tarantules Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τι κανουμε, δοκιμαζουμε την τυχη μας? Ελεύθερα.... Εγώ πάντως 300άρες για Κινέζικο δεν τους κάνω τη χάρη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Ελεύθερα.... Εγώ πάντως 300άρες για Κινέζικο δεν τους κάνω τη χάρη... Μωρε να τα δωσεις για Κινεζικο και 300E και 400 και 500 (πχ Oppo Find 5), οχιι πως δεν αξιζουν τα λεφτα τους αλλα αμα καποια στιγμη τα φτυσει τι γινεται? Το στελνεις πισω στην Κινα? Και εαν ειναι μεσα στην εγγυηση, που ειναι λιγο, (ενας χρονος), και δεν εχει κλεισει το μαγαζι και δεν "σε γραψουν" και δεν "χασεις" το κινητο σου αφου το στειλεις και, και, και, εχει καλως, αν τα παιξει στον ενα χρονο και δυο μηνες τι κανεις? Γι αυτο για μενα, ακριβο τηλεφωνο πανω απο 200Ε μονο απο μαγαζι εδω, οποτε αν χαλασει, παρτε το παιδια και φτιαξτε το.. Edited May 7, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι.Το παραγγέλνεις και κάνεις το σταυρό σου καταρχήν να μην περάσει τελωνείο (όχι πως θα περάσει αλλά έστω και ελάχιστες πιθανότητες έχει), να το ανοίξεις και να δουλεύει, και τέλος να σου κρατήσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον 1 χρόνο) χωρίς προβλήματα. Πάντως οι κινέζοι τον έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον πήχη και της ποιότητας αλλά και της τιμής και δυστυχώς το after sale service απλά είναι ανύπαρκτο. Εαν ήξερα οτι με πχ 20-30 ευρώ καπέλο στην τιμή του κινητού θα είχα το σωστό support όταν χρειαζόταν, τότε δεν θα φοβόμουν να δώσω και 300 ευρώ για ένα κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 αρα... Μ2Α... :P Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 300$ για dual core πολλα δεν ειναι? Κάλλιο G4... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 300$ για dual core πολλα δεν ειναι? Κάλλιο G4... http://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Mi2A 285 δολλαρια ειναι 300 ευρω? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 http://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Mi2A 285 δολλαρια ειναι 300 ευρω? Σωστός! Χώρια του ότι η απόδοση του Mi2A είναι κλάσεις ανώτερη από του G4 + η πολύ καλύτερη υποστήριξη + το ότι ένας θεός ξέρει πότε θα το δούμε το G4 (και εγώ το περιμένω, αφού για τα λεφτά του είναι άριστο :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 http://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Mi2A 285 δολλαρια ειναι 300 ευρω? Εστω, 285$ δεν ειναι αρκετουτσικα για διπυρηνο? Με λιγωτερα παιρνεις τετραπυρηνο. Βεβαια Xiaomi ειναι Xiaomi.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_koz Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Να κάνω και εγώ μία ερώηση.Είναι χαζομάρα να κοιτάω το Xiaomi M1S Youth? (http://www.merimobiles.com/xiaomi-m1s-youth-1-5ghz-dual-core-4-inch-capacitive-multitouch-dual-cam-8mp-1080p_p/meri6984.htm). Να σημειώσω ότι ψάχνω να πάρω το πρώτο μου Android - έχω ακόμα το htc diamond 2 - και θέλω κάτι οχι μεγάλο σε διαστάσεις, φθηνό αλλά και κάπως γρήγορο. Είναι ήδη πολύ παλιό? Edited May 8, 2013 by babis_koz Παράθεση Xiaomi Mi2S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Εστω, 285$ δεν ειναι αρκετουτσικα για διπυρηνο? Με λιγωτερα παιρνεις τετραπυρηνο. Βεβαια Xiaomi ειναι Xiaomi.. και μην ξεχνας την νεα MIUI που ειναι πραγματικα πανεμορφη και την μεγαλη οθονη ενω το κινητο βγαζει 19χιλιαρικα περιπου στο Αντουτου οποτε δεν το λες αργο. Εδω βγαζει 25χιλ για πλακα το Μι2 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ολα σε σχεση με τις προτεραιοτητες του καθενος. Εμενα μου αρεσει να ακολουθω την τεχνολογια, οποτε, ψηφιζω quad δαγκωτο.Βεβαια αν ποτε πιασω xiaomi στα χερια μου ισως να αλλαξω γνωμη.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ολα σε σχεση με τις προτεραιοτητες του καθενος. Εμενα μου αρεσει να ακολουθω την τεχνολογια, οποτε, ψηφιζω quad δαγκωτο.Βεβαια αν ποτε πιασω xiaomi στα χερια μου ισως να αλλαξω γνωμη.. Έχεις μπερδευτεί λίγο μου φένεται με τα νούμερα και τελικά ακολουθείς το μαρκετινγκ και όχι την τεχνολογία. Ψάξε στο γοογλε ARM cortex A7 (G4) και Krait architecture (M2A) και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δεν ηξερα πως δυο πυρηνες οσο καλοι και να ειναι μπορουν να φερουν καλυτερο αποτελεσμα απο τεσσερις. Θα με κανετε να χωσω βαθεια το χερι στην τσεπη.. :confused: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δεν ηξερα πως δυο πυρηνες οσο καλοι και να ειναι μπορουν να φερουν καλυτερο αποτελεσμα απο τεσσερις. Θα με κανετε να χωσω βαθεια το χερι στην τσεπη.. :confused: Μην κολλάς στην ποσότητα, μετράει κυρίως η ποιότητα. Οι Krait επεξεργαστές είναι μακράν καλύτεροι από τους MTK. Απλά το Mi2A δεν παίρνει κάρτα SD και έχει μικρότερη μπαταρία... Κανά review του Mi2A έχει πάρει κανενός το μάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μην κολλάς στην ποσότητα, μετράει κυρίως η ποιότητα. Οι Krait επεξεργαστές είναι μακράν καλύτεροι από τους MTK. Απλά το Mi2A δεν παίρνει κάρτα SD και έχει μικρότερη μπαταρία... Κανά review του Mi2A έχει πάρει κανενός το μάτι; Ουτε το Mi2s πέρνει SD κάρτα :) Τωρα το mi2 δε ξέρω..... Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ουτε το Mi2s πέρνει SD κάρτα :) Τωρα το mi2 δε ξέρω..... Κανένα τους δεν παίρνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εχω την εντυπωση πως καμμιας μαρκας κινητο με αυτου του ειδους επεξεργαστες δεν παιρνει καρτα μνημης, αλλα και ουτε βγαινει επισης με 2 καρτες σιμ. Ετσι δεν ειναι? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Από αυτονομία πως πάνε οι krait? Θα βγάζει το M2A δυο μέρες με ελαφριά χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 παιδια εγω την προϊγουμενη παρασκευη δηλαδη στις 3/5 παριγκηλα το Xiaomi Mi2s απο το ibuygou και περειμενω με το καλο να ερθει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokar Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 2013-05-09 16:58:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center Κοντοζυγώνει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 2013-05-09 16:58:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center Κοντοζυγώνει :D και εμενα αυτο λεει...σε ποσες μερες λες να ειναι σπιτια μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokar Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 μολις τωρα ηρθε σπιτι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 μολις τωρα ηρθε σπιτι :D τοσο γριγορα? λες να ερθει και εμενα σιμερα αυριο? απο που το παριγκιλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλημερα παιδιά. Έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα με μένα που στα μυνηματα σε landscape δεν είναι σωστά διαμορφωμένο το ui με αποτέλεσμά να μην φαίνεται το τι γράφεις σωστά;;; Και το κάνει και σε άλλες εφαρμογές,άλλα όχι σε όλες... Να πω ότι φοράω την 3.5.3 από το miuiandroid... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδια με χαρτες (gps)τι κανατε??υπαρχει καπιο προγραμμα? Χρησιμοποίησε google navigation :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts