Jump to content

Gallardo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Gallardo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ερωτηση περιέργειας!: Με το συνεχες βαλε-βγάλε σε τετοιου ειδους θηκες, δεν εμφανιζονται μικρογρατζουνιες στην οθονη??? Θα περάσω μια βολτα, σ'ευχαριστώ viper! Πριν απο δυο-τρεις μερες πέρασα απο Πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν υπάρχει τιποτα, και τωρα που κοιταξα στο site τους ειδα αυτο: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/HTC-Case-PO-S530-Black-Wildfire-HD-Mini-99%CE%9710145-00.htm http://www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1562207.jpg Eλεος... :rolleyes: Μ'αρεσει, παρά το 20άρικο.... :X
  2. Oι σιλικονουχες θηκες δεν μου αρεσουν καθόλου... Χαλάνε ολη την εμφάνιση.. :rolleyes: Ψαχνω καποια δερματινη σαν του HD2: http://www.gaj-it.com/wp-content/uploads/htc-hd2-carry-case.jpg Εχει βρει καποιος κομμενη και ραμμενη για το wildfire?? Με τις ζελατίνες μήπως ειδες καμια διαφορα στην αποκριση της οθόνης? Thanks mate!
  3. Τι πρεπει να κάνω σε περιπτωση που θελω να το αποφύγω αυτο?? Exω βαλει την μπάρα με το wifi το gps το bt κλπ, την αντιστοιχη του wildfire σαν την πρωτη μπαρα στην φωτο: http://farm5.static.flickr.com/4082/4890048765_a24f276b40.jpg Θα πρεπει να ειναι κλειστο και το active sync?? (τριτο κουμπάκι στην μπάρα της φωτό)
  4. Oταν εχω κλειστό το WiFi, ο καιρός, οι μετοχες και τα mail απο που κάνουν update? Χρησιμοποιουν το ιντερνετ του δικτύου? Χρεωνομαι σε περιπτωση που δεν εχω δωρεαν internet απο το δικτυο μου? Επισης, τα συμβολα "Η" με δυο βελακια και "G" , πανω πάνω διπλα απο την μπαταρια και το σημα, τι σημαινουν??
  5. Παραξενη ιδιομορφία.. Και πάνω που ετοιμαζομουν να πάρω μια 8άρα ή μια 16άρα κάρτα για να εχω "ανεση" με τις εφαρμογες.. Αρα στην SD πάνε μονο φωτογραφιες μουσικη κλπ??
  6. Οι εφαρμογες που αποθηκευονται? Στην μνημη του τηλεφώνου ή στην microSD??
  7. Πήρα τηλέφωνο χθες όλα τα Πλαισιο της Αθηνας. Δεν το εχει ουτε ενας το λευκό. Γενικά ειναι λιγα τα μαγαζια που εχουν ακομα και το καφέ. Φερνουν και τα άλλα χρωματα (μαυρο, λευκο, κοκκινο, εν αντιθεσει με την Vodafone που απαξιεί..) αλλά κανεις δεν γνωριζε πότε θα τους έρθει παραλαβή με νεα κομμάτια.. Πηρα το καφε/ανθρακί εν τέλει επειδή δεν μπορουσα να περιμενω επ' αοριστον και επειδή ειχα και επιδοτηση vodafone.
  8. Update: -> H Vodafone ΔΕΝ το φέρνει σε άλλα χρώματα, παρά μονο το καφε/ανθρακι. Η πολιτική τους ειναι το λιγοτερο γελοία, απο την στιγμη που φερνουν καποια μπλε και ροζ ελεκτρικ Vivaz και δεν φερνουν ενα μαυρο (ή λευκο) HTC.... Σε ποια αλλα καταστημα μπορει να γινει χρήση της επιδότησης Vodafone??
  9. Το φέρνει η Vodafone σε αλλα χρώματα εκτος απο το καφε/ανθρακι?? Ειναι θεμα αναμονης ή θεμα μη πωλησης αλλων χρωματων?? Και εγώ το λευκο θελω αλλα δεν εχω περάσει απο καποιο καταστημα ακομα, εντος της εβδομαδας ισως..
  10. Xαιρεται παιδες. Επειδη μεσα στην βδομαδα θα παρω το HTC Wildfire (πρώτη μου επαφή με android), ηθελα να ρωτησω, εφαρμογες free οπως αυτες που βρισκονται εδω για παράδειγμα: http://www.android.com/market/#app=com.wordreference θα μπορώ να τις κατεβαζω ανεξαρτητα απο το εαν η Ελλαδα συμπεριλαμβανεται στο android market ή οχι? Εφαρμογες τυπου Shazam, WordReference.com dictionaries, Currency, UltraChron Stopwatch Lite, Epicurious Recipe App, IMDb Movies & TV, διαφορα games, κλπ κλπ ειναι αξιολογες και κατα καποιο τροπο χρηστικες. Με ποιο τρόπο? (...εστω και με pm....)
  11. Υπάρχει πιθανότητα να "κλειδώσει" το C320b με κάποια αναβάθμιση όπως του φίλου πιο πάνω? :confused:
  12. Μπορείτε να βάλετε κάποιο λινκ με τις εν λόγω αναβαθμίσεις για τα Μιο παιδια? Ευχαριστω
  13. Τον χαρτη της I-go που αναφέρεις που τον βρίσκεις? Είναι σαν αναβάθμιση του αρχικου χάρτη? Eίμαι "στο παρα πέντε" απο το να αγοράσω το C320b. Tελικά είναι καλούτσικη συσκευη? θα μπορώ να κάνω την δουλεία μου με αυτό? Δεν με ενδιαφέρει ούτε θα το ήθελα να μπω στην διαδικασία τροποποίησης του λογισμικού και των χαρτών..... μόνο καμια αναβάθμιση εαν βγει! Ας με διαφωτίσετε όσοι έχετε αυτην την συσκευή, για να στραφώ κάπου άλλου αν είναι! (σε αυτην την τιμη πάντα δηλ. στα 240-250 ευρω που έχει το C320B αυτην την στιγμή)
  14. Κάθε αντιπροσωπεία έχει διαφορετικό προσωπικό. Σε μερικές μπορεί να συμπεριφέρονται απαξιωτικά, αλλά σε άλλες σε παίρνουν τηλέφωνο συχνά για να σε ρωτήσουν αν είναι όλα ΟΚ με το αυτοκίνητο.. Και σε BMW έχω πάει οπου οι μηχανικοί και διάφοροι άλλοι εκει μέσα είχαν βαρεθεί την ζωή τους.. ;) Οι τιμές είναι όπως και στις υπόλοιπες εταιρίες της κατηγορίας.. ;) Εκτός απο άλογα έχουν και εξοπλισμό και ασφάλεια και ορισμένα έχουν και στήσιμο.. ;) Οσο για τα καινούργια μοντέλα, αρχίζω και απορώ για το που στοχεύουν :what: όλα πολυμορφικά.. Η πλάκα είναι οτι πιθανότατα θα βγεί και Altea cupra 2.0 TFSI 200ps :scared: ερε γέλιο.........
  15. Πλάκα πλάκα, τα cooperάκια που παίζουν στο italian job είναι φτιαγμένα πάνω από 200 άλογα... ένα από τα συγκεκριμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου να έχω... :p :wink:
×
×
  • Create New...