Jump to content

[Επίσημο] Vodafone Smart II (Alcatel V860)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μου επιτρεπεις να σε ρωτησω .ποια εκδοση εχεις?τα εκανες εγκατασταση μεσω cd,usb ή μεσω του wubi?

τελευτεα έκδοση μέσο του wui πως σκ@τα λέγετε

οταν ανοιξαν ολα καλα good πήγα στον τεμιναλ και εγραψα

sudo apt-get update

sudo apt-get install -y build-essential kernel-package libncurses5-dev bzip2

sudo apt-get ia32-libs

sudo apt-get apt-get install lib32gcc1 libc6-i386 lib32z1 lib32stdc++6

sudo apt-get install lib32asound2 lib32ncurses5 lib32gomp1 lib32z1-dev lib32bz2-dev

sudo apt-get install g++-multilib

ΚΑΙ CLAIN MAIN....!!!! σκετο μπερδεμα να ουμε... με έφαγε την ψυχή και στην τελική δεν κάναμε τίποτα ..... :mad::mad::mad::mad: ετσι μου ερχετε να το παρω μια και να το σκασω στον τοιχο το ..γ@@@μενο..

παντος αν θες βοηθεια σχετικα με το θεμα εγω εδω ειμαι. :)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για πες ποια εφαρμογή είναι?

Για την ένταση του ήχου όταν σε καλούν μιλάμε έτσι?

Για το ηχειο της συσκευης, οχι το ακουστικο, αρα πρακτικα ναι.

Την εφαρμογη στην εδωσαν ηδη παραπανω. :)

τελευτεα έκδοση μέσο του wui πως σκ@τα λέγετε

οταν ανοιξαν ολα καλα good πήγα στον τεμιναλ και εγραψα

sudo apt-get update

sudo apt-get install -y build-essential kernel-package libncurses5-dev bzip2

sudo apt-get ia32-libs

sudo apt-get apt-get install lib32gcc1 libc6-i386 lib32z1 lib32stdc++6

sudo apt-get install lib32asound2 lib32ncurses5 lib32gomp1 lib32z1-dev lib32bz2-dev

sudo apt-get install g++-multilib

ΚΑΙ CLAIN MAIN....!!!! σκετο μπερδεμα να ουμε... με έφαγε την ψυχή και στην τελική δεν κάναμε τίποτα ..... :mad::mad::mad::mad: ετσι μου ερχετε να το παρω μια και να το σκασω στον τοιχο το ..γ@@@μενο..

παντος αν θες βοηθεια σχετικα με το θεμα εγω εδω ειμαι. :)

Θελω να μου δωσεις μια ακριβης λιστα με το τι εκανες για να δημιουεγησεις το ρομ σου.(ποια προγραμματα εκανες εγκατασταση........κτλ)

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

αυτα ειναι τα βηματα τα πρωτα μετα θα σε στειλω σε πμ.

παιδια εχουμε καναν developer εδω μεσα?

δεν νομιζω να εχουμε.οταν μπορεσεις στειλτω μου

μπορω να βαλω προγραμμα για το GPS οποιο θελω αν δεν εχω αυτο που δινει η vodafone ? αλλο κατεβασμενο απο το ιντερνετ

λογικα ναι μπορεις απο τι στιγμη που θα ειναι συμβατο με το κινητο μας ναι

Τελικά βρε παιδια ποιος ειναι ο ασφαλεστερος- γρήγορος τρόπος για να το ρουταρουμε.;;διάβασα τις πρώτες 10 σελίδες κ μπερδευτηκα.... Ας μου πει κάποιος με απλά λογια....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Τελικά βρε παιδια ποιος ειναι ο ασφαλεστερος- γρήγορος τρόπος για να το ρουταρουμε.;;διάβασα τις πρώτες 10 σελίδες κ μπερδευτηκα.... Ας μου πει κάποιος με απλά λογια....

ο ασφαλεστερος τροπος ειναι μεσω του update.zip μεσω recovery

Ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι βρίσκεται εδώ κι εδώ. Απλά, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς "περίεργα" αποτελέσματα... ;)

Μια ερώτηση κι εγώ..

Ενώ έχω το link2sd να κάνει αυτόματα σύνδεση και έχω ορίσει προορισμό εγκατάστασης την εσωτερική μνήμη, όταν βάζω καινούρια εφαρμογή τη βάζει στην κάρτα κατευθείαν... πρέπει μετά να πάω και να κάνω χειροκίνητα σύνδεση... Αυτό το κάνει στις περισσότερες, ενώ έχουν υπάρξει και κάνα-δυο που εγκαταστάθηκαν στην εσωτερική και έγινε και η αυτόματη σύνδεση από το link2sd... Είναι bug? Γνωρίζει κανείς κάτι?

Edited by petaloudas

Ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι βρίσκεται εδώ κι εδώ. Απλά, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς "περίεργα" αποτελέσματα... ;)

Μια ερώτηση κι εγώ..

Ενώ έχω το link2sd να κάνει αυτόματα σύνδεση και έχω ορίσει προορισμό εγκατάστασης την εσωτερική μνήμη, όταν βάζω καινούρια εφαρμογή τη βάζει στην κάρτα κατευθείαν... πρέπει μετά να πάω και να κάνω χειροκίνητα σύνδεση... Αυτό το κάνει στις περισσότερες, ενώ έχουν υπάρξει και κάνα-δυο που εγκαταστάθηκαν στην εσωτερική και έγινε και η αυτόματη σύνδεση από το link2sd... Είναι bug? Γνωρίζει κανείς κάτι?

αυτο νομιζω γινετε επιδη οι εφαρμογες που περνας μπορουν να εγκαταστηθουν και στην καρτα μνημης και στην εσωτερικη μνημη

Εντάξει, μικρό το κακό, το κάνω manual... απλά νόμιζα πως με τη ρύθμιση μέσα στο link2sd, να εγκαθίσταται στην εσωτερική, θα παρέκαμπτε τα υπόλοιπα και θα τις έβαζε στο τελέφωνο ώστε να κάνει τη σύνδεση... anyway...

Αυτό το volume+ (που δόθηκε και παραπάνω..) δε φαίνεται να κάνει τίποτα... :worry: καμία αλλαγή στην ένταση του ηχείου...

Μετα απο το root μπορω να κάνω αναβαθμιση κ την έκδοση android .;; Κ αν ναι πως..;;;

Γεια και από εμένα.

Την Πέμπτη το αγόρασα το κινητάκι, αλλά τώρα την πάτησα με το recovery του roeddie.

Τι έγινε; Λοιπόν, άνοιξα το προγραμματάκι του roeddie, το πάτησα να γίνει manual recovery, και τέλως πάντων αρχίζει η διαδικασία...Διαγράφει πρώτα το bootloader, και όταν πάει να κάνει install το καινούριο ΜΠΑΑΜΜΜ, πετάγεται και το error!

Το πήγα στην Vodafone τώρα άλλα χρειάζονται και τα σακουλάκια του κάθε εξαρτήματος, για να μου δώσουν καινούριο...

δεν μμπαινει δεν μπαινει σε sαfe mode...μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη με ενα πρασινο τικ κ ενα κοκκινο χ...!!!δοκιμασα ποσες φορες δεν μπιανει....τι να κανω αλλο..???

δεν μμπαινει δεν μπαινει σε sαfe mode...μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη με ενα πρασινο τικ κ ενα κοκκινο χ...!!!δοκιμασα ποσες φορες δεν μπιανει....τι να κανω αλλο..???

1.Ενεργοποίησε τον "εντοπισμό σφαλμάτων" στο κινητό. (Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Ανάπτυξη-> Εντοπισμός σφαλμάτων)

2. Κατέβασε το αρχείο zip από http://www.4shared.com/zip/roKCzvNM/adb-fastboot.html και αποσυμπίεσέ το σε ένα φάκελλο.

Περιέχει το adb (android debug bridge) και το fastboot. Προς το παρόν θα χρειαστείς το adb.

3. Μπές από command prompt στο φάκελο που έβαλες τα αρχεία και σύνδεσε το κινητό με το pc σου αναμένο κανονικά. Μην κάνεις προσάρτηση usb που θα σε ρωτήσει...δεν χρειάζεται.

4. Αν οι οδηγοί του κινητού είναι σωστά εγκατεστημένοι, τότε δώσε από το dos την εντολή "adb reboot recovery" και το κινητό θα μπεί κανονικά στο recovery για να περάσεις το update.zip που θα έχεις βάλει από πριν στην sdcard.

Γεια και από εμένα.

Την Πέμπτη το αγόρασα το κινητάκι, αλλά τώρα την πάτησα με το recovery του roeddie.

Τι έγινε; Λοιπόν, άνοιξα το προγραμματάκι του roeddie, το πάτησα να γίνει manual recovery, και τέλως πάντων αρχίζει η διαδικασία...Διαγράφει πρώτα το bootloader, και όταν πάει να κάνει install το καινούριο ΜΠΑΑΜΜΜ, πετάγεται και το error!

Το πήγα στην Vodafone τώρα άλλα χρειάζονται και τα σακουλάκια του κάθε εξαρτήματος, για να μου δώσουν καινούριο...

ζητησε τουσ να το πανε στην αντιπροσωπεια για να δουν αν μπορουν να το φτιαξουν μην τους το δινεις πισω στο καταστημα γιατι θα γινει αυτη η μ@λ@κια που εγινε τορα

καλημερα αγορασα χθες το κινητο και εχω παρατηριση οτι απο την ωρα που μου εβγαλε μνμ οτι εχω χαμηλη μπαταρια τα 4 τατσ κουμπια δεν φωτιζουν μαζι με την οθονη,απενεργοποιο την αυτοματη φωτηνοτητα και αναβουν για λιγο και σβηνουν παλι να το παρω πισω?εχει καποια λυση για την ενταση του ηχειου ?χθες εχασα 3 κλησεις γιατι δεν το ακουσα και μου εβγαλε ενα update 3 να το κανω? Edited by nikos1986

καλημερα αγορασα χθες το κινητο και εχω παρατηριση οτι απο την ωρα που μου εβγαλε μνμ οτι εχω χαμηλη μπαταρια τα 4 τατσ κουμπια δεν φωτιζουν μαζι με την οθονη,απενεργοποιο την αυτοματη φωτηνοτητα και αναβουν για λιγο και σβηνουν παλι να το παρω πισω?εχει καποια λυση για την ενταση του ηχειου ?χθες εχασα 3 κλησεις γιατι δεν το ακουσα και μου εβγαλε ενα update 3 να το κανω?

μην το κανεις το update δεν χρειαζετε.για το ηχειο θα ανεβασω μια μερα μια αλλη εφαρμογη πολλη καλυτερη .τορα τα touch κουμπια που δεν δουλευει η φωτηνοτητα δεν ειναι τεραστιο προβλημα μπορεις και χωρις αυτη

http://db.tt/O16UcOGY

Δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή για την ενταση του ηχειου. Κάντε όμως λίγο τον κόπο πριν αναρτησετε μια απορία μήπως και κάποιος είχε την ίδια και λύθηκε σε παλαιότερα ποστ .. Έλεος !

μετα απο επανειλημμένα μηνύματα στην ALCATEL περνω διαρκώς την ιδία απάντηση

2o

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία,

Δεν υπάρχει κάποιος boot loader διαθέσιμος για τους τελικούς πελάτες καθώς δεν ενθαρρύνουμε την οποία τροποποίηση του λειτουργικού συστήματος της συσκευής.

Με εκτίμηση,
Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Αlcatel onetouch

1o

Αγαπητέ κε Γιώργο καλήμερα σας,

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία,

Δεν υπάρχει η δυνατότητα για αυτό που μας ζητάτε καθώς δεν προτείνουμε την οποιοδήποτε τροποποίηση του λειτουργικού της συσκευής από μη εξουσιοδοτημένα άτομα!

Με εκτίμηση,
Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Alcatel onetouch

Πηρα χτες το κινητο και εχω καποιες ερωτησουλες

1) Εχω συνδεση cosmote Πως μπορω να χρησιμοποιω ιντερνετ μονο απο wifi και να μη με χρεωνει χωρις να ξερω η cosmote ?

2) To root μονο για ωφελος χωρου το κανουμε η κερδιζω και κατι αλλο ?

Αν το κανω θα χασω τα αρχεια μου η τους χαρτες που μου περασε η voda ?

Χανω εγγυση ?

3) Υπαρχει καποια συντομευση για το αρχειο κλησεων ?

4) Για οικονομια μπαταριας μπορω να απενεργοποιησω το 3g?