Jump to content

parkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by parkos

  1. ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω ή ακομη και να ενεργοποιησω μια συντομευση για τα ακουστικα? Οποτε παταω το κουμπι στα ακουστικα ανοιγει το ραδιο. Παταω τα εικονιδια συντομευσεις αλλα δεν αλλαζει η λειτουργια στο κουμπι των ακουστικων.
  2. ... μεσω του συγκεκριμενου adaptor παλι δεν εχω hdmi out σε καποιο monitor?
  3. ok ευχαριστω μαγκες... δηλαδη ειναι αχρηστο το hdmi του..?
  4. σορρυ για την χιλιοειπωμενη ερωτηση αλλα επειδη δεν βγαζω ακρη μπορει να με βοηθησει καποιος? θελω να παρω ενα ταμπλετ 5100 ή 5110 ή το Νοτε...ή αξιζει να παω και σε ATIV ? τα 2 σημεια που κολλαω ειναι 1. το gps...που θελω να ειναι ανεξαρτητο απο wifi και 3G, και 2. η συνδεση με microHdmi κατα ποσο ειναι δυνατη και οικονομικα συμφερουσα (δηλαδη ο adaptor κοστιζει οσο μια μικρη μεζονετα?...δουλευει κανονικα ή οποτε του κανει κεφι?) κι ενω εδω μεσα βρισκω απαντησεις οταν τελικα παω στο εκαστοτε καταστημα για την αγορα, μου λενε ακριβως τα αντιθετα....γμτ
  5. ...ρε παιδια σορρυ για το οφτοπικ εχω το εν λογω samsung 360.....ξερετε πως μπορω να το ξεκλειδωσω ετσι ωστε να δεχεται και αλλες simcARDS εκτος απο vodafone? ..και αν δεν μπορω να το κανω μεσω pc...σε ποιο μαγαζι προτεινετε να το παω (Αθηνα)? ...διαωασα αρκετες σελιδες του thread αλλα δεν βρηκα κατι... ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...