Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μετά από 2,5 χρόνια!!! κατοχής... μόλις πήρα την πρώτη αναβάθμιση

μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ.

Λόγο του ότι εξαφανίστηκε το πλήκτρο στην οθόνη για screnshot μπορείτε να μου πείτε με ποιο τρόπο μπορώ να πετύχω αποτύπωση της οθόνης

Αν εννοείς ότι πήρες την 4.4.2 όπως και οι άλλοι, πας Ρυθμίσεις/Εργαλεία/Κίνηση παλάμης και τσεκάρεις την Αποτύπωση Οθόνης, κάνεις αυτό που λέει στην περιγραφή.

Τη αναβάθμιση πήρατε παιδιά? Έχω την 4.4.2 εδώ και πολλούς μήνες δεν μου έχει έρθει κατι άλλο. Θα πάρει official Lolipop η μπα?

Σύμφωνα με το samsung.youmobile.org είναι In Development μόνο η έκδοση του 2014 οπότε για μοντέλα παλιότερα του 2014, το δικό σας είναι του 2012 αν δεν κάνω λάθος, μάλλον μην περιμένετε πολλά.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά εντάξει δεν έχω λόγια...δώσαμε καπου στα 600 ευρώ για να πάρουμε το Ν8000 και μετά από 2,5 χρόνια είδαμε την πρώτη αναβάθμιση...την 4.4.2...μιλάμε δεν πίστευα στα μάτια μου !!! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...πρώτη φορά χάνω τα λόγια μου !!! Έχει γίνει σαφως πιο γρήγορο σε απόκριση και αυτό είναι πολύ περίεργο. Το σίγουρο είναι και το έχω ξαναγράψει και πιο πάνω, οτι δεν πρόκειται να αγοράσω πότε τπτ που θα έχει το λογότυπο της επάνω, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να περιμένω σχεδόν 2,5 χρόνια για να δω μια συσκευή να γίνεται καλύτερη όταν μου είχε βγάλει το λάδι τόσα χρόνια σε σημείο να την έχω παρατήσει.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 4.4.2 (Ν8000 Ελληνικό), πραγματικά ανέλπιστη.

Δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά στην ταχύτητα, αλλά δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα.

Τελικά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο το notification bar πάνω ή κάτω σε ένα tablet....

Πάω να ανοίξω σήμερα το τάμπλετ αλλά δεν "συνεργάζεται".Το βάζω να φορτίσει, ανταπόκριση καμία... (μουλάρωσε μαλλον που το αγνοώ).Εχω το Ν8010.Να το πάω σερβις?

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Παιδιά καλημέρα.Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν είσαστε ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο tablet. Βρήκα ένα απο φίλο μου. Το δίνει 230 ευρώ, αξίζει;

Πάω να ανοίξω σήμερα το τάμπλετ αλλά δεν "συνεργάζεται".Το βάζω να φορτίσει, ανταπόκριση καμία... (μουλάρωσε μαλλον που το αγνοώ).Εχω το Ν8010.Να το πάω σερβις?

προσπάθησε να ανοίξεις με power & volume up μαζί πατημένα για 4-5 δευτερόλεπτα. Μετά κάνε απλά reboot. Έτσι έκανα και εγώ χθες!

Παιδιά καλημέρα.Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν είσαστε ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο tablet. Βρήκα ένα απο φίλο μου. Το δίνει 230 ευρώ, αξίζει;

Είναι πολλά τα λευτα....

Με root και μια custom Rom μετά από 2μιση χρονιά εντατικής χρήσης προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος! Για να πάρεις κάτι αντίστοιχο καινούριο θες 200-250€ κ πάλι θα είσαι χωρίς το πενακι...όμως για μια συσκευή του 2013 τα 230€ που ζητάει ο φίλος σου μου φαίνονται λιγάκι πολλά! Βέβαια παίζει ρόλο κ τι αξεσουάρ δίνει σ αυτή την τιμή!

Μια λογική τιμή θα ήταν γύρω στα 200€ νομίζω...

Με root και μια custom Rom μετά από 2μιση χρονιά εντατικής χρήσης προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος! Για να πάρεις κάτι αντίστοιχο καινούριο θες 200-250€ κ πάλι θα είσαι χωρίς το πενακι...όμως για μια συσκευή του 2013 τα 230€ που ζητάει ο φίλος σου μου φαίνονται λιγάκι πολλά! Βέβαια παίζει ρόλο κ τι αξεσουάρ δίνει σ αυτή την τιμή!

Μια λογική τιμή θα ήταν γύρω στα 200€ νομίζω...

Ποια rom χρησιμοποιείς φίλε napgin?

Είχα την cm12 αλλά μου έλειπε το πενακι.

Τώρα με gnabo μου λείπει η cm σαν σύνολο.. :p

Χαχα, έτσι είναι σε αυτή την ζωή που είμαστε θνητοί, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!...την gnabo έχω, για να χρησιμοποιώ το πενακι!

Τελευταία όμως σκέφτομαι να το ψάξω (αν βρω χρόνο) μήπως έχουν βγάλει τίποτα άλλο!!

Πάντως κ έτσι είμαι πολύ ευχαριστημένος, το ταμπλετακι το σκιζω κάθε μέρα!!

Edited by napgin

Δυστυχώς το ταμπλετ μας άφησε... Το πήγα στο σερβις και μετα απο 2 μέρες μου είπαν

ότι έχει θέμα η κεντρική πλακέτα και το κόστος ασύμφορο :(

Edited by spiros2021

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

• 2 weeks later...

Καλά όλα μαζί τα έπιασε;

Ούτε το δικό μου φορτίζει!

Λες και έχουν ωρολογιακή βόμβα μέσα τους...

και το δικό μου σταμάτησε να φορτίζει και πήρα καινούργιο φορτιστή.

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

δοκιμασα και αλλον φορτιστη και δεν φορτιζει ουτε το δικο μου.

να θελει αλλαγη μπαταριας;

Είχα θεμα με το φορτιστη. Έβαλα τον φορτιστή του NOTE 3 και φορτίζει άψογα. Και έβαλα τον φορτιστή του tablet στο note 3 και φορτίζει πιο γρήγορα. Δεν βγάζω άκρη.

Με τον φορτιστη του note 10 ουτε εγω εχω βγαλει άκρη! Του εβαζα ενα Motorola defy+ να φορτίσει και μου εγραφε το κινητό οτι συνδέθηκε στον υπολογιστή σαν mtp device (!!!!) :D

Οτι να 'ναι, δηλαδή. Κατά τα άλλα το note το φορτίζει κανονικά.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημέρα παιδιά...εκανα πρόσφατα αλλαγή του sim tray γιατί στο προηγούμενο σφηνωσε μέσα η sim και δεν έβγαινε...εβαλα καινουριο sim tray και δεν διαβάζει την sim το ταμπλετ...δοκιμασία διάφορες sim αλλά το πρόβλημα συνεχίζει...έχει κανεις καμια ιδέα; το ταμπετ είναι rootαρισμενο με cm 12.1 διάβασα για κάτι μικροπροβλήματα αλλά κανεις δεν έχει γράψει οτι δεν λειτουργούσε η sim...αν βάλω official rom θα δουλέψει;

Καλημέρα παιδιά...εκανα πρόσφατα αλλαγή του sim tray γιατί στο προηγούμενο σφηνωσε μέσα η sim και δεν έβγαινε...εβαλα καινουριο sim tray και δεν διαβάζει την sim το ταμπλετ...δοκιμασία διάφορες sim αλλά το πρόβλημα συνεχίζει...έχει κανεις καμια ιδέα; το ταμπετ είναι rootαρισμενο με cm 12.1 διάβασα για κάτι μικροπροβλήματα αλλά κανεις δεν έχει γράψει οτι δεν λειτουργούσε η sim...αν βάλω official rom θα δουλέψει;

Δεν νομίζω ότι φταίει η rom, εκτός αν έβαλες rom για το 8010 που είναι μόνο WiFi.

Την αλλαγή που την έκανες? Γιατί δεν τους το ξαναπάς?

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω σε κάποιο άτομο ψαγμένο, γιατί με περασμένο το popcorn στην ασύρματη μετάδοση σε μια Led LG 3d tv 2011 δεν μου εμφανίζει τους υπότιτλους σε καμία ταινία;
X820 6/64 Indian από bangood!!!

Καθάρισα τις επαφές με οινόπνευμα και μπατονέτα και έφτιαξε το θέμα με τον φορτιστή

δυστυχως δεν λειτουργησε το παραπανω...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)