GUZGUN Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Τι έκδοση και ποια rom έχεις? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomads Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Τι έκδοση και ποια rom έχεις? εκδοση android 4.1.2 εκδοση βασικου φασματος I9300BOLK3 την rom δεν ξερω που την βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 εκδοση android 4.1.2 εκδοση βασικου φασματος I9300BOLK3 την rom δεν ξερω που την βλεπω Προσπάθησε να φλασάρεις με το recovery το emergency zip από εδhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43946365&postcount=15ώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Ξαφνικά μου εμφανίστηκε αυτή η ρωγμή κάτω απο τα πλήκτρα της έντασης χωρίς λόγο και χωρίς να πέσει κατω το κινητό. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο πλαστικό δεν αλλάζει γιατί αποτελεί μέρος του σασί. Έχει τύχη σε κανένα κάτι παρόμοιο; Το τηλέφωνο είναι στην εγγύηση. https://db.tt/9rodKlKa Edited October 17, 2013 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ξαφνικά μου εμφανίστηκε αυτή η ρωγμή κάτω απο τα πλήκτρα της έντασης χωρίς λόγο και χωρίς να πέσει κατω το κινητό. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο πλαστικό δεν αλλάζει γιατί αποτελεί μέρος του σασί. Έχει τύχη σε κανένα κάτι παρόμοιο; Το τηλέφωνο είναι στην εγγύηση. https://db.tt/9rodKlKa Και σε μένα έχει συμβεί το ίδιο ακριβώς φίλε μου, αλλά στο service της samsung εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης, μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση. :mad: Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Και σε μένα έχει συμβεί το ίδιο ακριβώς φίλε μου, αλλά στο service της samsung εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης, μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση. :mad: Ψάχτηκες να δεις αν αλλαζει το πλαστικο; Μου την εχει δωσει φοβερα. Ενα χρονο δεν μου επεσε κατω, και ξαφνικά αυτο.. Εστειλα email στην samsung, αλλα δεν χρειαζετε να περιμενω απαντηση. Μου την εδωσες εσυ... Πεσαμε σε αστοχια υλικου.. Το δικο σου ειναι στο ιδιο ακριβώς σημειο; Edited October 20, 2013 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ψάχτηκες να δεις αν αλλαζει το πλαστικο; Μου την εχει δωσει φοβερα. Ενα χρονο δεν μου επεσε κατω, και ξαφνικά αυτο.. Εστειλα email στην samsung, αλλα δεν χρειαζετε να περιμενω απαντηση. Μου την εδωσες εσυ... Πεσαμε σε αστοχια υλικου.. Το δικο σου ειναι στο ιδιο ακριβώς σημειο; Ακριβώς στο ίδιο σημείο και πλέον και από τις δύο μεριές.Κακή ποιότητα υλικών, δυστυχώς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ΔΕΝ σου έπεσε, δείχνει σαν ζημιά φθοράς, ασχέτως ότι δεν προκλήθηκε από δικό σου λάθος. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ακριβώς στο ίδιο σημείο και πλέον και από τις δύο μεριές.Κακή ποιότητα υλικών, δυστυχώς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ΔΕΝ σου έπεσε, δείχνει σαν ζημιά φθοράς, ασχέτως ότι δεν προκλήθηκε από δικό σου λάθος. κι εγώ το είχα πριν κανά εξάμηνο άν θυμαμαι καλά . Και τελικά ήταν και άλλοι εδώ στο φόρουμ που είχαν το ίδιο θέμα τελικά. Άρα , έχουν πολλά παραδείγματα και άν ήθελαν θα το αντικαθιστούσαν. Απλά είναι κακοπροαίρετοι. Τόσο απλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) H συσκευες σας ηταν απο τις πρωτες παρτίδες; H δικη μου ειναι Ιουνιος 2012 Ειχε ακουστη για προβληματα με την μπλε εκδοση. Μηπως ηταν αυτο τελικα; Edited October 22, 2013 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ψάχτηκες να δεις αν αλλαζει το πλαστικο; Μου την εχει δωσει φοβερα. Ενα χρονο δεν μου επεσε κατω, και ξαφνικά αυτο.. Εστειλα email στην samsung, αλλα δεν χρειαζετε να περιμενω απαντηση. Μου την εδωσες εσυ... Πεσαμε σε αστοχια υλικου.. Το δικο σου ειναι στο ιδιο ακριβώς σημειο; και εμενα μου το ειχε κανει διπλα απο τη θυρα usb στο κατω μερος της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 και εμενα μου το ειχε κανει διπλα απο τη θυρα usb στο κατω μερος της συσκευης Eiναι σημαντικό.. Πατήστε *#12580*369# και δείτε την ημερ. παραγωγής. Ειναι απο τα πρώτα κομμάτια; Το δικο μου ειναι 2012.6.6 ( δηλαδή 6-Ιουνιου-2012 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Το πήρα πριν από ένα 20ήμερο και έχει ημερομηνία 2013.8.26 . Πολυ φρέσκο δηλαδή , δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα που αναφέρονται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Το πήρα πριν από ένα 20ήμερο και έχει ημερομηνία 2013.8.26 . Πολυ φρέσκο δηλαδή , δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα που αναφέρονται . Απο που το πήρες τόσο φρέσκο; Το δικο μου το εμφάνισε 10 μήνες μετά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Απο που το πήρες τόσο φρέσκο; Το δικο μου το εμφάνισε 10 μήνες μετά. .. Από Birdphone λίγο πριν ανεβάσει την τιμή από τα 282.50 στα 310.99 ευρώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Από Birdphone λίγο πριν ανεβάσει την τιμή από τα 282.50 στα 310.99 ευρώ . Είμαι τυχερός. Θελω να κανω κι εγώ μια παραγγελία απο κει αυτές τις μέρες. Για πες μου, μπορείς να καταλάβεις απο πια ευρωπαϊκή χωρα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Είμαι τυχερός. Θελω να κανω κι εγώ μια παραγγελία απο κει αυτές τις μέρες. Για πες μου, μπορείς να καταλάβεις απο πια ευρωπαϊκή χωρα είναι; Το κουτί είναι σφραγισμένο και γράφει ότι είναι από χώρα της ΕΕ . Επίσης στο πλάϊ του κουτιού υπάρχει ένα αυτοκόλλητο με το ΙΜΕΙ ( ένας 15ψήφιος αριθμός σε format ######/##/######/#) . Πρόσεξε τον 7ο και 8ο αριθμό . Συνήθως είναι 0 και 5 που είνα προέλευσης Φινλανδίας αφού είναι και ΕΕ Να μην είναι επ' ουδενί 1 και 3 (13) . Είναι από Azerbaijan . Μακρυά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 2013.9.21, απο phonegallery, μαυρο γαλλικο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Το κουτί είναι σφραγισμένο και γράφει ότι είναι από χώρα της ΕΕ . Επίσης στο πλάϊ του κουτιού υπάρχει ένα αυτοκόλλητο με το ΙΜΕΙ ( ένας 15ψήφιος αριθμός σε format ######/##/######/#) . Πρόσεξε τον 7ο και 8ο αριθμό . Συνήθως είναι 0 και 5 που είνα προέλευσης Φινλανδίας αφού είναι και ΕΕ Να μην είναι επ' ουδενί 1 και 3 (13) . Είναι από Azerbaijan . Μακρυά . Και το δικό μου 05 λέει, αλλα ειναι Ελληνικό και όχι Φιλανδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Και το δικό μου 05 λέει, αλλα ειναι Ελληνικό και όχι Φιλανδία Τι εννοείς Ελληνικό . Κατασκευάστηκε στη Ελλάδα ? :D . Το "05" στο ΙΜΕΙ , αντιστοιχεί σε κινητό κατασκευασμένο τη Φινλανδία γιά χώρες της ΕΕ , μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα . Θεωρείται δε , πολύ καλύτερο από αυτό που κατασκευάζεται στη Γερμανία με "08" στο ΙΜΕΙ . Αν δεν είναι ΕΕ , το "05" είναι κατασκευασμένο σε Βραζιλία ή USA . Edited October 25, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 2013.9.21, απο phonegallery, μαυρο γαλλικο Πως το κατάλαβες ότι είναι Γαλλικό . Τι ΙΜΕΙ έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Eiναι σημαντικό.. Πατήστε *#12580*369# και δείτε την ημερ. παραγωγής. Ειναι απο τα πρώτα κομμάτια; Το δικο μου ειναι 2012.6.6 ( δηλαδή 6-Ιουνιου-2012 ) Εμένα μου γράφει μη έγκυρος κωδικός MMI :mad: Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Και μένα μου έχει ράγιση σε τρεις μεριές από μόνο του. Και της αδελφής μου το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Και μένα μου έχει ράγιση σε τρεις μεριές από μόνο του. Και της αδελφής μου το ίδιο. Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις ραγισμάτων στα πλαστικά άνευ λόγου και αιτίας από αρκετούς χρήστες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δείτε την ημερομηνία κατασκευής τους. Πρέπει να είναι από τις πρώτες παρτίδες. Πατήστε *#12580*369# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πως το κατάλαβες ότι είναι Γαλλικό . Τι ΙΜΕΙ έχει ? 05 και τα πάντα είναι στα γαλλικά, xef είναι και η ρομ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts