Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θέλω να δημιουργήσω θέμα στο νήμα αλλά το θέλω για την δουλειά μου και δεν φαντάστηκα ότι ήταν κάτι λάθος πού το ρώτησα.

Yπάρχει σχετικό νήμα που δημιουργήσε ένας συμφορουμίτης για εφαρμογές Νote 1,2 και ταμπλετ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356722

Δεν είναι λάθος που ρώτησες απλά το συγκεκριμένο νήμα είναι περισσότερο για εντυπώσεις, αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων με το ταμπλετ και για να πάρει κάποιος μια ιδέα για το τάμπλετ αν θέλει να το αγοράσει.

Αν δεν βρεις αυτό που ψάχνεις στο thread που σου έδωσα στείλε pm.

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Ν8000 και στο Ν8010. Διάβασα αρκετές σελίδες από αυτό το θέμα αλλά δεν βρήκα τίποτε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

Η διαφορά τους είναι ότι το Ν8000 διαθέτει υποδοχή κάρτας sim και συνεπώς δυνατότητα σύνδεσης 3G, ενώ το Ν8010 όχι...

μετα την επισημη jellybean βγηκε κανενα update γιατι δεν βρηκα κατι...!?!?

Γιατι εαν οχι λεω να γυρισω στην ICS οπου δεν παρατηρησα ποτε καμια διαφορα στην λειτουργια του και το standby του ηταν μακραν καλυτερο...

Και για του λογου το αληθες ειδου και η αποδειξη το ποσες μερες αντεξε με ICS και μιση ωρα χρηση (Update εφαρμογων και λιγο show off)

http://imageshack.us/a/img593/8054/notestby.th.png

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

μετα την επισημη jellybean βγηκε κανενα update γιατι δεν βρηκα κατι...!?

Νομίζω μόνο 1-2 μικρά πακετάκια αναβάθμισης, όχι ολόκληρη rom...

Δέχεται microSD class 10? Υπάρχει σημαντική διαφορά στη λειτουργία αν επιλέξω class 4?

Ναι κανονικά. Υπάρχει διαφορά ειδικά στην ανάγνωση μεγάλων αρχείων...

Καλησπέρα.

Ξέρει κάποιος την ακριβή θέση της WiFi κεραίας στο πίσω μέρος του Ν8010? Λόγω κάποιων δυσκολιών στην λύψη, σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι σαν αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/2-GENERATION-X-PLUS-SP-1-Mobile-phone-signal-boosters-NEW-3-4-5-6-7-9-/300904236341?pt=UK_Signal_Boosters&hash=item460f4a4535#ht_2862wt_1170

Θέλει όμως να γνωρίζεις την ακριβή θέση της κεραίας.

αυρο νομιζω μονο για την κεραια της κινητης τηλεφωνιας και οχι για wifi.

Ειναι και gsm και broadband.

Για οποιον μπορει να του φανει χρησιμο!!!!!!!!!

Λοιπόν παιδια, χωρις πλακα. ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!!!! Μου εχει δωσει +1 μπαρα στο σημα του wifi. :eek:

Δεν το πολυπιστευα αλλα ηταν εντελως ξεφτιλα η τιμη. Και εχοντας προβλημα σε ενα βασικο σημείο του σπιτιου (τοσο που σκεφτομουν να βαλω ΑΡ), τωρα δεν εχω προβλημα. Δεν μου γέμισε τις μπαρες (οχι κι ετσι!), αλλα αυτη η +1 που μου εδωσε μου ελεισε το προβλημα!

Θα παρω και αλλες τωρα για τα κινητα μου.

--------------------------------------------------------------------------------

EDIT:

Προσπαθώ βρε παιδιά να κάνω αυτό το εύκολο, απλό ρουτ και δεν γίνεται τίποτα. Ενώ δείχνει το ODIN ότι έχει εγκαταστήσει το CWM recovery αυτό δεν ενεργοποιηται με τίποτα! Τι κάνω λάθος? Γιατί κάτι προφανώς κάνω λάθος!:confused:

--------------------------------------------------------------------------------

EDIT 2:

Βρέθηκε ο φταίχτης. Το ODIN έφτεγε. Το 1.85, απλά δεν .... Με το 3.07 όλα πήγαν ρολόι!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εκανα μια αναβαθμιση εχτες που ειχε ερθει

περιπου στα 160mb δεν ειδα κατι ουσιαστικο

αλλα το προβλημα ειναι οτι απο την ωρα

που την εκανα το tablet σερνεται,

αργει παντου.

Αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο θεμα.

Βγήκε νέα αναβάθμιση? Για δώσε λεπτομέριες!

Κάνε ένα clear cache και δες τι λέει. Αν και φοβάμαι ότι μάλλον για factory reset πας.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

:!: Όταν rootαρουμε την συσκευή, χάνουμε τις επίσημες αναβαθμίσεις της ????

Υπάρχει τρόπος να γίνει αναβάθμιση έστω και πλάγιος ????

:!: Όταν rootαρουμε την συσκευή, χάνουμε τις επίσημες αναβαθμίσεις της ????

Υπάρχει τρόπος να γίνει αναβάθμιση έστω και πλάγιος ????

Ναι, δεν αναβαθμίζεται πλέον μέσω Kies ή OTA.

Μέσω ODIN βάζεις το πιο πρόσφατο firmware...

Ειναι οντως ετσι? Εγω που το τσεκαρω τωρα, μου λεει απλα οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. Δεν μου λεει οτι εχω τροποποιησει την συσκευη. :rolleyes:

Να ξαναρωτησω ομως, εχει βγει νεο firm? 160ΜΒ που λεει ο φιλος δεν ειναι patch-ακι, ουτε patch-αρα! :D

Ναι, δεν αναβαθμίζεται πλέον μέσω Kies ή OTA.

Μέσω ODIN βάζεις το πιο πρόσφατο firmware...

Ευχαριστώ

-Αν μπορείς δώσε μερικές πληροφορίες γι αυτό * ODIN *(τι χρειάζεται, πως γίνεται)

-Με την επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, το rootαρισμα χάνεται και επιστρέφει σε επίσημη έκδοση λειτουργικού ή παραμένει root ?? :wacko:

Edited by xalbag

Kαλησπερα παιδια ημουν κατοχος του tab 2 p5100 10.1 μου φαινοταν καλο αλλα τελευταια ενιωθα οτι σερνεται ισως γιατι χρημοποιω το s3 lte για κινητο..Τελος παντων το εδωσα και περιμενω να παρω το note n8000 γνωριζει καποιος αν η θηκη του p5100 εφαρμοζει στο note σαν προσωρινη λυση...Γνωριζω πως εχει φλασ και οι θηκες για to p5100 εχουν μικροτερο ανοιγμα για την καμερα αλλα μεχρι να ρθει αυτη που παρηγγειλα ταιριαζει απο το παλιο ταμπλετ γνωριζει καποιος????Επειτα η εφαρμογη που χρησιμοποιεις ως σημειοματαριο μπορεις με την γραφιδα εκτος απο κειμενο να σχεδιασεις και σχημα και να το δεχτει?????

Γεια σας παιδια βρισκομαι στην αγορα ενος Tablet και ειμαι αναμεσα στο galaxy note 10.1 wifi και στο asus memo pad smart 301t.Ενα πραγμα που με ενδιαφερει ειναι να μπορω να συνδεσω το tablet ασυρματα με την τηλεοραση η με dlna η με wifi direct.Aν μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστω πολυ

Για αγορά συσκευής καλό θα ήταν να απευθυνθείς στην ενότητα Επιλογή συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Kαλησπερα παιδια ημουν κατοχος του tab 2 p5100 10.1 μου φαινοταν καλο αλλα τελευταια ενιωθα οτι σερνεται ισως γιατι χρημοποιω το s3 lte για κινητο..Τελος παντων το εδωσα και περιμενω να παρω το note n8000 γνωριζει καποιος αν η θηκη του p5100 εφαρμοζει στο note σαν προσωρινη λυση...Γνωριζω πως εχει φλασ και οι θηκες για to p5100 εχουν μικροτερο ανοιγμα για την καμερα αλλα μεχρι να ρθει αυτη που παρηγγειλα ταιριαζει απο το παλιο ταμπλετ γνωριζει καποιος????Επειτα η εφαρμογη που χρησιμοποιεις ως σημειοματαριο μπορεις με την γραφιδα εκτος απο κειμενο να σχεδιασεις και σχημα και να το δεχτει?????

η θηκη δεν ταιριαζει.

για την γραφιδα δεν γνωριζω

Γεια σας παιδια βρισκομαι στην αγορα ενος Tablet και ειμαι αναμεσα στο galaxy note 10.1 wifi και στο asus memo pad smart 301t.Ενα πραγμα που με ενδιαφερει ειναι να μπορω να συνδεσω το tablet ασυρματα με την τηλεοραση η με dlna η με wifi direct.Aν μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστω πολυ

μπορεις ασυρματα με το allshare cast το οποιο κοστιζει περιπου 80€ και το συνδεεις με την τηλεοραση μεσω HDMI.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

η θηκη δεν ταιριαζει.

για την γραφιδα δεν γνωριζω.

Θα το δουμε την δευτερα για το σχημα μακαρι να γινεται θα με διευκολυνει πολυ .......

Στο πλαισιο πλεον στα 399 το wi fi και 499 το 3g.

Ξερουμε αν ειναι προσφορα για λιγες ημέρες ή η νεα του τιμη στο εξής;

Υπάρχει περίπτωση να μην ειναι προορισμένο για την Ελλάδα;

Να και το λινκ

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/tablets/tablet/Samsung-Tablet-Galaxy-Note-10-1-3G-White-GT-N8010ZWAEUR.htm

Edited by stama

http://www.skroutz.gr/s/2293763/Samsung-Galaxy-Note-10-1-16GB.html

Δεν είναι προσφορά. Είναι EOL και φυσικά η τιμή του πτωτική πλέον...

Αν η τηλεόρασή του διαθέτει dlna δεν νομίζω να χρειάζεται να αγοράσει τίποτα...

Jimbo αν διαθετει dlna μπορεις να βλεπεις την οθονη του ταμπλετ στην τηλεοραση;δεν μιλαω μονο για εικονες και βιντεο.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

http://www.skroutz.gr/s/2293763/Samsung-Galaxy-Note-10-1-16GB.html

Δεν είναι προσφορά. Είναι EOL και φυσικά η τιμή του πτωτική πλέον...

Το 3g μονο στα ιντερντομαγαζα παιζει τοσο χαμηλά (και πιο κάτω φυσικα) και για αυτό ρώτησα

http://www.skroutz.gr/s/2263821/Samsung-Galaxy-Note-10-1-N8000-16GB.html

Μου αρεσει που πριμ μια βδομαδα ρωτησα στο πλαισιο στον πειραια αν αναμενουν μειωση τιμης και μου ειπαν όχι γιατί η samsung θα βγαλει νεα μοντελα android μετά από κανα εξάμηνο

παιδια η τηλεοραση μου εχει dlna το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπλεξω με καλωδιο θελω οτι βλεπω στο note να βλεπω και στην tv ασυρματα,αν το εχει κανει κανεις να μου απαντησει ευχαριστω

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)