Exposed_Bone Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 γαματο μου χρειαζετε ενα card reader αλλα 25-30 ευρο μου φενονται πολλα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 http://www.nomatica.com/index.asp?langue=GR&Devise=GRD&Pays=GR kai kante search gia MMC ,kai kante click sth MMC256MB Ayth h MMC 8a einai symvath me to 3660? an nai poy 8a vrw card reader gia ayth thn MMC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (31 Αύγ. 2004 , 02:03) γαματο μου χρειαζετε ενα card reader αλλα 25-30 ευρο μου φενονται πολλα :( Μα.. το Πλαισιο δεν εχει reader εξωτερικο 7σε1 με πιο λιγα λεφτα; :worry: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Δεν πολυταιριαζει στο θεμα,αλλα ειναι και αυτο παρεμφερες..το πιο φτηνο usb flash memory 128mb που εχω βρει(σε σημειο που να προκειται και για τυπογραφικο λαθος..) Digistore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Στην cosmodata η MMC 128MB κάνει 26.52 ευρώ. Δείτε στο site εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rohamis ( 5 Σεπ. 2004 , 03:51) Στην cosmodata η MMC 128MB κάνει 26.52 ευρώ. Δείτε στο site εδώ Χωρις ΦΠΑ ειναι η τιμη αυτη. Της Lexar ειναι ακομα πιο φτηνη με 25.5 χωρις ΦΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 παιδιά 1 gb sd δεν είναι ακριβή στα 200+? εγώ την βρήκα 135 και μάλιστα την kingmax που είναι και η γρηγορότερη,το κακό είναι ότι με τα μεταφορικά φτάνει τα 180e αλλα και πάλι καλά είναι. http://www.memory4less.com/m4l_itemdetail.asp?rid=pricegrabber&itemid=2691449 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Ωραίος Ρωχάμη! Άρα αφού η αμέσως φτηνότερη που έχει αναφερθεί κάνει 40 ευρώ τελική έχουμε νέο ρεκόρ χαμηλότερης τιμής :D Κρίμα που οι τιμές στο site αναφέρονται χωρίς ΦΠΑ... Xάρηκα μόλις είδα κάποιες τιμές αλλά δεν... :p arfi-gorgona, για αυτό λέω από την αρχή να προτείνετε κατά προτίμηση ελληνικά καταστήματα... Τα ξένα για πολλούς από εμάς δεν είναι πρώτη επιλογή. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 ναι μα τα ελληνικά είναι συνήθως πανάκριβα..οποιος δεν έχει κάρτα και θέλει να πάρει πράγματα από έξω εδώ είμαι :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Play247 ( 5 Σεπ. 2004 , 09:44) Χωρις ΦΠΑ ειναι η τιμη αυτη. Της Lexar ειναι ακομα πιο φτηνη με 25.5 χωρις ΦΠΑ. Ναι έχεις δίκιο. Τελικά ρώτησα τον υπάλληλο στο κατάστημα Cosmodata της Γλυφάδας και είχε μόνο MMC προς 33 ευρώ τελική, δηλαδή χωρίς ΦΠΑ περίπου 27 ευρώ. Δεν θυμάμαι μάρκα, υποθέτω της Sandisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterakis Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 re sis kserei kaneis katastima stin thessaloniki me mmc 512 i 1gb?i megaliteri pou exo vrei einai 256mb... Παράθεση ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΤΟ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 amazon.de - EXTREMEMORY 128MB MMC - 16euro 256MB MMC - 26euro 512MB MMC - 53euro LINK 128MB SD - 20euro 256MB SD - 29euro 512MB SD - 65euro LINK CARD-READER-USB2.0 8in1 - 10euro LINK opoios thelei... me tis diples times sas ta stelno DOREAN!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Kαι με 55 ευρώ στην Ελλάδα παίρνεις 128 ΜΒ RS MMC... Τι να πεις... Και ύστερα μου λένε γιατί δεν θα πάρω τελικά το 6260 :p Oι τιμές περιλαμβάνουν φόρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 fisika oi times einai me 20% fpa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 No comments... MultiMedia Card MMC 512MB 16x = 89.68 euro MultiMedia Card MMC 1GB 16x = 165.20 euro SD Memory Card 512MB High Speed 45x = 86.14 euro SD Memory Card 1GB High Speed 45x = 165.20 euro Τελικές φυσικά τιμες με δωρεάν αποστολή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noman Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Play247 ( 8 Σεπ. 2004 , 18:52) No comments... MultiMedia Card MMC 512MB 16x = 89.68 euro MultiMedia Card MMC 1GB 16x = 165.20 euro SD Memory Card 512MB High Speed 45x = 86.14 euro SD Memory Card 1GB High Speed 45x = 165.20 euro Τελικές φυσικά τιμες με δωρεάν αποστολή!!! Ευχαριστούμε :) , αν και υποθέτω ότι το site μάλλον κάνει κάποιο update, διότι και τα 4 link ήταν dead, όταν δοκίμασα να τα ανοίξω. EDIT: Προφανώς κάποιο στιγμιαίο πρόβλημα με τα dns, τώρα πάντως τα links δουλεύουν κανονικά! Thanks για την ενημέρωση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ τιμές. Τώρα όμως μπήκα σε ένα σοβαρό δίλλημα και δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάρω την 1GB ΑΤΡ στα 165 ευρώ ή μια 512MB RSMMC ΑΤΡ πάλι στα ίδια περίπου λεφτά; Ακούγεται πολύ κουφό και πόντιο το ερώτημα, το ξέρω, όμως σκέφτομαι πόσο χρειάζομαι παραγματικά μια κάρτα ενός γίγα. Έχω ήδη τρελές μνήμες και τις έχω λιώσει. Το 1 γίγα όμως μου φαίνεται υπερβολικό. Ίσως με την απόχτηση του 9500, αλλάξουν τα πράγματα για απαιτήσεις μνήμης, αλλά τώρα τι κάνω. Την RS θα μπορώ να την χρησιμοποιώ σε όλες μου τις μελλοντικές συσκευές, όποιες και αν είναι αυτές. Την απλή MMC όμως; Είναι κρίμα στην μία μου συσκευή να έχω διαθέσιμη μνήμη 2GB και στην άλλη 64ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Πραγματικά καταπληκτικές οι τιμές και μάλιστα για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς!!!!!!!! Και τελικές μαζί με ΦΠΑ!!! Αν δεν κάνω λάθος είναι όλες τους και με διαφορά οι φτηνότερες στην ελληνική αγορά. Οπότε τροποποιείται ανάλογα και το λινκ στην υπογραφή. :) :) :) Προς μίρορ: Είναι απλό: Aποφάσισε τι χρειάζεσαι και αγόρασέ το, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. :) Εγώ αυτό έκανα. Δεν περίμενα καθόλου :p Προς Play247: Πότε αναμένονται μεγάλες RS-MMC? Σε κάποια καταστήματα που ρώτησα μου είπαν από Οκτώβρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Ρώτησα για memory stick για ψηφιακή φωτ. sony P93 και μου είπαν 70€ και 110€ για 128 και 256Μb αντίστοιχα. Ξέριες κανείς αν μπορώ να βρώ καλύτερες τιμές? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Lexar...47.55 kai 89.21. Final Prices! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcx Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Exo aporia. Yparxei symantikh diafora apo marka se marka stis taxythtes anagnoshs kai eggrafhs auton ton karton? Mporei kapoios na antilhfthei telika auth th diafora sthn taxythta kai an nai poia einai h pio grhgorh? symantiko einai na koitame kai thn apodosh tou proiontos pros thn timh tou. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Play247 ( 9 Σεπ. 2004 , 14:27) Lexar...47.55 kai 89.21. Final Prices! Eυχαριστώ για την ενημέρωση! Σε original sony ξέρεις τίποτα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Μην έχεις πρόβλημα με τις Lexar Media. :cool: Είναι μια εταιρεία που κατα αποκλειστικότητα παράγει μνήμες => ποιότητα και υψηλά standards και δεν δισταζει να δώσει 5 χρόνια εγγύηση. Εισάγονται από την εταιρεία Fotomatic (Olympus, Duracell, Lexar Media κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Play247 ( 9 Σεπ. 2004 , 23:34) Μην έχεις πρόβλημα με τις Lexar Media. :cool: Είναι μια εταιρεία που κατα αποκλειστικότητα παράγει μνήμες => ποιότητα και υψηλά standards και δεν δισταζει να δώσει 5 χρόνια εγγύηση. Εισάγονται από την εταιρεία Fotomatic (Olympus, Duracell, Lexar Media κτλ) Φίλε play247 δε μας είπες RS-MMC πότε αναμένονται;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά δεν είμαι αρμόδιος γι'αυτό. Σε περίπου 10 μέρες (ίσως και λιγότερο) θα υπάρχουν και RS-MMC. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts