shodanjr_gr Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Παίδες, κάποιο κατάστημα στο κέντρο που να έχει ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ mem stick duo 1giga; Έχει φαγωθεί ένας γνωστός μου να του βρω :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Paidia pira mia psifiaki pou pairnei SD kai MMC kartes kai tha parw karta mnimis. Exei diafora h SD apo thn MMC? SE TI??? Giati exw to 7610 kai thelw MMC gia na thn xrhsimopiw ki ekei.( OI RS-MMC me to adaptoraki de ginontai MMC??? ) Kana magazi se thes/niki gia pio ftina??? Tha mporw na xw tin karta sto kinito na thn xrhsimopoiw kanonika ktl, kai otan thelw na tin bazw stin psifiakh na bgazw oti photos thelw??? Proteinete kamia??? thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Paidia pira mia psifiaki pou pairnei SD kai MMC kartes kai tha parw karta mnimis. Exei diafora h SD apo thn MMC? SE TI??? Giati exw to 7610 kai thelw MMC gia na thn xrhsimopiw ki ekei.( OI RS-MMC me to adaptoraki de ginontai MMC??? ) Kana magazi se thes/niki gia pio ftina??? Tha mporw na xw tin karta sto kinito na thn xrhsimopoiw kanonika ktl, kai otan thelw na tin bazw stin psifiakh na bgazw oti photos thelw??? Proteinete kamia??? thanks :) Εφοσων εχεις το 7610 προτιμισε μια MMC-RS. Θα μπορεις να τη εχεις στο κινητο σου και οποτε θες να τη βαζεις στη ψηφιακη με το ανταπτορακι! Απο Θεσσαλονικη δες το infoshop ή απο internet skroutz it! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_1967 Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ριξε μια ματιά στο http://www.euroservice.gr. Απο τις καλύτερες τιμές memory stick που έχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Θέλω να πάρω μια SD 1GB για το S100. Επειδή δεν έχω ιδέα, τι προτείνετε; Οι Ultra II έχουν μεγάλες διαφορές σε ταχύτητα από τις απλές ή είναι υπερβολικές για το σκοπό που τη θέλω (mp3 κατά κύριο λόγο); Δε θέλω να δώσω και πολλά λεφτά, οπότε ψάχνω κάτι νορμάλ σε κόστος και επιδόσεις. Αν γίνεται προτείνετέ μου και κάποιο eshop που να στέλνει με αντικαταβολή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 παδια θελω να αγορασω μια καρτα μνημης για μια ψηφιακη canon Που εχω,σκεφτομαι να παρω η 1giga η 2 αλλα η 2giga παει καπως ακριβα,ξερετε μηπως που μπορω να βρω μια καλη τιμουλα για μια τετοια καρτα?να προτιμησω sd η κανονικη,και κατι αλλο η ψηφιακη μου ειναι canon ixus-700,θα την δουλευει αραγε την 2 giga καρτα?η καλυτερα να προτιμησω μια με 1 giga που να εχει και καλη ταχυτητα,περιμενω την γνωμη σας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Παίδες, κάποιο κατάστημα στο κέντρο που να έχει ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ mem stick duo 1giga; Έχει φαγωθεί ένας γνωστός μου να του βρω :) Δεν ξέρω αν ψάχνεις ακόμη, αλλά βρήκα σε πολύ καλή τιμή (http://www.stereopark.gr/SONY/MEMORY_STICK/MSX-M1GS.htm), στο STEREOPARK, είναι Βερανζέρου 2 στη Κάνιγγος. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ψάχνω για μια φτηνή mini SD 512 MB . καμιά βοήθεια; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ψάχνω για μια φτηνή mini SD 512 MB . καμιά βοήθεια; skroutz.gr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 παδια θελω να αγορασω μια καρτα μνημης για μια ψηφιακη canon Που εχω,σκεφτομαι να παρω η 1giga η 2 αλλα η 2giga παει καπως ακριβα,ξερετε μηπως που μπορω να βρω μια καλη τιμουλα για μια τετοια καρτα?να προτιμησω sd η κανονικη,και κατι αλλο η ψηφιακη μου ειναι canon ixus-700,θα την δουλευει αραγε την 2 giga καρτα?η καλυτερα να προτιμησω μια με 1 giga που να εχει και καλη ταχυτητα,περιμενω την γνωμη σας. Αν και λίγο καθυστερημένα: Ναι, θα σου έρθει πολύ ακριβότερα. Δεν αξίζει τον κόπο. Καλύτερα να πάρεις 2 του 1 GB, καθώς και μια θήκη για την μηχανή σου που να έχει εσωτερικά "τσέπες" για κάρτες μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 ksekinisan oi miniSD tou 1GB... sto amazon 72euro oi sandisk normal speed kai sto ebay miniSD High Speed 50x 79euro poli kales times pou opos mas iposxethikan, einai ises me tis antistoixes SD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helentronic Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 ms duo pro 1g 110 euro http://www.helentronic.gr Παράθεση PWLEITAI BLUETOOTH GPS ANTENNA SYMBATH ME KINHTA PDA KLP πωλειται τηλεκατευθυνομενο ελικοπτερο ηλεκτρικο τετρακαναλο και τηλ/νομενο γερακι τρκαναλο. Στειλτε e-mail για πληροφοριες H DEITE ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 ms duo pro 1g 110 euro http://www.helentronic.gr Μόνο... 40 ευρώ ακριβότερη από την αντίστοιχη SD/MMC. Κρίμα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο σχιστομάτης της Σώνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Θελω να αγορασω 2 memory stick duo pro της sandisk gaming 1GB .Στο ebay παιζουν οι καλυτερες τιμες (73Ε - 80Ε) . Ποιος απο εσας εχει φερει απο ebay καρτες ? Το προβλημα ειναι πως οι καλες τιμες ειναι απο ατομα στο hongkong και τις USA , και εχω εννοια για τα τελωνεια . Με οσους εχω μιλησει , κανεις δεν ειναι συνεργασιμος ... Απο ποιον εχετε αγορασει (Οποιος εχει αγορασει) και δεν ειχατε τρεξιματα με τελωνεια ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Θελω να αγορασω 2 memory stick duo pro της sandisk gaming 1GB .Στο ebay παιζουν οι καλυτερες τιμες (73Ε - 80Ε) . Ποιος απο εσας εχει φερει απο ebay καρτες ? Το προβλημα ειναι πως οι καλες τιμες ειναι απο ατομα στο hongkong και τις USA , και εχω εννοια για τα τελωνεια . Με οσους εχω μιλησει , κανεις δεν ειναι συνεργασιμος ... Απο ποιον εχετε αγορασει (Οποιος εχει αγορασει) και δεν ειχατε τρεξιματα με τελωνεια ??? Αν και δεν εχω αγορασει απο Αμερικη ξερω οτι με τα τελωνεια δε θα εχεις προβλημα αν ζητησεις να σου τις πακεταρουν σαν δωρο! Εχω αγορασει παλιοτερα απο το http://www.zxpro.com που βρισκεται Ασια και δεν ειχα κανενα προβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Mε δυο που μιλησα , δεν ηθελαν να με βοηθησουν ... Τους πρηζω λιγακι , αλλα δε γινεται αλλιως. Ευχαριστω για το link αλλα δε βλεπω να εχει duo καρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Για TransFlash τιποτα? Υπαρχουν μεγαλυτερες απο 256ΜΒ? Τι ταχυτητα μεταφορας θεωρειται καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Για TransFlash τιποτα? Υπαρχουν μεγαλυτερες απο 256ΜΒ? Αυτήν την στιγμή εδώ δεν υπάρχει τπτ πάνω 256 ΜΒ. Με όλα τα νέα μοντέλα που ήρθαν όμως με αυτό το σλοτ (Motorola, NEC, Samsung) πολύ σύντομα θα δούμε και εκεί φως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αν και δεν εχω αγορασει απο Αμερικη ξερω οτι με τα τελωνεια δε θα εχεις προβλημα αν ζητησεις να σου τις πακεταρουν σαν δωρο! Εχω αγορασει παλιοτερα απο το www.zxpro.com που βρισκεται Ασια και δεν ειχα κανενα προβλημα. :)Τελευταία φορά που πήρα από εκεί ήταν πριν 2 χρόνια και μου χτύπησαν στο τελωνίο (επάνω έγραφε gift το δέμα παρ' όλα αυτά το τελωνίο μου πήρε πάνω από 100 euro). Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Τελευταία φορά που πήρα από εκεί ήταν πριν 2 χρόνια και μου χτύπησαν στο τελωνίο (επάνω έγραφε gift το δέμα παρ' όλα αυτά το τελωνίο μου πήρε πάνω από 100 euro). Ισως να εξαρταται και απο τον ογκο του δεματος... :worry: Εγω μια καρτα μνημης ειχα ψωνησει (ειχε ερθει σε απλο φακελο με φυσαλλιδες - αρα ηταν μικρο πακετο) και δεν ειχα προβλημα με τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ισως να εξαρταται και απο τον ογκο του δεματος... :worry: Εγω μια καρτα μνημης ειχα ψωνησει (ειχε ερθει σε απλο φακελο με φυσαλλιδες - αρα ηταν μικρο πακετο) και δεν ειχα προβλημα με τελωνειο Προσφατα εγινε η αγορα ? Μεσω ebay ? Αν ναι , μπορεις να βρεις το username του χρηστη που την αγορασες ? Δεν ξερω αν αξιζει ... Υπαρχει 1% απωλεια λογω ταχυδρομειων . 74 Ευρω πες για την καρτα απο Αμερικη και με το φοβο του τελωνειου. 100 Ευρω εχει ο Κατερελος τις gaming 1GB . Την παιρνεις και ξεμπερδευεις ... Αλλα το θεμα ειναι πως μπορω να πληρωσω 50 παραπανω για τις 2 ? Αλλες φορες με βοηθουσαν στο ebay. Αυτοι οι τυποι με τις καρτες , δεν ειναι συνεργασιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 to telonio pairnei gia epitheorisi otidipote exei aksia pano apo 25$. diladi an grapsei pano gift kai aksia 20$ kai den einai kanena paketo 1 metro... de tha exete provlima... pou gia tis kartes mnimis epeidi ta paketa einai mikra... mporoun na to kanoun... otidipote pano apo 25$ tha anoixtei kai tha kostologithei apo asxeta atoma... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Καλησπερα.ενδιαφερομαι για αγορα μιας SD 1GB.συγκεκριμενα ψαχνω για την ULTRA II SANDISK.Εχω ακουσει οτι ειναι οι καλυτερες και οι πιο γρηγορες???ειναι οντως ετσι? γιατι ακουσα και κατι για EXTREME III SANDISK αλλα δεν τις βρισκω πουθενα για να συγκρινω τιμες και αποδοσεις??αν ναι ξερεται που θα την βρω σε καλη τιμουλα???αν οχι ποιας εταιρεις προτεινετε???(απαραιτητη προυποθεση να ειναι HIGH SPEED-Με ενδιαφερει η ταχυτερη γιατι θα τραβαω στ 4ΜΡ και δε θελω να μου παιρνει ενα αιωνα μεχρι το επομενο καρε)ευχαριστω... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Όσοι ενδιαφέρονται για φθηνές κάρτες μνήμης ας κοιτάξουν εδώ. Ο τύπος έχει τρομερές τιμές και είναι πολύ γρήγορος κι αξιόπιστος. Εγώ παρήγγειλα μια Memory Stick Duo Pro 1GB της Sandisk και 6 μέρες μετά την πληρωμή (με PayPal) μου ήρθε στο σπίτι! :up: Τελική τιμή (με μεταφορικά κλπ.) 74 ευρώ! :w00t: (Η φθηνότερη που είχα βρει στην Ελλάδα ήταν 103 ευρώ στον Κατερέλο. Μιλάμε για διαφορά 30 σχεδόν ευρώ!) Επίσης δεν είχα κανένα μπλέξιμο με τελωνεία, καθώς ο φάκελος ήταν μικρός κι έγραφε πάνω μόνο 1,95$, που ήταν η χρέωση του international mail (ή κάτι τέτοιο)! Δε χρειάστηκε καν να του ζητήσω να το στείλει σαν gift. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Όσοι ενδιαφέρονται για φθηνές κάρτες μνήμης ας κοιτάξουν εδώ. Ο τύπος έχει τρομερές τιμές και είναι πολύ γρήγορος κι αξιόπιστος. Εγώ παρήγγειλα μια Memory Stick Duo Pro 1GB της Sandisk και 6 μέρες μετά την πληρωμή (με PayPal) μου ήρθε στο σπίτι! :up: Τελική τιμή (με μεταφορικά κλπ.) 74 ευρώ! :w00t: (Η φθηνότερη που είχα βρει στην Ελλάδα ήταν 103 ευρώ στον Κατερέλο. Μιλάμε για διαφορά 30 σχεδόν ευρώ!) Επίσης δεν είχα κανένα μπλέξιμο με τελωνεία, καθώς ο φάκελος ήταν μικρός κι έγραφε πάνω μόνο 1,95$, που ήταν η χρέωση του international mail (ή κάτι τέτοιο)! Δε χρειάστηκε καν να του ζητήσω να το στείλει σαν gift. ;) τι εννοεις??δημοπρασιες κανει ο τυπος??σου δινει και εγγυηση??τα μεταφορικα ποσο ειναι για να ερθει???σιγουρα δεν θα εχω προβλημα με τελωνεια-εγγυησεις κτλ?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts