Jump to content

Κάρτες μνήμης: Απορίες, συμβατότητα, προβλήματα κ.α.

eosid
 Κοινοποίηση

ποια να επιλεξω???  

3 members have voted

1. 1. ποια να επιλεξω???

• SAMSUNG
      1
    • Sandisk
      2

Recommended Posts

Έκανα την παλικαριά να δοκιμάσω την παρακάτω από ebay :

http://www.ebay.com/itm/310938520029?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Έχουν πουληθεί πάνω από 4700 κομμάτια και ο seller έχει rating 99%. Ξέρω ότι είναι ρίσκο (να είναι πιο αργή, να μην είναι 32 GB κτλ) αλλά είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω. Στη χειρότερη να πάρω τα χρήματά μου πίσω (σε όσες αγορές έχω κάνει από ebay ΠΑΝΤΑ πήρα τα λεφτά μου πίσω αν τελικά το προϊόν ήταν ελαττωματικό)

Θα ενημερώσω σχετικα μόλις παραλάβω.

Μεγάλη απάτη η συγκεκριμένη. Fake card, σαν τις πολλές που κυκλοφορούν στο ebay. Ειναι 7 GB αλλά την πουλάνε για 32 GB !

http://s28.postimg.org/6ybxnehb1/Untitled.jpg

Θα ζητήσω τα λεφτά πίσω.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μεγάλη απάτη η συγκεκριμένη. Fake card, σαν τις πολλές που κυκλοφορούν στο ebay. Ειναι 7 GB αλλά την πουλάνε για 32 GB !

http://s28.postimg.org/6ybxnehb1/Untitled.jpg

Θα ζητήσω τα λεφτά πίσω.

Άνοιξα case στο eBay και μου επέστρεψαν τα λεφτά μέσα σε ένα απόγευμα, no questions asked.

Γενικά μπορεί το eBay να πουλάει και μούφες αλλα ποτέ μα ποτέ δεν έχω χάσει λεφτα σε εκατοντάδες αγορές που έχω κάνει τα τελευταία 4 χρόνια.

καλημέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργούν τα widgets από εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην sd card;

καλημέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργούν τα widgets από εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην sd card;

Όχι, πρόκειται για περιορισμό του android χρόνια τώρα.

Θέλω να αγοράσω μια microsd 64gb, στο skroutz έχω βρει κάποιες με τιμή γύρω στα 35-40 ευρώ.

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια αξιόπιστη πρόταση από ebay μεριά ή και αλλού που να παίζει σε χαμηλότερες τιμές?

Θέλω να αγοράσω μια microsd 64gb, στο skroutz έχω βρει κάποιες με τιμή γύρω στα 35-40 ευρώ.

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια αξιόπιστη πρόταση από ebay μεριά ή και αλλού που να παίζει σε χαμηλότερες τιμές?

Ακόμα και η τιμή που αναφέρεις μου ακούγεται ύποπτα χαμηλή για 64gb, παρ'όλα αυτά φυσικά αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

Απλά μιας και πολύς κόσμος την έχει πατήσει, μεγάλη προσοχή στις κάρτες μεγάλης χωρητικότητας από το eBay.

Ακόμα και η τιμή που αναφέρεις μου ακούγεται ύποπτα χαμηλή για 64gb, παρ'όλα αυτά φυσικά αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

Απλά μιας και πολύς κόσμος την έχει πατήσει, μεγάλη προσοχή στις κάρτες μεγάλης χωρητικότητας από το eBay.

To ξέρω για κάρτες από ebay απλά λέω μήπως υπάρχει κάτι αξιόπιστο.

Από skroutz βρήκα αυτές: https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=micro+sd+64gb .

παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας... εχω S4 galaxy... Kαι micro SD 32gb Kingston ...την έχω πάρει από σκρουτζ... εχει 2 χρόνια εγγύηση! 1 φορα πάνω στο 6μηνο μου έβγαλε σφάλμα "κατεστραμμενη κάρτα sd" επικοινώνησα κατευθείαν απ το κατάστημα Κ μου αντικαταστησανε με καινούρια.... πανω στο χρόνο όμως(σημερα) ξανά έπαθε το ίδιο! που μπορεί να οφείλετε αυτό?? στο ότι μπορεί να είναι μούφα η κάρτα ή μπορεί να κάνω κακή διαχείριση της εγώ??? όποιος ξέρει ας βοηθήσει παρακαλώ!

• 2 weeks later...
παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας... εχω S4 galaxy... Kαι micro SD 32gb Kingston ...την έχω πάρει από σκρουτζ... εχει 2 χρόνια εγγύηση! 1 φορα πάνω στο 6μηνο μου έβγαλε σφάλμα "κατεστραμμενη κάρτα sd" επικοινώνησα κατευθείαν απ το κατάστημα Κ μου αντικαταστησανε με καινούρια.... πανω στο χρόνο όμως(σημερα) ξανά έπαθε το ίδιο! που μπορεί να οφείλετε αυτό?? στο ότι μπορεί να είναι μούφα η κάρτα ή μπορεί να κάνω κακή διαχείριση της εγώ??? όποιος ξέρει ας βοηθήσει παρακαλώ!

Μόλις έπαθα το ίδιο με μια Kingston micro SD 16 Gb. Δεν την αναγνωρίζει ούτε το λαπτοπ ούτε το ταμπλετ. Τη συνδέω και δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Σαν να μην υπάρχει. Ούτε στο disk management δεν την βλέπει το λαπτοπ.

Ευτυχώς την πήρα από Ελλάδα και έχει εγγύηση εφ'ορου ζωής. Θα την πάω πίσω να δούμε τι θα γίνει. Φαντάζομαι θα την αντικαταστησουν.

Προς γνώση και συμμόρφωση, να μην κρατάμε πολύτιμα backup σε τέτοιες κάρτες και στιχάκια μόνο, αλλά σε τουλάχιστον άλλο ένα δίσκο κάπου αλλού.

για αντικατασταση δεν θα έχεις θέμα... εγώ την είχα πάρει από σκρουτζ και μου την έκαναν κατευθείαν αφού τους την πήγα... το θέμα είναι όμως ότι μου ξανάγινε το ίδιο... Και αν είναι να μου δίνουν συνέχεια άλλη, καινούρια και να χαλάει... ΤΙ να το κάνω??

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Ενδιαφέρομαι για 2 μνήμες micro sd για 2 διαφορετικά κινητά.Τα κινητά είναι το Μls iqtalk king dual sim και το Samsung galaxy core dual sim.Οι μνήμες που είδα είναι για το Mls

http://www.e-shop.gr/kingston-mbly10g2-32gb-32gb-microsdhc-class-10-sd-adapter-usb-adapter-p-PER.552736

και για το Samsung

http://www.e-shop.gr/kingston-sdcx10-64gb-64gb-micro-sdxc-class-10-with-adapter-p-PER.345390

Διάβασα στο διαδίκτυο ότι μέχρι τόσο μπορούν να δεχτούν αυτά τα κινητά . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ισχύει αυτό που διάβασα , και επίσης αν οι μνήμες αυτές είναι συμβατές με τα συγκεκριμενά τηλέφωνα ;Επίσης οι μνήμες χωρίζονται σε ntfs και fat32 , δεν πιστεύω να έχω θέματα με μετατροπές; Τέλος , υπάρχει περίπτωση να καθυστερεί το κινήτο αν τοποθετήσεις την μέγιστη μνήμη που προτείνει ο καταστευαστείς ; Φυσικά αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

για αντικατασταση δεν θα έχεις θέμα... εγώ την είχα πάρει από σκρουτζ και μου την έκαναν κατευθείαν αφού τους την πήγα... το θέμα είναι όμως ότι μου ξανάγινε το ίδιο... Και αν είναι να μου δίνουν συνέχεια άλλη, καινούρια και να χαλάει... ΤΙ να το κάνω??

Αν μου το κάνει και με τη δεύτερη, τότε θα δοκιμάσω κάποια άλλη μάρκα, από το ίδιο κατάστημα φυσικά για να μην ξαναπληρώνω..

Όταν στα χαρακτηριστικά μιας Micro sd εκτός από την χωριτηκότητα γράφει και Memory Class, τι είναι είναι το Memory Class, τι καθορίζει;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Όταν στα χαρακτηριστικά μιας Micro sd εκτός από την χωριτηκότητα γράφει και Memory Class, τι είναι είναι το Memory Class, τι καθορίζει;

Tαχύτητα ανάγνωσης και αντιγραφής. Όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tαχύτητα ανάγνωσης και αντιγραφής. Όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα.;)

:lol: Και μετά σου λένε πως το μέγεθος δε μετράει.

Ευχαριστώ:)

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Πάντως ακόμα και σ' αυτές που λένε Class 10 υπάρχουν διαφορές. Υπάρχουν οι "απλές" Class 10, με ταχύτητες 30MB/s ανάγνωση και 10MB/s εγγραφή, και φτάνουμε στις πολύ γρήγορες που πάνε μέχρι 90MB/s ανάγνωση και 45MB/s εγγραφή. Και φυσικά οι τιμές πάνε ανάλογα. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως ακόμα και σ' αυτές που λένε Class 10 υπάρχουν διαφορές. Υπάρχουν οι "απλές" Class 10, με ταχύτητες 30MB/s ανάγνωση και 10MB/s εγγραφή, και φτάνουμε στις πολύ γρήγορες που πάνε μέχρι 90MB/s ανάγνωση και 45MB/s εγγραφή. Και φυσικά οι τιμές πάνε ανάλογα. ;)

Κάποιο παράδειγμα για την τελευταία περίπτωση με τις πολύ γρήγορες ταχύτητες εγγραφής;

Κάποιο παράδειγμα για την τελευταία περίπτωση με τις πολύ γρήγορες ταχύτητες εγγραφής;

Όσες Class 10 λένε επιπλέον "UHS-1" ή "U1", είναι οι πιο γρήγορες της αγοράς. Παραδείγματα στα 64GB:

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=10&table=PER&category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&filter-1537=1&filter-1545=1&filter-9312=1&filter-9311=1

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εχω μια sandisk ulta 8 gb και προκειται να την δωσω σε ενα γνωστο γτ αγορασα μια 16gb...Tην εκανα format και προσπαθω να κανω ανακτηση αρχειων με το recuva και βρισκονται πολλα αρχεια.αυτο π θελω ειναι τι να κανω στην καρτα ςστε ν μν μπορει κανεις να κανει ανακτηση αυτων των αρχειων
Μετά από σχεδόν 3 χρόνια,πάλι πίσω!!

Εχω μια sandisk ulta 8 gb και προκειται να την δωσω σε ενα γνωστο γτ αγορασα μια 16gb...Tην εκανα format και προσπαθω να κανω ανακτηση αρχειων με το recuva και βρισκονται πολλα αρχεια.αυτο π θελω ειναι τι να κανω στην καρτα ςστε ν μν μπορει κανεις να κανει ανακτηση αυτων των αρχειων

http://www.fileshredder.org/ ?

Ακόμα καλύτερη προσφορά απ' της προηγούμενης εβδομάδας, για όποιον ενδιαφέρεται για γρήγορη 64άρα σε καλή τιμή:

SanDisk microSD 64GB κλάσης UHS-I στα 37.90€

καλημερα παιδια! εχω μια καρτα 16GB Kingston 4 class και ξαφνικα χθες επαψε να την αναγνωριζει! ουτε στο κινητο ουτε στον υπολογιστη πουθενα! τι εγινε καμια ιδεα; ειχα μεσα ενα καρω φωτογραφιες,αρχεια και σημειωσεις

καλημερα παιδια! εχω μια καρτα 16GB Kingston 4 class και ξαφνικα χθες επαψε να την αναγνωριζει! ουτε στο κινητο ουτε στον υπολογιστη πουθενα! τι εγινε καμια ιδεα; ειχα μεσα ενα καρω φωτογραφιες,αρχεια και σημειωσεις

Λογικά σου βγήκε off ..εμένα μου έχουν καεί 2 Kingston 16gb class 10..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974