dragonmaster Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Στην ελλάδα δεν περνάνε τελωνειο από ταχυδρομειο, και δεν πληρώνεις τίποτα με ems δυστυχως λογο μικρου φορτου εργασιας σε καθε ταχυδρομειο υπαρχει τελωνειακος υπαλληλος και ολα τα δεματα εκτος ε.ε περνανε απο κει σου ρχεται η ειδοποιηση πας στον τελωνειακο υπαλληλο με την αποδειξη πληρωμης το ανοιγεται μαζι και βλεπει αν ειναι οτι αναγραφεται και σου φορτωνει το τελωνειακο κοστος,καποιες φορες μπορει να σου αφαιρεσει και λιγα λεφτα κανα 10ευρω απο το κοστος αν ειναι και ως εκει Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirimoulis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδία καλημέρα! Ξέρουμε τι παίζει με το SAR του xiaomi M2A απο κάποια έγκυρη πυγή?:confused: Έδω στο forum βλέπω καλές τιμές γενικά για το M2, αλλα το sarshield το παρουσιάζει το M2A σαν έναν μικρό φούρνο μικροκυμμάτων...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 δυστυχως λογο μικρου φορτου εργασιας σε καθε ταχυδρομειο υπαρχει τελωνειακος υπαλληλος και ολα τα δεματα εκτος ε.ε περνανε απο κει σου ρχεται η ειδοποιηση πας στον τελωνειακο υπαλληλο με την αποδειξη πληρωμης το ανοιγεται μαζι και βλεπει αν ειναι οτι αναγραφεται και σου φορτωνει το τελωνειακο κοστος,καποιες φορες μπορει να σου αφαιρεσει και λιγα λεφτα κανα 10ευρω απο το κοστος αν ειναι και ως εκει μιλάς για Κύπρο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 έκανα το xiaomi dual sim με adaptorα, δουλέυει καλά αν έχεις 2 sim και θες να κάνεις switch χωρίς να ανοιγεις το καπακι και μπαταρια ???? Για πες περισσότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 μιλάς για Κύπρο ; προφανώς, στην ελλάδα δεν γίνεται κάτι τετοιο. Βέβαια άλλος παλιά μας έλεγε εδώ ότι έπαιρνε πακέτα απο DHL στη κύπρο και δεν πλήρωνε τίποτα :blink: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 προφανώς, στην ελλάδα δεν γίνεται κάτι τετοιο. Βέβαια άλλος παλιά μας έλεγε εδώ ότι έπαιρνε πακέτα απο DHL στη κύπρο και δεν πλήρωνε τίποτα :blink: Ναι! Κι εγω τον θυμαμαι αυτον τον τυπα. Γι'αυτο ειπα και του φιλου οτι νομιζω στην Κυπρο θα εχει προβλημα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 μιλουσα για κυπρο, ο φιλος που ελεγε οτι δεν πληρωνει ισως ηξερε καποιο στο τελωνειο εγω παντως πληρωνω οποτε ερθει κατι απο κινα αμερικη μερια αν και απο τις φορες που παω μου κανουν καλη εκπτωση :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλημέρα, για αρχή.. δεν έχω ξανα κάνει πόστ στο site και συγχωρέστε με αν θέλετε. Ψάχνω να αγοράσω ένα κινέζικο με 5" οθόνη, quadcore και αν γίνεται να μου προτείνεται κανένα, όπως και από που μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ από εξωτερικό.. ένα που έχω δει είναι αυτό: http://www.dhgate.com/product/i9500-s4-feiteng-h9500-5-0-ips-hd-screen/160822353.html#s1-9-1 και ένα άλλο: http://www.pandawill.com/thl-w8-beyond-smartphone-mtk6589t-15ghz-50-inch-fhd-screen-1g-16g-android-42-white-p76254.html Με αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή θα έλεγα.. Μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο τρόπο? Να προτείνετε κάποιο και από που, πως ίσως? Θα το εκτιμούσα!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλημέρα, για αρχή.. δεν έχω ξανα κάνει πόστ στο site και συγχωρέστε με αν θέλετε. Ψάχνω να αγοράσω ένα κινέζικο με 5" οθόνη, quadcore και αν γίνεται να μου προτείνεται κανένα, όπως και από που μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ από εξωτερικό.. ένα που έχω δει είναι αυτό: http://www.dhgate.com/product/i9500-s4-feiteng-h9500-5-0-ips-hd-screen/160822353.html#s1-9-1 και ένα άλλο: http://www.pandawill.com/thl-w8-beyond-smartphone-mtk6589t-15ghz-50-inch-fhd-screen-1g-16g-android-42-white-p76254.html Με αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή θα έλεγα.. Μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο τρόπο? Να προτείνετε κάποιο και από που, πως ίσως? Θα το εκτιμούσα!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Απευθύνσου εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4766289#post4766289 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirimoulis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλησπέρα! Τι θα μου προτείνατε από τα παρακάτω?? http://viewitem.eim.ebay.gr/XIAOMI-Mi2-M2-Quadcore16GB-3G-Mobile-Phone-Android-41-miui-43IPS-screen-8MP/231003800082/item http://hotmid.com/xiaomi-m2a-miui-os-1-7ghz-dual-core-4-5-inch-720p-capacitive-touch.html Ξέρω πως το Μ2 είναι καλύτερο απο το Μ2Α αλλά πιο πιστεύετε συμφέρει περισσότερο σε σχέση κινητό-λεφτά-πωλητής??:confused: Περιμένω τις γνώμες σας...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Καλησπέρα μια ερωτηση θελω να κανω Ειμαι ακομη με την 3.2.8 wiui ποιά αξιοπιστη rom μου προτείνετε να βάλω? Εχω το MI2 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Καλησπέρα! Τι θα μου προτείνατε από τα παρακάτω?? http://viewitem.eim.ebay.gr/XIAOMI-Mi2-M2-Quadcore16GB-3G-Mobile-Phone-Android-41-miui-43IPS-screen-8MP/231003800082/item http://hotmid.com/xiaomi-m2a-miui-os-1-7ghz-dual-core-4-5-inch-720p-capacitive-touch.html Ξέρω πως το Μ2 είναι καλύτερο απο το Μ2Α αλλά πιο πιστεύετε συμφέρει περισσότερο σε σχέση κινητό-λεφτά-πωλητής??:confused: Περιμένω τις γνώμες σας...!!! προσωπικη παντα αποψη μια και εχω αγορασει 2 συσκευες της Xiaomi. αγορασε απο ibuygou με EMS/DHL ,ενα απο τα δυο,και εισαι απολυτα σιγουρος για το προιον αλλα και τους χρονους αποστολης. Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε το Mi2/Mi2s γιατι ειναι σχετικα μικρο και βαρυ ΟΜΩΣ η ram παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο. Με το Mi2A δεν εχω κανενα προβλημα και το εχω ενα μηνα πια. Το μονο που μου το ζοριζει ειναι το realracing3 αλλα με αυτο εχω ανοικτα 5 mail/sync και τα παντα απο social οποτε πεφτει η ram. Me android stock δεν γονατιζει ουτε και με realracing. αν θες compact παρε Mi2Mi2s Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 προσωπικη παντα αποψη μια και εχω αγορασει 2 συσκευες της Xiaomi. αγορασε απο ibuygou με EMS/DHL ,ενα απο τα δυο,και εισαι απολυτα σιγουρος για το προιον αλλα και τους χρονους αποστολης. Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε το Mi2/Mi2s γιατι ειναι σχετικα μικρο και βαρυ ΟΜΩΣ η ram παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο. Με το Mi2A δεν εχω κανενα προβλημα και το εχω ενα μηνα πια. Το μονο που μου το ζοριζει ειναι το realracing3 αλλα με αυτο εχω ανοικτα 5 mail/sync και τα παντα απο social οποτε πεφτει η ram. Me android stock δεν γονατιζει ουτε και με realracing. αν θες compact παρε Mi2Mi2s Μακριά από DHL!!!! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirimoulis Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Ναι και εγω τωρα που τα κοιταξα καλυτερα μεταξύ ibuygou και hotmid ειμαι. Το ibuygou ειναι λιγο πιο τσιμπιμενο αλλα μαλλον θα το προτιμισω! Ευχαριστω!!:happy: αγορασε απο ibuygou με EMS/DHL ,ενα απο τα δυο,και εισαι απολυτα σιγουρος για το προιον αλλα και τους χρονους αποστολης. Φίλε επικοινώνησα με ibuygou και μου είπαν πως δεν με αφήνουν να παραγείλω με registered airmail και πως αν το κανω δεν θα μου στείλουν την παραγγελεία αλλα θα μου κάνουν refund τα χρήματα! Ισχυεί, ή μου λένε μουφες για να πληρώσω EMS?? Edited June 27, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis1996 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 παιδια ξερει κανεις που μπορω να το αγορασω στην ελλαδα ; αν υπαρχει καποιος προμυθευτης κλπ ; αλλιως απο το εξωτερικο μονο φοβαμαι ... να πω την αληθεια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 παιδια ξερει κανεις που μπορω να το αγορασω στην ελλαδα ; αν υπαρχει καποιος προμυθευτης κλπ ; αλλιως απο το εξωτερικο μονο φοβαμαι ... να πω την αληθεια ... Δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Κι αν υπηρχε θα ηταν +100€. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis1996 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Καλησπέρα μια ερωτηση θελω να κανω Ειμαι ακομη με την 3.2.8 wiui ποιά αξιοπιστη rom μου προτείνετε να βάλω? Εχω το MI2 Ευχαριστώ γιατι δεν βαζεις την V5 ? Δεν υπαρχει στην Ελλαδα. δηλαδη μονο απο εξωτερικο ετσι ; πφφφφ :\ τοτε κανα αξιοπιστο site ; και ο θεος βοηθος !!!! :P -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 27, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) δηλαδη μονο απο εξωτερικο ετσι ; πφφφφ :\ τοτε κανα αξιοπιστο site ; και ο θεος βοηθος !!!! :P http://www.ibuygou.com/catalog/index.asp?lid=0&sid=0&pl=1&pid=0&ks=1&keywords=xiaomi&mpc=0&npc=0 Απο τα πιο αξιοπιστα. Το προτινει και η επισημη σελιδα της XIAOMI. Οι πιο πολλοι απο 'δω μεσα, απο το ibuygou το εχουνε παρει. Εχεις παρατηρησει φανταζομαι οτι δε δεχεται SD καρτα. Edited June 27, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 emoticon πως βάζω στο μανήσιο πρόγραμμα μηνυμάτων? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) γιατι δεν βαζεις την V5 ? ποια ομως απο τις v5? καποια σταθερή θελω.Οποιος είναι ευχαριστημένος απο καποια ας μου πεί Edited June 28, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ναι και εγω τωρα που τα κοιταξα καλυτερα μεταξύ ibuygou και hotmid ειμαι. Το ibuygou ειναι λιγο πιο τσιμπιμενο αλλα μαλλον θα το προτιμισω! Ευχαριστω!!:happy: Φίλε επικοινώνησα με ibuygou και μου είπαν πως δεν με αφήνουν να παραγείλω με registered airmail και πως αν το κανω δεν θα μου στείλουν την παραγγελεία αλλα θα μου κάνουν refund τα χρήματα! Ισχυεί, ή μου λένε μουφες για να πληρώσω EMS?? Ισχυει.πληρωσε EMS!!!!! :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmand Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καλησπέρα σας , σήμερα παρέλαβα το MI-2A και άρχισα να το γνωρίζω. Έχει την MIUI-JLB17.0 και λέω κάποια στιγμή να του περάσω την MIUIv5 MultiLang. Έχω όμως κάποιο πρόβλημα και ελπίζω στην βοήθεια σας ,σύνδεσα το τηλέφωνο στον υπολογιστή (Windows 7 64bit) και εμφανίστηκε σαν συσκευή ΜΙ 2Α αλλά τα windows δεν βρήκαν κατάλληλο οδηγό. Κατέβασα από xiaomi.com τούς οδηγούς αλλά και πάλι δεν κατάφερα κάτι.:worry: Χρειάζεστε να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καλησπέρα σας , σήμερα παρέλαβα το MI-2A και άρχισα να το γνωρίζω. Έχει την MIUI-JLB17.0 και λέω κάποια στιγμή να του περάσω την MIUIv5 MultiLang. Έχω όμως κάποιο πρόβλημα και ελπίζω στην βοήθεια σας ,σύνδεσα το τηλέφωνο στον υπολογιστή (Windows 7 64bit) και εμφανίστηκε σαν συσκευή ΜΙ 2Α αλλά τα windows δεν βρήκαν κατάλληλο οδηγό. Κατέβασα από xiaomi.com τούς οδηγούς αλλά και πάλι δεν κατάφερα κάτι.:worry: Χρειάζεστε να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ; Για update της rom δεν τον θες τον pc. Μπορείς και από το κινητό και καλύτερα μάλιστα. Θυμάται κανείς σε ποια σελίδα (λινκ) έχει όλες τις rom μαζεμένες (stable, developer, fastboot κλπ)??? Κάποιος είχε ποσταρει μια στο παρελθόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) ποια ομως απο τις v5? καποια σταθερή θελω.Οποιος είναι ευχαριστημένος απο καποια ας μου πεί δες εδω http://miuiandroid.com/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/ η τελευταια αναβαθμιση ειναι η 3.6.28 (ειναι σημερινη) αναβαθμισεις της MIUI βγαινουν καθε Παρασκευη :) για πιο ευκολα δοκιμασε με την εφαρμογη Updater της συσκευης να δεις αν σου βγαζει αναβαθμιση Edited June 28, 2013 by kakofonixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmand Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Για update της rom δεν τον θες τον pc. Μπορείς και από το κινητό και καλύτερα μάλιστα. :confused:Μα αν δεν δει ο υπολογιστής το τηλέφωνο πως θα μεταφέρω το αρχείο της rom (miuiandroid_lang_taurus-3.6.21.zip) σε αυτό; και γενικά πως θα κάνω μεταφορά αρχείων από και προς το τηλέφωνο; Edited June 28, 2013 by nmand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts