Nos 55 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Eida mia diafimisi tis TIM stin tileorasi pou elege oti mazi me to K700 dinoun doro ena bleutooth hands-free, se ola ta programata xrisis. Xerei kaneis tipota allo??????? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki ( 2 Ιούλ. 2004 , 15:51) Τι να σου πω! Ολο καλωσυνη ειναι! :p Βαλτε το καλα στο μυαλο σας...στο Live τα MP3 ειναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ και ΔΕΝ μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν ηχοι κλησης. Ειναι μονο για αναπαραγωγη μουσικης. Οι ηλιθιοι εχουν κλειδωσει ενα πολυ μεγαλο πλεονεκτημα του κινητου και τους κραζουν παγκοσμιως!!! Mα ποσο ηλιθιοι ειναι τελικα αυτοι οι ανθρωποι? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Εστειλα ενα e-mail στη Βοντα ρωτωντας την καποια τιμή και αν εχουν λειτουργειες με τον non live μοντελο. Μου απαντησαν οτι εχει ακριβως τις ιδιες λειτουργιες με την μονη διαφορα οτι ειναι live (εσεις που ακουσατε οτι εχει διαφορετικες λειτουργίες??) :whistle: :whistle: και οτι η τιμη του θα ειναι 390Ε. :cool: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 To κινητο ειναι τελειο και αξιζει καποιος να δωσει το κατι παραπανω για να μην το παρει v-live!Το εχω εδω και 2εβδομαδες και εχω εντυπωσιαστει απο το ΑΡΙΣΤΟ μενου του και τη διαρκεια αλλα και χρονο φορτισης του!!SONYERICSSON K700 "ανεπιφυλακτα"!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki ( 2 Ιούλ. 2004 , 17:47) Grow up!!! Για ηρέμησε λίγο! εγω κανω το καλο να σας το μεταφερω και αντι να θορυβηθεις μου παραθετεις την απαντηση της "οσιας" Vodafone συνοδευομενη απο 2 smilies! ...Δε βαριεσαι...κανε το καλο και ριχτο στο γιαλο! ... Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα και κάνεις επίθεση χωρίς λόγο. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroseva Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 File Nos 55 ,pragmati etsi einai.Isxyei ayto!!! To kserw giaty simera piga stin TIM kai agorasa to K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!! K700 mou!!!!........axx Koyrastika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Απο σημερα το πρωι ειμαι και εγω κατοχος ενος Κ700!!! :D :D Πολυ καλο, μοιαζει ομως πολυ με το Τ610 που ειχα και ετσι δεν νιωθω σαν να πηρα καινουριο τηλεφωνο... Το Τ610 ομως ηταν live ενω αυτο οχι. Ετσι αισθανομαι πολυ καλυτερα που απαλαχθηκα απο το live παρα για το νεο κινητο! :lol: :lol: :lol: ! Εντυπωσεις: Αριστο σε ολα, εκτος την φωτογραφικη την οποια την περιμενα αρκετα καλυτερη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Ρε παιδιά απίστευτο!Μόλις είδα αυτό για τα mp3 που λέτε και στεναχωρήθηκα.Δηλαδή δεν άντεχαν να μην κάνουν μια μ@@@κι@??????? Το κορυφαίο είναι οτι πήγα σήμερα vodafon να το πάρω και δε μπορούσα γιατι είχε πρόβλημα όλο το δικτυο και δεν έβγαζαν αποδήξεις....κι είπαμε αυριο. Αλλά τώρα προβληματίστηκα. Να ρωτήσω κατι ρε παιδια? Μόνο αυτό είναι κλειδωμένο? Υπέρυθρες?Blutooth?Αυτά είναι εντάξει τουλάχιστον?Ας πει καποος αν ξέρει.Αχ,τι να κάνω???????? :( Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Nα πάρεις το απλό. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Ρε συ φίλε lewton,έχω την επιδότηση...αλλιώς... Αμα πάρω το απλό(μεταξύ μας βέβαια το live είναι το απλό απ'οτι φαίνεται....) :( δε θα μπορώ να πάω διακοπές που θέλω.. παίζει οικονομικο στη μέση, κατάλαβες? Για υπέρυθρες κι αυτα δε ξέρουμε? Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αληθεια, ποση επιδοτηση εχεις? Εγω παντως επειδη ειχα λιγη επιδοτηση, εκανα διακοπη και ηρεμσα. Εξ'αλλου πιο φθηνα μου ερχοταν να κανω νεα συδνεση παρα να συνεχιζα εκεινη που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Elen82 δεν παίζει να πάρεις άλλο από τη Vodafone και να το ανταλλάξεις με γνωστό που το θέλει; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss ( 3 Ιούλ. 2004 , 03:06) Αληθεια, ποση επιδοτηση εχεις? Εγω παντως επειδη ειχα λιγη επιδοτηση, εκανα διακοπη και ηρεμσα. Εξ'αλλου πιο φθηνα μου ερχοταν να κανω νεα συδνεση παρα να συνεχιζα εκεινη που ειχα. Kι εγώ τη μικρη επιδότηση έχω και εδώ και αρκετη ώρα σκεφτομαι να κάνω αυτό που έκανες κι εσύ.Αλλα ρε παιδι μου πάλι θα αλλάζω νουμερο σκέφτομαι...κάθε χρόνο αυτή τη δουλειά.Μαλλον θα το σκεφτω λιγο και θα καταλήξω μάλλον σ'αυτο. Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 3 Ιούλ. 2004 , 03:10) Elen82 δεν παίζει να πάρεις άλλο από τη Vodafone και να το ανταλλάξεις με γνωστό που το θέλει; Μπορεί να΄χει κολλήσει λίγο το μυαλό μου αυτή τη στιγμή αλλά,τι εννοείς να κάνω? Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Nα βρεις ένα γνωστό που έχει επιδότηση από ΤΙΜ πχ και θέλει κάποιο κινητό που η vodafone δεν το δίνει με live. Εσύ λοιπόν παίρνεις αυτό από τη vodafone, αυτός το Κ700 από την ΤΙΜ και αλλάζετε. Κάποιος θα πρέπει να πληρώσει τη διαφορα. Α και αν κάνεις νέο συμβόλαιο μην κάνεις με vodafone καλύτερα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elen82 ( 3 Ιούλ. 2004 , 03:21) Μπορεί να΄χει κολλήσει λίγο το μυαλό μου αυτή τη στιγμή αλλά,τι εννοείς να κάνω? Εννοεί βρε να πάρεις ένα άλλο μοντέλο κινητού όχι live και να το ανταλλάξεις με κάποιον που ήθελε αυτό το κινητό παίρνοντας εσύ είτε λεφτά είτε κατευθείαν το Κ700 από άλλο κατάστημα. Κάτι που επίσης δε παίζει όμως... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Είναι ψιλο μπελάς η διακοπή... :confused: Δυο χρόνια τώρα χρησιμοποιώ επιδότηση... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Kι επιπλέον θέλω και το ιντερνετ απ΄τη βοντα... Να υποθέσω όχι της vodafon IVietaCreator? Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss ( 3 Ιούλ. 2004 , 03:06) Αληθεια, ποση επιδοτηση εχεις? Εγω παντως επειδη ειχα λιγη επιδοτηση, εκανα διακοπη και ηρεμσα. Εξ'αλλου πιο φθηνα μου ερχοταν να κανω νεα συδνεση παρα να συνεχιζα εκεινη που ειχα. A, κι έκανες πάλι voda ή πήγες αλλού??? Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elen82 ( 3 Ιούλ. 2004 , 03:19) Kι εγώ τη μικρη επιδότηση έχω και εδώ και αρκετη ώρα σκεφτομαι να κάνω αυτό που έκανες κι εσύ.Αλλα ρε παιδι μου πάλι θα αλλάζω νουμερο σκέφτομαι...κάθε χρόνο αυτή τη δουλειά.Μαλλον θα το σκεφτω λιγο και θα καταλήξω μάλλον σ'αυτο. Και το δικο μου προβηλμα ηταν η αλλαγη στο νουμερο. Και περυσι το ιδιο ειχα κανει και θα ηταν βασανο μια νεα αλλαγη. Αλλα το σκεφτηκα σοβαρα και ειδα οτι αξιζει τον κοπο. Αν ομως εκανα νεα συνδεση Vdfone, και του χρονου λογικα το ιδιο προβλημα θα ειχα αφου ετσι οπως παει, ολες τις μελλοντικες συσκευες live θα τις εχει κανει! Ετσι εκανα συνδεση Csmote, πηρα το original κινητο, πληρωσα λιγοτερα και ειμαι βεβαιος οτι την επιδοτηση της επομενης χρονιας θα την χρησιμοποιησω σιγουρα! Ομως το παγιο τωρα θα ειναι πιο ακριβο, εχασα το δωρεαν internet και αναγκάστηκα να αλλαξω νουμερο. Τα συμπερασματα δικα σου... :) Αν θες την γνωμη μου, σου προτεινω να κανεις και εσυ το ιδιο, δες ομως πρωτα αν αληθεια η προσφορα της ΤΙΜ που δινει δωρο Bluetooth hansfree. Εγω το ακουσα στο ραδιοφωνο του Κ700, οταν πηγα να το δοκιμασω για πρωτη φορα :cry: !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Μήπως κάποιος έχει βρει θήκη για το τηλέφωνο? Εκτός από το ΄΄φερετρο΄΄ την δερμάτινη :) :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Enhmerwtika pantws eimai sthn trith fortish kai to kinhto krataei gera gia 2 hmeres. Pistevw 8a veltiw8ei kai allo me tis epomenes fortiseis. Ektos ths nuxterinhs lhpshs pou vgazei ta mple stigmatakia pou sto katw katw ligo me endiaferei emena to kinhto einai polu kalo kai a3ize ta lefta tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Kalispera emena pantos re pedia den kserw alla akomh 24 ores krataei h mpataria.. :( vevea prota kratage 12..... mipos exei kapoio provlima lete? :( :( :( :( :( Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος taliban ( 3 Ιούλ. 2004 , 13:33) Μήπως κάποιος έχει βρει θήκη για το τηλέφωνο? Εκτός από το ΄΄φερετρο΄΄ την δερμάτινη :) :) Δοκίμασες καμιά από Τ610 ; έχουν το ίδιο μέγεθος σχεδόν! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oslotas Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αλυσιδα Γερμανος εχει 427Ε. Θεσνικη που μπωρω να το βρω φθντρο? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts