Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην ελλάδα δεν περνάνε τελωνειο από ταχυδρομειο, και δεν πληρώνεις τίποτα με ems

δυστυχως λογο μικρου φορτου εργασιας σε καθε ταχυδρομειο υπαρχει τελωνειακος υπαλληλος και ολα τα δεματα εκτος ε.ε περνανε απο κει σου ρχεται η ειδοποιηση πας στον τελωνειακο υπαλληλο με την αποδειξη πληρωμης το ανοιγεται μαζι και βλεπει αν ειναι οτι αναγραφεται και σου φορτωνει το τελωνειακο κοστος,καποιες φορες μπορει να σου αφαιρεσει και λιγα λεφτα κανα 10ευρω απο το κοστος αν ειναι και ως εκει

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδία καλημέρα! Ξέρουμε τι παίζει με το SAR του xiaomi M2A απο κάποια έγκυρη πυγή?:confused: Έδω στο forum βλέπω καλές τιμές γενικά για το M2, αλλα το sarshield το παρουσιάζει το M2A σαν έναν μικρό φούρνο μικροκυμμάτων...:p

δυστυχως λογο μικρου φορτου εργασιας σε καθε ταχυδρομειο υπαρχει τελωνειακος υπαλληλος και ολα τα δεματα εκτος ε.ε περνανε απο κει σου ρχεται η ειδοποιηση πας στον τελωνειακο υπαλληλο με την αποδειξη πληρωμης το ανοιγεται μαζι και βλεπει αν ειναι οτι αναγραφεται και σου φορτωνει το τελωνειακο κοστος,καποιες φορες μπορει να σου αφαιρεσει και λιγα λεφτα κανα 10ευρω απο το κοστος αν ειναι και ως εκει

μιλάς για Κύπρο ;

έκανα το xiaomi dual sim με adaptorα, δουλέυει καλά αν έχεις 2 sim και θες να κάνεις switch χωρίς να ανοιγεις το καπακι και μπαταρια

???? Για πες περισσότερα...

μιλάς για Κύπρο ;

προφανώς, στην ελλάδα δεν γίνεται κάτι τετοιο. Βέβαια άλλος παλιά μας έλεγε εδώ ότι έπαιρνε πακέτα απο DHL στη κύπρο και δεν πλήρωνε τίποτα :blink:

προφανώς, στην ελλάδα δεν γίνεται κάτι τετοιο. Βέβαια άλλος παλιά μας έλεγε εδώ ότι έπαιρνε πακέτα απο DHL στη κύπρο και δεν πλήρωνε τίποτα :blink:

Ναι! Κι εγω τον θυμαμαι αυτον τον τυπα. Γι'αυτο ειπα και του φιλου οτι νομιζω στην Κυπρο θα εχει προβλημα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

μιλουσα για κυπρο, ο φιλος που ελεγε οτι δεν πληρωνει ισως ηξερε καποιο στο τελωνειο εγω παντως πληρωνω οποτε ερθει κατι απο κινα αμερικη μερια αν και απο τις φορες που παω μου κανουν καλη εκπτωση :)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Καλημέρα, για αρχή.. δεν έχω ξανα κάνει πόστ στο site και συγχωρέστε με αν θέλετε. Ψάχνω να αγοράσω ένα κινέζικο με 5" οθόνη, quadcore και αν γίνεται να μου προτείνεται κανένα, όπως και από που μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ από εξωτερικό.. ένα που έχω δει είναι αυτό:

http://www.dhgate.com/product/i9500-s4-feiteng-h9500-5-0-ips-hd-screen/160822353.html#s1-9-1

και ένα άλλο:

http://www.pandawill.com/thl-w8-beyond-smartphone-mtk6589t-15ghz-50-inch-fhd-screen-1g-16g-android-42-white-p76254.html

Με αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή θα έλεγα..

Μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο τρόπο? Να προτείνετε κάποιο και από που, πως ίσως? Θα το εκτιμούσα!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Καλημέρα, για αρχή.. δεν έχω ξανα κάνει πόστ στο site και συγχωρέστε με αν θέλετε. Ψάχνω να αγοράσω ένα κινέζικο με 5" οθόνη, quadcore και αν γίνεται να μου προτείνεται κανένα, όπως και από που μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ από εξωτερικό.. ένα που έχω δει είναι αυτό:

http://www.dhgate.com/product/i9500-s4-feiteng-h9500-5-0-ips-hd-screen/160822353.html#s1-9-1

και ένα άλλο:

http://www.pandawill.com/thl-w8-beyond-smartphone-mtk6589t-15ghz-50-inch-fhd-screen-1g-16g-android-42-white-p76254.html

Με αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή θα έλεγα..

Μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο τρόπο? Να προτείνετε κάποιο και από που, πως ίσως? Θα το εκτιμούσα!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απευθύνσου εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4766289#post4766289

Καλησπέρα! Τι θα μου προτείνατε από τα παρακάτω??

http://viewitem.eim.ebay.gr/XIAOMI-Mi2-M2-Quadcore16GB-3G-Mobile-Phone-Android-41-miui-43IPS-screen-8MP/231003800082/item

http://hotmid.com/xiaomi-m2a-miui-os-1-7ghz-dual-core-4-5-inch-720p-capacitive-touch.html

Ξέρω πως το Μ2 είναι καλύτερο απο το Μ2Α αλλά πιο πιστεύετε συμφέρει περισσότερο σε σχέση κινητό-λεφτά-πωλητής??:confused:

Περιμένω τις γνώμες σας...!!!

Καλησπέρα! Τι θα μου προτείνατε από τα παρακάτω??

http://viewitem.eim.ebay.gr/XIAOMI-Mi2-M2-Quadcore16GB-3G-Mobile-Phone-Android-41-miui-43IPS-screen-8MP/231003800082/item

http://hotmid.com/xiaomi-m2a-miui-os-1-7ghz-dual-core-4-5-inch-720p-capacitive-touch.html

Ξέρω πως το Μ2 είναι καλύτερο απο το Μ2Α αλλά πιο πιστεύετε συμφέρει περισσότερο σε σχέση κινητό-λεφτά-πωλητής??:confused:

Περιμένω τις γνώμες σας...!!!

προσωπικη παντα αποψη μια και εχω αγορασει 2 συσκευες της Xiaomi.

αγορασε απο ibuygou με EMS/DHL ,ενα απο τα δυο,και εισαι απολυτα σιγουρος για το προιον αλλα και τους χρονους αποστολης.

Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε το Mi2/Mi2s γιατι ειναι σχετικα μικρο και βαρυ ΟΜΩΣ η ram παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο.

Με το Mi2A δεν εχω κανενα προβλημα και το εχω ενα μηνα πια.

Το μονο που μου το ζοριζει ειναι το realracing3 αλλα με αυτο εχω ανοικτα 5 mail/sync και τα παντα απο social οποτε πεφτει η ram.

Me android stock δεν γονατιζει ουτε και με realracing.

αν θες compact παρε Mi2Mi2s

Δημήτρης

XS Max 512gb.

προσωπικη παντα αποψη μια και εχω αγορασει 2 συσκευες της Xiaomi.

αγορασε απο ibuygou με EMS/DHL ,ενα απο τα δυο,και εισαι απολυτα σιγουρος για το προιον αλλα και τους χρονους αποστολης.

Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε το Mi2/Mi2s γιατι ειναι σχετικα μικρο και βαρυ ΟΜΩΣ η ram παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο.

Με το Mi2A δεν εχω κανενα προβλημα και το εχω ενα μηνα πια.

Το μονο που μου το ζοριζει ειναι το realracing3 αλλα με αυτο εχω ανοικτα 5 mail/sync και τα παντα απο social οποτε πεφτει η ram.

Me android stock δεν γονατιζει ουτε και με realracing.

αν θες compact παρε Mi2Mi2s

Μακριά από DHL!!!! :!:

Ναι και εγω τωρα που τα κοιταξα καλυτερα μεταξύ ibuygou και hotmid ειμαι. Το ibuygou ειναι λιγο πιο τσιμπιμενο αλλα μαλλον θα το προτιμισω! Ευχαριστω!!:happy:

Φίλε επικοινώνησα με ibuygou και μου είπαν πως δεν με αφήνουν να παραγείλω με registered airmail και πως αν το κανω δεν θα μου στείλουν την παραγγελεία αλλα θα μου κάνουν refund τα χρήματα! Ισχυεί, ή μου λένε μουφες για να πληρώσω EMS??

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

παιδια ξερει κανεις που μπορω να το αγορασω στην ελλαδα ; αν υπαρχει καποιος προμυθευτης κλπ ;

αλλιως απο το εξωτερικο μονο φοβαμαι ... να πω την αληθεια ...

παιδια ξερει κανεις που μπορω να το αγορασω στην ελλαδα ; αν υπαρχει καποιος προμυθευτης κλπ ;

αλλιως απο το εξωτερικο μονο φοβαμαι ... να πω την αληθεια ...

Δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Κι αν υπηρχε θα ηταν +100€.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα μια ερωτηση θελω να κανω

Ειμαι ακομη με την 3.2.8 wiui ποιά αξιοπιστη rom μου προτείνετε να βάλω?

Εχω το MI2 Ευχαριστώ

γιατι δεν βαζεις την V5 ?

Δεν υπαρχει στην Ελλαδα.

δηλαδη μονο απο εξωτερικο ετσι ; πφφφφ :\

τοτε κανα αξιοπιστο site ;

και ο θεος βοηθος !!!! :P

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

δηλαδη μονο απο εξωτερικο ετσι ; πφφφφ :\

τοτε κανα αξιοπιστο site ;

και ο θεος βοηθος !!!! :P

http://www.ibuygou.com/catalog/index.asp?lid=0&sid=0&pl=1&pid=0&ks=1&keywords=xiaomi&mpc=0&npc=0

Απο τα πιο αξιοπιστα. Το προτινει και η επισημη σελιδα της XIAOMI. Οι πιο πολλοι απο 'δω μεσα, απο το ibuygou το εχουνε παρει.

Εχεις παρατηρησει φανταζομαι οτι δε δεχεται SD καρτα.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι δεν βαζεις την V5 ?

ποια ομως απο τις v5?

καποια σταθερή θελω.Οποιος είναι ευχαριστημένος απο καποια ας μου πεί

Edited by mcde

Ναι και εγω τωρα που τα κοιταξα καλυτερα μεταξύ ibuygou και hotmid ειμαι. Το ibuygou ειναι λιγο πιο τσιμπιμενο αλλα μαλλον θα το προτιμισω! Ευχαριστω!!:happy:

Φίλε επικοινώνησα με ibuygou και μου είπαν πως δεν με αφήνουν να παραγείλω με registered airmail και πως αν το κανω δεν θα μου στείλουν την παραγγελεία αλλα θα μου κάνουν refund τα χρήματα! Ισχυεί, ή μου λένε μουφες για να πληρώσω EMS??

Ισχυει.πληρωσε EMS!!!!! :)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλησπέρα σας , σήμερα παρέλαβα το MI-2A και άρχισα να το γνωρίζω.

Έχει την MIUI-JLB17.0 και λέω κάποια στιγμή να του περάσω την MIUIv5 MultiLang.

Έχω όμως κάποιο πρόβλημα και ελπίζω στην βοήθεια σας ,σύνδεσα το τηλέφωνο στον υπολογιστή (Windows 7 64bit) και εμφανίστηκε σαν συσκευή ΜΙ 2Α αλλά τα windows δεν βρήκαν κατάλληλο οδηγό.

Κατέβασα από xiaomi.com τούς οδηγούς αλλά και πάλι δεν κατάφερα κάτι.:worry:

Χρειάζεστε να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ;

Καλησπέρα σας , σήμερα παρέλαβα το MI-2A και άρχισα να το γνωρίζω.

Έχει την MIUI-JLB17.0 και λέω κάποια στιγμή να του περάσω την MIUIv5 MultiLang.

Έχω όμως κάποιο πρόβλημα και ελπίζω στην βοήθεια σας ,σύνδεσα το τηλέφωνο στον υπολογιστή (Windows 7 64bit) και εμφανίστηκε σαν συσκευή ΜΙ 2Α αλλά τα windows δεν βρήκαν κατάλληλο οδηγό.

Κατέβασα από xiaomi.com τούς οδηγούς αλλά και πάλι δεν κατάφερα κάτι.:worry:

Χρειάζεστε να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ;

Για update της rom δεν τον θες τον pc. Μπορείς και από το κινητό και καλύτερα μάλιστα.

Θυμάται κανείς σε ποια σελίδα (λινκ) έχει όλες τις rom μαζεμένες (stable, developer, fastboot κλπ)??? Κάποιος είχε ποσταρει μια στο παρελθόν...

ποια ομως απο τις v5?

καποια σταθερή θελω.Οποιος είναι ευχαριστημένος απο καποια ας μου πεί

δες εδω

http://miuiandroid.com/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/

η τελευταια αναβαθμιση ειναι η 3.6.28 (ειναι σημερινη)

αναβαθμισεις της MIUI βγαινουν καθε Παρασκευη :)

για πιο ευκολα δοκιμασε με την εφαρμογη Updater της συσκευης να δεις αν σου βγαζει αναβαθμιση

Edited by kakofonixx

Για update της rom δεν τον θες τον pc. Μπορείς και από το κινητό και καλύτερα μάλιστα.

:confused:Μα αν δεν δει ο υπολογιστής το τηλέφωνο πως θα μεταφέρω το αρχείο της rom (miuiandroid_lang_taurus-3.6.21.zip) σε αυτό;

και γενικά πως θα κάνω μεταφορά αρχείων από και προς το τηλέφωνο;

Edited by nmand