theodosis5 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μια ερώτηση, μπορεί να πάρει κάρτα Sandisk SDXC 64GB ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 καλησπερα παιδες, μια γρηγορη ερωτηση. οταν κανεις screen capture με το πενακι και κανεις την επεξεργασια που θελεις δεν μου εμφανιζει πλεον την επιλογη share αλλα μονο αν θελω να κανω save την εικονα.ειμαι με 4.1 γερμανικη.ειναι ετσι και σε σας η εσβησα κατι καταλαθος; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μια ερώτηση, μπορεί να πάρει κάρτα Sandisk SDXC 64GB ; Ναι παίρνει αυτή φοράω και εγω καλησπερα παιδες, μια γρηγορη ερωτηση. οταν κανεις screen capture με το πενακι και κανεις την επεξεργασια που θελεις δεν μου εμφανιζει πλεον την επιλογη share αλλα μονο αν θελω να κανω save την εικονα.ειμαι με 4.1 γερμανικη.ειναι ετσι και σε σας η εσβησα κατι καταλαθος; Και εμένα έτσι είναι αλλά μετά το save πάνε στη συλλογή και κάνε share από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μια ερώτηση, μπορεί να πάρει κάρτα Sandisk SDXC 64GB ; Ναι, αλλά μόνο αν την φορμάρεις σε FAT 32. Δεν αναγνωρίζει exFAT και NTFS (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί). Μήπως στην 4.1 τα αναγνωρίζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Απαραδεκτη η samsung hellas....... Εβγαλε στην αγορα το tv tuner και το δινει δωρο οποιος παει και αγορασει το tablet, και για τους παλιους πελατες αυτους που ετρεξαν να το αγορασουν οταν το εφερε στην ελλαδα ουτε λογος. Δεν λεω να μας τα δωσει τσαμπα αλλα να μας δωσει την δυνατοτητα να το αγορασουμε και σε μια πιο ευνοικη τιμη και οχι 150€ που το κοστολογουν τα καταστηματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ναι, αλλά μόνο αν την φορμάρεις σε FAT 32. Δεν αναγνωρίζει exFAT και NTFS (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί). Μήπως στην 4.1 τα αναγνωρίζει; Αν δε κάνω λάθος εμένα είναι exFAT. Δεν μου είχε επιλογή για fat32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Αν δε κάνω λάθος εμένα είναι exFAT. Δεν μου είχε επιλογή για fat32. Από το εργοστάσιο έρχεται η κάρτα φορμαρισμένη σε exFAT. Εντούτοις, το note μου δε μου την αναγνώριζε και αφού έκανα μία έρευνα στο ίντερνετ, διάβασα ότι βλέπει μόνο FAT 32. Για να τη φορμάρω όμως έπρεπε να εγκαταστήσω το EasyUS partition master (ή κάπως έτσι), αφού τα Windows 7 μου έδιναν δυνατότητα μόνο για exFAT & NTFS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Απαραδεκτη η samsung hellas....... Εβγαλε στην αγορα το tv tuner και το δινει δωρο οποιος παει και αγορασει το tablet, και για τους παλιους πελατες αυτους που ετρεξαν να το αγορασουν οταν το εφερε στην ελλαδα ουτε λογος. Δεν λεω να μας τα δωσει τσαμπα αλλα να μας δωσει την δυνατοτητα να το αγορασουμε και σε μια πιο ευνοικη τιμη και οχι 150€ που το κοστολογουν τα καταστηματα.... φιλε εμενα μου ειπαν πως αυτο το tuner ειανι αξιας 25 Ευρω οποτε αν ισχυει κατι τετοιο δεν ειναι τραγικο που δεν το δινει στους παλιους πελατες ασε που ειναι και μονο σε λευκο χρωμα και ταιριαζει μονο στα λευκα N8000:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Υπάρχει κάποιο link για το tuner; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 φιλε εμενα μου ειπαν πως αυτο το tuner ειανι αξιας 25 Ευρω οποτε αν ισχυει κατι τετοιο δεν ειναι τραγικο που δεν το δινει στους παλιους πελατες ασε που ειναι και μονο σε λευκο χρωμα και ταιριαζει μονο στα λευκα N8000:confused::confused: Συγκεκριμενα πηγα στο πλαισιο και οχι σε ενα και η τιμη που θα το κοστολογουσαν ειναι 100€ αλλα και παλι δε πωλειται ξεχωριστα γιατι η samsung τα δινει με αγορα συσκευης ειναι και καλα μετρημενα τα κομματια... τωρα τι να πω μακρι να εχει 25 και να μπορεσουμε να το παρουμε ακομα και ασπρο δε με χαλαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Καμιά καλή δερμάτινη θήκη? Έχω πάρει 2 και στην πρώτη τη πάτησα ήταν σαν τα σχολικα μπλε τετραδια πράγμα που με κάνει να ανατριχιάζω αφάνταστα και η δεύτερη έλεγε pu leather αλλά ήταν ακριβώς η ίδια. Προτείνετε καμιά θήκηκαι ξέρει κανείς τι είναι αυτό το pu leather? Επίσης τις θήκες τις χρυσοπληρωσα οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodosis5 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Γνωρίζει κανείς εάν αυτά που μπορεί κάποιος να γράψει με το S NOTE μπορούν να αποθηκευθούν ή να μετατραπούν σε word ; ετοιμάζω δηλαδή κάποιες ασκήσεις και μετά τα στελνω στο λάπτοπ μου και εκεί να τα δουλέψω σε word.. Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εγώ φίλε έχω πάρει αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0094RBJ32/ref=oh_details_o01_s00_i00 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εγώ φίλε έχω πάρει αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0094RBJ32/ref=oh_details_o01_s00_i00 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Την ίδια έχω παραγγείλει κι εγώ και την περιμένω την άλλη εβδομάδα. Για να το βάλεις σε θέση stand ξεκουμπώνει εύκολα το κάτω μέρος; Επίσης υπάρχει κάτι που να σε έχει χαλάσει στη συγκεκριμένη θήκη (κουβέντα να γίνεται); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Το πήγαν στα 499 και με δώρο το tuner κι εγώ το πήρα ένα μήνα πριν 100 ευρώ πιο ακριβά και χωρίς το tuner. Nice:O:O:O... Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Ρε παιδιά αυτό το tv tuner θα πιάνει φαντάζομαι τα ψηφιακά χωρίς την ανάγκη για σύνδεση με κεραία, σωστά; Ή θα έχει μαζί του μια μίνι κεραία; Υπάρχει κάποιο link? Edit 1. To βρήκα (http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Samsung-Tab-Galaxy-Note-Wifi-W-TUNER.htm). Δεν μου φαίνεται για original Samsung πάντως. Edit 2. Το ίδιο και στο Amazon (http://www.amazon.co.uk/icube-Tivizen-Pico-tuner-Galaxy/dp/B008L60T0Q/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1353100074&sr=8-1-fkmr1). Οπότε μιλάμε για περίπου 90 ευρώ. Δεν είναι άσχημο δωράκι. Edit 3. Βασικά αυτό που δίνουν είναι το anymode. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το παραπάνω. Edited November 16, 2012 by paris_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εγώ φίλε έχω πάρει αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0094RBJ32/ref=oh_details_o01_s00_i00 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.βλέπω ότι και σε αυτή λέει pu leather. Περιέγραψε μου λίγο την υφή μπρος πίσω. Η υφή είναι σαν τα τετραδια που έλεγα πριν? Θέλω να είναι δέρμα η έστω πλαστικόααλλά με ΤΊΠΟΤΑ εκείνο το πράγμα που κάνει κριτσ κριτσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Οσον αφορα το tuner το πηρα δωρο με το tablet απο mediamarkt μαζι με 1 κινητο samsung galaxy pocket (Πηρα το 16G 3G) ολα στα 610. Παιζει τελεια και κανει και εγγραφη βιντεο!!! Εχω μια απορια εχει ασχοληθει κανεις η ξερει να με διαφωτησει πως θα κανω μεταφορα στην sd καποιες εφαρμογες? Κατα βαση παιχνιδια ειναι που πιανουν πολυ χωρο... Θελω να το γεμισω με games καθως εχω βαλει επανω μια 32 Gb micro sd clas 10 (της samsung) Ειδα οτι πολλοι παρατηρησαν οτι στο note 10.1 και Galaxy S3 εχει αφαιρεθει η επιλογη move to sd... Εχω την επισημη εκδοση ICS rooted (με την μεθοδο 1 απο τον οδηγο...) Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Όταν έχεις συνδεδεμένο το tuner μπορείς να φορτίζεις παράλληλα το ταμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Οσον αφορα το tuner το πηρα δωρο με το tablet απο mediamarkt μαζι με 1 κινητο samsung galaxy pocket (Πηρα το 16G 3G) ολα στα 610. Παιζει τελεια και κανει και εγγραφη βιντεο!!! Εχω μια απορια εχει ασχοληθει κανεις η ξερει να με διαφωτησει πως θα κανω μεταφορα στην sd καποιες εφαρμογες? Κατα βαση παιχνιδια ειναι που πιανουν πολυ χωρο... Θελω να το γεμισω με games καθως εχω βαλει επανω μια 32 Gb micro sd clas 10 (της samsung) Ειδα οτι πολλοι παρατηρησαν οτι στο note 10.1 και Galaxy S3 εχει αφαιρεθει η επιλογη move to sd... Εχω την επισημη εκδοση ICS rooted (με την μεθοδο 1 απο τον οδηγο...) Ο μονος τροπος είναι να κανείς ενα tweak και να αλλαξεις τις μνημες μεταξυ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Βγαίνει αρκετά εύκολα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δίνει λίγο όγκο παραπάνω από ότι θα ήθελα. Η ποιότητα είναι αρκετά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 τα καταστηματα σφαζονται και οι τιμες αλλαζουν καθημερινα για το 3G που ψαχνω εγω σημερα το πρωι http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=49413 ευρωπαικη συσκευη 547Ε http://www.birdphone.gr/gr/prdid/581cedc8765d4508a71dd907e48e0bbf/productinfo.aspx ελληνικη συσκευη 555Ε αλλα δεν λεει καπου για tuner τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εχω περασει την 4.1.1 γερμανικη σε ευρωπαικη συσκευη μεσω odin. Μου βγαζει ενα μηνυμα για να γινει αντιστοχιση της συσκευης αλλα δε μπορει να τη πραγματοποιηση αυτο σημαινει οτι δε μπορει να λαβει ενημερωση για καποια καινουργια εκδοση το ιδιο γινεται και μεσω kies. Συμβαινει και σε εσας αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εχω περασει την 4.1.1 γερμανικη σε ευρωπαικη συσκευη μεσω odin. Μου βγαζει ενα μηνυμα για να γινει αντιστοχιση της συσκευης αλλα δε μπορει να τη πραγματοποιηση αυτο σημαινει οτι δε μπορει να λαβει ενημερωση για καποια καινουργια εκδοση το ιδιο γινεται και μεσω kies. Συμβαινει και σε εσας αυτο; Μήπως είσαι ροοτ? Βασικά η jelly bean έχει κάποια νέα συστήματα ασφαλείας επιπλέον απότην ICS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Μήπως είσαι ροοτ? Βασικά η jelly bean έχει κάποια νέα συστήματα ασφαλείας επιπλέον απότην ICS . Οχι δεν ειμαι. Ειχα την official και περασα τη γερμανικη μεσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts