Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ λυπών συνεχίζω με τις ερωτήσεις :)

1 . έχω βάλει το βαιπερ πως ξέρω ποιοι είναι ονλαιν κάθε φορά ???

2. χρειάζομαι ένα καλό ξυπνητήρι και ενα πρόγραμμα που να έχει την ώρα, την ημερομηνία και τον καιρό στις πόλεις της Κύπρου !!

3. το Antutu μου έβγαλε σκόρ 21700 είναι καλό αυτό ???

4. κανένα καλό ημερολόγιο παίζει ???

5. αν έχω συνέχεια το wifi ανοικτό, επιβαρύνω πολύ την μπαταρία ???

1. Δεν υπάρχει η έννοια online, θεωρητικά αν έχεις viber και είσαι σε δίκτυο είσαι online.

2. Beutifull widgets ή HD Widgets για καιρό. Ξυπνητήρι μια χαρά είναι το δικό του. Θα το βρεις στο πρόγραμμα clock

3. Το πιο γρήγορο android

4. Εγώ χρησιμοποιώ το stock android και με καλύπτει απόλυτα

5. Βασικά αν έχεις ανοικτό το wifi η μπαταρία επιβαρύνεται από τα widgets που τραβάν δεδομένα από το δίκτυο. Αν έχεις μεγάλα refresh time σε εφαρμογες όπως facebook, twitter, καιρός δεν έχεις μεγάλη κατανάλωση. Γενικά αυτό που ρουφάει μπαταρία είναι η οθόνη. Άρα αν το κινητό το έχεις σε μια τσέπη και κοιμάται ακόμα και με ανοικτό wifi δεν καίει πολύ

Για να μη διορθώνει αυτόματα τα greenglish πήγαινε στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου και βγάλε την αυτόματη διόρθωση!!

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να μη διορθώνει αυτόματα τα greenglish πήγαινε στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου και βγάλε την αυτόματη διόρθωση!!

έχω πάει Language & input και έκανα το spelling correction μαυρο(off) αλλά εξακολουθεί να μου κάνει διορθώσεις !!??? καμία ιδέα ???

και κάτι άλλο πως μπορώ να περάσω φωτογραφία στα contacts μου ????

έχω πάει Language & input και έκανα το spelling correction μαυρο(off) αλλά εξακολουθεί να μου κάνει διορθώσεις !!??? καμία ιδέα ???

και κάτι άλλο πως μπορώ να περάσω φωτογραφία στα contacts μου ????

Θα πας και από κάτω από το spelling correction στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου. Εκεί θα βρεις το auto-correction και θα το βάλεις στο off.

επίσης αν κάνεις edit μια επαφή έχει επιλογή για να βάλεις φωτογραφία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις τις επαφές σου με το ίδιο όνομα όπως είναι και στο facebook και να κατεβάσεις το haxSync και αυτόματα να σου βάλει τις φωτογραφίες από το facebook

Το πήρα κι εγώ σήμερα.... Δεν πρόλαβα να χαρώ και παρατήρησα ένα καμμένο/κολλημένο pixel στην δεξιά πλευρά και αρκετά έντονο backlight bleed στην κάτω αριστερή γωνία :-( Είχε κανείς παρόμοιο θέμα?

Θα πας και από κάτω από το spelling correction στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου. Εκεί θα βρεις το auto-correction και θα το βάλεις στο off.

επίσης αν κάνεις edit μια επαφή έχει επιλογή για να βάλεις φωτογραφία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις τις επαφές σου με το ίδιο όνομα όπως είναι και στο facebook και να κατεβάσεις το haxSync και αυτόματα να σου βάλει τις φωτογραφίες από το facebook

ok φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ !!

υπόσχομαι η τελευταία ερώτηση για σήμερα :X :lol:

αυτά τα αππ που θέλουν πληρωμή !! υπάρχει κανένα σαιτ ασφαλή για να τα κατεβάζουμε δωρεάν ????

Το πήρα κι εγώ σήμερα.... Δεν πρόλαβα να χαρώ και παρατήρησα ένα καμμένο/κολλημένο pixel στην δεξιά πλευρά και αρκετά έντονο backlight bleed στην κάτω αριστερή γωνία :-( Είχε κανείς παρόμοιο θέμα?

Από που το πήρες;;;

Βεβαιώσου ότι είναι το γνήσιο. Και βρες εφαρμογή στο market που ξεκολάει τα κολλημένα pixels

Από που το πήρες;;;

Βεβαιώσου ότι είναι το γνήσιο. Και βρες εφαρμογή στο market που ξεκολάει τα κολλημένα pixels

Από το realpricesfromchina, γνήσιο είναι σίγουρα. Τρέχω τώρα ένα app που ξεκολλάει τα κολλημένα pixel... για να δούμε.

Το backlight bleed πάντως είναι αρκετά έντονο, μάλλον έπεσα σε προβληματικό κομμάτι. Θα βγάλω φοτογραφίες αργότερα να μου πείτε κι εσείς.

edit: Μπα ψόφιο το pixel, το έτρεξα 20 λεπτά δεν λεεί να φύγει....

edit: Χαχα τώρα γίνανε 2, εμφανίστηκε άλλο ένα στην πάνω πλευρά....

Edited by kokotas16

Βάλε screenshot. Επίσης κοίτα να δεις αν το antutu το αναγνωρίζει σαν γνησιο..

Αν δεν ειναι γνησιο λογικα δεν θα μπορεις να μπεις κανεις συνδεση στο λογαριασμο της Xiaomi με το id που θα εχεις.

Λογικα δευτερα φτανει και τριτη το παραλαμβανεις

Ναι, αλλά ακόμα δεν το έχω παραλάβει και η κατάσταση στο tracking number δεν έχει αλλάξει...!!

Ναι, αλλά ακόμα δεν το έχω παραλάβει και η κατάσταση στο tracking number δεν έχει αλλάξει...!!

2013-02-02 19:37:00 SHENZHEN Posting

2013-02-02 19:43:00 SHENZHEN Despatch from Sorting Center

2013-02-02 20:23:55 SHENZHEN Arrival at Sorting Center

2013-02-02 21:15:21 SHENZHEN Despatch from Sorting Center

2013-02-03 15:16:00 GUANGZHOU Arrival at Sorting Center

2013-02-04 00:54:00 GUANGZHOU Despatch from Sorting Center

Και έμενα μια απο τα ίδια, λογικά Σάββατο 16/2 λήγουν οι αργίες οπότε απο Δευτέρα 18/2 ίσως δούμε φως.

Βιάστηκα να μιλήσω έπρεπε να περιμένω να ξημερώσει :P

2013-02-02 19:37:00 SHENZHEN Posting

2013-02-02 19:43:00 SHENZHEN Despatch from Sorting Center

2013-02-02 20:23:55 SHENZHEN Arrival at Sorting Center

2013-02-02 21:15:21 SHENZHEN Despatch from Sorting Center

2013-02-03 15:16:00 GUANGZHOU Arrival at Sorting Center

2013-02-04 00:54:00 GUANGZHOU Despatch from Sorting Center

2013-02-14 00:40:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center

2013-02-14 01:14:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs

2013-02-14 02:01:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs

Να δούμε πόσο καιρό θα κάνουν τα τσακάλια τώρα μέχρι να μου το στείλουν Κρήτη....

Μάλλον μαζί ταξίδευαν purpendicular :-P για κάνε κανα check.

Edited by bambis

μερικές ερωτήσεις παιδιά !! :)

1. Πώς μπορώ να κάνω τα 3 ενσωματωμένα κουμπιά του μενού του κινητού να φωτίζονται ????

2. υπάρχει κάποιο αππ που να του μιλώ και να κάνει πράγματα ή να απαντά όπως την series του iphone ??

3. πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών και βιντεο ??

4. σε περίπτωση που τα 16 GB τελειώσουν υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού ??

μερικές ερωτήσεις παιδιά !! :)

1. Πώς μπορώ να κάνω τα 3 ενσωματωμένα κουμπιά του μενού του κινητού να φωτίζονται ????

2. υπάρχει κάποιο αππ που να του μιλώ και να κάνει πράγματα ή να απαντά όπως την series του iphone ??

3. πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών και βιντεο ??

4. σε περίπτωση που τα 16 GB τελειώσουν υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσω τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού ??

1. Tα κουμπιά αφής δεν έχουν φωτισμό

2. google now πχ; Υπάρχουν κι άλλα τέτοια απ όσο ξέρω

3. Για λήψη, αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω απ την στοκ εφαρμογή του miui, δες το procapture. Για επεξεργασία βίντεο, AndroVid pro. Για επεξεργασία εικόνας δες το touch up pro photo editor

4. Όχι.

1. Tα κουμπιά αφής δεν έχουν φωτισμό

2. google now πχ; Υπάρχουν κι άλλα τέτοια απ όσο ξέρω

3. Για λήψη, αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω απ την στοκ εφαρμογή του miui, δες το procapture. Για επεξεργασία βίντεο, AndroVid pro. Για επεξεργασία εικόνας δες το touch up pro photo editor

4. Όχι.

1. τι εννοείς δεν έχουν φωτισμό ?? ε πώς διακρίνονται στο σκοτάδι ??

2. google now ??? αυτού του μιλάς ???

και κάτι άλλο που μπορώ να βρώ το πρόγραμμα για GPS Sygic aura το full version χωρίς να πληρώσω ?????

1. τι εννοείς δεν έχουν φωτισμό ?? ε πώς διακρίνονται στο σκοτάδι ??

2. google now ??? αυτού του μιλάς ???

και κάτι άλλο που μπορώ να βρώ το πρόγραμμα για GPS Sygic aura το full version χωρίς να πληρώσω ?????

1. με τον καιρό βρίσκεις ασυνείδητα τη θέση

2. ναιι

3. google is your friend

κάτι τελευταίο η μπαταρία μου εξαντλείτε σαν τρελή

με δυσκολία αντέχει στην καλύτερη περίπτωση 7-8 ώρες !!

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος να βοηθήσω την μπαταρία μου να αντέχει περισσότερο ???

Δεν σημαίνει κάτι το 6-7 ώρες. Όλα τα κινητά αντέχουν περίπου 3-4 ώρες με ανοικτή οθονη. Αν το αφήνεις σε μια γωνία ήσυχο και τελειώνει η μπαταρία σε 8 ώρες έχεις πρόβλημα. Αν όμως δε το αφήνεις από τα χέρια σου καθόλου τότε και πολλές είναι οι 8 ώρες. Πρέπει να μας πεις ακριβώς τη χρήση κάνεις. Επίσης τι έχεις ανοικτά...Data / 3G / Wifi / Bluetooth / push email / facebook / Twitter / Viber / Whats up / Καιρος.......

Δεν σημαίνει κάτι το 6-7 ώρες. Όλα τα κινητά αντέχουν περίπου 3-4 ώρες με ανοικτή οθονη. Αν το αφήνεις σε μια γωνία ήσυχο και τελειώνει η μπαταρία σε 8 ώρες έχεις πρόβλημα. Αν όμως δε το αφήνεις από τα χέρια σου καθόλου τότε και πολλές είναι οι 8 ώρες. Πρέπει να μας πεις ακριβώς τη χρήση κάνεις. Επίσης τι έχεις ανοικτά...Data / 3G / Wifi / Bluetooth / push email / facebook / Twitter / Viber / Whats up / Καιρος.......

φίλε ανοικτά έχω Wifi / Viber / Whats up / Καιρος.......

η χρίση που του κάνω είναι μια κανονική χρήση κανένα παιχνιδάκι

τηλεφωνήματα κτλ δεν είναι εντελώς ήσυχο αλλά ούτε και βαρυφορτωμένο ...

φίλε ανοικτά έχω Wifi / Viber / Whats up / Καιρος.......

η χρίση που του κάνω είναι μια κανονική χρήση κανένα παιχνιδάκι

τηλεφωνήματα κτλ δεν είναι εντελώς ήσυχο αλλά ούτε και βαρυφορτωμένο ...

Ο φίλος ποιο πάνω σε ρώτησε πόσες ώρες έχεις ανοικτή οθόνη και δεν απάντησες, πόσες ώρες έχεις?

Έχεις live wallpaper?

Τον καιρό κάθε πόση ώρα έχεις βάλει να ανανεώνεται?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Επιτέλους το παρέλαβα και εγώ. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Βέβαια με κάθε νέα συσκευή έτσι είναι. Οπότε πρέπει να περάσει λίγο καιρός για να δω τα συν και πλην.

Πρώτη δουλειά να κατεβάσω την developers έκδοση για να έχω root access.

Πράγματι πολύ δυνατό το κινητό. Η μπαταρία μου φαίνεται μια χαρά. Με ελαφριά χρήση κρατάει άνετα 2-3 μέρες. Τώρα αν βάλεις και παίζεις παιχνίδια και έχεις συνέχεια wifi ανοιχτό εντάξει πόσο να κρατήσει. Δοκίμασε να κάνεις τα ίδια και με ένα SIII ή με το oneX να δεις αν θα κρατούσαν περισσότερο.

Αυτό που με προβλημάτισε ήταν το πολύ φτωχό recovery menu, αλλά λύθηκε:

http://miuiandroid.com/community/threads/miuirecovery.19630/

Πλέον δεν χρειάζεται να μετονομάζουμε αυτά που θέλουμε να φλασάρουμε σε update.zip, μπορούμε απλά να τα επιλέγουμε από της sd. (Αυτό για όσους δεν χρησιμοποιούν το updater, όπως εγώ) Και φυσικά έχει κι άλλες δυνατότητες.

Η κάμερα είναι λίγο μεχ. Η ποιότητα μου φάνηκε ίδια με αυτή της κάμερας του προηγούμενου κινητού μου (HD2 στα 5mp), αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα έξω με καλό φωτισμό.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ όμορφο κινητό, με δυνατά χαρακτηριστικά και το κυριότερο πολύ καλή τιμή. Επίσης λατρεύω το miui interface. Το χρησιμοποιώ από τότε που είχα το HD2 και δεν έχω διαννοηθεί να επιστρέψω σε stock android. Τα μόνα αρνητικά που του προσάπτω είναι η κάμερα και η έλλειψη φωτισμού στα μπροστινά κουμπιά.

ερώτηση για κάμερα !!

στα σετινκς της κάμερας οταν πάω picture size (8M Pixels, 6MP full, 5M) πια η διαφορά αυτών των 3ων και ιδικά του 8M Pixels με 6MP full ???

έχουν διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας ????

και στο picture quality έχει (Super Fine, Fine, Normal) πια είναι η διαφορά τους και πια η καλύτερη ποιότητα ???

ερώτηση για κάμερα !!

στα σετινκς της κάμερας οταν πάω picture size (8M Pixels, 6MP full, 5M) πια η διαφορά αυτών των 3ων και ιδικά του 8M Pixels με 6MP full ???

έχουν διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας ????

και στο picture quality έχει (Super Fine, Fine, Normal) πια είναι η διαφορά τους και πια η καλύτερη ποιότητα ???

The bigger the better.

Το καλύτερο setting είναι προφανώς 8Mpx και Super Fine. Διαφορές στην οθόνη του κινητού δε θα δείς ότι ρύθμιση και να κάνεις. Αν περάσεις τις φωτογραφίες σε υπολογιστή και τις δεις σε full screen εκεί λογικά θα δεις διαφορά αλλά μη περιμένεις να είναι και τεράστια.

εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί

στο

6MP λέει μετά full ?????

εν το μεταξύ διάβασα στο XDA ότι πολλοί

βάζουν apps, photos kai misc στα προγράμματα cloud

για να κερδίζουν χώρο στο storage του κινητού τους !!

πώς δουλεύει αυτό ?? μπορώ να κάνω εκεί εγκατάσταση προγράμματα ???

και κάτι τελευταίο πιο είναι το καλύτερο τέτοιο πρόγραμμα που να δίνει και τον

περισσότερο δωρεάν χώρο ??