Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σιγά να μη την δώσουν, θα περιμένουμε πολύ, εγώ πέρασα πρίν πολυ καιρό την αγγλική 4.1.1 και δουλεύει κανονικά, αυτή η σέρβικη ξέρεις αν είναι multilang, εχει την ελληνική γλώσα;

Έχει ελληνικά ναι, όπως έγραψα είναι αυτή που θα δώσουν στην Ελλάδα, ΑΝ δώσουν. Η Αγγλική δεν έχει ελληνικά.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ argic ναι έχει ελληνικά και στο youtube

@ Tyxerakias όπως προείπα την Αγγλική που πέρασα εγώ είναι πλήρως Ελληνική, εσένα δηλαδή δε σου βγάζει ελληνική γλώσσα;

Δεν παει αλλο θα υποκυψω στον πειρασμο του root το ταμπλετ μου φαινεται πολυ αργο πλεον .Αν καποιος μπορει να μου δωσει καποιο λινκ με οδηγιες κτλπα γιατι ειμαι ασχετος θα του ειμαι υποχρεος

@ argic ναι έχει ελληνικά και στο youtube

@ Tyxerakias όπως προείπα την Αγγλική που πέρασα εγώ είναι πλήρως Ελληνική, εσένα δηλαδή δε σου βγάζει ελληνική γλώσσα;

Το παίρνω πίσω τότε johnny μιλούσα με εμπειρία προηγούμενων εκδόσεων, δεν έχω δοκιμάσει. Και επειδή ο argic είπε ότι δε βλέπει Ελληνικά υπέθεσα ότι ισχύει το ίδιο. Αν λες ότι έχει κανονικά Ελληνικά, που είναι πολύ πιθανό σε tablet (στα τηλέφωνα δεν έχει τόσο χώρο και κόβουν γλώσσες), πάσο από μένα, όσον αφορά τη γλώσσα:)

Πάντως η αγγλική είναι 4.1.1, και η Σερβική 4.1.2... νομίζω κάποιος που δεν έχει jb δεν υπάρχει λόγος να βάλει αγγλική

Edited by Tyxerakias
- Alex

Το παίρνω πίσω τότε johnny μιλούσα με εμπειρία προηγούμενων εκδόσεων, δεν έχω δοκιμάσει. Και επειδή ο argic είπε ότι δε βλέπει Ελληνικά υπέθεσα ότι ισχύει το ίδιο. Αν λες ότι έχει κανονικά Ελληνικά, που είναι πολύ πιθανό σε tablet (στα τηλέφωνα δεν έχει τόσο χώρο και κόβουν γλώσσες), πάσο από μένα, όσον αφορά τη γλώσσα:)

Πάντως η αγγλική είναι 4.1.1, και η Σερβική 4.1.2... νομίζω κάποιος που δεν έχει jb δεν υπάρχει λόγος να βάλει αγγλική

μόλις έβαλα τη σερβικη. Παιδιά δεν ειναι δυνατόν 2 tablet με το ιδιο firmware στο ένα να έχει και στο άλλο να μην έχει. δεν γινεται

στο you tube εβαλα ελληνικα με το slide it. Με το μαμα keyborad έβλεπα ελληνικό layout αλλά έγραφε αγγλικά

σε 5 ανεβάζω photo

ΝΑΙ με την 4.1.2 έχω ελληνικά

Edited by argic

Παιδιά γεία σας και από μένα. Καινούργιος στο forum. Εντός των ημερών με το καλό θα αγοράσω το Tab 2. Το ερωτημά μου είναι το εξής: Να πάρω το 32 GB WiFi ή το 16 GB 3G? Και εξηγούμαι γιατί ρωταώ. Κάπου στην αρχή διάβασα ότι κάποιος έβαλε την κάρτα SIM στην ταμπλετα και λειτούργησε κανονικά. Μάλιστα αν θυμαμαι καλά είχε γραψει ότι τον βόλεψε κιόλας σαν τηλέφωνο. Ισχύει αυτό? Κάρτα για 3G δεν θα πάρω γιατί έχω στο κινητό. Αξίζει να έχω σαν εναλλακτική και μόνο την παραπάνω εκδοχή ή να έχω περισσότερα GB?

Παιδιά γεία σας και από μένα. Καινούργιος στο forum. Εντός των ημερών με το καλό θα αγοράσω το Tab 2. Το ερωτημά μου είναι το εξής: Να πάρω το 32 GB WiFi ή το 16 GB 3G? Και εξηγούμαι γιατί ρωταώ. Κάπου στην αρχή διάβασα ότι κάποιος έβαλε την κάρτα SIM στην ταμπλετα και λειτούργησε κανονικά. Μάλιστα αν θυμαμαι καλά είχε γραψει ότι τον βόλεψε κιόλας σαν τηλέφωνο. Ισχύει αυτό? Κάρτα για 3G δεν θα πάρω γιατί έχω στο κινητό. Αξίζει να έχω σαν εναλλακτική και μόνο την παραπάνω εκδοχή ή να έχω περισσότερα GB?

καλώς ήρθες. αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω ευρώ για 3G με μια twin sim το λειτουργείς και σαν κινητό απροβλημάτιστα (όχι ότι δεν μπορείς φυσικά να βάζεις και να βγάζεις τη sim που έχεις στο κινηητό σου, αλλά η twin είναι ευκολία...... )Οι ανάγκες σου θα κρίνουν αν χρειάζεσαι το 3G.....με μια SD 32GB στα 16 ευρώ είσαι 48gb με 3G... ;).

Παιδια εχω βαλει την αγγλικη αλλα δε μουκανε φορματ.

Θαθελα να τοφορμαρω να φρεσκαριστει λιγο.

Πως θατο κανω τωρα?

Συνιστάται ανεπιφύλακτα factory reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) πριν και μετά από κάθε αναβάθμιση. θα το κάνεις από το μενου του tab

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα τα βάλω κάτω και θα δω. Μετά πλησιάζουμε την τιμή του Νote 10.1 βέβαια. Τεσπα. Ευχαριστώ και πάλι.

μόλις πέρασα κι εγώ την 4.1.2 (σερβίας) είναι κι αυτή πλήρως ελληνική και μου έβγαλε 3 προγράμματα επιπλέον το group play, paper artist και μουσικη

To paper artist είναι πολύ καλό για τις φωτογραφίες. Γρήγορα και εύκολα εισάγεις διάφορες τεχνοτροπίες σε μία photo...

Yπομονή παιδιά. Ξέρουμε ότι η Samsung στο θέμα firmware είναι λίγο δυσκίνητη.

Όλη η σειρά Tab 2 θα πάρει την 4.1.2. μέσα στον Ιούνιο αλλά και την 4.2.2. μέχρι τον Οκτώβριο, η οποία θα είναι και η τελευταία...

Γειά σας! Επειδή είμαι κ εγώ κοντά στην αγορά ενός Samsung tablet θα ήθελα τη βοήθειά σας και τις γνώμες σας για να με βοηθήσετε στην επιλογή ...

Samsung P5110 Galaxy Tab 2 10.1 WiFi 32GB

ή

Samsung N8010 Galaxy Note 10.1 WiFi 16GB

????

:what:

Από την στιγμή που αποφασίζεις για 10ιντσο το Note είναι μονόδρομος αφενός μεν γιατί έχει πολύ καλύτερο hardware και όλες της δυνατότητες που προσφέρει το s-pen, και αφετέρου γιατί η σειρά Tab2 σταματάει σιγά σιγά εν όψει των νέων Tab3 (που αρχικά όμως δεν θα έχει 10ιντσο μοντέλο)...

Ήμουν και εγώ σ' αυτό το δίλημμα. Τελικά κατέληξα και εγώ στο Note 10.1 όπως σου προτείνει και ο JIMBOAthens για ακριβώς τους ίδιους λόγους. Σκέψου πόσο καλύτερα χαρακτηριστικά έχει το Note σε σχεση με το Tab 2. Μνήμη μπορείς να την βάλεις και λίγο αργότερα (32GB), αλλά το hardware δεν θα μπορείς να το έχεις αργότερα.

Συγνωμη αν απαντήθηκε πιο πριν και δεν το είδα, αλλά αν κατάλαβα καλά, ακόμα και τα παραεισαγωγής έχουν Ελληνικό μενού; Το εβαλα παραγγελεία στο grazy Sundays του e-shop με 275€ και νομίζω είναι παραεισαγωγής. Κάθε βοήθεια πριν το πάρω είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

Συγνωμη αν απαντήθηκε πιο πριν και δεν το είδα, αλλά αν κατάλαβα καλά, ακόμα και τα παραεισαγωγής έχουν Ελληνικό μενού; Το εβαλα παραγγελεία στο grazy Sundays του e-shop με 275€ και νομίζω είναι παραεισαγωγής. Κάθε βοήθεια πριν το πάρω είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

Nαι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά...

Nαι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά...

με τη σερβικη 4.1.2 θα έχεις και ελληνικό μενου και ελληνικο πληκτρολογιο που όχι μόνο δείχνει αλλά και γράφει ελληνικά

Εχω και εγω την 4.1.2 την αγγλικη αν δε κανω λαθος και ειναι ολα στα ελληνικα απο την αρχη!!

Να κανω μια ασχετη ερωτηση???

Τα THD παιχνιδια δεν ειναι συμβατα με το TAB 2???

ΑΚοίτα τι γράφει πάνω αριστερά στο Google Play όταν πηγαίνεις να τα κατεβάσεις. Λογικά θα σου γράφει ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι συμβατή με την συσκευή σου. Αυτό συνήθως συμβαίνει λόγω ασυμβατότητας στην ανάλυση...

Από την στιγμή που αποφασίζεις για 10ιντσο το Note είναι μονόδρομος αφενός μεν γιατί έχει πολύ καλύτερο hardware και όλες της δυνατότητες που προσφέρει το s-pen, και αφετέρου γιατί η σειρά Tab2 σταματάει σιγά σιγά εν όψει των νέων Tab3 (που αρχικά όμως δεν θα έχει 10ιντσο μοντέλο)...

Ήμουν και εγώ σ' αυτό το δίλημμα. Τελικά κατέληξα και εγώ στο Note 10.1 όπως σου προτείνει και ο JIMBOAthens για ακριβώς τους ίδιους λόγους. Σκέψου πόσο καλύτερα χαρακτηριστικά έχει το Note σε σχεση με το Tab 2. Μνήμη μπορείς να την βάλεις και λίγο αργότερα (32GB), αλλά το hardware δεν θα μπορείς να το έχεις αργότερα.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, με ξεμπλοκάρατε!!! :rolleyes:

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)