , ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ναι για τις AT&T και Sprint. Παντως αξιζει να περιμενεις λιγο , 2-3 μηνες που θα πεσει η τιμη του αφου θα ανακοινωθουν νεα τερατα!!!!;);) Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Όταν λες branded εννοείς για τις εκδόσεις των αμερικάνικων παρόχων; Αν είναι εύκολη η διαδικασία τότε μικρό το κακό. Αναμένω με ανυπομονησία την κυκλοφορία του G και του Nexus (και αισίως του Ascend D Quad XL) για την επόμενη συσκευή μου.. Από αρχική τιμή να φανταστώ κάπου σε 600-700 το G , ε; 599€ η τιμη Ξεκλειδωνεται σχετικα με ευκολη διαδικασια ο μπουτ Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 599! Σούπερ τηρουμένων των αναλογιών, δεν βιάζομαι για νέο κινητό άλλωστε. Περίμενα πως και πως το nexus είναι η αλήθεια, αλλά δεν προβλέπεται σύντομα να μπορέσω να το αποκτήσω, οπότε το G (που είναι και πανέμορφο), μπορεί να έχει και αυτό πολύ χαμηλότερη τιμή όταν θα κυκλοφορήσει κανονικά το nexus.. Και από βιντεάκια που έχω δει η LG αυτή την φορά έκανε πολύ καλή προσπάθεια με το software καθώς έχει προσθέσει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Μακάρι να δώσει και jellybean σύντομα.. Ραδιόφωνο έχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 599! Σούπερ τηρουμένων των αναλογιών, δεν βιάζομαι για νέο κινητό άλλωστε. Περίμενα πως και πως το nexus είναι η αλήθεια, αλλά δεν προβλέπεται σύντομα να μπορέσω να το αποκτήσω, οπότε το G (που είναι και πανέμορφο), μπορεί να έχει και αυτό πολύ χαμηλότερη τιμή όταν θα κυκλοφορήσει κανονικά το nexus.. Και από βιντεάκια που έχω δει η LG αυτή την φορά έκανε πολύ καλή προσπάθεια με το software καθώς έχει προσθέσει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Μακάρι να δώσει και jellybean σύντομα.. Ραδιόφωνο έχει; Nαι εχει.Με βλεπω να το φερνω απο Ηπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 HΠΑ πόσο πάει. Μπας και σε δώκω και με φέρεις και μένα 1 :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 HΠΑ πόσο πάει. Μπας και σε δώκω και με φέρεις και μένα 1 :D. Αλλος φιλε θα μου το φερει...:) Αν το παρω απο Sprint θα εχω προβλημα να δουλεψει εδω?Εχει ξεκλειδωτο boot....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Αλλος φιλε θα μου το φερει...:) Αν το παρω απο Sprint θα εχω προβλημα να δουλεψει εδω?Εχει ξεκλειδωτο boot....? ΟΧι,αλλα ξεκλειδωνει ευκολα. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Αλλος φιλε θα μου το φερει...:) Αν το παρω απο Sprint θα εχω προβλημα να δουλεψει εδω?Εχει ξεκλειδωτο boot....? Μην κανεις το λαθος. Δεν δεχεται SIM card, την εχει ενσωματωμένη και δεν αλλαζει. Μονο ATT συσκευη απο ΗΠΑ Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Μην κανεις το λαθος. Δεν δεχεται SIM card, την εχει ενσωματωμένη και δεν αλλαζει. Μονο ATT συσκευη απο ΗΠΑ ok....Oποτε το ξεχναω.Το μοντελο της ειναι υποδιεστερο απο της sprint & δεν ειναι τοσο ομορφο οπως της sprint(εξωτερικα ειναι λιγο διαφορετικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Να και μια φημη για το πιθανο αντικατασταση του G Αν ισχυουν αυτα(που μαλλον θα ισχυυουν)μιλαμε για τερας!:) Λιγο προσοχη να δειξει η LG σε θεματα update μονο! http://www.digitallife.gr/fimes-gia-to-lg-optimus-g2-14579 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts