petemil Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 παιδιά , πια έκδοση λογισμικού έχετε για την φωτογρ. μηχανή? Την 3.9? Αυτήν έχει το τηλέφωνο όταν το αγοράζεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Helios ( 9 Σεπ. 2004 , 09:46) Βλέπεις ότι εχω δίκιο όταν μιλάω για απροσεξίά; :p @double_k μάλλον εννοουν αυτό το χαλάρωμα στο καπάκι της μπαταρίας. Αυτό ειναι συχνό φαινόμενο σε πολλές συσκευές όταν αλλάζεις συχνά σιμ ,γαιτί από το βάλε -βγάλε φαγώνονται οι "επαφές" που κλειδώνουν το καπάκι στο κυρίως σώμα του τηλεφώνου. Η τοποθέτηση ενός μικρού κομματιού από χαρτί πάνω από τη μπαταρία βοηθά κάποιες φορές στο παλατζαρισμα του καπακιού. Καλησπέρα. Το δικό μου το καπάκι εσωτερικά (στο μέσα μέρος του καλλύματος δηλαδή) έχει ήδη κολλημένα (από την SE) τέσσερα ελαστικά στρογγυλά πλαστικά (διαμέτρου 0,5 εκατοστού -ή και λιγότερο- το καθένα) ώστε να κλείνει σωστά (μέχρι σημείου ψιλοφρακαρίσματος) το καπάπι. Μπορείτε να το κάνει ο καθένας από μόνος του και νομίζω ότι είναι καλύτερη λύση από το χαρτί (ειδικά εαν ανοίγεις συχνά το καπάκι)! ΥΓ: Και το Τ630 είχε μια αντίστοιχη λύση για το καπάκι του κινητού από την SE. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 παιδια γεια σας και παλι,ειχα αναφερει σε προηγουμενα post οτι θα παω να αγορασω το k700 τωρα ειμαι σε μεγαλο διλημα γιατι ειδα στην tv χθες μια διαφημιση και εδειχνε το k700i το οποιο χωριζονταν στη μεση και ελεγε το spot η καμερα η τηλεφωνο αυτο αλλο ειναι???????αν ειναι να παω να παρω αυτο τελικα αν ειναι καλυτερο πειτε μου την γνωμη σας thanks......... :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Το ίδιο είναι! Κ700i λέγονται όλα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη! Don't panic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Singular Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Η διαφημιση που ειδες φιλε μου ειναι το k700 που συζηταμε εδω. Μην σε μπερδευει η διαφημιση. k700, k700i και k700c ειναι το ιδιο πραγμα. Απλα η ονομασια αλλαζει σε διαφορες χωρες. Ευρωπη k700, k700i και Ιαπωνια k700c (νομιζω) Και δεν χωριζεται στη μεση, απλα απο τη μια ειναι κινητο απο την αλλη καμερα. Οπως ολα τα κινητα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helios Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 9 Σεπ. 2004 , 10:42) Καλησπέρα. Το δικό μου το καπάκι εσωτερικά (στο μέσα μέρος του καλλύματος δηλαδή) έχει ήδη κολλημένα (από την SE) τέσσερα ελαστικά στρογγυλά πλαστικά (διαμέτρου 0,5 εκατοστού -ή και λιγότερο- το καθένα) ώστε να κλείνει σωστά (μέχρι σημείου ψιλοφρακαρίσματος) το καπάπι. Μπορείτε να το κάνει ο καθένας από μόνος του και νομίζω ότι είναι καλύτερη λύση από το χαρτί (ειδικά εαν ανοίγεις συχνά το καπάκι)! ΥΓ: Και το Τ630 είχε μια αντίστοιχη λύση για το καπάκι του κινητού από την SE. Συμφωνω, η λ΄υση του χαρτιού είναι η τελευταία επιλογή για τις δύσκολες περιπτώσεις! :) Την εχω χρησιμοποιήσει σε πολλά νόκια που το φαινόμενο ειναι μάλλον περισσότερο συχνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 :lol: :D :lol: :D :D thanks boys, λεω και εγω τι εγινε........ :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 egw paidia meta thn anavathmish apo ton GERMANO, otan mou ithe to kinito , to kapaki ekleine alla sproxnotan pros ta panw giati h bataria , kathotan ligo pio panw ap'oti prin. Etsi anagastika na vgalw ta 4 lastixakia. Twra den exw provlima, alla iparxei ena poly mikro (katholou simantiko) xalarwma sto kapaki. Ti lete na ftaiei kai h bataria kathetai pio psila ap;oti prin? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petemil ( 9 Σεπ. 2004 , 13:25) egw paidia meta thn anavathmish apo ton GERMANO, otan mou ithe to kinito , to kapaki ekleine alla sproxnotan pros ta panw giati h bataria , kathotan ligo pio panw ap'oti prin. Etsi anagastika na vgalw ta 4 lastixakia. Twra den exw provlima, alla iparxei ena poly mikro (katholou simantiko) xalarwma sto kapaki. Ti lete na ftaiei kai h bataria kathetai pio psila ap;oti prin? Μήπως έχουν κάνει άλλη"μαγκιά" ? Μήπως έβαλαν λαστιχάκι(α) κάτω από την μπαταρία για να την σηκώσουν? Anyway, λαστιχάκι πάνω, λαστιχάκι κάτω, το θέμα είναι ένα! Αφού δίνουν όλοι τους τόσα διαλοχρήματα για μηχανικούς, συμβούλους πωλήσεων, managers, Γενικούς, κ.ο.κ. πως στην ευχή τους ξεφεύγουν θέματα όπως η εφαρμογή των πλαστικών μερών, η διάρκεια της μπαταρίας κ.λ.π. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αντε παλι με την μπαταρία..... :) 2-3 μέρες κρατάει! Είναι λίγο? Τί να σου κάνει και η μπαταρία! Αν εβάζαν μεγαλύτερη θα λέγαμε οτι είναι μεγάλο/βαρύ το κινητό! Υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο με παρόμοια (μεγάλη οθόνη) χαρακτηριστικά με μεγαλύτερη αυτονομία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIS Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 παιδια σκεφτομαι να παρω καινουργιο κινητο... μαλλον Κ700 αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τα ονοματα.. ποιο ειναι καλυτερο.. το K700i η το Κ700 ακομα το SE ποτε βγαινει... στην ελλαδα πουλανε non vodafone Κ700 και αν ναι που? ρωτησα γερμανο και ειπε οτι δεν εχει... κανενα αλλο καλυτερο να μου προτεινετε ? ακομα τι μειονεκτηματα εχει το Κ700 ? Παράθεση www.e-offer.gr Οι καλύτερες προσφορές, και προτάσεις-συμβουλές αγοράς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος treasure ( 9 Σεπ. 2004 , 10:42) Το δικό μου το καπάκι εσωτερικά (στο μέσα μέρος του καλλύματος δηλαδή) έχει ήδη κολλημένα (από την SE) τέσσερα ελαστικά στρογγυλά πλαστικά (διαμέτρου 0,5 εκατοστού -ή και λιγότερο- το καθένα) ώστε να κλείνει σωστά (μέχρι σημείου ψιλοφρακαρίσματος) το καπάπι. ΥΓ: Και το Τ630 είχε μια αντίστοιχη λύση για το καπάκι του κινητού από την SE. Ρε παιδιά λέτε να είναι τοποθετημένα επίτηδες έτσι ώστε αν βγει στο μέλλον μεγαλύτερη μπαταρία (σε χωρητικότητα και μέγεθος) να τα βγάλουμε και να καθήσει μέσα "κουτί" η νέα ?!!?!! ;) :worry: :p Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 ( 9 Σεπ. 2004 , 15:29) Αντε παλι με την μπαταρία..... :) 2-3 μέρες κρατάει! Είναι λίγο? Τί να σου κάνει και η μπαταρία! Αν εβάζαν μεγαλύτερη θα λέγαμε οτι είναι μεγάλο/βαρύ το κινητό! Υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο με παρόμοια (μεγάλη οθόνη) χαρακτηριστικά με μεγαλύτερη αυτονομία? Ήρεμα paokaras, απλά τώρα ασχολούμαστε με την εργονομική διάταξη της μπαταρίας :!: :D Έτσι για να αλλάζει το θέμα... ;) Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ELPIS ( 9 Σεπ. 2004 , 16:09) παιδια σκεφτομαι να παρω καινουργιο κινητο... μαλλον Κ700 αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τα ονοματα.. ποιο ειναι καλυτερο.. το K700i η το Κ700 ακομα το SE ποτε βγαινει... στην ελλαδα πουλανε non vodafone Κ700 και αν ναι που? ρωτησα γερμανο και ειπε οτι δεν εχει... κανενα αλλο καλυτερο να μου προτεινετε ? ακομα τι μειονεκτηματα εχει το Κ700 ? Δεν υπάρχει διαφορά απο το Κ700 στο Κ700i. Απλα το "i" είναι για την Ευρώπη, και το "c" για την Ασία και το "a" για την Αμερική! Το non-live το πουλάνε παντού! Πλαίσιο,Cosmote, Multirama,Germano, τώρα και στα περίπτερα! :) Το μόνο μειονέκτημα για μένα (που 2 μήνες τώρα δεν με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα) είναι η έλειψη κάρτας μνήμης. Τα μικροκολήματα κατα 90% φτιάχνονται με την αναβάθμιση R2L (την οποιά θα κάνεις επιτόπου!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ELPIS ( 9 Σεπ. 2004 , 16:09) παιδια σκεφτομαι να παρω καινουργιο κινητο... μαλλον Κ700 αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τα ονοματα.. ποιο ειναι καλυτερο.. το K700i η το Κ700 ακομα το SE ποτε βγαινει... στην ελλαδα πουλανε non vodafone Κ700 και αν ναι που? ρωτησα γερμανο και ειπε οτι δεν εχει... κανενα αλλο καλυτερο να μου προτεινετε ? ακομα τι μειονεκτηματα εχει το Κ700 ? Λοιπόν καμία διαφορά στα ονόματα. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί το k700i. Με το SE τι εννοείς ? SE είναι το SonyEricsson :) Υπάρχουν non Vodafone k700i, εγώ προσωπικά το πήρα από τον Γερμανό (non Vodafone) αλλά υπάρχουν και στο Πλαίσιο, στα 1way και σε μη επώνυμα καταστήματα. Τώρα για να σου προτείνουμε καλύτερο θα πρέπει να ξέρουμε και τι ακριβώς ψάχνεις ανάλογα με τις ανάγκες σου ;) Πάντως είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο. Μειονεκτήματα προσωπικά δεν μπορώ να σου βρω :whistle: :cool: Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Καλησπέρα. Επειδή ειμαι στην δουλειά μου και δεν μπορώ να περιπλανηθώ στις προηγούμενες σελίδες και επειδή ενω επιτέλους έκανα την αναβάθμηση αλλα δεν βγάζω άκρη, για πείτε μου βρε παιδιά, πιές ειναι οι διαφορές κάνωντας την αναβάθμηση R2L,γιατι εγω δεν βλέπω τίποτα τώρα που το σκαλίζω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αγαπητοί φίλοι, Θέλω να επαναλάβω ένα χαρακτηριστικό/ιδιομορφία (όχι κατ’ανάγκην – ακόμα -πρόβλημα) που παρατηρώ στο καινούργιο μου Κ700i. Έχουμε και λέμε : - Κυριακή (05/09) • Πρώτη φόρτιση • Το φόρτισα για τέσσερις ώρες (έδειξε ότι γέμισε) και δεν το χρησιμοποίησα. - Δευτέρα (06/09) το χρησιμοποίησα ως εξής : • Το άνοιξα στις 08.00 • 5 SMS • 5 λεπτά ομιλίας • 2 λεπτά περιήγησης στο μενού • 20.00: STATUS Μπαταρίας: πράσινο εικονίδιο κατά τα 2/3 • Το έκλεισα στις 20.00 - Τρίτη (07/09) το χρησιμοποίησα ως εξής : • Το άνοιξα στις 08.30 • STATUS Μπαταρίας: κίτρινο εικονίδιο κατά το 1/3 • Μετά από λίγο>STATUS Μπαταρίας: πράσινο εικονίδιο κατά τα 2/3 • 1 SMS • 0 λεπτά ομιλίας • 0 λεπτά περιήγησης στο μενού • 13.30 : STATUS Μπαταρίας: κίτρινο εικονίδιο κατά το 1/3 >>>Αρχίζω να μπαίνω σε μαύρες σκέψεις ότι δεν πρόκειται να βγάλει την μέρα!!! • 14.30: Έβγαλα την μπαταρία να τσεκάρω τον τύπο της. • 14.31 : Επανεκκίνηση κινητού: STATUS Μπαταρίας: κόκκινο εικονίδιο κατά το 1/4 • 14.50 : STATUS Μπαταρίας: κίτρινο εικονίδιο κατά το 1/3 • 15.30: Έκλεισα το κινητό για άσχετο λόγο • 15.31 : Επανεκκίνηση κινητού: STATUS Μπαταρίας: κόκκινο εικονίδιο κατά το 1/4 • 2 SMS • 16.00: STATUS Μπαταρίας: κίτρινο εικονίδιο κατά το 1/3 • 20.00: STATUS Μπαταρίας: κίτρινο εικονίδιο κατά το 1/3 • Το έκλεισα στις 20.30 - Τετάρτη (08/09) το χρησιμοποίησα ως εξής : • Το άνοιξα στις 08.30 • STATUS Μπαταρίας: STATUS Μπαταρίας: κόκκινο εικονίδιο, λιγότερο από το 1/4 • Μετά από λίγο> STATUS Μπαταρίας: κίτρινο εικονίδιο κατά το 1/3 • 0 SMS • 0 λεπτά ομιλίας • 0 λεπτά περιήγησης στο μενού • 09.30 : STATUS Μπαταρίας: κίτρινο εικονίδιο κατά το 1/3 • 10.50: 5 λεπτά ομιλίας • 10.55 : STATUS Μπαταρίας: κίτρινο εικονίδιο κατά το 1/3 • 12.15: STATUS Μπαταρίας: κόκκινο εικονίδιο κατά το 1/4 • 14.50: STATUS Μπαταρίας: κόκκινο εικονίδιο λιγότερο από 1/4 >>>Mε την μπαταρία να έχει συνέχεια τώρα “κολλημένη” την κόκκινη πλάτη της ΤΕΡΜΑ δεξιά, αποφάσισα να έχω τον φορτιστή παραμάσχαλα!!! • 17.00: STATUS Μπαταρίας: κόκκινο εικονίδιο λιγότερο από 1/4 • 20.30: STATUS Μπαταρίας: κόκκινο εικονίδιο λιγότερο από 1/4 • Το έκλεισα στις 21.00 - Πέμπτη (09/09) το χρησιμοποίησα ως εξής : • Το άνοιξα στις 08.30 • STATUS Μπαταρίας: ΑΔΕΙΟ εικονίδιο • Μετά από λίγο> STATUS Μπαταρίας: ΛΕΠΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΠΟΛΥ λιγότερο από ¼) • 1 SMS • 1 λεπτό ομιλίας >>>Θα το αφήσω το “σκασμένο” αφόρτιστο μέχρι να δω που θα φτάσει αυτό το παραμύθι με την ένδειξη της μπαταρίας! • 12.20: STATUS Μπαταρίας: ΛΕΠΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΠΟΛΥ λιγότερο από ¼) • 15.00: STATUS Μπαταρίας: ΛΕΠΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΠΟΛΥ λιγότερο από ¼) • 16.30: STATUS Μπαταρίας: ΑΔΕΙΟ εικονίδιο • 16.35: STATUS Μπαταρίας: Εικονίδιο Χαμηλής Μπαταρίας και αμέσως έκλεισε!!! • 16.36: Προσπάθεια να το ξανανοίξω κατέληξε στο να κλείσει ΑΜΕΣΑ το κινητό από μόνο του! ♦ ♦ ♦ ♦ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Διάρκεια Αναμονής : 45 Ώρες Διάρκεια Ομιλίας : 6 λεπτά SMS : 9 SMS >>>Τα συμπεράσματα δικά σας! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_zap Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 hi se oloys.mporeite na moy peite ti einai i "apomakrismenh othoni" kai ti kanei ayth h leitoyrgia??kamia nea efarmogh??? Παράθεση MAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Πλέον είναι διαθέσιμη αναβάθμιση και για τις Vodafone Live συσκευές με το όνομα R2N... Αυτή τη στιγμή την περνάω στο κινητό μου, βελτιώσεις και λοιπά σε κανα 20λεπτο.... :) Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 re netboy pes mou re paw se vodafone live center i apla to katebazw kai me kalwdio re?epitelous dld..2 mhnes meta i vodafone..pana8ema tous Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIS Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 ( 9 Σεπ. 2004 , 16:21) Δεν υπάρχει διαφορά απο το Κ700 στο Κ700i. Απλα το "i" είναι για την Ευρώπη, και το "c" για την Ασία και το "a" για την Αμερική! Το non-live το πουλάνε παντού! Πλαίσιο,Cosmote, Multirama,Germano, τώρα και στα περίπτερα! :) Το μόνο μειονέκτημα για μένα (που 2 μήνες τώρα δεν με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα) είναι η έλειψη κάρτας μνήμης. Τα μικροκολήματα κατα 90% φτιάχνονται με την αναβάθμιση R2L (την οποιά θα κάνεις επιτόπου!!!) R2L ειναι υποθετο αναβαθμισηγ για λογισμικο.. οταν εννοεις τη κανω κατευθειαν τους λεω να την κανουν απο κει που το παιρνω? ακομα υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω που μπορει να εχει προβλημα? π.χ. με το Ρ900 που εχω τωρα ειχα αρχικα προβλημα με μια σπρη γραμμη στις φωτο.. Παράθεση www.e-offer.gr Οι καλύτερες προσφορές, και προτάσεις-συμβουλές αγοράς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Nai memix kai mena mou kanei restart to kinito mou pou kai pou ala d thimamai se ti fasi to kanei, kati me tin kamera pados pezei... k gw tin r2L exw.paratirisa k ena alo koufo sto kinito otan kanw markarisma mia foto thn kanw metakinisi se enan alo fakelo kai apotelesma ?na kanei copy thn fotografia ston alo fakelo!!! loooool kalo? :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Φιλε treasure, αν καταλαβα καλα το κινητο το πηρες στις 5 του μηνος. 1. Θελει μερικες φορτισεις για να στρωσει η μπαταρια. (εμενα μου κραταει 3 μερουλες.) 2. Η μπαρα της μπαταριας(με την αρχικη εκδοση λογισμικου) ειναι αντε γεια!! Δειχνει οτι εχει αδιασει αλλα εχει ακομα μεσα. Με την νεα εκδοση καλυτερευει το πραγμα. Σε συμβουλευω να την βαλεις καθως διορθωνει αρκετα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 9 Σεπ. 2004 , 16:42) Καλησπέρα. Επειδή ειμαι στην δουλειά μου και δεν μπορώ να περιπλανηθώ στις προηγούμενες σελίδες και επειδή ενω επιτέλους έκανα την αναβάθμηση αλλα δεν βγάζω άκρη, για πείτε μου βρε παιδιά, πιές ειναι οι διαφορές κάνωντας την αναβάθμηση R2L,γιατι εγω δεν βλέπω τίποτα τώρα που το σκαλίζω!!! Εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mak_zap ( 9 Σεπ. 2004 , 17:52) hi se oloys.mporeite na moy peite ti einai i "apomakrismenh othoni" kai ti kanei ayth h leitoyrgia??kamia nea efarmogh??? Έχει βγάλει ένα gadget η SE που έχει βύσμα SCART και bluetooth. To συνδέεις στην τηλεόραση, επιλέγεις το Απομακρυσμένη οθόνη και βλέπεις τις φωτογραφίες σου στην TV Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts