Flamenerve Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 τι εννοεις??δημοπρασιες κανει ο τυπος??σου δινει και εγγυηση??τα μεταφορικα ποσο ειναι για να ερθει???σιγουρα δεν θα εχω προβλημα με τελωνεια-εγγυησεις κτλ?? Μπορείς να αγοράσεις από το μαγαζί που έχει χωρίς δημοπρασίες ή να αγοράσεις από eBay κατευθείαν με την επιλογή Buy Now. Εγγύηση δε δίνει, αλλά π.χ. οι Sandisk έχουν 5 χρόνια worldwide εγγύηση. Τα μεταφορικά τα αναφέρει στη σελίδα που αναφέρει και την τιμή του προϊόντος. Κατά 99% δε θα έχεις πρόβλημα με τελωνεία κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Πληρωμη PayPal τι ειναι? Χρειαζεται πιστωτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallis99 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Πληρωμη PayPal τι ειναι? :O Δοκίμασες να δεις στο www.paypal.com ? Κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος μεταφοράς χρημάτων στο Internet. Είτε μεσω πιστωτικής είτε μέσω τραπέζης (το υποστηρίζει τώρα τελευταία) BTW: και λίγο RTFM δεν βλάπτει.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 :O Δοκίμασες να δεις στο www.paypal.com ? Κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος μεταφοράς χρημάτων στο Internet. Είτε μεσω πιστωτικής είτε μέσω τραπέζης (το υποστηρίζει τώρα τελευταία) BTW: και λίγο RTFM δεν βλάπτει.... :D ???????? :wacko: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallis99 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Καλό είναι να μάθουμε όλοι να ψάχνουμε πρώτα λίγο το google και μετά να ρωτάμε εδώ πέρα... εάν πχ ρωτήσεις το google τι σημαίνει RTFM θα βγάλει πρώτο πρώτο το εξής: RTFM RTFM: /R·T·F·M/, imp. [unix] Abbreviation for ‘Read The F*cking Manual’ Αν δεν βγαίνει άκρη από εκεί, εδώ είμαστε για τις απορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Καλό είναι να μάθουμε όλοι να ψάχνουμε πρώτα λίγο το google και μετά να ρωτάμε εδώ πέρα... εάν πχ ρωτήσεις το google τι σημαίνει RTFM θα βγάλει πρώτο πρώτο το εξής: RTFM RTFM: /R·T·F·M/, imp. [unix] Abbreviation for ‘Read The F*cking Manual’ Αν δεν βγαίνει άκρη από εκεί, εδώ είμαστε για τις απορίες... καλο ειναι επισης να μην το παιζεις και πολυ εξυπνος.αν θες απαντας σε καποια ερωτηση αν δεν γουσταρεις μπες σε κανα αλλο φορουμ που ειναι ολοι ατσιδες.got it??? :mad: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Stay cool please :cool: -Τι λέγαμε? Α, ναι για κάρτες :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Σωστος ο laios23!!! Τωρα για να δωσω τον αριθμο της καρτας στο ιντερνετ δεν ξερω, το ψιλοφοβαμαι. Μονο στο eurobet.gr την εχω δωσει, αλλα εκει θελανε και φωτοτυπια ταυτοτητας, εξακριβωση στοιχειων μεσω τηλεφωνου κτλ. Πιο σοβαρα δηλαδη, τωρα εδω που ειναι ενας τυπος και κανει δημοπρασιες ακουγεται καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Σωστος ο laios23!!! Τωρα για να δωσω τον αριθμο της καρτας στο ιντερνετ δεν ξερω, το ψιλοφοβαμαι. Μονο στο eurobet.gr την εχω δωσει, αλλα εκει θελανε και φωτοτυπια ταυτοτητας, εξακριβωση στοιχειων μεσω τηλεφωνου κτλ. Πιο σοβαρα δηλαδη, τωρα εδω που ειναι ενας τυπος και κανει δημοπρασιες ακουγεται καπως... Μπορεις να βγαλεις μια προπληρωμενη πιστωτικη (πχ giftcard τραπεζας αττικης) και να μην εχεις αυτο το αγχος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Μέσα σε 4 μέρες θα ξαναγράψω το ίδιο ποστ: Stay cool. προς laios23: σεβάσου τους ΟΠΧ καθώς και το φόρουμ που σε φιλοξενεί. τα offtopic μηνύματα αφαιρέθησαν, παρακαλώ συνεχίστε στο θέμα Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Μέσα σε 4 μέρες θα ξαναγράψω το ίδιο ποστ: Stay cool. προς laios23: σεβάσου τους ΟΠΧ καθώς και το φόρουμ που σε φιλοξενεί. τα offtopic μηνύματα αφαιρέθησαν, παρακαλώ συνεχίστε στο θέμα ok απλα δεν μου αρεσει να μου κανουν υποδειξεις οσοι δεν ειναι η δουλεια τους να το κανουν.και παλι σορυ...στο θεμα μας.... ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Mia RS-MMC (DV) 512 MB poso exei peripou??? mono sto internet exei 512??? proteinete k kamia :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Mia RS-MMC (DV) 512 MB poso exei peripou??? mono sto internet exei 512??? proteinete k kamia :D η απαντηση στο ερωτημα σου ---> http://www.skroutz.gr Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 h apantisi einai h tade karta pou einai kalh kai trexei grigora :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 h apantisi einai h tade karta pou einai kalh kai trexei grigora :D κοιτα για rs-mmc δεν εχω πολυασχοληθει αλλα πανω κατω ολες ιδιες ειναι σε ποιοτητα απλα ρολο παιζει η ταχυτητα.ψαξε και οποια βρεις σε οσο το δυνατον μεγαλυτερη ταχυτητα με οσο το δυνατον μικροτερη τιμη χτυπα την.Στις SD παντως η SANDISK θεωρουνται οι κορυφαιες. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 rs-mm DV 512 MB brika mono mia ths ATP 80 eurw... alles den exei????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 rs-mm DV 512 MB brika mono mia ths ATP 80 eurw... alles den exei????? δυστυχως δεν το γνωριζω φιλε μου.παντως ο συγκεκριμενος τυπος μνημων δεν φαινεται να πολυτσουλαει στην αγορα.... :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 epeidi to N70 exei Rs- MMC DV gia auto rwtaw na dw an to parw kai meta thelw mia 512 poso tha xei :/ an kserete kai kamia alli peite :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 epeidi to N70 exei Rs- MMC DV gia auto rwtaw na dw an to parw kai meta thelw mia 512 poso tha xei :/ an kserete kai kamia alli peite :( και αυτη η ΝΟΚΙΑ ρε παιδι μου δεν μπορουσε να βαλει SD αντι για RS-MMC οπως στα περισσοτερα PDA??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabrielM Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Γειά σας και απο μένα.Μιά ερώτηση έχω για τα memory stick. Ψάχνω να πάρω μια για το κινητό μου το Κ750ι.Της τάξεως των 2gb.Αλλα μπερδέυτικα με τις απλές memory stick duo pro και τις high speed memory stick duo pro.Έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση; Στο transfer και στην λειτουργία της συσκευής(φωτο και βίνβτεο;). Έπειτα απο άποψη απόδοσης ισχύει οτι η sandisk έχει καλύτερα προϊόντα ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Γειά σας και απο μένα.Μιά ερώτηση έχω για τα memory stick. Ψάχνω να πάρω μια για το κινητό μου το Κ750ι.Της τάξεως των 2gb.Αλλα μπερδέυτικα με τις απλές memory stick duo pro και τις high speed memory stick duo pro.Έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση; Στο transfer και στην λειτουργία της συσκευής(φωτο και βίνβτεο;). Έπειτα απο άποψη απόδοσης ισχύει οτι η sandisk έχει καλύτερα προϊόντα ; Ευχαριστώ. για memory stick δεν ξερω αν η εν λογω εταιρεια βγαζει καλες αλλα για SD ξερω οτι θεωρουνται οι καλυτερες..προσωπικη εμπειρεια????ολες το ιδιο ειναι απλα παιζει τεραστιο ρολο α)η ταχυτητα τους και β)το ποσο γρηγορα τις διαβαζει το μεσο που τις χρησιμοποιεις..η μονη που δεν εχω δοκιμασει ειναι η EXTREME III SANDISK η οποια εχει ταχυτητα αναγνωσης υποτιθεται 133χ.μολις πουλησω την δικια μου SD(απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα μου εχει κατσει τωρα να δοκιμασω την EXTREME) και την παρω θα σας πω εντυπωσεις και αν αξιζε τελικα η φασαρια(και το χρημα εννοειται που σπαταλησα).εχουμε βαλει στοιχημα και με ενα φιλο μου για το αν αξιζει η οχι..αυτος λεει οτι δεν αξιζει η αγορα ενω εγω λεω οτι αξιζει(βασισμενος σε review που εχω διαβασει)...η νεκροψια θα δειξει...χε,χε Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 παιδια καηκε η καρτα μνημηες του 6630 μου!!!! θελω να αγορασω μια 512ΜΒ. μπορειτε να μου πειτε ποσο κοστιζει και απο που μπορω να την προμηθεφτω; ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Για πολλοστή φορά: Το σπαμ απαγορεύεται. Θέλετε να πουλήσετε κάτι; Υπάρχει το buy and sell... Υπάρχει kai to φλιμάρκετ, υπάρχει και η δυνατότητα για λινκ στην υπογραφή σας. Τόσο δύσκολο είναι; Έχω βαρεθεί να παίρνω ειδοποιήσεις για... νέα μηνύματα τζάμπα και βερεσέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 για memory stick δεν ξερω αν η εν λογω εταιρεια βγαζει καλες αλλα για SD ξερω οτι θεωρουνται οι καλυτερες..προσωπικη εμπειρεια????ολες το ιδιο ειναι απλα παιζει τεραστιο ρολο α)η ταχυτητα τους και β)το ποσο γρηγορα τις διαβαζει το μεσο που τις χρησιμοποιεις..η μονη που δεν εχω δοκιμασει ειναι η EXTREME III SANDISK η οποια εχει ταχυτητα αναγνωσης υποτιθεται 133χ.μολις πουλησω την δικια μου SD(απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα μου εχει κατσει τωρα να δοκιμασω την EXTREME) και την παρω θα σας πω εντυπωσεις και αν αξιζε τελικα η φασαρια(και το χρημα εννοειται που σπαταλησα).εχουμε βαλει στοιχημα και με ενα φιλο μου για το αν αξιζει η οχι..αυτος λεει οτι δεν αξιζει η αγορα ενω εγω λεω οτι αξιζει(βασισμενος σε review που εχω διαβασει)...η νεκροψια θα δειξει...χε,χε τελικα πηρα μια SANDISK ΕΧΤRΕΜΕ ΙΙΙ(133χ) και την τεσταρα στην φωτογραφικη μου..ειναι απιστευτα γρηγορη πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να την αγορασει καποιος αν και ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη της 130ε..επισης πηρε το ματι μου οτι βγηκαν και καρτες SD απο την SAMSUNG στα 2GB με ταχυτητα 150χ :fool: :this: !!!!!!αμα σκασουνε μυτη θα τις δοκιμασω και αυτες να δω τι λενε!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Έχω βρει στο euroservice.gr Sony Memory Stick Pro Duo 1 Gb απλό,προς 114 ευρώ και το αντίστοιχο High Speed προς 138 ευρώ.Η απορία μου είναι στην πράξη κάποιος που είχε και τα δύο (High Speed και μη) τι διαφορά είδε στην μεταφορά δεδομένων μέσω card reader;Πόσο πιο γρήγορα μεταφέρθηκαν με το High Speed;Διαβάζω ότι έχει ταχύτητα 80 Mbps ενώ το απλό 15Mbps.Η διαφορά ακούγεται τεράστια,είναι όμως τόση ώστε να αξίζει τα 24 ευρώ επιπλέον; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts