kyriakos Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ξέρει κανείς τον τρόπο για να μετατρέψω αρχεία .mpg ή .avi σε .mp4 για να παίζουν στο κινητό; Αν η ερώτηση έχει ξαναειπωθεί νωριτερα ζητώ συγγνώμη αλλά είναι λίγο κουραστική η ανάγνωση τόσων σελίδων. Ευχαριστω :) Ενα απο τα καλυτερα που υπαρχουν ειναι το PVAuthor.Απλο και ευκολο.Αυτο δουλευω εγω και ειμαι ευχαρ/νος.Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω http://www.softonic.de/ie/31624/pvAuthor Κανε setup μονο το videopack οχι το player.H μονη ρυθμιση που θελει ειναι μονο το serial number του που θα σου στειλω με email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Θα πρεπει να βρεις σε ποια θυρα ειναι συνδεδεμενο το bluetooth h to ir-da.. [moderation mode on by bill_viper:Παρακαλώ να μη γίνονται τέτοιου είδους attachments] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Φιλε μου, δεν λεω πολυ ωραια η εικονα σου αλλα που κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 mias k rotisa ton propapou moY kai telika den i3ere powered mou eipe na rotiso edw kalytera loipon exei tixi se kanenan eno kapios sas pernei thl na tou klisi to kinito na xtipisi mia fora k na klisi? F/W:R2AA003 eyxaristo :D Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ρε παιδια για πεστε μου ποσο κραταει τελικα η μπαταρια με κανονικη χρηση +ραδιο και ανοιχτο το βραδυ :) 2,5 me 3 meres!! Milao kathimerina 20 lepta, akouo mia ora radiofono, to afino anoixto to bradi kai to fortizo kathe 3 bradia!! Auto MONO me tin teleutaia ekdosi R2AE kai MONO!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 2,5 me 3 meres!! Milao kathimerina 20 lepta, akouo mia ora radiofono, to afino anoixto to bradi kai to fortizo kathe 3 bradia!! Auto MONO me tin teleutaia ekdosi R2AE kai MONO!!Ευχαριστω φιλε μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 και στο 9βολτο κοστιζει 20 ευρω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asimov Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Γεια σας!!! Να κανω κι εγω μια (χαζη) ερωτηση; (εντελως ασχετος...). Το Κ700i που λεω να αγορασω αυριο θα εχει εγκατεστημενη την τελευταια εκδοση λογισμικου (R2AE) ή θα πρεπει να κανω αναβαθμιση; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Γεια σας!!! Να κανω κι εγω μια (χαζη;) ερωτηση; (εντελως ασχετος...). Το Κ700i που λεω να αγορασω αυριο θα εχει εγκατεστημενη την τελευταια εκδοση λογισμικου (R2AE) ή θα πρεπει να κανω αναβαθμιση; Ευχαριστω! Χμμμμ!!! Μάλλον θα έχει την ΑΑ. Εδω μερικά service δεν έχουν κάν την ΑΕ (με βάση τα οσα διαβάζω εδώ μέσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIO4EVER Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Παιδιά έχω το Κ700i και οφείλω να ομολογίσω πως στην αρχή είχα απογοτευτεί με τη μπαταρία. 1,5 μέρα το πολύ!!! Τώρα είμαι χαρούμενος κάτοχος για 20 μέρες και έχω παρατηρήσει πως η μπαταρία "στρώνει" σιγά-σιγά. Έχει φτάσει να μου κρατάει 3,5 μέρες με full χρήση! Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα φτάνει κανα 5μερο!!! :) Παράθεση Σωστή εκτίμηση προκύπτει από εμπειρία. Η εμπειρία όμως προκύπτει από λάθος εκτιμήσεις! ! ! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Γεια σας!!! Να κανω κι εγω μια (χαζη) ερωτηση; (εντελως ασχετος...). Το Κ700i που λεω να αγορασω αυριο θα εχει εγκατεστημενη την τελευταια εκδοση λογισμικου (R2AE) ή θα πρεπει να κανω αναβαθμιση; Ευχαριστω! Eγω φιλε που αγορασα το κινητακι πριν 3 εβδομαδες ειχε την R2AE αρα 99% και το δικο σου θα την εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Παιδιά έχω το Κ700i και οφείλω να ομολογίσω πως στην αρχή είχα απογοτευτεί με τη μπαταρία. 1,5 μέρα το πολύ!!! Τώρα είμαι χαρούμενος κάτοχος για 20 μέρες και έχω παρατηρήσει πως η μπαταρία "στρώνει" σιγά-σιγά. Έχει φτάσει να μου κρατάει 3,5 μέρες με full χρήση! Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα φτάνει κανα 5μερο!!! :) oooooooooppp ta parales re megale.5 meres den iparxei periptwsi na sou krataei alla 3 gemates me ikanopoiitiki xrisi(kai me tin R2AE ennoeite e)mborei aneta.genika to kinito den exei asximi bataria.omologo oti emeina efxaristimenos se sxesi me oti akouga prin to parw. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gallardo Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Γειά σας και απο εμένα.. Δεν μπορώ να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες γι'αυτό θα κάνω μια ερώτηση που σίγουρα θα έχει υποθεί εκατομμύρια φορές: Τι μπορώ να κάνω για την αποτυχημένη μπαταρία του κ700ι μου?? Αυτό το R2AE που αναφέρετε πιο πρίν είναι αναβάθμιση λογισμικού?? Κάνει δουλεία?? heeelp :blink: Παράθεση http://www.tuningnews.net/news/041206a/TN_hamann-gallardo-01.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Καταρχάς να την στρώσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και καλό θα ήταν να κάνεις και την αναβάθμιση (R2AE). Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά, θα πάω άυριο να την βάλω ! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 2,5 me 3 meres!! Milao kathimerina 20 lepta, akouo mia ora radiofono, to afino anoixto to bradi kai to fortizo kathe 3 bradia!! Auto MONO me tin teleutaia ekdosi R2AE kai MONO!! Geia sou anipsie,ti kaneis?Xathikame pali! Emena twra pou arxise na strwnei h mpataria mou etuxe kai to apisteuto na moy krathsei 4 meres,me arketo skalisma ,paixnidi klp... makari na to sunexisei, thn mpataria toy T610 mallon prepei na thn ksexasw :( Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 theia grafo exetaseis gia to kolomaster :p Apo tin epomeni bdomada tha sou ertho sto exo iposxethei! Elpizo na exeis tin teleutaia ekdosi R2AE ! An den tin exeis tha ertho na sto ftiaxo. Gia na sou antexei omos 4 meres mallon tin exeis tin teleutaia ekdosi. Nai, den nomizo na sigrinetai i mpataria tou t630/t610 me tou k700. Parola auta gia 3 meres (kai kinoumena backrounds,radiofono,mp3 ktl) ego eimai apolita euxaristimenos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrogas Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 petemil, powered, kyriakos : Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 την μπαταρια της βονταφον που ειναι στα 750 μαΗ την εχει παρει κανεις??και ειναι στα 20 ευρω μονο.οχι οριντζιναλ αλλα ποιος νοιαζεται Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 την μπαταρια της βονταφον που ειναι στα 750 μαΗ την εχει παρει κανεις??και ειναι στα 20 ευρω μονο.οχι οριντζιναλ αλλα ποιος νοιαζεται Αυτοί που έχει σκάσει κινητό στα χέρια τους. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 kai mena h mpataria mou kanei otinanai ton teleyteo mina meta tin anavathmisi apo r2l se AA otan paei sto kokkino ystera apo kamia 3ori xrisi to afino molis d to pirazo ksanagemizh apo moni tis paei sto prasino k menei ekei gia kana 2 meres pefti sto portokali paei ksana kokkino peripou tin 3h mera xoris na to klino ystera to afino paei ksana prasino gemizi apo mono tou k meta pefti kokkino k klini me ti mia ntaxei kali fasi pisteyo veltiothike apo kei pou to epeza mia mera k ekline tora krataei 3 meres xalarA SE 4 EvEr :) :P :D :X Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ired Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 το προβλημα ειναι οτι μαλλον εχεις γραψει μερικα ονοματα και με λατινικους χαρακτηρες... προσεξε αυτους που ειναι κοινοι πχ Α,Μ,Ν κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 re pedia to S700i tetio mamato kinitaki se 8emata fotografias klp othonis pou apoti eida einai mamiseta 260kati xiliades xromata exei mono 32mb mnimi?? pio mikri apoti to k700i ? eleos? den pernei karta epektasis?apokliete giati kati tetia akousa as apadisi kapios thanx :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 re pedia to S700i tetio mamato kinitaki se 8emata fotografias klp othonis pou apoti eida einai mamiseta 260kati xiliades xromata exei mono 32mb mnimi?? pio mikri apoti to k700i ? eleos? den pernei karta epektasis?apokliete giati kati tetia akousa as apadisi kapios thanx :) Τα 32ΜΒ είναι η ενσωματομένη μνήμη. Και φυσικά παίνρει εξωτερική μνήμη τύπου Memory Stick DUO Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Na rotiso kai ego kati, To K700 doulevei me bluetooth handsfreee tis nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Na rotiso kai ego kati, To K700 doulevei me bluetooth handsfreee tis nokia? Μάλλον πάει λίγο ανάποδα το ερώτημα...!!! Το bluetοoth handfree της ΝΟΚΙΑ διουλεύει μα το Κ700...??? Μαλλον μόνο μια δοκιμή θα σε πήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts