rosanera Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αναβάθμιση στο tab2 (GT-P3113) και στο δικό μας ακόμη τίποτα...;;;;; Προσπαθώ να καταλάβω την λογική της samsung, αλλά ειλικρινά δυσκολεύομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Πιστεύω την 4.3 θα την δώσουν και ...... τέρμα. Ελπίζω μόνο να είναι καλή ρομ. Αλλιώς για λογική μην ψάχνεις. Τσαμπα κουράζεσαι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtgreat Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλημερα παιδια μια ερωτηση. Εχω το Ν8000 και θα ηθελα να μπορω να γραφω στην οθονη με το πενακι και να τα βλεπω στο pc. Θελω να κανω καποια βιντεακια για το youtube. Κατι σαν αυτο το βιντεο για παραδειγμα. ( ) Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αδερφέ εάν το βρεις αυτό με το πενάκι σφύρα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλημερα παιδια μια ερωτηση. Εχω το Ν8000 και θα ηθελα να μπορω να γραφω στην οθονη με το πενακι και να τα βλεπω στο pc. Θελω να κανω καποια βιντεακια για το youtube. Κατι σαν αυτο το βιντεο για παραδειγμα. ( ) Ευχαριστω. Μπορεις να το κανεις βεβαια!!!απλα θελεις της σαμμυ το γνησιο view link νομιζω το λενε που δεν ειναι τιποτα λλο απο mirroring ασυρματο διαφορετικα με καλωδιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Το samsung link πάντως δεν κάνει αυτή την δουλειά. Εγώ δεν το βρήκα τουλάχιστον. Κάτι άλλο. Την ενημέρωση την κάνουμε τελικά ή υπάρχει ακόμα θέμα με αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 All share cast λέγεται ...για mirroring σε tv ασύρματα ή διαφορετικά με το καλώδιο σε hdmi για ενσύρματη συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vouts Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μηπως ξερει καποιος πως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το nova go με 4.1.2? Στα χαρακτηριστηκα του προγραμματος λεει απο 4.2 και πανω...δεν μπορουμε να το "ξεγελασουμε" καπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Άντε καλώς να την δεχτούμε. http://www.sammobile.com/2014/02/18/samsung-usa-confirms-android-4-4-kitkat-update-for-multiple-devices-rollout-begins-today/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αντε ωραια γτ ετοιμος ημουν να το δωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Να δούμε αν θα ισχύσει και στην Ευρωπαϊκή/Ελληνική αγορά το update. Καιρός ήταν. Το 4.1.2 μοιάζει αρχαίο. Αν μάλιστα "ελαφρύνει" λόγω του νέου λογισμικού, θα γίνει καλύτερη η εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Μακρυά η λίστα , περιλαμβάνει και τις 3 εν ενεργεία συσκευές μου . Οψόμεθα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αντε μπας και την δούμε και εδώ την 4.4 Με έχει εκνευρίσει όλο αυτό έχει πάρει 4.2.2 το απλό 10.1 και το 7αρι αλλά το note τίποτα ακομα κολλημένο στην 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Τελικώς λένε ότι θα πάρει την 4.4 διεθνώς. Ίσως γι αυτό και δεν έδωσαν τις ενδιάμεσες. Το θέμα είναι να μην αργήσει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Οταν ειμαι στο browser και σε αλλες εφαρμογες αν φερω τη γραφιδα κοντα στο τελος αυτο κανει scrolling. Μπορω να απενεργοποιησω αυτη τη λειτουργια με καποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Στην ουσία αυτό που θα μας δώσουν θα είναι η 4.3 + το update της 4.4.2. Απλά θα το ενσωματώσουν. (αν κάνω λάθος διορθώστε με) Αρα θα έχουμε να κατεβάσουμε πολύ πράμα... κανα γκίγκα χαλαρα το κόβω. Μακάρι να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί μας αμελήσαν αρκετό χρόνο. (Το λέει άλλωστε και το SAMMOBILE για την γκρίνια των χρηστών του 10.1 που ξεχάστηκαν ελέω 10.1 (2014). Το αρνητικό για τους κατόχους Ν8000/8020(LTE) είναι ότι θα πρέπει λογικά να περιμένουν παραπάνω σε σχέση με αυτούς με Wi-fi only. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Στην ουσία αυτό που θα μας δώσουν θα είναι η 4.3 + το update της 4.4.2. Απλά θα το ενσωματώσουν. (αν κάνω λάθος διορθώστε με) Αρα θα έχουμε να κατεβάσουμε πολύ πράμα... κανα γκίγκα χαλαρα το κόβω. Μακάρι να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί μας αμελήσαν αρκετό χρόνο. (Το λέει άλλωστε και το SAMMOBILE για την γκρίνια των χρηστών του 10.1 που ξεχάστηκαν ελέω 10.1 (2014). Το αρνητικό για τους κατόχους Ν8000/8020(LTE) είναι ότι θα πρέπει λογικά να περιμένουν παραπάνω σε σχέση με αυτούς με Wi-fi only. Μπορεί και να είναι έτσι . Απλά εύχομαι να είναι πρίν το καλοκαίρι που μου είναι απαραίτητο και θα το βγάλω από το ναφθαλίνη , μιάς και τώρα βολεύομαι με το T-311 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Μου ήρθε το update. Τώρα εγκαθίσταται. Είχε μέγεθος μικρότερο των 300mb. Η έκδοση είναι πλέον η 4.1.2 Μάλλον μου ήρθε πολύ καθυστερημενα γιατί είναι έκδοση Αυστραλίας. Edited February 28, 2014 by agpr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Άντε να έρθει να δώ αν λυθούν τα προβλήματα με τον stock browser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Δεν υπαρχε ι cuctom rom 4.3 σαν στοκ με λειτουργιες spen? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Σκοπευώ να πουλήσω το note μου αλλά δεν βρίσκω την αποδειξη αγοράς. Εγγύηση έχει μέχρι το 2015 Μάρτιο. Ξερετε τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Σκοπευώ να πουλήσω το note μου αλλά δεν βρίσκω την αποδειξη αγοράς. Εγγύηση έχει μέχρι το 2015 Μάρτιο. Ξερετε τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ; Άμα είχες πάνω στην απόδειξη το όνομα σου μπορείς να ζητήσεις ένα αντίγραφο από το κατάστημα που το αγόρασες! Όμορφα και ωραία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Άμα είχες πάνω στην απόδειξη το όνομα σου μπορείς να ζητήσεις ένα αντίγραφο από το κατάστημα που το αγόρασες! Όμορφα και ωραία :) Μαλλον στην αποδειξη δεν αναφερεται ονομα.μονο στο τιμολογιο δινεις τα στοιχεια σου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια προβλημα...ειχε το ταμπλετ ο μικρος κ το εριξε κατω με αρκετη δυναμη (επεσε με την πλατη) και τωρα η οθονη δειχνει μονο μπλε σκουρο χρωμα!εξωτερικα δεν εχει παθει τιποτα γιατι φοραγε και σιλικονατη θηκη.εχω εγγυηση αλλον εναν χρονο.εχω ελπιδες να μου το φτιαξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μαλλον στην αποδειξη δεν αναφερεται ονομα.μονο στο τιμολογιο δινεις τα στοιχεια σου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια προβλημα...ειχε το ταμπλετ ο μικρος κ το εριξε κατω με αρκετη δυναμη (επεσε με την πλατη) και τωρα η οθονη δειχνει μονο μπλε σκουρο χρωμα!εξωτερικα δεν εχει παθει τιποτα γιατι φοραγε και σιλικονατη θηκη.εχω εγγυηση αλλον εναν χρονο.εχω ελπιδες να μου το φτιαξουν? Άμα το αγοράσεις από ηλεκτρονικό κατάστημα τοτε έχει το όνομα της εγγραφής που έχεις κάνει! Καλό είναι πάντα να δίνουμε το όνομα μας σε μια αγορά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση service! Τώρα για την πτώση, πηγενε το στο service και ότι σου πουν εκεί! Άμα δεν έχει σπάσει η οθόνη τότε έχεις ελπίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Τώρα για την πτώση, πηγενε το στο service και ότι σου πουν εκεί! Άμα δεν έχει σπάσει η οθόνη τότε έχεις ελπίδες! Καλημερα σε ολους! Για το service να προτιμησω χαιδαρι ή πλ.αμερικης?ποιο να εχει λιγοτερη "κινηση"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts