Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

e tous eipa merika provlimata k o malakas den eipa to basika to eixa 3exasei pou kanei restart ston sigxronismo ... htane k proh opos nanai hmouna.. e k me piasane koroido.. basika an thes pane psaxe kapou exw pei ti eixe ginei akribos se ena post... pikra pikra!ME MEGALH STENAXORIA MOLIS PRIN LIGO DIAPISTOSA OTI KSEKOLITHIKE TO AYTOKOLITO QUICKSHARE :( XAMPARI D PIRA DEN EINAI AYTO TO EXASA KIOLAS EPSAXA STIS TSEPES KLP POUTHENA ithela na rotiso an to pao paw pouthena ginete na mou to ksanavaloune stin SE px e?h an den ginete ntaxei den trexei tpt bazo kana aytokolitaki diko mou d trexei tpt ala to thema einai pou tha vro na teriazei kanena aytokolito kala tespa tha to volepso..tora mou menei na mou 3ekolisei kai to online aytokolito.... ELEOS EPREPE NA PROSEXOUNE LIGO TA AYKOLITA H SE TETIO OREO KINITO... ELEOS ti na pw... :(
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sspyriadis (31 Αύγ. 2004 , 01:52)

To dokimasa kai ego kai ontos kanei restart!!!! kainourgio bug tou kinitou eee... pano pou elega oti den exo brei tipota pou na me xalaei!

Το δοκιμασα και εγω αλλα δεν κανει κανενα τετοιο προβλημα.

Μια φορα μου εκανε μονο reboot το κινητο απο τοτε που εβαλα την R2L και ηταν οταν προσπαθησα να τραβηξω video και ενεργοποιησα το flash αλλα το ξαναδοκιμασα και δουλευε κανονικα μετα. :whistle:

Ασχετο , βριζανε το Κ-700 οι "ανταγωνιστες" για τα bugs και δεν βλεπουν τα χαλια τους(S-65). :rolleyes:

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Παιδια μια ερωτηση εβαλα το service pack 2 sta XP en και ενω συνδέεται το κινητο με το PC μεσω BT δεν μπορω να δω μέσα στην phone memory τι εχει ...(μπαινω στο προγραμμα της sony αλλα δεν βλεπω τα αρχεια στην phone memory) καμια βοηθεια η κάποιο άλλο προγραμμα υπάρχει ????????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος domal (31 Αύγ. 2004 , 09:30)

Παιδια μια ερωτηση εβαλα το service pack 2 sta XP en και ενω συνδέεται το κινητο με το PC μεσω BT δεν μπορω να δω μέσα στην phone memory τι εχει ...(μπαινω στο προγραμμα της sony αλλα δεν βλεπω τα αρχεια στην phone memory) καμια βοηθεια η κάποιο άλλο προγραμμα υπάρχει ????????

Πώς σου ήρθε και έβαλες την Νο2 μ@λ@κία! Αφού έχει βουήξει ο τόπος για τις ασυμβατότητες που προκαλεί! Βγάλτο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση! Εμένα δεν έκανε capture απο την miniDV κάμερα μου στο STUDIO9!.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (31 Αύγ. 2004 , 09:50)

Πώς σου ήρθε και έβαλες την Νο2 μ@λ@κία! Αφού έχει βουήξει ο τόπος για τις ασυμβατότητες που προκαλεί! Βγάλτο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση! Εμένα έκανε capture απο την miniDV κάμερα μου στο STUDIO9!.

Η Νο2 μ@λ@κία θα σώσει πολύ κόσμο και είναι must για κάθε PC που τρέχει XP. Σύμφωνοι, προκαλεί ασυμβατότητες (για τις οποίες ευθύνονται κυρίως οι προγραμματιστές που φτιάχνουν προγράμματα για XP) αλλά δε θα έπρεπε να παροτρύνεις κάποιον να μην το εγκαταστήσει. Ας μην υποτιμάμε τη σημασία του. :)

Παιδιά καλημέρα και επειδή δυστηχώς :cry: τελείωσαν οι διακοπές καλό χειμώνα. Τι ωραία να κρατούσαν κανα δύο μήνες.. :cool:

Τέλος πάντων, από ότι διάβασα στις τελευταίες σελίδες τα περισσότερα σοβαρά προβλήματα στο κινητό λύθηκαν επιτέλους με την αναβάθμιση ε? Να και ένα καλό νέο... :up:

iPhone 3G user

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vbm (31 Αύγ. 2004 , 11:27)

Η Νο2 μ@λ@κία θα σώσει πολύ κόσμο και είναι must για κάθε PC που τρέχει XP. Σύμφωνοι, προκαλεί ασυμβατότητες (για τις οποίες ευθύνονται κυρίως οι προγραμματιστές που φτιάχνουν προγράμματα για XP) αλλά δε θα έπρεπε να παροτρύνεις κάποιον να μην το εγκαταστήσει. Ας μην υποτιμάμε τη σημασία του. :)

Τελευταίο offtopic απο μεριάς μου!!!!

Δεν παροτρύνω να μήν το βάλουν! Λέω να μην το βάλουν ακόμα! Οι 100+ σελίσες της μικροσοφτ για τα προβλήματα δεν είναι τυχαίες!!! Ας βγάλουν το SP του SP2 και τότε θα είμαι ο πρώτος που θα το βάλω!

Επειδή δεν θέλω να ανοίξω άλλο θέμα συμπληρώνω:

Ένα απο τα χόμπυ μου είναι να ξεκοιλιάζω τον υπολογιστή μου σε επίπεδο software και hardware! Κάθε τι καινούριο που βγαίνει το δοκιμάζω με την μία! Βάζοντας το SP2 αντιμετώπισα διάφορα μικρά αλλα και πιο σοβαρά προβλήματα! Επειδή δεν αρκούμαι στο serfing, αρχειοθέτηση (εικόνων, μελωδιών, βίντεο) και στα games, και επeιδή δεν χρησιμοποιώ μόνο προγράμαμτα την μαμάς ms, δεν δέχομαι να έχω ένα pc που χωλαίνει επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να προγραματίζουν σωστά ή δεν λένε να δουλέψουν στα σοβαρά ξεχνώντας το μονοπώλιο που κατέχουν!

Υ.Γ.: To επιθετικό ύφος δεν απευθύνεται σε κάποιο μέλος του forum αλλα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού!

Ερώτηση:Γιατι οταν πας στα κλειδώματα και επιλέγεις το "αυτοματο κλειδωμα τηλεφώνου"(που υποτιθεται οτι ενεργοποιειται οταν αλλαξεις sim στο κινητο για λογους προστασιας)αυτο ενεργοποιειται καθε φορα που ανοιγω το κινητο χωρις να εχω αλλαξει τι sim(Σαν δηλαδη να χω επιλέξει το "ενεργο" .Κατι ιδιαίτερα κουραστικο!!Ξερει κανεις αν αυτο λυνεται με αναβαθμιση λογισμικου??Ευχαριστω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος domal (31 Αύγ. 2004 , 09:30)

Εγώ με Win XP SP2 είμαι και ΒΤ και βλέπω κανονικά το κινητό και την μνήμη του και κάνω και sync.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι:

Καταρχάς άνοιξε το ΒΤ στο Κ700i σου. Μετά, Δεξί click στο εικονιδιάκι του ΒΤ στην μπάρα (ή πήγαινε στο Control Panel εκεί που λέει Bluetooth Devices) -> Διάλεξε την συσκευή σου απο την λίστα και πάτα properties -> Στο νέο παράθυρο διάλεξε Services -> Αφού εμφανιστούν διάφορες επιλογές (πρέπει να περιμένεις λίγο), τσέκαρε την Serial port (SPP) 'Serial Port' (μόνο το ένα φτάνει, δεν χρειάζεται και το 2). Πάτα συνεχώς ΟΚ, περίμενε λίγο να εγκαταστήσει κάτι Drivers (δεν θα σου ζητήσει τίποτα) και μετά πάτα το My Phones ικονίδιο στο desktop και θα συνδεθεί. Υπάρχει μια περίπτωση να χρειαστεί restart άμα δεν σου δουλέψει με την πρώτη :)

@paokaras45: μην είσαι υπερβολικός. Η microsoft δεν λέει ότι ΘΑ ΕΧΕΙΣ προβλήματα. Λέει οτι ΜΠΟΡΕΙ να έχεις για να καλυφθεί στην περίπτωση που πραγματικά έχεις... Έχω το SP2 εγκατεστημένο από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και δεν το συζητάω καν να το "βγάλω". Μάλιστα έχω φτιάξει το Install CD μου να το περιέχει :) Το να έχεις ένα τόσο σταθερό σύστημα δεν ανταλλάσεται με τίποτα και τα μικρο-προβληματάκια που μπορεί να παρουσιαστούν λύνονται (αν και εγώ δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα.. ουτε το ΒΤ είναι πρόβλημα ουσιαστικά απλά πρέπει να ξέρεις πως να το ρυθμίσεις όπως είδες :)).

Αυτά :) Ελπίζω να σου παίξει domal :happy:

Re paidia egw menw eparxia kai gia na mou kanei to update sto firmware o Germanos leei oti prepei na to steilei athina sthn SE ...

G******* . Tha perimenw mia-miamisi vdomada mexri na mou to epistrepsei.

[sIGPIC][/sIGPIC]

MHN TO ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ!

Καλύτερα μείνε με τα bugs!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

check it out :

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=63678

Telika ginetai h' oxi online firmware update ???????????????????????

polla akougontai , alla egw den vrika sto site ths SE kanena firmware update ...

xerete tipota eseis?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Den kserw an einai bug h oxi , alla exete paratirisei otan bazete skotina themes pou ston deikti tou symatos exei ena mple fono apo piso?

Leptomeria tha mou peite!

Omos xtipaei asxima!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petemil (31 Αύγ. 2004 , 15:22)

check it out :

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=63678

Telika ginetai h' oxi online firmware update ???????????????????????

polla akougontai , alla egw den vrika sto site ths SE kanena firmware update ...

xerete tipota eseis?

δεν μου ανοίγει το link... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (31 Αύγ. 2004 , 16:02)

δεν μου ανοίγει το link... :worry:

Μέχρι πριν 10 λεπτά δούλευε, τώρα τα έφτυσε και δεν πρόλαβα να το διαβάσω και όλο.....

Το link της online αναβάθμισης δεν είναι dead καιρό τώρα?

@sealover το έχω παρατηρήσει και εγώ δεν έχω κάνει ακόμα το r2l update όμως.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Γεια χαρα παιδια.Κατεβασα τα applications απο το briefcase του Didimos,οπως το Global+Time+1.2.1 και το Lotto+Numbers+Generator αλλα χθες οταν τα περασα στο κινητο αποθηκευτηκαν στην κατηγορια "'Αλλα" και οχι στις εφαρμογες.Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να αλλαξω;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manosgk80 (31 Αύγ. 2004 , 16:56)

Γεια χαρα παιδια.Κατεβασα τα applications απο το briefcase του Didimos,οπως το Global+Time+1.2.1 και το Lotto+Numbers+Generator αλλα χθες οταν τα περασα στο κινητο αποθηκευτηκαν στην κατηγορια "'Αλλα" και οχι στις εφαρμογες.Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να αλλαξω;

Τα έκανες rename σε ".jar" πριν τα κάνεις copy στο κινητό σου? :p

--

Τελικά το esato δούλεψε, τα διάβασα όλα, τζίφος, δεν γλιτώνω το Service Center :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manosgk80 (31 Αύγ. 2004 , 18:07)

Ναι,τα μετονομασα κανονικα σε ".jar",αλλα και παλι μπηκαν στα "Άλλα".

Πρόσεχε να έχεις βγάλει το "Hide known Extentions" από τα options του explorer αλλιώς θα τα μετανομάζεις σε .jar.zip :p

Επίσης τις εφαρμογές τις κάνεις copy στο phone memory, έτσι? (όχι σε υποφάκελο).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miltosz (31 Αύγ. 2004 , 15:46)

Den kserw an einai bug h oxi , alla exete paratirisei otan bazete skotina themes pou ston deikti tou symatos exei ena mple fono apo piso?

Leptomeria tha mou peite!

Omos xtipaei asxima!

Δεν ειναι bug , ειναι ενδειξη οτι εχεις σημα gprs για να στελνεις mms.

θα υπαρχουν και στιγμες σε καποια μερη που δεν θα εχεις σημα .

και μια παρακληση , οσοι μπορουνε να γραφουν ελληνικα ας το κανουν γιατι ειναι πολυ κουραστικο να διαβαζεις σε greeklish

paidia ti tha kanw egw meto aytokolito quickshare? :PP den exei ksekolisi se kanenan allo; d *****tai tha paw na kavatzoso kanena apo kana vl katastima, an exei to k700 sti vitrina tha kanw pos to vlepw k tha to ksekoliso krifa, to aytokolito einai kanoniko to exo dei :PPP are ti kanoume gia ena aytokolito den ginete poly mapa fenete xoris to aytokolito, tha to koliso me LOGO eleos!!!!!!!!!!!!!!!!!! :X
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

πες μας κανενα σκοτεινο theme να κατεβασουμε pls..

• The title was changed to Sony Ericsson K700i