Jump to content

geomads

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geomads

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

geomads's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ωραια ναι οκ το κανω root και μετα τι κανω τι θα περασω για να μην εχω το προβλημα που εχω? ΤΟΟΟ ΕΦΤΙΑΑΞΑΑΑ
  2. ειχα το root και μετα απο τα flasarisma του PDA εκανα διαγραφει τα παντα και χαθηκε και το root
  3. την παναγια και τα ματια εχω κανει τα παντα εχω κατεβασει και δοκιμασα τωρα εχει το I9300OXXELK4 τι πρεπει να βαλω για να το φτιαξω? :(
  4. οταν βγαζει με κοκκινα γραμματα E:signature verification failed τι σαημαινει ομως?
  5. ας το δοκιμασω και αυτο τελευτεα μου προσπαθεια μετα δεν ξερω τι να κανω τα εχω προσπαθησει σχεδον ολα :(
  6. εκανες αθτο και λυθηκε το προβλημα? θα το κανω πιο αργα γιατι εχω μαθημα σε λιγο..κανωντας αυτα εφτιαξε? μπορεις να μου εξηγησεις αναλυτικα και πως θα το κανω σε παρακαλω :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  7. ξερει κανεις τι γινετε με το δικτυο της cosmote αλλαξα λογισμικο και δεν μπορω να στειλω μηνυμα ουτε να παρω τηλεφωνο και μου βγαζει μη εγγεγραμεννο στο δικτυο πρεπει να αλλαξω καποιον kernel η να βαλω αλλο λογισμικο? ας με βοηθησει καποιος
  8. εκδοση android 4.1.2 εκδοση βασικου φασματος I9300BOLK3 την rom δεν ξερω που την βλεπω
  9. αλλαξα το λογισμικο του galaxy s3 εχω cosmote και δεν μου ερχονται μηνυματα ουτε μπορω να στειλω επισεις οταν παω να κανω κλησει μου βγαζει μη εγγεγραμεννο στο δικτυο τι κανω? παρακαλω βοηθηστε με ποιο πρεπει να κατεβασω εγω για το προβλξμα που εχω? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  10. καλησπερα φιλε. τελικα πωω το ελυσες αυτο το προβλημα? εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα αλλαξες καρτα sim και λυθηκε? εχω το ιδιο προβλημα αλλαξα την καινουργια sim σημερα μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα,παλι μου βγαζει μη εγγεγραμενο στο δικτυο τι να κανω? εχω το galaxy s3 αλλαξα το λογισμικο του και απο τοτε δεν μου ερχονται μηνυματα δεν μπορω να στειλω και οταν παω να κανω κλησει μη βγαζει μη εγγεγραμενο στο δικτυο εχω cosmote πηγα και αλλαξα καρτα sim αλλα το ιδιο προβλημα μπορει να με βοηθησει καποιος αν ξερει τι πρεπει να κανω? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  11. τελικα τι πρεπει να κανουμε εχω το ιδιο προβλημα στο galaxy s3 πρεπει να κατεβασω και να φορτωσω καποιο αρχειο? βοηθησττε με παρακαλω πολυ ! μπορειτε να μου πειτε και μενα αναλυτικα πως να το κανω για το galaxy s3 σασ παρακαλω γιατι δεν κανει καμια κλησει τι πρεπει να αλλαξω?
×
×
  • Create New...