stargreek Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Έχω το μοντέλο Ρ5100 (αγορά από Πλαίσιο) και "φοράει" την έκδοση 4.0.3. Όποτε πάω να κάνω Ενημέρωση λογισμικού μέσω WiFi μου βγάζει μήνυμα "Καμία διαθέσιμη ενημέρωση". Επειδή δεν γνωρίζω να κάνω ρουτ και να βάζω άλλες ρομ, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε πότε και αν θα πάρει η συσκευή μου αναβάθμιση. Πιστευω κανεις με σιγουρια δεν θα σου απαντησει .Ειναι ευκολο παντος να περασει την τελευταια ρομ και θα δεις μεγαλη διαφορα στο ταμπλετ σου.Δεν εισαι απο Αθηνα για να αγορασεις,γιατι μπορει και να σου εδιναν το δικο μου που το πηγα πισω για να παρω το N8000 και ειχε την τελευταια 4.1.2:X Edited April 6, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PriestBecause Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια μολις εβαλα τη 4.1.2 που εγραψε ο starGreek και την εβαλα με τον τροπο που εγραψε ο johnnyar. Οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Μου εκανε εντυπωση οτι δε μου διεγραψε τπτ ουτε εφαρμογες ουτε καν την εμφανιση με τα widgets. Το tablet λειτουργει πιο γρηγορα κ αυτο φαινεται και μονο απο το μενου. Τωρα παρατηρησα τα εξης κ πειτε μου αν ειναι λογικα. Το task manager τωρα δειχνει περισσοτερη μεγιστη μνημη αλλα και χρησιμοποιημενη μνημη περισσοτερη οποτε μια η αλλη νομιζω. Επισησ κατω δεξια μου εχει ενα σαν ματακι να το πω οβαλ ρολογακι με βλεφαρα να το πωκατι τετοιο τελος παντων κ δε ξερω τι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 μολις την περασα και εγω ,ολα δουλευουν κανονικα και ειναι οντως ταχυτερο το ταμπλετ . για το ματακι που διαβασα παραπανω το εβγαλε και σε μενα ,πρεπει να ειναι κατι με την καρτα σιμ μολις την εβαλα και την διαβασε εφυγε τελειως . ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλημέρα. Στην περίπτωση που βάλω την τελευταία αναβάθμιση θα μπορεί να κάνει την επομένη αναβάθμιση μέσο kies. Αν θεωρούνται φυσιολογικά θα παρακαλούσα να μου πείτε της οδηγίες πως θα κάνω την διαδικασία αναβάθμισης. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PriestBecause Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μετα την αναβαθμιση μου πεταει το εξης μυνημα καθε φορα που το ανοιγω NOTIFICATION The aplications of this device consume data and apply a cost for navigation. We suggest you hire a data package. Details with your service operator. Παταω οκ αλλα παραμενει στισ συντομευσεις και πρεπει να το κλεισω απο εκει κ οταν ξανανοιξω το ταβλετ τσουπ παλι το ιδιο... ξερει κανενας τι παιζει? Επισης οταν στη διαχειρηση ραμ κανω εκκαθαριση μνημης κ ξανακανω αμεσως μετα συνεχως κλεινει γυρω στις 10 εφαρμογες ενω πριν αν εκανα μια φορα μετα μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν αλλες ανοιχτες. Ειναι λογικο αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μετα την αναβαθμιση μου πεταει το εξης μυνημα καθε φορα που το ανοιγω NOTIFICATION The aplications of this device consume data and apply a cost for navigation. We suggest you hire a data package. Details with your service operator. Παταω οκ αλλα παραμενει στισ συντομευσεις και πρεπει να το κλεισω απο εκει κ οταν ξανανοιξω το ταβλετ τσουπ παλι το ιδιο... ξερει κανενας τι παιζει? Επισης οταν στη διαχειρηση ραμ κανω εκκαθαριση μνημης κ ξανακανω αμεσως μετα συνεχως κλεινει γυρω στις 10 εφαρμογες ενω πριν αν εκανα μια φορα μετα μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν αλλες ανοιχτες. Ειναι λογικο αυτο??? Eιναι της ρομ το πρωτο και δεν υπαρχει προβλημα,απλα μια ενημερωση κανει,το δευτερο οταν κανεις εκκαθαριση μνημης κλεινουν αλλα ξανα ανοιγουν οσες χρειαζονται ,ετσι δουλευει το ανδροιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbsof Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια εβαλα και εγω την 4.1.2 που εγραψε ο starGreek και την εβαλα με τον τροπο που εγραψε ο johnnyar.Τωρα παει καλυτερα, πριν ειχε καποια κολληματα..και παλι ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 καλησπερα..εχω και γω το tablet και θελο να ρωτησω αν γινετε να βαλω φοντο εικονα χωρις περικοπη...διαλεγο μια εικονα για φοντο και μου λεει να κανω περικοπη και αμα κανω βγενει το φοντο με πολλη ζουμ..γινετε να βγενει ολοκληρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 H τελευταια ειναι αυτη http://www.hotfile.com/dl/195060984/82f82f5/P5100UBDMA2_P5100CHEDMA2_CHE.zip.html Δουλευει τελεια και πολυ γρηγορη.την εχω 3 μερες οσο και το ταμπλετ.Με odin την περνας ενα αρχειο ειναι και τελειωσες.Εαν θες και κατι παραπανω root recovery ρωτας Κάνει και για το 3G? Αν ναι,να την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Κάνει και για το 3G? Αν ναι,να την περάσω. Βεβαια αυτο είχα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) ok. Κατέβασα ότι χρειάζεται(odin και το αρχείο από το hotfile),έλα μου όμως που δεν μπορεί να το δει ο υπολογιστης? Αυτό παθαίνω κάθε φορά.Συνδέω πολύ πιο συχνά το S3 και τωρα που πήγα να συνδέσω το tablet,δεν το βλέπει με τίποτα. "Λειπει το αναγνωριστικό υλικό" Edited April 21, 2013 by autokinitakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 ok. Κατέβασα ότι χρειάζεται(odin και το αρχείο από το hotfile),έλα μου όμως που δεν μπορεί να το δει ο υπολογιστης? Αυτό παθαίνω κάθε φορά.Συνδέω πολύ πιο συχνά το S3 και τωρα που πήγα να συνδέσω το tablet,δεν το βλέπει με τίποτα. "Λειπει το αναγνωριστικό υλικό" Driver εχεις?πρεπει να εχεις το kiss χωρις να το εχεις ανοικτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Driver εχεις?πρεπει να εχεις το kiss χωρις να το εχεις ανοικτο Εχω το kies,ειτε ανοιχτο είτε κλειστό όταν το συνδεω μου βγαζει μνμ οτι τα windows δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τη συσκευη γιατι λειπει το αναγνωριστικό υλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) μπορεις να την περασεις και χωρις εργοστασιακες ρυθμισεις χωρις να χασεις τιποτα αλλα καλυτερα ειναι να το πραξεις για να καθiση καλυτερα η rom,ειναι μεγαλη η διαφορα απο ice σε Jelly Bean.Γενικα ειναι νομος να κανεις εργοστασιακες ρυθμισεις Περασα την 4.1.2 με το odin. το factory reset το κάνεις μετά και αν ναι,πως? Μην γελάσετε,αλλά το θεωρω μεγάλο κατόρθωμα για εμενα το οτι πέρασα την 4.1.2. μιας και δεν ειχα αντιστοιχη εμπειρία. Διαφορές πλην του πληκτρολογίου δεν είδα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.Μήπως δεν έκανα κάτι καλά? Παντως η συσκευη απο τις Ρυθμίσεις μου γράφει ότι εχω την 4.1.2 Για να μπορώ να καταργήσω ανεπιθύμητες εεργοστασιακές εφαρμογές,πρέπει να το κάνω root ε?(νομιζα οτι αυτό που έκανα είναι το root). Yπάρχουν κάπου οδηγίες? Edited April 21, 2013 by autokinitakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archman Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εχω το kies,ειτε ανοιχτο είτε κλειστό όταν το συνδεω μου βγαζει μνμ οτι τα windows δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τη συσκευη γιατι λειπει το αναγνωριστικό υλικό. Για κανε μια προσπαθεια αφαιρωντας την καρτα μνημης... (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Για κανε μια προσπαθεια αφαιρωντας την καρτα μνημης... (?) Σ΄ευχαριστώ πολύ.Δες το πάνω από το δικό σου μήνυμά μου. Το ξεπέρασα το πρόβλημα μετα απο καμιά 10αρια ρισταρτ του λαπτοπ εγκατεστησα τη 4.1.2,αλλα μάλλον πολύς θόρυβος για το ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 σορρυ για την χιλιοειπωμενη ερωτηση αλλα επειδη δεν βγαζω ακρη μπορει να με βοηθησει καποιος? θελω να παρω ενα ταμπλετ 5100 ή 5110 ή το Νοτε...ή αξιζει να παω και σε ATIV ? τα 2 σημεια που κολλαω ειναι 1. το gps...που θελω να ειναι ανεξαρτητο απο wifi και 3G, και 2. η συνδεση με microHdmi κατα ποσο ειναι δυνατη και οικονομικα συμφερουσα (δηλαδη ο adaptor κοστιζει οσο μια μικρη μεζονετα?...δουλευει κανονικα ή οποτε του κανει κεφι?) κι ενω εδω μεσα βρισκω απαντησεις οταν τελικα παω στο εκαστοτε καταστημα για την αγορα, μου λενε ακριβως τα αντιθετα....γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Τα 5100/5110 ΔΕΝ υποστηρίζουν video out... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Τα 5100/5110 ΔΕΝ υποστηρίζουν video out... Το gps είναι ανεξάρτητο όσο για το hdmi δεν υποστηρίζετε από το ευρωπαϊκά μοντέλα του tab2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καλημέρα Υπάρχει η δυνατότητα αυτή? Για τα windows 8 στην ταμπλέτα μας? Η δυνατότητα πριν δεν υπήρχε, τουλάχιστον για ARM τις τελευταίες μέρες, έχουν ξαναφουντώσει οι φήμες για support σε arm processors και οτι τα προβλήματα που υπήρχαν (λογω αρχιτεκτονικής - μη συμβατη με χ86 προσέσορες) έχουν υπερπηδηθεί. Έχουμε κανα νέο λοιπόν? Περιμένω τις γνώμες σας και τις απόψεις σας. Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 καλημέρα εμένα εδώ και κάποιες μέρες έχει σταματήσει να παίζει το google play και μου βγαζει οτι ο χρονος συνδεσης έληξε. αυτο συμβαίνει όποτε το γυρνώ σε wifi αντί για κινητό Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 όσο για το hdmi δεν υποστηρίζετε από το ευρωπαϊκά μοντέλα του tab2 Το ίδιο δεν είπα?:worry: Το 5110 είναι το ευρωπαικό. Το 5113 είναι αυτό που κυκλοφορεί Αμερική.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ok ευχαριστω μαγκες... δηλαδη ειναι αχρηστο το hdmi του..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ok δηλαδη ειναι αχρηστο το hdmi του..? Μα δεν έχει HDMI. Έχει το 30πινο port της Samsung που μόνο μέσω αντάπτορα σου δίνει λειτουργία OTG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ... μεσω του συγκεκριμενου adaptor παλι δεν εχω hdmi out σε καποιο monitor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts