Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μου πει κάποιος πως το ρυθμίζουμε να φορτίζει μέσω υπολογιστή;; Το συνδέω και δεν φορτίζει.... Μόνο με μπρίζα.

Δεν έχει αρκετή ισχύ το usb του υπολογιστή για να φορτίσει. Υπάρχει λοιπόν λόγος που δε σε αφήνει... αν και φορτίζει τραγικά αργά αν προσέξεις. Αν το αφήσεις 2-3 μέρες συνδεδεμένο θα γεμίσει.

- Alex

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχει αρκετή ισχύ το usb του υπολογιστή για να φορτίσει. Υπάρχει λοιπόν λόγος που δε σε αφήνει... αν και φορτίζει τραγικά αργά αν προσέξεις. Αν το αφήσεις 2-3 μέρες συνδεδεμένο θα γεμίσει.

Ευχαριστώ για την απάντηση!! Δεν το περίμενα αυτό να πω την αλήθεια. Ευτυχώς η μπαταρία του είναι σκυλί!!!!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με το tab, κυκλοφορούν διάφορες εφαρμογές στο play store, task killers, memory manager κλπ. Αξίζουν αυτά, ή κάνουν αντίστοιχη δουλειά με αυτά που έχει εργοστασιακά το tablet?

Επίσης, πως μπορώ να σβήσω εφαρμογές που έχει πάνω από την αρχή το tablet και δεν τις θέλω; (chat on, sasmung app κλπ)

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με το tab, κυκλοφορούν διάφορες εφαρμογές στο play store, task killers, memory manager κλπ. Αξίζουν αυτά, ή κάνουν αντίστοιχη δουλειά με αυτά που έχει εργοστασιακά το tablet?

Επίσης, πως μπορώ να σβήσω εφαρμογές που έχει πάνω από την αρχή το tablet και δεν τις θέλω; (chat on, sasmung app κλπ)

Πρώτα απ' όλα χρειάζεται να είναι το tablet root.

Μετά με την εφαρμογή Link2SD σβήνεις τις εφαρμογές που δεν χρειάζεσε.

Καλή Χρονιά!

Παιδιά σας παρακαλώ στείλτε μου ένα λινκ εδώ στο φόν για να κάνω ροοτ του ταμλετ η αν έχει κάπου αλλού σταν ελλινηκα
ΣΤΗΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ g13

• Administrators
Ρε παιδιά η 4.1 η αγγλική έχει ελληνικά; αξίζει να την περάσει κανείς;

Έχει ελληνικά και όχι μόνο.

Modpic.gif

Γιατί δεν το κάνεις μέσω wifi? Eγώ συνδέω το Galaxy S μου μέσω wifi με το P5100 Και λειτουργεί μια χαρά το tethering.

Το κανω αλλα τρωει πολυ γρηγορα την μπαταρια και το κινητο ζεσταινεται. Ελεγα μπας τα καταφερνα μεσω usb. Παρ αυτα ευχαριστω για την απαντηση :-)

Καλημερα κ καλη χρονια σε ολους μας :)

Μια συντομη ερωτηση εχω παιδια...Γνωριζει κανεις ποτε αναμενεται η αναβαθμιση του android στην ταμπλετα μας? Οπως εχω ηδη διαβασει στο εξωτερικο εχει γινει ηδη η αναβαθμιση σε 4.1. Δεν εχω rootαρει την ταμπλετα κ θαθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος ή αν εχει εστω μαθει κατι για την εν ελλαδει αναβαθμιση..Ευχαριστω πολυ :rolleyes:

Don't give up! :!:

Παιδια απλα να σας πω γι αυτο το πληκτρολογιο της LOGITECH που πηρα απο το amazon και ειναι φανταστικο... η πλακα ειναι οτι ειχε κανονικα κανα 80αρι ευρο και το χαν προσφορα και το πηρα 22 δολλαρια !!!!! τιποτα δλδ... ειναι ειδικα σχεδιασμενο για το ταμπλετ μας και φυσικα εχει την ποιοτητα που χαρακτηριζει γενικα την LOGITECH... ολα δουλευουν με πληρη αρμονια... η φορτιση του πληκτρολογιου γινεται μεσω mini usb και εχω πραγματικα εντυπωσιαστει απο το ποσο κραταει η μπαταρια του.... με καλη χρηση και το φορτιζω καθε τρεις τεσσερις εβδομαδες!!!!!(ναι εβδομαδες!!!!) ειδικο και ανετο πληκτρολογιο ειδικα σχεδιασμενο για ANDROID και η κλιση που εχει οταν το ταμπλετ μας καθεται ειναι η σωστη.... οταν κλεινει κουμπωνει παρα πολυ καλα.... και το χρωμα του ειναι ακριβως μα ακριβως το ιδιο με το ταμπλετ...παιδια ειναι απλα τελειο.... η αποκριση στα πληκτρα εντυπωσιακη....σας παραθετω μερικες φωτος να το δειτε....συνδεση μεσω BLUETOOTH απροβληματιστα..... Edited by dimitris_origina

Παιδια απλα να σας πω γι αυτο το πληκτρολογιο της LOGITECH που πηρα απο το amazon και ειναι φανταστικο... η πλακα ειναι οτι ειχε κανονικα κανα 80αρι ευρο και το χαν προσφορα και το πηρα 22 δολλαρια !!!!! τιποτα δλδ... ειναι ειδικα σχεδιασμενο για το ταμπλετ μας και φυσικα εχει την ποιοτητα που χαρακτηριζει γενικα την LOGITECH... ολα δουλευουν με πληρη αρμονια... η φορτιση του πληκτρολογιου γινεται μεσω mini usb και εχω πραγματικα εντυπωσιαστει απο το ποσο κραταει η μπαταρια του.... με καλη χρηση και το φορτιζω καθε τρεις τεσσερις εβδομαδες!!!!!(ναι εβδομαδες!!!!) ειδικο και ανετο πληκτρολογιο ειδικα σχεδιασμενο για ANDROID και η κλιση που εχει οταν το ταμπλετ μας καθεται ειναι η σωστη.... οταν κλεινει κουμπωνει παρα πολυ καλα.... και το χρωμα του ειναι ακριβως μα ακριβως το ιδιο με το ταμπλετ...παιδια ειναι απλα τελειο.... η αποκριση στα πληκτρα εντυπωσιακη....σας παραθετω μερικες φωτος να το δειτε....συνδεση μεσω BLUETOOTH απροβληματιστα.....

μήπως υπάρχει κάποιο link ;

μήπως υπάρχει κάποιο link ;

http://www.amazon.com/Logitech-920-003594-Samsung-Galaxy-Case/dp/B005KSATVC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357744683&sr=8-1&keywords=logitech+keyboard+for+samsung+galaxy+tab+10.1

Απ οτι βλεπω το εχουν λιγο πιο ακριβο εγω το χω παρει κοντα δυο μηνες τωρα.. δυο φορες το χω φορτισει μονο απο τοτε :D

Υπάρχει αυτό το πληκτρολόγιο κάπου αλλού? Πήγα να το παραγγείλω και λένε ότι δέν στέλνουν Ελλάδα...:(

Υπάρχει αυτό το πληκτρολόγιο κάπου αλλού? Πήγα να το παραγγείλω και λένε ότι δέν στέλνουν Ελλάδα...:(

http://www.ebay.com/itm/New-Logitech-Keyboard-Case-Bluetooth-for-Samsung-Galaxy-Tab-10-1-Wi-Fi-Only-/110937868502?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item19d46988d6

http://www.ebay.com/itm/New-Logitech-Keyboard-Case-Bluetooth-for-Samsung-Galaxy-Tab-10-1-Wi-Fi-or-4G-/281049106859?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item416fd509ab

Υπάρχει βέβαια και αυτό και μάλιστα free shipping

http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Case-Bluetooth-Keyboard-For-Samsung-Galaxy-Tab2-10-1-P5110-P5100-Black-/360552845328?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item53f29fd010

αλλά και αυτά εδώ:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=aluminum+case+for+Samsung+Galaxy+tab2&_sacat=0&_odkw=bluetooth+keyboard+for+samsung+galaxy+tab+10.1&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40

Αν το πάρεις βέβαια εκτός Ευρωπαικής Ένωσης,υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις δασμούς.

Edited by autokinitakias

Thanks autokinitakias! Αυτά τα no name (Aluminium) φαίνονται ενδιαφέροντα, άν έχει πάρει κάποιος ας μοιραστεί τις εντυπώσεις του...

Όσον αφορά της Logitech γράφει WiFi Only, το δικό μου είναι 3G, δέν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα ε?

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Τα Κινέζικα έχουν επιπλέον 4 κουμπιά (82) ενώ το Logitech 78.

Μην με ρωτήσεις ποιά είναι αυτά ;)

Και τα 2 πάντως ΔΕΝ έχουν del,pgup,pgdn,escape.

ναι, η αληθεια ειναι οτι δεν στελνει Ελλαδα, εγω το παραγγειλα οταν ημουν Αμερικη... οπως ειδα ομως παιζουν και τα λινκ απο ebay.. οσο για τα κινεζικα που πουλανε εχω ακουσει ασχημα... για μενα η LOGITECH αποτελει εγγυηση.. και η τιμη δεν ειναι απαγορευτικη,ισα ισα...

οσο για τα πληκτρα pg up pg down escape κλπ ειπαμε οτι ειναι ειδικα διαμορφωμενο πληκτρολογιο για ANDROID και για παραδειγμα το escape γινεται η με το ειδικο πληκτρο σε σχημα σπιτιου η με το κουμπι με το κλασικο για ANDROID βελος.. ειμαι γενικα σχολαστικος με τα πραγματα μου και ειδικα οσον αφορα ηλεκτρονικα, και πραγματικα αυτο το πληκτρολογιο το εχω καταχαρει, μπορω επιτελους να γραψω ας πουμε ενα email ανετα και γρηγορα..και δενει πολυ καλα με το ταμπλετ ειτε ανοικτο ειτε κουμπομενο.... πολυ καλη ποιοτητα ηλικου..

Γεια σας πηρα πριν καμια βδομαδα πηρα το tabletaki απο ηλεκτρονικη με 245 ευρω.Ειδα οτι εξωτερικο εχει βγει σε καπιους η εκδοση 4,1,1.Μπορω να την βαλω στο ταμπλετ χωρης να χαθουν η εφαρμογες και τα αρχεια.Επισης κατι ειδα οτι πρεπει να την περασεις με odin πως το κανουμε αυτο ??

Ευχαριστω

Φιλε μου πριν 3 μερες εβαλα την αγγλικη και ολα τελεια. Τρεχει εμφανεστερα καλυτερα, και ναι θα σου κρατησει ολες τις εφαρμογες και ρυθμισεις.Τον τροπο ομως που ειναι λιγο μπερδεμα για μενα(φιλος μου την τοποθετησε με kies odin και κατι τετοια) μου ειναι δυσκολο να σου πω.

'''Έρωτας είναι η ψευδαίσθηση οτι μία γυναίκα, είναι διαφορετική απο τις άλλες..''

Παιδιά σας έχει βγάλει ποτέ το μήνυμα "shell έλαβε δικαιώματα superuser" και μετά να κολλήσει;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks autokinitakias! Αυτά τα no name (Aluminium) φαίνονται ενδιαφέροντα, άν έχει πάρει κάποιος ας μοιραστεί τις εντυπώσεις του...

Όσον αφορά της Logitech γράφει WiFi Only, το δικό μου είναι 3G, δέν πιστεύω να έχω κάποιο πρόβλημα ε?

Εγώ έχω πάρει αυτό εδώ:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221025424017&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος:

- Είναι πλήρως συμβατό με το Galaxy Tab 2 (και ας μην το γράφει).

- Έχει ειδικά κουμπιά για όλες τις λειτουργίες του tablet. Έχει ακόμα και ειδικό κουμπί για αλλαγή γλώσσας δίπλα από το space (το "lang").

- Γράφει ελληνικά μια χαρά.

- Μία φόρτιση κάνεις και ξεχνάς να το ξαναφορτίσεις... Κουμπώνει κανονικά, σαν θήκη

- Είναι πάμφθηνο (24 δολάρια με μεταφορικά...)

Το μόνο μείον είναι μια αίσθηση φθήνιας στην κατασκευή και ότι δεν μπορείς να βάλεις το tablet κάθετα (αν και το τελευταίο δεν με ενοχλεί καθόλου).

Υπάρχει και εδώ, αλλά πιο ακριβό....

http://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Aluminium-KING-OF-FLASH/dp/B007PKMKRE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357902255&sr=8-1

Και μια με θήκη που την σκέφτομαι, γιατί χωρίς θήκη δε λέει....

http://www.amazon.co.uk/GreatShield-Wireless-Bluetooth-Keyboard-Leather/dp/B00AVZUWWU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1357902255&sr=8-3

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)