xxxarxas Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Δηλαδή πρέπει να πάω στην vodafone εε;Δεν είναι όμως hard-bricked....ανοίγει αλλά δεν μπαίνει σε κανένα mode.Έχω τύχη όμως.Πρίν περάσω την custom rom είχα βάλει την official.Άρα είναι εντός εγγύησης(Ιανουάριο το πήρα).Σε περίπτωση που δεν με καλύπτει η εγγύηση ξέρει κανείς πόσο πρέπει να πληρώσω περίπου; ............. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...... Πριν από 2 μήνες που έπαθα το ίδιο, πήγα στη vodafone στο mall και σε 30 λεπτά μου το είχαν φτιάξει. Το τηλέφωνο ήταν εντός εγγύησης και δε μου πήραν ούτε 1 ευρώ. Δεν με ρώτησαν τίποτα για το πως το έπαθε απλώς με ρώτησαν αν είναι στην εγγύηση και μου ζήτησαν την απόδειξη που το είχα πάρει. Έκανα μια βολτούλα στο mall και πήγα και το πήρα σαν καινούργιο. Βεβαια όλες οι εφαρμογές δεν υπήρχαν καθώς έγιναν εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά με το titanium backup τα επανέφερα όλα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 τιποτα περασα την φαψτορυ ρομ κ δουλεψε για λιγο μτ παλι τιποτα βοηθεια ρε παιδια !!!!το συνδεω φορτιζει αλλα δεν ωγαζει το usb τι να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Άν δεν με καλύψει η εγγύηση...."πάμε για άλλα". @Leolipop σε ευχαριστώ πολύ για τη ταχύτατη απόκρισή σου στο πρόβλημα.Θα ακούσω και μερικές από τα άλλα παιδιά(αν βέβαια μπορούν).Αν και στο τέλος πιστεύω θα καταλήξω στην voda....:( Εγώ θα πρότεινα να πας πρώτα εκεί και αν δεν γίνει κάτι το ψάχνεις παρακάτω.Πέρσι είχα χαλάσει μέσω ρουτ μόνο ένα αλκατελ 991 με αποτέλεσμα να κάνει λουπ στο πρόγραμμα αρχικής ρύθμισης.2 φορές μου το άλλαξε ο γερμανός ....Δεν μπόρεσε κανείς να κάνει τίποτα.Να σου θυμίσω ότι και εσύ αλκατελ έχεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 ρε παιδια heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 @msound γιατί τόσο spam ρε φίλε.Δεν είμαστε ούτε developers ούτε κατασκευαστές για να ξέρουμε.Κάνε λίγο υπομονή, κάποιος θα σου απαντήσει. Εδώ καιγόμαστε!:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 καλησπερα παιδια επεσε στα χερια μου το κινητο ενος φιλου και μου ειπε αν μπορω να του κανω τιποτα να πηγαινει καπως πιο γρηγορα καμια καλη ρομ υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 δεν επαθες brick αφαιρεσε την sd card μπες σε recovery mode και πατα -apply update from sdcard μετα -wipe cache partition και μετα -reboot system now το κινητο παθενει brick μοναχα αμα του σβισεις και δεν του ξαναπερασεις το bootloader.img οτι διποτε αλλο παθει πλακα δεν brickari η συσκευη Αφαίρεσα την sd αλλά τίποτα.... μαλλον :D εμενα επαθε brick με τη recovery. τωρα εφτιαξα ενα νεο recovery.fstab βασει του κινητου μας. οταν ερθει θα το δοκιμασω μην παρω καποιο στο λαιμο μου τα ιδια αρχεια ειναι με διαφορετικο κωδικα στο recovery.fstab για να παει στη σωστη μερια tο καθε αρχειο για να δουλεψει το cwm. Ddesign τι ακριβώς εννοείς;Και εμένα brick με την recovery έπαθε...μόνο που δεν μπαίνει σε κανένα mode. καλησπερα παιδια επεσε στα χερια μου το κινητο ενος φιλου και μου ειπε αν μπορω να του κανω τιποτα να πηγαινει καπως πιο γρηγορα καμια καλη ρομ υπαρχει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287172 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2375976 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2375979 Y.Γ. Για να μην αναρωτιέστε george_f1 και Ddesign σας έχω γυρίσει πίσω στην σελίδα 50:cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Δηλαδή πρέπει να πάω στην vodafone εε;Δεν είναι όμως hard-bricked....ανοίγει αλλά δεν μπαίνει σε κανένα mode.Έχω τύχη όμως.Πρίν περάσω την custom rom είχα βάλει την official.Άρα είναι εντός εγγύησης(Ιανουάριο το πήρα).Σε περίπτωση που δεν με καλύπτει η εγγύηση ξέρει κανείς πόσο πρέπει να πληρώσω περίπου; ............. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...... δεν χρειαζετε να ανυσηχεις για τιποτε ουτε αυχος και να εισαι χαλαρος οταν τους το πας,εαν δεν μπαινει ουτε fastboot ουτε recovery καλα θα ηταν να το δοκιμαζες και σε αλλο pc αν το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη μην το παλεβεις πηγαινε το μια βολτα απο τη voda. πεστους για σας σας το εφερα :p θα παρεις καινουργιο. Θεωρώ πως στην κατάσταση που είναι το τηλ δεν θα κάτσει κανείς να ασχοληθεί για το τι έπαθε...Επίσης αν δε σε καλύψει μπορείς να το βρεις και κάτω από 40€ πιστεύω. ακριβως οπως τα λες δεν τους νοιαζει πεστους οτι χαλασε απο παιχνιδι εκλεισε κ ανοιξε ετσι.... τιποτα περασα την φακτορι ρομ δουλεψε για λιγο μετα παλι τιποτα καμια αλλη ιδεα???ppppppllllzzzz με drivres usb υπαρχει τιποτα να δοκιμασω???? δεν καταλαβενω τη ενοεις τη εχει γινει? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) ο γιωργος εχει δικιο αν σβησεις το bootloader και δεν το ξαναπερασεις δεν ανοιγει το κινητο καθολου. ας περασεις καποιο rom απο xda εχει τα αρχεια μονο system και boot θελει μεσω fastboot η απο backup rom για να περασει το bootloader . Edited July 29, 2013 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Oκ, σας ευχαριστώ πολύ...Δεν βρίσκω την απόδειξη όμως για να τους το πάω:p:wacko::knife: Το δοκίμασα και σε ubuntu αλλά δεν το αναγνωρίζει...τίποτα.Είναι σαν να μη το συνδέω στο pc καθόλου. Εdit:@msound Αν δεν έχεις λύσει ακόμα το πρόβλημά σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=el .Πλέον δεν θα χρειάζεσαι καλόδια παρά μόνο το wi-fi.Ελπίζω πως έχεις. Edited July 29, 2013 by Stalk3r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ρε μάγκες help please. Κάθε φόρα που πάω να βάλω ρομ του legolas93 το κινητό κολλάει στο λογότυπο της ROM! @msound: Κάνε reinstall τους drivers, προσπάθησε σε άλλη θύρα ή πάρε καινούριο usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ρε μάγκες help please. Κάθε φόρα που πάω να βάλω ρομ του legolas93 το κινητό κολλάει στο λογότυπο της ROM! Eννοείς στο bootanimation;Βοοtloop δηλαδή;Αν είναι έτσι τότε κάνε wipe την dalvik cache. Recovery----->Advanced------->Wipe Dalvik Cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 παλικάρι ντο ακριβώς έπαθε η συσκευή σου ; ανοίγει κανονικά? όταν το τοποθετείς στην usb βγάζει κανέναν ήχο.. ; αν βγάζει.... το βλέπει σαν unknown device μόνιμα... ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) αν εννοεις εμενα ξαφνικα δεν μου εμφανιζαι προχθες το σημα του usb στο τηλ αλλα φορτιζαι.......βρηκα τους drivers τους εβαλα στην sd αλλα τιποτα!!βγαζει το usb την πρωτη φορα που θα το συνδεσω αλλα το Pc δεν το βλεπει!!:( @marcDS για στειλε link με τους drivers και πες τι να κανΩ???? ευχαριστω ολουσ σας για την βοηθεια!!!!!!!!! οχι δεν κανει ηχο οταν το συνδεω!ανοιγει κανονικα!δεν το βλεπει καν....αλλα ΦΟΡΤΙΖΕΙ!!τι φαση δηλαδη αφου φορτιζει γιατι δεν συνδεεται μας κοροιδευει@@!!!!!!! οι drivers που βρηκα δεν εχουν καποιο αρχειο exe να κανω install..... κανενα λινκ με τους divers και οδηγιες πως να τους περασΩ?? απο εδω κατεβασα http://sharemobile.ro/file/715546 ποιος ψηνεται για τεστ ??????????????????? http://www.mediafire.com/download/lzzgyr1evxnf6rn/CM7.2-ics+by+joseph96.zip Edited July 31, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 αν εννοεις εμενα ξαφνικα δεν μου εμφανιζαι προχθες το σημα του usb στο τηλ αλλα φορτιζαι.......βρηκα τους drivers τους εβαλα στην sd αλλα τιποτα!!βγαζει το usb την πρωτη φορα που θα το συνδεσω αλλα το Pc δεν το βλεπει!!:( @marcDS για στειλε link με τους drivers και πες τι να κανΩ???? ευχαριστω ολουσ σας για την βοηθεια!!!!!!!!! οχι δεν κανει ηχο οταν το συνδεω!ανοιγει κανονικα!δεν το βλεπει καν....αλλα ΦΟΡΤΙΖΕΙ!!τι φαση δηλαδη αφου φορτιζει γιατι δεν συνδεεται μας κοροιδευει@@!!!!!!! οι drivers που βρηκα δεν εχουν καποιο αρχειο exe να κανω install..... κανενα λινκ με τους divers και οδηγιες πως να τους περασΩ?? απο εδω κατεβασα http://sharemobile.ro/file/715546 ποιος ψηνεται για τεστ ??????????????????? http://www.mediafire.com/download/lzzgyr1evxnf6rn/CM7.2-ics+by+joseph96.zip τι ρομ εχεις? μηπως ειναι κανα bug το οποιο προκληθηκε απο αυτην ? σε ρεκοβερυ μπενει το κινητο ? μηπως εγινε καμια ζημια με το modem.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 περασα την φαψτορυ ρομ τα ιδια δεν ειναι απο την ρομ.....ξεκινησε με την ρομ του δ-δεσιγν και τωρα εχω την ξελλυ βεαν......πως περναω τουσ usb drivers????????link???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 περασα την φαψτορυ ρομ τα ιδια δεν ειναι απο την ρομ.....ξεκινησε με την ρομ του δ-δεσιγν και τωρα εχω την ξελλυ βεαν......πως περναω τουσ usb drivers????????link???? δεν εχει με τους δριβερς απο τεν στεγμε που το πψ δεν κανει το ΤΟΥΝ ΤΟΥΝ τοτε εχει να κανει με το κινητο μπορεις μηπως να βγαλεις ενα βιντεο με την ολη διαδικασια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) δεν εχει με τους δριβερς απο τεν στεγμε που το πψ δεν κανει το ΤΟΥΝ ΤΟΥΝ τοτε εχει να κανει με το κινητο μπορεις μηπως να βγαλεις ενα βιντεο με την ολη διαδικασια ? πια διαδικασια????εννοεις απλα ειναι τα πραγματα το συνδεω στο pc φορτιζει αλλα δεν βλεπει το usb ουτε το pc ουτε το κινητο!! μπορει καποιος να μου πει πως περναω τους usb drivers εχω κατεβασει καποιους τουσ πεταω μεσα οπως ειναι ο φακελος στην sd τοτε το βλεπει αλλα μονο την πρωτη φορα που τηα το συνδεσω!!!μετα παλι παπα::!!!οποτε κατι παιζει με τουσ drivers σωστα??οδηγιες κανενας για τους usb drivers και link?? Edited August 2, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 πια διαδικασια????εννοεις απλα ειναι τα πραγματα το συνδεω στο pc φορτιζει αλλα δεν βλεπει το usb ουτε το pc ουτε το κινητο!! μπορει καποιος να μου πει πως περναω τους usb drivers εχω κατεβασει καποιους τουσ πεταω μεσα οπως ειναι ο φακελος στην sd τοτε το βλεπει αλλα μονο την πρωτη φορα που τηα το συνδεσω!!!μετα παλι παπα::!!!οποτε κατι παιζει με τουσ drivers σωστα??οδηγιες κανενας για τους usb drivers και link?? http://www.4shared.com/rar/4VpO8I_2/PC_USB_Driver.html? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) αλλο link δεν εχω account στο 4shared.......εχω κατεβασει ενα ραρ το ιδιο μεγεθος χωρις ομως exe αρχεια πως ακριβως περναω τους drivers!??? μαγκες νομιζω ολα καλα προς το παρον 1.εκλεισα το κινητο κ με μια card reader εβαλα μεσα τον φακελο PC USB Driver μεγεθος 8,66MB 2.τον ιδιο φακελο τον εβαλα στον σκληρο μου χημα..... 3.βαζω την sd στο κινητο ανοιγω.. συνδεω με pc βλεπω το σημα του usb στο κινητο....τρελαθηκα συνδεω τιποτα....δεν το βρισκε!! 4.παω device manager βλεπω vodafone smart 2 <!> 5.δεξι κλικ πανω του update driver κ πηγα στον φακελο που ειχα βαλει στο σκληρο δηλαδη PC USB Driver τον επιλεγω(οκ,nect,next)κλπ τελειωνει και ξαναφορτονει το divice manager vodafone smart 2 ADB drivers χωρις <!> το δαιβαζει δηλαδη κανονικοτατα!!!! :p:lol::p ελπιζω να δουλεψει κ γι'αλλους!! @stalk3r δοκιμασε το ιδιο....μπορει να λειτουργισει!!!πες αν το κανεις!! Edited August 2, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Το κινητό αυτή τη στιγμή είναι στο service.Από ό,τι μου λένε γνωστοί μου μπόρει να κάνει κανά μήνα μέχρι να το πάρω:hunter::hunter::). @msound το πρόβλημα του κινητού μου είναι ότι δεν μπαίνει σε κανένα mode. Edited August 3, 2013 by Stalk3r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 ποσο θα σου παρουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω το κινητο σαν δωρο στην κοπελα μου...θα θελα να μου πειτε αν αξιζει...ή εχει πολλα προβληματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 για τα λεφτα του τα σπαει παρτω κ ο6τι θες εδω.....ολοι μαζι το λεινουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 για τα λεφτα του τα σπαει παρτω κ ο6τι θες εδω.....ολοι μαζι το λεινουμε!! ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση....ξερω οτι υπαρχουν και αλλα κινητα με παρομοια χρηματα αλλα αυτο μου φανηκε το πιο σταθερο στο χερι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts