RAVER Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Καλησπερα παιδια.φιλος μου εδωσε μια βαση συχρονισμου απο p800.για να κανω o-nline αναβαθμιση θα πρεπει να εγκαταστησω και το cd απο το κινητο μου,η μονο το cd απο την βαση συχρονισμου..επισης αν την καταφερω και την κανω την αναβαθμιση,τα αρχεια που εχω στο κινητο θα παραμεινουν η θα τα χασω?..επισης η αναβαθμιση γινεται με το κινητο απενεργοποιημενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Καλησπερα παιδια.φιλος μου εδωσε μια βαση συχρονισμου απο p800.για να κανω o-nline αναβαθμιση θα πρεπει να εγκαταστησω και το cd απο το κινητο μου,η μονο το cd απο την βαση συχρονισμου..επισης αν την καταφερω και την κανω την αναβαθμιση,τα αρχεια που εχω στο κινητο θα παραμεινουν η θα τα χασω? Θα πρεπει να βαλεις τους drivers της βασης μονο. Δεν θα χαθει τιποτα. Σημειωσε οτι πρεπει να εχεις και java εγκατεστημενη στο pc σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 e kapou den exei epanafora ergostaseiakwn ry8misewn? etsi nomizw... :rolleyes: Ba nomizo diaferei apo to na tou kaneis foramt.... ego pados thimame sto 6600 patages enan sindiasmo koubion kai formare kanonikotata (xane pernage to leitourgiko) Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Ba nomizo diaferei apo to na tou kaneis foramt.... ego pados thimame sto 6600 patages enan sindiasmo koubion kai formare kanonikotata (xane pernage to leitourgiko) siga mhn zhtaei kai to cd tou leitourgikou re c :P den yparxei format sto k700i,an de sou kanei h epanafora ergostasiakwn ry8misewn phgene na sou ksanaperasoun to f/w. Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 mhpws exei kaneis ton hxo apo thn diafimish ths heinegen?? h toylaxiston pws legetai gia na to brw se ring h mp3!!! :) Kαι κανείς την μουσικούλα από την διαφήμιση της Q; :O Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Θα πρεπει να βαλεις τους drivers της βασης μονο. Δεν θα χαθει τιποτα. Σημειωσε οτι πρεπει να εχεις και java εγκατεστημενη στο pc σου. ολα καλα με αυτα που μου ειπες,παω στο site της ericcson εκει που λεει "Καλώς ήλθατε στην Υπηρεσία Ενημέρωσης της Sony Ericsson".τσεκαρω ολες τις επιλογες και παταω επομενο..το κινητο παραμενει οπως σε αναμονη..δηλαδη τωρα γινεται αναβαθμιση,η εχω κανει μ****** και τζαμπα περιμενω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Kαι κανείς την μουσικούλα από την διαφήμιση της Q; :O ρε φιλος μια αναζητηση πιο πισω δεν βλαπτει...ηδη ενα μελος σου εχει δωσει την απαντηση...σελιδα 268 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ολα καλα με αυτα που μου ειπες,παω στο site της ericcson εκει που λεει "Καλώς ήλθατε στην Υπηρεσία Ενημέρωσης της Sony Ericsson".τσεκαρω ολες τις επιλογες και παταω επομενο..το κινητο παραμενει οπως σε αναμονη..δηλαδη τωρα γινεται αναβαθμιση,η εχω κανει μ****** και τζαμπα περιμενω.. Αν εχεις αργη συνδεση, ειναι της υπομονης. Εισαι στο σημειο που επιλεγεις 5 κουτακια και πατας επομενο απο οτι καταλαβα.Κοιτα αν κατεβαζει δεδομενα, απο το εικονιδιο του internet κατω δεξια και περιμενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Αν εχεις αργη συνδεση, ειναι της υπομονης. Εισαι στο σημειο που επιλεγεις 5 κουτακια και πατας επομενο απο οτι καταλαβα.Κοιτα αν κατεβαζει δεδομενα, απο το εικονιδιο του internet κατω δεξια και περιμενε. ναι σε αυτο το σημειο...ηδη ειμαι 45 λεπτα και περιμενω..θα περιμενω μεχρι κανα 2 ωρο ακομα και αν δεν γινει θα το βαλω στο συρταρι και θα χρησιμοποιησω το παλιο τ39 που εχω ακομη και δεν εχει παθει και τιποτα εως τωρα...γιατι το αλλο μου εχει σπασει τα νευρα με τα restart που κανει συνεχως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Στα Sony για να ειναι τα ονοματα αλφαβητικα,πρεπει το αρχικο γραμμα καθε ονοματος να ειναι ελληνικο ή λατινικο.Οταν ειναι μεικτα(ισως στο προηγουμενο τηλ σου δεν υπηρχε αυτο) δημιουργειται αυτο το ανακατεμα.Βαλε ως επιλογη τα ελληνικα και πηγαινε σε καθε επαφη και ξαναγραψε το πρωτο γραμμα.Μετα θα ειναι κανονικα ολα. ok tha to dokimasw kai tha sas pw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Παιδιά. τελικά πως εγκαθιστούμε τα προγράμματα στο Κ700; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδιά. τελικά πως εγκαθιστούμε τα προγράμματα στο Κ700; Ποια προγράμματα; Το K700i δεν είναι smarphone και ως εκ τούτου δεν δέχεται προγράμματα. Αν εννοείς Java Midlets, στέλνεις απλά την αρχειοθήκη jar στο κινητό, την αναγνωρίζει αυτόματα και αυτό είναι! Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Εγώ συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το ραδιόφωνο. Το stereo ανάβει σπανιότατα την ίδια στιγμή που όλα τα άλλα ραδιόφωνα παίζουν stereo. Και δεν είναι πρόβλημα λήψης γιατί παίζει άψογα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ποια προγράμματα; Το K700i δεν είναι smarphone και ως εκ τούτου δεν δέχεται προγράμματα. Αν εννοείς Java Midlets, στέλνεις απλά την αρχειοθήκη jar στο κινητό, την αναγνωρίζει αυτόματα και αυτό είναι! Ευχαριστώ MultiPetros Ξέρεις λοιπόν κάποιες ενδιαφέρουσες java εφαρμογές (όχι παιχνίδια) για να περάσω μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ευχαριστώ MultiPetros Ξέρεις λοιπόν κάποιες ενδιαφέρουσες java εφαρμογές (όχι παιχνίδια) για να περάσω μέσα; Σε πιανουμε αδιαβαστο! :lol: Δεν εχεις ακουστα το εξαιρετικο εορτολογιο του multipetrou και το Rail info του epaminos? Πηγαινε εδω και θα τα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Viper, σ'ευχαριστώ. Ξέρεις αν κάνουν κάτι παλιές εφαρμογές που είχα για το Siemens SL45i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Viper, σ'ευχαριστώ. Ξέρεις αν κάνουν κάτι παλιές εφαρμογές που είχα για το Siemens SL45i; Δεν γνωριζω. Καλυτερα να ρωτησεις τον multipetro που ασχολειται και ξερει και 5 πραγματα παραπανω για τις εφαρμογες java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Εαν είναι optimized για τα Siemens όχι. Βέβαια επειδή αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν έχεις κάποιο readme του κατασκευαστή, δεν χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις. Το καλό με την java2ME είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις πρόβλημα στη συσκευή ή να κατασκευαστεί επιβλαβές λογισμικό (γενικότερα δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Επίσης με την ευκαιρία της αναφοράς στο Εορτολόγιο. Θα ήθελα να σας ανακοινώσω, ότι έχει ανέβει η έκδοση 3.1 ( θα το βρείτε στο http://www.myphone.gr/software/file-337.html ) στην οποία έχει διορθωθεί μια απόκλιση στην τιμή του υπολογισμού των κινητών εορτών που κατά τις ώρες 00:01 - 02:59 περίπου οι κινητές εορτές εμφανίζονταν μια μέρα πριν από την κανονική. Το θέμα είχε συζητηθεί στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=859987#post859987 Τέλος ένα ευχαριστώ στον epaminos που το βρήκε. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ευχαριστώ MultiPetros Ξέρεις λοιπόν κάποιες ενδιαφέρουσες java εφαρμογές (όχι παιχνίδια) για να περάσω μέσα; Δώσε ένα email να σου στείλω και μερικά ακόμα ενδιαφέροντα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 θέλω και εγώ :) αν ειναι εύκολο φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Δώσε ένα email να σου στείλω και μερικά ακόμα ενδιαφέροντα. Καλο πραμα? Δεν μας στελνεις και σε εμας τιποτα? Ευχαριστουμε!! :rolleyes: viper@ebox.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Καλο πραμα? Δεν μας στελνεις και σε εμας τιποτα? Ευχαριστουμε!! :rolleyes: viper@ebox.gr Ρίξε μια ματιά στο γραμματοκιβώτιό σου! ;) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ρίξε μια ματιά στο γραμματοκιβώτιό σου! ;) Εφτασεεε!!! :up: Μολις τα πηρα. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 θέλω και εγώ :) αν ειναι εύκολο φυσικά Έτοιμος και ο NiCkOs_gr. Καλύτερα βέβαια όποιος άλλος θέλει να μου στείλει PM. :secret: Να μην γεμίζουμε άδικα τις σελίδες του forum, έ; ;) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts