Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βλεπω να μαζευομαστε κοσμος εδω τελικα....

επεσε και η τιμη του 10 ευρω σημερα...

311. το 16αρι.

πλεον δεν υπαρχει δικαιολογια λεμε.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά πείτε ένας....

Είμαι μεταξύ Μi-2S και Yiayu G4 2GB.

Αν εξαιρέσουμε οτι το G4 έχει 4.7 οθόνη, είναι φτηνότερο και υποστηρίζει εξωτερική microsd, ποιες οι διαφορές στις επιδόσεις όσον αφορά τη CPU και τη GPU;

Όσον αφορά το power efficiency κάπου διάβασα οτι ο ΜTK6589 είναι πάρα πολύ καλός.Με τον αντίστοιχο snapdragon 600 τί γίνεται; Και σαν επιδόσεις ποιος συνδυασμός υπερτερεί;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Ρε παιδιά πείτε ένας....

Αν εξαιρέσουμε οτι το G4 έχει 4.7 οθόνη, είναι φτηνότερο και υποστηρίζει εξωτερική microsd, ποιες οι διαφορές στις επιδόσεις όσον αφορά τη CPU και τη GPU;

Όσον αφορά το power efficiency κάπου διάβασα οτι ο ΜTK6589 είναι πάρα πολύ καλός.Με τον αντίστοιχο snapdragon 600 τί γίνεται; Και σαν επιδόσεις ποιος συνδυασμός υπερτερεί;

Και εγώ στο ίδιο ακριβώς διλλημα είμαι!! Μπορεί να βοηθήσει η κοινότητά τουλάχιστον όσο αφορά την cpu & gpu τους

Ρε παιδιά πείτε ένας....

Ωραια θα ηταν μια τετοια συγκριση. Οποιος εχει εμπειρια κι απο τα δυο ας πει την αποψη του.

Επεισης περα απο τα 150€ λιγοτερα και την υποδοχη SD το G4 εχει και 3000mAh μπαταρια.

Απο την αλλη το Mi 2s εχει καλυτερο επεξεργαστη και gpu και εχει εξερετικη υποστηριξη.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά πείτε ένας....

Ποιότητα κι αξιοπιστία -> Xiaomi

Χαρακτηριστικά (πχ HDMI κλπ) -> Xiaomi

Επιδόσεις -> Xiaomi (Φυσικά:p)

Υποστήριξη -> Xiaomi

Αυτονομία -> Jiayu

Επίσης, ας βγει πρώτα το G4 να δούμε και τιμή και τυχόν προβλήματα (κι αν η Jiayu έφτιαξε επιτέλους κινητό με λειτουργικό GPS :lol:)

ρε φιλαρακι πιστευεις δεν πιστευεις το mi2s εχω τωρα τι να σου πω

αν μένεις κίνα κι έχεις φίλο στη Xiaomi τότε οκ. Από πού το πήρες πριν κυκλοφορήσει; δεν λέω ότι λες ψέμματα, αλλά προφανώς έχεις το Mi2 και τα χεις μπερδέψει, ή κάποιος έμπορος σ εξαπάτησε

παιδιά με έχετε πείσει το έχω ερωτευθεί το κινητάκι

βασικά το mi2s έχει βγει?

αν γίνεται να μου προτείνεται καμια αξιόπιστη σελίδα να το παραγγείλω. ευχαριστω

καλησπερα σε ολους , θελω να ρωτησω τους κατοχους εαν τα applications για εγκατασταση εχουν οριο καποια gb και τα αλλα ειναι για φωτογραφιες και μουσικη?Δηλαδη μεταξυ των εκδοσεων των 16 και 32 gb τα apps εχουν το ιδιο οριο σε gb και καπου σταματανε και το υπολοιπο ειναι για φωτο και μουσικη ,ή βαζεις apps μεχρι να γεμισουν ολα τα gb?

καλησπερα σε ολους , θελω να ρωτησω τους κατοχους εαν τα applications για εγκατασταση εχουν οριο καποια gb και τα αλλα ειναι για φωτογραφιες και μουσικη?Δηλαδη μεταξυ των εκδοσεων των 16 και 32 gb τα apps εχουν το ιδιο οριο σε gb και καπου σταματανε και το υπολοιπο ειναι για φωτο και μουσικη ,ή βαζεις apps μεχρι να γεμισουν ολα τα gb?

σε κάθε android 2.3 και νεότερο μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην «κάρτα μνήμης» που στο Mi2 είναι η εσωτερική μνήμη των 16/32 GB, οπότε δεν έχεις όριο

καλημερα παιδια. πως μπορω να καταλαβω οτι το κινητο που θα μου στειλουν δεν ειναι ρεπλικα?

εχω ακουσει οτι παιζει πολυ απο κινα αυτο.

το ibuygou ειναι αξιοπιστο?

Αν εχουν βασει τα παρακάτω λόγια απο το buygou τοτε απο σημερα θα ειναι διαθέσιμο...

Μιλάω παντα για το 32 αρι

Shipping notice updated on 25th April 2013:Ibuygou begins to ship Xiaomi M2S 32gb order on 25th April according to order sequence,the tracking number will be sent to you by Ibuygou system as soon as the order has been shipped,if any question,please email to support@ibuygou.com

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν είναι μειον το οτι δεν έχει θέση για κάρτα microsd; Για ποιο λόγο δεν βάλανε άραγε; Συν οτι ξεφεύγει πάρα πολύ το budget για κινέζικο.Είπαμε μέχρι βαρειά 200 ευρώ να τα δώσουμε για κινεζιά αλλά όχι κι έτσι.

Και μη μου πει κανείς για αξιοπιστία και υποστήριξη της Xiaomi.Όταν τα κλάσει στα χέρια σου , καλό τρέξιμο και καλά ξεμπερδέματα.

Εγώ ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.Εαν βγεί το Jiayu G4 Ιούνιο-Ιούλιο θα τα δώσω.Ή άντε να δώσω και λίγο παραπάνω από 200 για το S1 που θα βγάλουν με τον snapdragon αλλά μέχρι εκεί.

Edited by tarantules

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Αν εχουν βασει τα παρακάτω λόγια απο το buygou τοτε απο σημερα θα ειναι διαθέσιμο...

Μιλάω παντα για το 32 αρι

Shipping notice updated on 25th April 2013:Ibuygou begins to ship Xiaomi M2S 32gb order on 25th April according to order sequence,the tracking number will be sent to you by Ibuygou system as soon as the order has been shipped,if any question,please email to support@ibuygou.com

Έχει βάση. Φίλος που παράγγειλε το S 32gb του έγινε shipped σήμερα.

Ποιότητα κι αξιοπιστία -> Xiaomi

Χαρακτηριστικά (πχ HDMI κλπ) -> Xiaomi

Επιδόσεις -> Xiaomi (Φυσικά:p)

Υποστήριξη -> Xiaomi

Αυτονομία -> Jiayu

Επίσης, ας βγει πρώτα το G4 να δούμε και τιμή και τυχόν προβλήματα (κι αν η Jiayu έφτιαξε επιτέλους κινητό με λειτουργικό GPS :lol:)

αν μένεις κίνα κι έχεις φίλο στη Xiaomi τότε οκ. Από πού το πήρες πριν κυκλοφορήσει; δεν λέω ότι λες ψέμματα, αλλά προφανώς έχεις το Mi2 και τα χεις μπερδέψει, ή κάποιος έμπορος σ εξαπάτησε

Order No. 20130411230829

Total Amount EU€333.62

Shipping Charge EU€22.80

απο ibuygou

It was shipped via EMS : EE669775815CN δες το απο εδω τωρα αν πιστευεις οτι με εξαπατησε το ibuygou που το miuiandroid το λεει σαν ''επισημο'' και ασφαλες site για original xiaomi τι να σου πω αν ηξερα πως να ανεβασω φωτογραφιες θα στο εδειχνα το κουτι και ολα.. και το antutu τουλαχιστον το διαβαζει original δεν πιστευω να λεει μαμακιες και αυτο...

Xiaomi M2S

Original Xiaomi Mi2S 3G Android 4.1 Quad Core 1.7GHz 2GB RAM 16GB ROM 4.3 Inch Capacitive Touchscreen GPS WIFI

EU€323.75

1

EU€323.8

http://miuiandroid.com/community/threads/pre-order-mi2-a-and-s-via-miuiandroid-com-ibuygou-com.20050/page-2

τελικα μαλλον σε αυτο το κινεζικο θα καταληξω , μονο και μονο λογω miui roms οποτε θα εχει υποστηριξη, και συμφωνα και με το ποστ αυτο θα ειναι και Original το κινητο σιγουρα, ποσοι το εχουν αγορασει απο ibuygou.com.

το εστειλαν οκ? ,με ems το παραγγειλατε? και απλως να τους πω να γραψουν gift για να γλυτωσω τελωνειο? οσοι την πατησαν με το τελωνειο τι ποσο τους ζητησαν?

οσοι εχουν παρει οπoιοδηποτε μοντελο απο xiaomi εβγαλε κανα χρονο tο κινητο η χαλασε αμεσως η touch screen?

χμμ σε λαθος thread postara? αλλο το Mi2S και αλλο το m2

Edited by Darkorigin

Δεν είναι μειον το οτι δεν έχει θέση για κάρτα microsd; Για ποιο λόγο δεν βάλανε άραγε; Συν οτι ξεφεύγει πάρα πολύ το budget για κινέζικο.Είπαμε μέχρι βαρειά 200 ευρώ να τα δώσουμε για κινεζιά αλλά όχι κι έτσι.

Και μη μου πει κανείς για αξιοπιστία και υποστήριξη της Xiaomi.Όταν τα κλάσει στα χέρια σου , καλό τρέξιμο και καλά ξεμπερδέματα.

Εγώ ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.Εαν βγεί το Jiayu G4 Ιούνιο-Ιούλιο θα τα δώσω.Ή άντε να δώσω και λίγο παραπάνω από 200 για το S1 που θα βγάλουν με τον snapdragon αλλά μέχρι εκεί.

Φιλαρακι σε εχω δει να ψαχνεσαι στο thread του G4 και να ρωτας αν ειναι καλυτερο απο το mi2, το ιδιο κανεις κι εδω, καλα τωρα εμαθες οτι με ενα Xiaomi παιρνεις δυο G4?

Δεν λεω, ακριβο για Κινεζια το Xiaomi, ομως καποιοι γουσταρουν και τα δινουν.

Ηρθες εδω να τους ταρακουνησεις μπας και ξυπνησουν η να τους αλλαξεις γνωμη ?

Και μη σκεφτεις οτι εχω Xiaomi και το υποστηριζω, ακριβως για τον λογο που λες δεν το εχω παρει.

Υ.Γ Και κατι ακομα, αν δεν κυκλοφορησει το G4 να το δουμε, δεν μπορει να γινει καμμια συγκριση.

Πρωτα απ ολα ομως καθενας μας πρεπει να ξεκαθαρισει ποσα μπορει να ακουμπησει για Κινεζια..

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ηρθες εδω να τους ταρακουνησεις μπας και ξυπνησουν η να τους αλλαξεις γνωμη ?

Δεν ήρθα να ταρακουνήσω κανένα.Επειδή όμως θα είναι το πρώτο μου κινέζικο τηλέφωνο και δεν έχω άποψη για το ποιο είναι καλύτερο όχι μόνο σε επιδόσεις αλλά και σε αξιοπιστία , γι αυτό ρωτάω για να καταλήξω κάπου πριν την αγορά.Πάντως , μιας και δεν το βιάζομαι , αρχίζω να το σκέφτομαι να περιμένω το Jiayu S1 με τον Snapdragon

Δεν ήρθα να ταρακουνήσω κανένα.Επειδή όμως θα είναι το πρώτο μου κινέζικο τηλέφωνο και δεν έχω άποψη για το ποιο είναι καλύτερο όχι μόνο σε επιδόσεις αλλά και σε αξιοπιστία , γι αυτό ρωτάω για να καταλήξω κάπου πριν την αγορά.Πάντως , μιας και δεν το βιάζομαι , αρχίζω να το σκέφτομαι να περιμένω το Jiayu S1 με τον Snapdragon

Εγω παιδευομαι να αποφασισω απο τον..Οκτωβριο μιας και θα ειναι το πρωτο μου Android...

Ομως αν περιμενεις αυτο που λες, το βλεπω σε κανενα χρονο, ασε που αν κανει καμμια 300ρα Ευρω, παλι η Xiaomi θα ειναι πολυ μπροστα.

Και ξερεις μετα απο τοσο καιρο, θα εχει γεμισει ο τοπος οχταπυρηνα..

Οποτε συμβουλη μου (και για τον εαυτο μου), αν διαθετεις τα φραγκα χτυπα το mi2S τωρα να το χαρεις, αν οχι, περιμενε κανενα διμηνο και την βγαζεις οικονομικα με το G4, το οποιο ισως να ειναι και η κορυφη στην κατηγορια του (ΜΤΚ 6589)

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Εμένα το τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και κάνει κάτι restart άνευ λόγου και αιτίας! Δηλαδή ένω δε το παρακολουθώ κοιτάω την οθόνη και βλέπω ότι δεν έχει σήμα. Το ξεκλιδώνω και πρέπει να βάλω PIN για να δουλέψει. Εκανα Wipe data μήπως και έφτιαχνε...τίποτα. Εγκατέστησα τη τελευταία έκδοση του λειτουργικού (miuiandroid) πάλι τίποτα...Να το στείλω στη Κίνα?

Αυτό τι παθαίνω και εγώ με το pin. Συμβαίνει κάποιες φορές όταν χάνει το σήμα (γιατί έχω πάει σε κάποιο υπόγειο πχ και δεν έχει κάλυψη). Δεν έχω καταφέρει να βρω λύση. Παίζει να είναι και η SIM μου γιατί δεν είναι και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Καλησπέρα σε όλους!

Οχι ειναι κάτοχη δεν ανεβάζουν καμια φωτογραφιούλα ? :happy: να δούμε πως τραβάει :shifty:

απο μπαταρία τη λέει???

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Καλησπέρα σε όλους!

Οχι ειναι κάτοχη δεν ανεβάζουν καμια φωτογραφιούλα ? :happy: να δούμε πως τραβάει :shifty:

απο μπαταρία τη λέει???

δεν τα πας καλά με την αυτόματη διόρθωση του πληκτρολογίου..βλέπε τι γράφεις πριν δημοσιεύσεις, μπορεί να την πατήσεις άσχημα καμια φορά:p (αν ψάξεις σε παλιότερες σελίδες θα δεις και φωτογραφίες και σχόλια για τις φωτογραφίες και την αυτονομία)

δεν τα πας καλά με την αυτόματη διόρθωση του πληκτρολογίου..βλέπε τι γράφεις πριν δημοσιεύσεις, μπορεί να την πατήσεις άσχημα καμια φορά:p (αν ψάξεις σε παλιότερες σελίδες θα δεις και φωτογραφίες και σχόλια για τις φωτογραφίες και την αυτονομία)

"οχι" :) καθόλου.... φάνηκε ε.... αλήθεια λέω εγω μια χαρά τα παώ αυτη μάλλον "οχι"...... ty και sorry για το offtopic post

Το θέμα ειναι οτι κανείς δεν είχε πριν το μι2ς και απο οτι διάβαζα σε παλιότερες σελίδες δεν είδα τπτ..... anyway θα ξανα κάνω ενα κόπο να το 2τσεκάρο cheers m8! :cool:

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

"οχι" :) καθόλου.... φάνηκε ε.... αλήθεια λέω εγω μια χαρά τα παώ αυτη μάλλον "οχι"...... ty και sorry για το offtopic post

Το θέμα ειναι οτι κανείς δεν είχε πριν το μι2ς και απο οτι διάβαζα σε παλιότερες σελίδες δεν είδα τπτ..... anyway θα ξανα κάνω ενα κόπο να το 2τσεκάρο cheers m8! :cool:

α δεν ανέφερες πουθενά ότι μιλούσες για το Mi2S. Αυτό χτες κυκλοφόρησε οπότε κάνε υπομονή για γνώμες

Εμένα το τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και κάνει κάτι restart άνευ λόγου και αιτίας! Δηλαδή ένω δε το παρακολουθώ κοιτάω την οθόνη και βλέπω ότι δεν έχει σήμα. Το ξεκλιδώνω και πρέπει να βάλω PIN για να δουλέψει. Εκανα Wipe data μήπως και έφτιαχνε...τίποτα. Εγκατέστησα τη τελευταία έκδοση του λειτουργικού (miuiandroid) πάλι τίποτα...Να το στείλω στη Κίνα?

Δεν το εχω το κινητο αλλα απο την εμπειρια μου σε Android θα σου προτινα να δοκιμασεις να επιλεξεις για μονιμα ή 2G ή 3G και οχι και τα δυο αναλογα το σημα. Δοκιμασε και τσεκαρε αν θα σου ξανακανει reboot.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το εχω το κινητο αλλα απο την εμπειρια μου σε Android θα σου προτινα να δοκιμασεις να επιλεξεις για μονιμα ή 2G ή 3G και οχι και τα δυο αναλογα το σημα. Δοκιμασε και τσεκαρε αν θα σου ξανακανει reboot.

Τελικά το πρόβλημα ήταν μάλλον μιά κλήση ή μήνυμα που μου το είχε μπλοκάρει. Μόλις το έσβησα δε το ξαναέκανε.