Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 %5Bimg%5Dhttp%3A//i65.tinypic.com/2cqhfnn.jpg[/img] στο λαπτοπ που την περασα τωρα την βγαζει ετσι.....οχι δεν την φορμαρα γιατι θα τα χασω ολα δεν το θεώρησα απαραίτητο καινουρια καρτα....την αγορασα την εβγαλα απο το κουτι την περασα στο λαπτοπ περασα ολα τα αρχεια και την εβαλα στο κινητο..... κακως, εννοειται οτι φορμαρεις μια καρτα πριν την βαλεις!Πχ το ανδροιδ με το ntfs δεν τα παει καλα απο οσο ξερω. Απο εκει και περα, αυτα τα θεματα δειχνουν προβληματικη καρτα.. (εννοεις το κομματι αριστερα αν καταλαβα καλα που εχει χαλασει..αρα χαλασμενο αρχειο, αρα προβλημα στην καρτα εφοσον το κινητο δεν εχει θεμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Έχω έναν γνωστό μου που πουλά μία κάρτα μνήμης 64GB αλλά στην συσκευασία μου λέει γράφει μόνο ''Memory Card'' και δεν είναι κάποιας γνωστής μάρκας. Την ήθελα για τάμπλετ της Samsung Tab S. Θα δουλέψει σωστά λέτε ή να το αφήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ποιας μαρκας ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 ποιας μαρκας ειναι? Δεν αναφέρει μάρκα. Γράφει μόνο Memory Card . Γι αυτό ρωτάω αν είναι αξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Α, σε ρωτησα γιατι ειπες ότι δεν ειναι καποιας γνωστης μαρκας. Αν θες να έχεις σημαντικά αρχεία, μη την πάρεις. Μπορεί να "σκάσει" ανα πασα ωρα και στιγμή. Καλύτερα να πας σε επωνυμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Α, σε ρωτησα γιατι ειπες ότι δεν ειναι καποιας γνωστης μαρκας. Αν θες να έχεις σημαντικά αρχεία, μη την πάρεις. Μπορεί να "σκάσει" ανα πασα ωρα και στιγμή. Καλύτερα να πας σε επωνυμη Καλώς. Αυτήν την άποψη τελικά έχω και γω. Απλά την έδινε πολύ καλή τιμή για αυτό το σκέφτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλώς. Αυτήν την άποψη τελικά έχω και γω. Απλά την έδινε πολύ καλή τιμή για αυτό το σκέφτηκα. Παιδιά τα δεδομένα μας πολλές φορές είναι πιο σημαντικά ακόμη και από τις ίδιες τις κατά πολύ ακριβότερες συσκευές μας! Καλό είναι να μην προσπαθούμε να γλυτώσουμε χρήματα σε ότι αφορά την αποθήκευση και προστασία τους και να δώσουμε λίγα ευρώ παραπάνω να πάρουμε μια επώνυμη καρτούλα να είμαστε ήσυχοι. Αν φυσικά εμπιστεύεστε cloud για την αποθήκευση και ασφάλεια των δεδομένων σας και δεν σας απασχολεί να ρισκάρετε με φθηνές ανώνυμες κάρτες, τότε πάω πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παιδιά τα δεδομένα μας πολλές φορές είναι πιο σημαντικά ακόμη και από τις ίδιες τις κατά πολύ ακριβότερες συσκευές μας! Καλό είναι να μην προσπαθούμε να γλυτώσουμε χρήματα σε ότι αφορά την αποθήκευση και προστασία τους και να δώσουμε λίγα ευρώ παραπάνω να πάρουμε μια επώνυμη καρτούλα να είμαστε ήσυχοι. Αν φυσικά εμπιστεύεστε cloud για την αποθήκευση και ασφάλεια των δεδομένων σας και δεν σας απασχολεί να ρισκάρετε με φθηνές ανώνυμες κάρτες, τότε πάω πάσο. Σωστός φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. Αποφασσισα στο Android μου να βαλω μια καρτα μεγαλυτερη. Ειχα μεχρι τωρα μια 32ρα Toshiba και πηρα μια Samsung Evo 64ρα και εβαλα, (original) ομως δεν την βλεπει. Απ οτι διαβασα αλλοι χρηστες του συγκεκριμενου κινητου χρησιμοποιουν 64ρες χωρις προβλημα. Καμμια ιδεα πως να την δει? Ευχαριστω και καλη χρονιά. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ποια συσκευή εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ειναι το ΖΤΕ V975 (παλιο καλο κρασι..:)) και μολις την εκανα FAT 32 Format απο exFat που ηταν και την ειδε τελικα. Χρησιμοποιησα το Smartdisk FAT32 Formatter utility. Καλη χρονια. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Παιδιά καλή χρονιά σε όλους. Για το Samsung Note 4 θέλω μια κάρτα μνήμης στα 64GB. Τι να επιλέξω την SanDisk Ultra ή Samsung EVO Plus microSDXC UHS-1;. Περίπου στην ίδια τιμή είναι και οι 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Για να βάλω μια εξωτερική κάρτα την οποία είχα σε άλλο κινητό, πρέπει να την κάνω format και να περάσω τα αρχεία ξανά ή απλώς την βάζω στο άλλο κινητό? Μόνο φωτογραφίες έχει η κάρτα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Για να βάλω μια εξωτερική κάρτα την οποία είχα σε άλλο κινητό, πρέπει να την κάνω format και να περάσω τα αρχεία ξανά ή απλώς την βάζω στο άλλο κινητό? Μόνο φωτογραφίες έχει η κάρτα. Απλά την βάζεις σε άλλο κινητό δεν υπάρχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αρχικά τη βάζεις και βλέπεις. Υπάρχει περίπτωση να μην τη βλέπει το recovery, οπότε αντιγραφεις αρχεια στο PC, κάνεις διαγραφή της κάρτας μέσα από το τηλέφωνο και μετά τα ξαναπερνάς Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Απλά την βάζεις σε άλλο κινητό δεν υπάρχει θέμα Αρχικά τη βάζεις και βλέπεις. Υπάρχει περίπτωση να μην τη βλέπει το recovery, οπότε αντιγραφεις αρχεια στο PC, κάνεις διαγραφή της κάρτας μέσα από το τηλέφωνο και μετά τα ξαναπερνάς Ευχαριστώ. Την έβαλα όπως ήταν, όλα ΟΚ. Απλως τώρα το φάκελο με τις φωτογραφίες το κινητό τον αναγνωρίζει σαν ξεχωριστό φάκελο από αυτόν με τις φωτογραφίες από την κάμερα του κινητού. Λογικό μου φαίνεται. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ψαχνω να αγορασω καρτα μνημης για το LG g3 αλλα εχω ψιλο χαθει με τα χαρτακτηριστικα ( class , ταχυτητα μεταδοσης , micro sdxc κλπ ) . Εχετε να προτεινετε καμια ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ψαχνω να αγορασω καρτα μνημης για το LG g3 αλλα εχω ψιλο χαθει με τα χαρτακτηριστικα ( class , ταχυτητα μεταδοσης , micro sdxc κλπ ) . Εχετε να προτεινετε καμια ? Τι μεγεθος ψαχνεις? http://www.skroutz.gr/s/336152/Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-with-Adapter.html?from=best_picks Αυτη εδω μια χαρα θα σε βολεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Τι μεγεθος ψαχνεις? http://www.skroutz.gr/s/336152/Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-with-Adapter.html?from=best_picks Αυτη εδω μια χαρα θα σε βολεψει. 32gb μαλλον ειναι αρκετα ! απλα κατι διαβαζα οτι μερικες δεν ειναι καταλληλες για fullHd και 4k βιντεο κλπ , Σευχαριστω πολυ ! Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 32gb μαλλον ειναι αρκετα ! απλα κατι διαβαζα οτι μερικες δεν ειναι καταλληλες για fullHd και 4k βιντεο κλπ , Σευχαριστω πολυ ! http://www.skroutz.gr/s/6070991/Kingston-microSDHC-32GB-UHS-Speed-Class-3-with-Adapter.html Τοτε κοιτα αυτη και εισαι υπερκαλυμενος. Αν θες κατι διαφορετικο απο kingston θα πρεπει να ανεβεις σε τιμη. Παντως και αυτες μια χαρα ειναι. Εχω μια 16ρα δυο χρονια κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 εγω παντως πηρα αυτη http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753 και κρασαραν οι φωτο περιμενα την Μ6 μηπως και εφταιγε η ρομ μου αλλα παλι τα ιδια αυριο θα παω να την αλλαξω με την εγγύηση μηπως και φταιει η καρτα αλλα εχω εντονες αμφιβολιες πως δεν υποστηρίζει το τηλ την συγκεκριμένη και τζαμπα πεταξα τα λεφτα μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Χμ. Για να εκμεταλλευτούν πλήρως τα τηλέφωνα τέτοιες κάρτες πρέπει να υποστηρίζουν το πρωτόκολλο U3. Πάντως στο lumia640 που δοκίμασα μια lexar με 90mb/s ανάγνωση/30 mb/s εγγραφή η κάρτα έπιασε μέχρι 67mb/s ανάγνωση/ 20mb/s εγγραφή ενώ η MS υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο κινητό δεν εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο πρωτόκολλο (συγκεκριμένα το κανάλι στο κινητό πιάνει μέχρι 25MB/s). Μάλλον, όμως, έπεσες σε προβληματική sdcard. Αύριο πηγαίνω την Lexar για RMA γιατί στο άσχετο κλείδωσε την εγγραφή χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση εκ μέρους μου άρα, από όσο διάβασα, παίζει να έχει κατεστραμμένους τομείς... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Χμ. Για να εκμεταλλευτούν πλήρως τα τηλέφωνα τέτοιες κάρτες πρέπει να υποστηρίζουν το πρωτόκολλο U3. Πάντως στο lumia640 που δοκίμασα μια lexar με 90mb/s ανάγνωση/30 mb/s εγγραφή η κάρτα έπιασε μέχρι 67mb/s ανάγνωση/ 20mb/s εγγραφή ενώ η MS υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο κινητό δεν εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο πρωτόκολλο (συγκεκριμένα το κανάλι στο κινητό πιάνει μέχρι 25MB/s). Μάλλον, όμως, έπεσες σε προβληματική sdcard. Αύριο πηγαίνω την Lexar για RMA γιατί στο άσχετο κλείδωσε την εγγραφή χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση εκ μέρους μου άρα, από όσο διάβασα, παίζει να έχει κατεστραμμένους τομείς... δεν ξερω τι να σου πω τωρα περασα ολα τα αρχεια απο αυτη στην παλια μου class4 και οι φωτο που ηταν κρασαρισμενες ειναι το ιδιο ελπιζω να μην ειναι θεμα καμερας και εχω τρεχαμα για να καταλαβεις τι γινεται βγαζω μια φωτο ειμαι στο μενου με πλεγμα που τις δειχνει ολες και φαινεται κανονικα μολις την παταω να ανοξει αρχιζει και την χωριζει σε τετραγωνα μεγαλα και τα κανει με την σειρα σχεδον ολα γκρι και αφηνει ξερω γω μονο 2 οπως ηταν ενα τρελο πραγμα.......ας την αλλαξω να ειμαι σιγουρος και αν συνεχιστεί την π......α!!!!!γιατι εχω κανει clean install την Μ6 επομενος θα ειναι θεμα τεχνικο!!!καμερας....card reder συεκυης πλακετα....κατι θα ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POrGan Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Θέλω να ρωτήσω ποια micro-SD θεωρείτε αξιοπρεπής αγορά για Note 4 <<4K video κτλ.>>: Η ToshibaEXCERIA M301 θεωρείται αξιόπιστη και γρήγορη σε σχέση με τις κλασικές προτάσεις τύπου "Samsung EVO" και "Samsung EVO+" ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Γειά σας. θα ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με κάρτες μνήμης. Έχω μια 64άρα Samsung pro η οποία έχει γεμίσει. Και θέλω να πάρω μια 128gb. Έχετε κάποια κατά νου ? Που ναι φυσικά αρκετά γρήγορη ? Βρήκα μια αλλά δεν ξέρω μήπως είναι υπερβολικά γρήγορη για το z3c?. Αυτή https://www.skroutz.gr/s/5...ount_favorites Edited January 13, 2016 by gkai27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts