george_f1 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Vodafone smart III για να γουσταρεις τεχνολογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Vodafone smart III για να γουσταρεις τεχνολογια Και για να κλαίει το πορτοφόλι σου! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια να ρωτησω κατι ακομα υποστηριζει flash player?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια να ρωτησω κατι ακομα υποστηριζει flash player?? To smart 2 όχι δεν υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 τελικα τζιφος τα ιδια...με το Usb!!!!!!!!καμια ιδεα-βοηθεια????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 καμια android συσκευη δεν υποστηριζει φλασ πλειερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 καμια android συσκευη δεν υποστηριζει φλασ πλειερ Tι εννοείς;Π.χ ότι ένα nexus δεν μπορεί να έχει τον adobe flash player και δεν μπορεί να κάνει live streaming;Ή π.χ να βλέπει video on demand;Δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Tι εννοείς;Π.χ ότι ένα nexus δεν μπορεί να έχει τον adobe flash player και δεν μπορεί να κάνει live streaming;Ή π.χ να βλέπει video on demand;Δεν νομίζω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338140 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338140 Οκ, έχεις δίκαιο:)!Πώς όμως ο ξάδερφος μου πέρυσι το καλοκαίρι ενώ ήμασταν στην παραλία έβλεπε στο samsung galaxy s2 του αγώνα σε live streaming; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Οκ, έχεις δίκαιο:)!Πώς όμως ο ξάδερφος μου πέρυσι το καλοκαίρι ενώ ήμασταν στην παραλία έβλεπε στο samsung galaxy s2 του αγώνα σε live streaming; αν ηταν πριν τον 15αυγουστο τοτε ειχαν ολα τα κινητα φλασ όσοι το θελουν παντως μπορουν να ακολουθησουν απο εδω της οδηγιες http://forums.adobe.com/thread/1061194 φλασ πλειερ λινκ: http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.111.64/install_flash_player_pre_ics.apk Edited August 10, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Εχω ένα θέμα έσπασε η οθόνη του και παρήγγειλα οθόνη από το ebay. Αλλά ενω βγάζω όλα τα μέρη του κανονικά δεν ξέρω στο τέλος πως θα βγάλω το τζάμι με την οθόνη του. Οσο κι αν έψαξα στο youtube δεν βρήκα κάτι. Ξέρει μήπως κανείς πως βγαίνει αν είναι κολημένο το τζάμι ή είναι με τίποτα κλιπς...εχω κολήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 επειδη το κινητο ειναι της κορης μου προσπαθησα με το titanium να πεταξω μερικες εφαρμογες απο την στοκ ρομ αλλα το κουλο ειναι οτι ξαναεμφανιζονται.πρωτη φορα το βλεπω αυτο.μπορω καπως αλλιως να τις βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 επειδη το κινητο ειναι της κορης μου προσπαθησα με το titanium να πεταξω μερικες εφαρμογες απο την στοκ ρομ αλλα το κουλο ειναι οτι ξαναεμφανιζονται.πρωτη φορα το βλεπω αυτο.μπορω καπως αλλιως να τις βγαλω? Δεν είναι κουλό.Αν είσαι rooted πρέπει με κάποιον root explorer να τις σβήσεις από το system/app και custpack.Με προσοχή όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παιδια καμια βοηθεια με usb?? αλαξα καλωδιο περασα τους drivers εβαλα custom rom τιποτα κουμπονω 0 ηχος στο PC δειχνει οτι φορτιζει αλλα δεν φορτιζει και δεν εμφανιζει το usb εικονιδιο στο smart 2 και το pc δεν το βλεπει καθολου!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ PLZZZZZ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παιδια καμια βοηθεια με usb?? αλαξα καλωδιο περασα τους drivers εβαλα custom rom τιποτα κουμπονω 0 ηχος στο PC δειχνει οτι φορτιζει αλλα δεν φορτιζει και δεν εμφανιζει το usb εικονιδιο στο smart 2 και το pc δεν το βλεπει καθολου!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ PLZZZZZ????? μήπως έγινε τίποτα με την συσκευή μέσα με τούς δριβερς δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 μήπως έγινε τίποτα με την συσκευή μέσα με τούς δριβερς δηλαδή σαν τι??τους ξαναπερασα και νια βδομαδα κομπλε μετα παλι τα ιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 προσπάθησε να τα περάσεις όλα εργοστάσιο δλδ. βοοτ ρεκοβερυ ρομ ψυστ πακ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 σαν τι??τους ξαναπερασα και νια βδομαδα κομπλε μετα παλι τα ιδια!! Δοκίμασε άλλες θύρες usb,άλλον υπολογιστή και άλλο λειτουργικό σύστημα.Αν και πάλι δεν λειτουργεί ίσως φταίει το τηλέφωνο, μπορεί και το καλώδιο (αν και δεν νομίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shasha Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 γεια σας παιδια, εχθες επεσε στα χερια μου ενα V860 ALCATEL SMART 2 δεν δουλευε το viber ειδα πως ειχε μια ενημερωση αυτη με τα δυο βελακια κατι για firmware elege nomizw...ανοιγω το wifi kai ξεκιναω να κανω την αναβαθμιση φτανει σε ενα σημειο μου λεει πρεπει η μπαταρια να ναι 30% μου λεει ενα παιδι σβηστο να φορτισει γρηγοροτερα το σβηνω και απο εκεινη την ωρα ανοιγει μονο με το on/off kai to volume up xvris na kanei tipοτα παρα περα μενει το androit kollhmeno.exv diabasei 300 forums και εχω δει 300 βιντεακια ομως ειμαι ασχετη με την ορολογια και τα βλεπω κινεζικα...μπορει καποιος που εχει υπομονη να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 γεια σας παιδια, εχθες επεσε στα χερια μου ενα V860 ALCATEL SMART 2 δεν δουλευε το viber ειδα πως ειχε μια ενημερωση αυτη με τα δυο βελακια κατι για firmware elege nomizw...ανοιγω το wifi kai ξεκιναω να κανω την αναβαθμιση φτανει σε ενα σημειο μου λεει πρεπει η μπαταρια να ναι 30% μου λεει ενα παιδι σβηστο να φορτισει γρηγοροτερα το σβηνω και απο εκεινη την ωρα ανοιγει μονο με το on/off kai to volume up xvris na kanei tipοτα παρα περα μενει το androit kollhmeno.exv diabasei 300 forums και εχω δει 300 βιντεακια ομως ειμαι ασχετη με την ορολογια και τα βλεπω κινεζικα...μπορει καποιος που εχει υπομονη να με βοηθησει? περνα του drivers για αρχη στο pc σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shasha Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 περνα του drivers για αρχη στο pc σου καλησπερα, τους drivers απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) καλησπερα, τους drivers απο που? http://www.4shared.com/rar/4VpO8I_2/PC_USB_Driver.html? ίσως σε βοηθήσει και αυτό http://www.4shared.com/get/G25bXN6j/steps.html Edited August 15, 2013 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shasha Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 http://www.4shared.com/rar/4VpO8I_2/PC_USB_Driver.html? ίσως σε βοηθήσει και αυτό http://www.4shared.com/get/G25bXN6j/steps.html ok το κατεβασα.τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 ok το κατεβασα.τωρα? περνα τους οδηγους στο πσ σου βαλε το κινητο σε φαστ μπουτ mode οπως εχω και στο βιντεο βασικα αμα δεις το βιντεο θα καταλαβεις την ολη διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykeria11 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Γεια σας! Θα ηθελα λιγη βοηθεια γιατι ειμαι λιγο απειρη... πριν λιγο καιρο εκανα root στο κινητο και δουλευε μια χαρα, ομως καταλαθος διεγραψα εφαρμογες που δεν επρεπε, υποθετω...αυτο το λεω γιατι το κινητο απεκτησε προβληματα, δεν δημιουργει λογαριασμους με αποτελεσμα να μην μπορω να κατεβασω εφαρμογες, οι περισσοτερες μου εχουν διαγραφει επισης. Οποιος μπορει να μου απαντησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts