Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη κ εγ'ω μάλλον σε αυτό κατέληξα, να το πάρω δηλαδή να ρωτήσω. Υπάρχουν και τα δύο χρώματα? Έχω ακούσει για δύο χρώματα αλλά δεν τα έχω δεί. Το voda live δεν παιζει ήχο σε mp3 φανταζομαι... Άρα μάλλον το σκέτο ε???

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (19 Σεπ. 2004 , 02:33)

1. Τα handfree είναι αρκετά καλά μπορώ να πω. (Sony ;) ) μόνο που είναι του στυλ το ένα κοντό καλώδιο και το άλλο μακρύ (όχι όπως στα Nokia δηλαδή που και τα δύο ακουστικά έχουν ίσο καλώδιο) αλλά προσωπικά δεν με πηράζει αυτό όσο το ότι το μικρόφωνο είναι αρκετά ψηλά (σχεδόν δίπλα από το σαγόνι) :o

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο το hanbsfree είναι καλύτερο από της nokia.

Άσε που είναι και πιο στυλάτο! :cool:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chaottic (19 Σεπ. 2004 , 11:50)

Α ξέχασα να ρωτήσω. στο voda live irda και bluetooth είναι κλειδωμένα??

νομιζω οτι δεν εχει καποιο περιορισμο στο bluetooth οταν ομως στελνεις αρχεια που δεν εχεις κατεβασει απο το vodafone live,mp3 φιλε μου δεν παιζει δυστυχως σαν ηχο κλησης καλυτερα να προτιμησεις το σκετο εχει νομιζω και μεγαλυτερη μνημη διαθεσιμη εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez (19 Σεπ. 2004 , 15:14)

pedia den mporoume na kanome ligo xiroteri tin piotita ton mp3 etsi na e3ikonomisoume politima mb gia na xoresoun parpano?? ;)

μπορεις να τα κανεις οτι θελεις τα mp3 με το nero wave editor. εγω τα φτιαχνω ολα γυρω στα 64kbs και τα κοβω αν τα θελω μονο για ηχο κλησης και μου βγαινουν καπου κοντα στα 200-400 kb . εχω μονιμα καμμια 40αρια mp3 ηχους στο τηλεφωνο.

αναλογα τον ηχο , και την διαρκεια , μπορει να εχεις και 50 kb mp3

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (19 Σεπ. 2004 , 13:04)

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο το hanbsfree είναι καλύτερο από της nokia.

Άσε που είναι και πιο στυλάτο! :cool:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό ! Το μονό καλώδιο το θεωρώ ευκολία, άσε που τα ακουστικά προσαρμόζονται καλύτερα από αυτά του "ανταγωνισμού" ;) :p

Αλλά το μικρόφωνο θα το ήθελα 3-4 cm παρακάτω ή 2-3 cm πιο μεγάλη την κοντή μεριά. Ακόμα και των radio handsfree (HPR-20) το ακουστικό ήταν λίγο πιο κάτω και με διευκόλυνε καλύτερα μπορώ να πω :o

Αλλά δεν βαριέσαι και πάλι αρκετά καλά είναι, το μανταλάκι τους, το χρώμα τους κτλ :cool:

Υ.Γ. Πήρα και την γαμάτη active case IAC-25 χθες (18 euro - Πλαίσιο) και τώρα είμαι κομπλέ :D Την συνιστώ αρκετά καλή !

Life is good with what you love !!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (19 Σεπ. 2004 , 18:40)

...Υ.Γ. Πήρα και την γαμάτη active case IAC-25 χθες (18 euro - Πλαίσιο) και τώρα είμαι κομπλέ :D Την συνιστώ αρκετά καλή !...

Τι εστί active case IAC-25 ?! :cry: :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez (19 Σεπ. 2004 , 15:14)

pedia den mporoume na kanome ligo xiroteri tin piotita ton mp3 etsi na e3ikonomisoume politima mb gia na xoresoun parpano?? ;)

Φυσικά.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop (19 Σεπ. 2004 , 19:49)

Τι εστί active case IAC-25 ?! :cry: :worry:

Active case IAC-25 ;)

Life is good with what you love !!!

nomizo pos den ginete file mou ayto.....ektos ama ta stilis apo to pc sou sto kinito me irda h bt apo kinito se kinito den ginete apo ti 3ero einai klidomenes h efarmoges java pou exei to sima to klidi an deis dipla..simenh oti den mporeis na tis stilis.. :)
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefangsm (20 Σεπ. 2004 , 00:54)

Μπορούμε να στείλουμε παιχνίδια java σε άλλο κινητό μέσω bt ή irda; :confused:

Apo oti exw diabasei sto forum edw kai sto esato mono an katafereis na to baleis sto folder "Alla"alla egw den nomizw giati to problhma den einai to folder alla ta kataramena kleidakia pou exei dipla apo to arxeio :worry: ara file mou thn parousa stigmh einai adynaton kati tetoio.Kai an labeis ypopsh sou oti den einai smartphone h elpida na kseklidwsoume ta jar mallon mhdenizete..De bariese..o ka8enas gia thn parth tou :lol:

kafedes me doseis 8eodoshs:P nai re sou eriksa ypnwtiko gia na se klepsw meta:P na sou parw to k700 pou einai non live kai na sou afhsw to diko mou pou'nai bodafone :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas (17 Σεπ. 2004 , 12:08)

Quote στον εαυτό μου !

Τι τόθελα το update ?

Το πήγα Καλλιθέα (εκεί τα πάω από εποχής T68i) στο Certified Service Center τους (τρομάρα τους) και μου λέει η κυρία σε 3-4 ώρες και λέω ΟΚ.

Με ρώτησε όμως τι κάνει και της είπα το Outlook Synch Dance !!

Λεει ΟΚ αστο αλλά φέρε και την απόδειξη αγοράς για να μην έχεις χρέωση.

Ωραία λέω και φεύγω ευτιχισμένος.

....

Πάω λοιπόν το παίρνω λέω και ευχαριστώ.

Αλλά πριν φύγω λέω δεν το τσεκάρω καλού κακού ?

Αλί Αλί !!! Καταστροφή !!!

Στο μενου έλειπε το εικονίδιο Internet Services και στη θέση του είχε ένα μαύρο κουτάκι. Το τηλέφωνο πολύ αργό και ήχοι και παιχνίδια δεν παίζανε.

Σε μερικά μενου δεν έμπαινε και γενικά το τηλέφωνο σε άθλια κατάσταση.

Είχε και κάτι ασπρες οριζόντιες γραμμές στην οθόνη που φύγανε όμως όταν άλλαξα theme.

Της το δείχνω της κυρίας και μου λέει...Χμ...μάλλον πάει στα κεντικά για αντικατάσταση !

Λέω μα δεν είχε πρόβλημα πριν την αναβάθμιση.

Ναι μου λέει. Τα προβλήματα σε ελαττωματικά κινητά εμφανίζονται με την αναβάθμιση...

Τελικά σήμερα θα το πάω για να δοκιμάσουν να ξαναπεράσουν το update μήπως και στρώσει και στη χειρότερη ... 8 εργάσιμες λέει...για αντικατάσταση...

Τι καντεμιά...πάει το κινητάκι μου...

:cry:

Τελικά, ευτυχώς, το πρόβλημα λύθηκε με ένα ξαναπέρασμα της αναβάθμισης R2L . Ευτυχώς δεν χρειάστηκε αντικατάσταση αν και ρώτησα τι κινητό θα έπαιρνα και μου είπε ότι είναι τόσο καινούργιο το Κ700 που δεν έχουνε παλιά κομμάτια για κινητά με ανακατασκευή οπότε θα έπαιρνα καινούργιο...

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μάθω.

Τώρα θα το σκεφτώ πολύ για να το ξαναπάω για αναβάθμιση ξανά....

:)

• The title was changed to Sony Ericsson K700i