Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πράγματι έχει έρθει πολύ μεγάλο update στα 300mb πάνω κάτω!

Δεν το έβαλα λόγο έλλειψης wifi θα δούμε τι έχει και αυτό... η έκδοση είναι 4.1.2 και μάλλον σιγά σιγά η Samsung ετοιμάζει την 4.3 για τα Χριστούγεννα, όπως την έχει πάρει και το note 2!

Μη περιμένετε εμφανείς αλλαγές αφού έχει ακόμα 4.1.2... μόνο βελτιώσεις στο πενάκι, στην κατανάλωση και κάποια bugs στο multitasking!

Υπομονή παιδιά... the game is not over...

Υστερόγραφο: Προσέχετε μην σας καούν οι φορτιστές

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και μιας που μιλάμε για αναβαθμίσεις, σήμερα ήρθε νέα.

Στο http://live.samsung-updates.com ανέβηκε εχθές.

Την έχει πάρει κανείς άλλος ?

Στο Galaxy Note 10.1 , την 4.1.2 , την έχουμε εδώ και μήνες .

Δεν θυμάμαι να είδα τίποτε εμφανείς βελτιώσεις , αλλά ούτε μου δημιούργησε και κανένα πρόβλημα .

Η Google και η Samy το βιολί τους .... όπως λέγαμε .

Edited by geobas

Ουτε και εγω μπενω στην διαδικασια. Μια χαρα δουλευει.

Οσοι αναβαθμισατε γραψτε τι βλεπετε, αν βλεπετε κατι της προκοπης.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ουτε και εγω μπενω στην διαδικασια. Μια χαρα δουλευει.

Οσοι αναβαθμισατε γραψτε τι βλεπετε, αν βλεπετε κατι της προκοπης.

Για πες μια αλλαγή που θέλεις, να ανοίξει και η συζήτηση γιατί έχει βαλτώσει λίγο το τοπικ!

Εγώ προσωπικά θέλω βελτίωση στην διαχείριση της ενέργειας!

Διόρθωση στην αυτόματη φωτεινότητα όταν είμαι μέσα στο σπίτι!

Να γίνονται ακόμα πιο πολλές εφαρμογές multitask (χωρίς ροοτ)!

Αυτά τα απλά!

(Όταν την βάλω θα πω άμα δω κάποια καλυτέρευση, από τρίτη)

Βασικα για την μπαταρια ειναι η εγνοια μου! Αν ειναι δυνατον δηλαδη, με ρουτ, greenify, παγωμα ολων των χαζω-εφαρμογων και παλι τσιμα-τσιμα μου βγαζει την μερα και αν!

Με την ιδια χρηση με ics, ήμουν α-ν-ε-τ-ο-ς!

Και χωρις ρουτ/greenify!

Εχω τσαντιστει παρα πολυ απο το ολο σκηνικο, μεχρι που ειχα φτασει στο τσακ να το γυρισω σε 4.0.4 που ηταν και απροβληματιστη rom.

Καλα το θεμα της φωτινοτητας στην Σαμμυ ειναι μεγαλη ιστορια. Οποιος εχει γραψει την ρουτινα πρεπει να ειναι εντελως γιουχου!

Να του στειλουμε δωρο κανενα OG, για να δει πως ειναι ο ανταγωνισμος! Ειχα OG, περασα σε s4 και ενα σοκ το εχω παθει, οσο να 'ναι!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν ξέρω για την Ελληνική έκδοση, αλλά η Γερμανίας που έβαλα εγώ, έχει αυξήσει την ένταση του ήχου και την φωτεινότητα της οθόνης αρκετά. Αυτά για την ώρα μετά από λίγη ενασχόληση μαζί του.

Για πες μια αλλαγή που θέλεις, να ανοίξει και η συζήτηση γιατί έχει βαλτώσει λίγο το τοπικ!

Αυτά τα απλά!

πως γινεται αυτο?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πως γινεται αυτο?

Όταν κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή από το play store τότε αυτόματα την εμφανίζει και στην μπάρα με τις εφαρμογές για multitasking! Μέχρι τώρα από αυτές που έχω εγώ λειτουργεί έτσι το dolphin browser, το Facebook, MX Player Pro, gReader, hangouts, GPS Status και φυσικά όλα αυτά που έχει από μόνο του το tablet!

Ελπίζω σε λίγο καιρό να έχουν όλες οι εφαρμογές αυτήν την λειτουργία!

Και να μην χρειάζεται με κάθε αναβαθμίσει της εφαρμογής να την ξαναφτιάχουμε! (Όποιος έχει υπομονή γιατί εγώ δεν)

Αυτά τα απλά!

Νομίζω τα είπες όλα!!! Αυτά τα 3 είναι τα μόνα που πραγματικά θα ήθελα βελτίωση, ειδικά την μπαταρία!!!

υ.γ. Καλά η αυτόματη φωτεινότητα είναι απλά αστεία, εγώ την έχω απενεργοποιημένη και αυξομειώνω την φωτεινότητα ανάλογα με το περιβάλλοντα φωτισμό...

Εγώ το έχω στοκ, Ελληνικό, και δεν έχει έρθει κάτι. Αν έρθει θα το περάσω, στο λινκ είδα ότι είναι για την κινεζική αγορά, σωστά;

Καλησπερα!Ειμαι κατοχος για πρωτη φορα ενος tablet και συγκεκριμενα του Samsung GT-N8010.Εχω τις ςξης 2 αποριες:

1)Τι μπορω να κανω οσο αφορα τον flash player.

2)Πως μπορω να παρακολουθησω ταινια με εξωτερικους υποτιτλους.

Ευχαριστω προκαταβολικα!! :D

Καλησπερα!Ειμαι κατοχος για πρωτη φορα ενος tablet και συγκεκριμενα του Samsung GT-N8010.Εχω τις ςξης 2 αποριες:

1)Τι μπορω να κανω οσο αφορα τον flash player.

2)Πως μπορω να παρακολουθησω ταινια με εξωτερικους υποτιτλους.

Ευχαριστω προκαταβολικα!! :D

1)Flash player: http://db.tt/ieApi5dS

2)Εγω χρησιμοποιω τον mx player.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Απο δω μπορείτε να προμηθευτείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις :)

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Με κύλιση προς τα κάτω πάτε εδώ: Flash Player for Android 4.0 archives

Προσωπικά sioux4a χρησιμοποιω ΒS PLAYER και είμαι ευχαριστημένος.

Edited by spiros2021

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Τι γινεται ρε παιδια? Κανενας δεν αναβαθμισε? Βλεπετε τιποτα αξιοσημειωτο?

Απο δω μπορείτε να προμηθευτείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις :)

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Με κύλιση προς τα κάτω πάτε εδώ: Flash Player for Android 4.0 archives

Προσωπικά sioux4a χρησιμοποιω ΒS PLAYER και είμαι ευχαριστημένος.

Ευχαριστω πολυ!Θελω να βλεπω ταινιες...δοκιμασα με BS PLAYER (που χρησιμοποιώ και στο pc μου),και εχω θεμα με τους ελληνικους υποτιτλους...

Ευχαριστω πολυ!Θελω να βλεπω ταινιες...δοκιμασα με BS PLAYER (που χρησιμοποιώ και στο pc μου),και εχω θεμα με τους ελληνικους υποτιτλους...

Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις; Μήπως δεν έχεις επιλέξει σωστή κωδικοποίηση χαρακτήρων για τους υπότιτλους; Αν είναι αυτό, δοκίμασε το εξής κάνε τρία με τέσσερα αντίγραφα του υποτίτλου, βάλε διαφορετική κωδικοποίηση πχ UTF 8, unicode κ.α και στην άκρη του υπότιτλου ένα αναγνωριστικό για να ξέρεις ποιος δούλεψε. Φόρτωσε τον καθένα και επιλέγεις έτσι το σωστό.

Καλοί players είναι επίσης ο Αrchos (πολύ καλή οργάνωση και UI αλλά κάπου στα 6 ευρώ)

και ο ΜΧ που πρότεινε και ο themis636

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Τι γινεται ρε παιδια? Κανενας δεν αναβαθμισε? Βλεπετε τιποτα αξιοσημειωτο?

Γιά ποιά αναβάθμιση αναφέρεσαι Χρήστο . Αλλη από την 4.1.2 ?

Πέρασα και γω την mh2! Τίποτα αξιοσημείωτο ακόμα.. Θα κάνω κανα δυο κύκλους φόρτισης και θα επανέλθω..

Γι' αυτην!:D

4.1.2 δεν ειναι και αυτη?

Αμαν, αυτη η μπαταρια με καιει!:confused:

Καλησπερα σε ολους μολις το παραγγειλα 16αρι γκρι. εχω ενα πραμα που δεν ξεκαθαρισα πολυ καλα στο νημα και μια αμελια που εκανα στην παραγγελια. ποσο κραταει εντελει αυτη η μπαταρια με την οθονη συνεχεια ανοιχτη πχ διαβαζοντας η παιζοντας. φανταζομαι θα εχει διαφορα μεταξυ και των δυο χρησεων. επισης δεν ξερω αν εχει ελληνικο μενου, αν οχι μπορω να βαλω; χωρις root και τετοια. Ευχαριστω πολυ

Καλησπερα σε ολους μολις το παραγγειλα 16αρι γκρι. εχω ενα πραμα που δεν ξεκαθαρισα πολυ καλα στο νημα και μια αμελια που εκανα στην παραγγελια. ποσο κραταει εντελει αυτη η μπαταρια με την οθονη συνεχεια ανοιχτη πχ διαβαζοντας η παιζοντας. φανταζομαι θα εχει διαφορα μεταξυ και των δυο χρησεων. επισης δεν ξερω αν εχει ελληνικο μενου, αν οχι μπορω να βαλω; χωρις root και τετοια. Ευχαριστω πολυ

Κρατάει 8 ώρες για αυτά που θες χωρίς 3g και έχει ελληνικό μενού όπως όλα τα Android!

Άμα δεν έχεις ξανά χρησιμοποιήσει ξανά Android τότε δες tutorial στο YouTube που σχετίζονται με το note 10.1 και θα ανακαλύψεις πολλές λειτουργίες του!

Oλα καλα με το BS player,εκανα ενα λαθακι εγω και πλεον βλεπω τις ταινιες οπως ακριβως και στο pc!Παλευω να λυσω το θεμα με τον flash player!

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση :D

πρωτη φορα στο android και τα χω χασει. εν το μεταξυ ο γκαντεμης μολις το παραγγειλα ειδα τα αρθρα για τον αντικαταστατη του που θα κανει ντεμπουτο 25 σεπτεβριου σε 149 χωρες και ειναι γλυκοπικρα τα συναισθηματα. δε βαριεσαι ποιος ξερει ποσο θα χει

πρωτη φορα στο android και τα χω χασει. εν το μεταξυ ο γκαντεμης μολις το παραγγειλα ειδα τα αρθρα για τον αντικαταστατη του που θα κανει ντεμπουτο 25 σεπτεβριου σε 149 χωρες και ειναι γλυκοπικρα τα συναισθηματα. δε βαριεσαι ποιος ξερει ποσο θα χει

Έχεις δώσει τα λεφτά; αν είναι αντικαταβολή άστο να γυρίσει πίσω!

Το καινούργιο δεν θαχει 650 το WiFi σκέτο! Και άλλα 100 το 4g!

Έχεις δώσει τα λεφτά; αν είναι αντικαταβολή άστο να γυρίσει πίσω!

Το καινούργιο δεν θαχει 650 το WiFi σκέτο! Και άλλα 100 το 4g!

Να σαι καλα για τις απαντησεις καταρχας. δε ξερω κομποστα το μυαλο μου.αποφασισα να παρω tablet πριν 15 μερες και αρχισα το διαβασμα δεν ειχα android και στην αρχη κοιτουσα για w8 rt tablet αλλα με τοδιαβασμα κατασταλαξα στο note kαι το N10 και αποφασισα το note γιατι εχει ωραια φιλοσοφια και ειναι πιο παραγωγικο. δε ξερω σκεφτομαι πολλα. τιμες, ποσα χρονια θα βγαλει το ενα ποσα το αλλο. και διαφορα απ την μια για υπολογιστη συνηθιζω να τα χωνω μια φορα οταν το στηνω και ναμην ασχολουμε για καμια 5 χρονια. καπως ετσι να το δω και αυτο;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)