mariel19 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Τελικά με 14 ευρώ έχω πάρει αρκετές sandisk m2 για φίλους και συγγενείς κ είναι όλοι ικανοποιημένοι.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Sorry για το άσχετο μήνυμα. Τώρα είδα για το Memory Stick 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Έχω αυτή τη φωτογραφική μηχανή με μία μνήμη 2gb. Πήγα σε μια συναυλία σήμερα.. έβγαζε κανονικά βίντεο και φωτό μέχρι ένα σημείο. Δεν πειράχτηκε κάτι στις ρυθμίσεις.. ενώ φαινόταν κανονικά η φωτό ή το βίντεο ότι τραβήχτηκε, μετά στην επιλογή της προβολής, δεν εμφανίζει τπτ, μόνο μια μπλε οθόνη που.. βγάζει μήνημα file error. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω ένα είδος recovery αυτών των φωτογραφιών...? Είναι επειγόντως απαραίτητες...!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Έχω αυτή τη φωτογραφική μηχανή με μία μνήμη 2gb. Πήγα σε μια συναυλία σήμερα.. έβγαζε κανονικά βίντεο και φωτό μέχρι ένα σημείο. Δεν πειράχτηκε κάτι στις ρυθμίσεις.. ενώ φαινόταν κανονικά η φωτό ή το βίντεο ότι τραβήχτηκε, μετά στην επιλογή της προβολής, δεν εμφανίζει τπτ, μόνο μια μπλε οθόνη που.. βγάζει μήνημα file error. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω ένα είδος recovery αυτών των φωτογραφιών...? Είναι επειγόντως απαραίτητες...!! hallo !! στη καρτα μνημης αποθηκευες? την εβγαλες να τη βαλεις σε ενα card reader? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ναι κάρτα μνήμης.. αφού εσωτερική η φωτογραφική δεν έχει τπτ.. ναι σε card reader την έβαλα.. πάντα έτσι κάνω.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ναι κάρτα μνήμης.. αφού εσωτερική η φωτογραφική δεν έχει τπτ.. ναι σε card reader την έβαλα.. πάντα έτσι κάνω.. δοκιμασε αυτο ..ειναι πολυ καλο ...εμενα με εχει βοηθησει... :) http://www.mediarecover.com/ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 δοκιμασε αυτο ..ειναι πολυ καλο ...εμενα με εχει βοηθησει... :) http://www.mediarecover.com/ ok, ευχαριστώ. θα το δοκιμάσω. αν κι έχω δοκιμάσει κ παρόμοια προγράμματα κι αυτό που ήθελα δεν το έκαναν.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 το κατέβασα.. είναι δοκιμαστικό, θέλει αγορά για να δουλέψει full. το θέμα είναι τι κάνω μετα? δοκίμασα κάτι ψιλά κ με αυτό.. αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω.. δεν βρίσκει καν τα εν λόγω αρχεία, ενώ υπάρχουν μέσα στην ms. δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί.. προφανώς κάποια βλάβη σε εκείνο το κομμάτι της ms.. χάθηκε ο κόσμος να ήταν σε άλλες φωτό;;; ενώ υπάρχει το image του αρχείου, και δείχνει στις ιδιότητες του μέγεθος, διαστάσεις, κτλ.. δεν το εμφανίζει..πουθενά. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έχω βρεί κάρτες μνήμης Micro SD για το Samsung E250 μου στο Γερμανό San Disk 1GB μόνο 14 ευρώ!!!:w00t:.Υπάρχει κατάστημα που να δίνει τις Micro SD 1G 14 ευρώ??:worry::worry:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έχω βρεί κάρτες μνήμης Micro SD για το Samsung E250 μου στο Γερμανό San Disk 1GB μόνο 14 ευρώ!!!:w00t:.Υπάρχει κατάστημα που να δίνει τις Micro SD 1G 14 ευρώ??:worry::worry:. Ναι υπάρχει... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έχω βρεί κάρτες μνήμης Micro SD για το Samsung E250 μου στο Γερμανό San Disk 1GB μόνο 14 ευρώ!!!:w00t:.Υπάρχει κατάστημα που να δίνει τις Micro SD 1G 14 ευρώ??:worry::worry:.Πανάκριβη είναι. Δες εδώ ή εδώ ή εδώ :cool:. Αν θες sandisk δες αυτό ή αυτό :cool: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Πανάκριβη είναι. Δες εδώ ή εδώ ή εδώ :cool:. Αν θες sandisk δες αυτό ή αυτό :cool: Αυτό το έχεις δει.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 To skroutz καλό είναι να μην παίρνουμε και τοις μετρητοίς τα αποτελέσματά του. Συνήθως από δέκα μαγαζιά, τα 4-5 που είναι και τα φτηνότερα δεν έχουν πρακτικά σε απόθεμα αυτό που διαφημίζουν αλλά «μπορούν να το παραγγείλουν». Αφού εξασφαλίσουν την παραγγελία φυσικά. Προφανώς ορισμένοι είναι αερητζίδες κάργα. Θέλει λίγη προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Πανάκριβη είναι. Δες εδώ ή εδώ ή εδώ :cool:. Αν θες sandisk δες αυτό ή αυτό :cool: Αυτό το έχεις δει.. Εγώ θέλω να μου πείτε εάν υπάρχουν φθηνότερες κάρτες μνήμης Micro SD 1GB σε καταστήματα και όχι σε on-line καταστήματα στο internet. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εγώ θέλω να μου πείτε εάν υπάρχουν φθηνότερες κάρτες μνήμης Micro SD 1GB σε καταστήματα και όχι σε on-line καταστήματα στο internet. Ευχαριστώ. H photoagora που υπέδειξε ο θέκα, είναι γνωστό και αξιόπιστο κατάστημα στην Στουρνάρη. Υπάρχει χρόνια τώρα. Το πλαίσιο επίσης είναι γνωστό. Τα υπόλοιπα πρώτη φορά τα ακούω. Σε κάθε περίπτωση, ότι και να σου πει κανείς, καλό είναι να το διασταυρώσεις με ένα τηλέφωνο στο κατάστημα, όπου καλό επίσης θα ήταν να κλείσεις το συγκεκριμένο κομμάτι, ειδικά αν είναι από τα τελευταία. Μην πάρεις δλδ σαν δεδομένο κάτι που θα σου πει κάποιος, ακόμα και αν έχει τις καλύτερες προθέσεις. Θέλει ψάξιμο και από μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Σε κάθε περίπτωση, ότι και να σου πει κανείς, καλό είναι να το διασταυρώσεις με ένα τηλέφωνο στο κατάστημα, όπου καλό επίσης θα ήταν να κλείσεις το συγκεκριμένο κομμάτι, ειδικά αν είναι από τα τελευταία. Μην πάρεις δλδ σαν δεδομένο κάτι που θα σου πει κάποιος, ακόμα και αν έχει τις καλύτερες προθέσεις. Θέλει ψάξιμο και από μόνος σου. Ευχαριστω για τη συμβουλη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλησπέρα !ξέρετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μνήμη Μ2 σε συσκευή άου κανονικά παίρνει memory stick ? ένα ναι η συσκευή λειτουργεί με την ιδία ταχύτητα ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλησπέρα !ξέρετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μνήμη Μ2 σε συσκευή άου κανονικά παίρνει memory stick ? ένα ναι η συσκευή λειτουργεί με την ιδία ταχύτητα ? Ναι φυσικά αρκεί να έχει αντάπτορα. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Ναι φυσικά αρκεί να έχει αντάπτορα. Γεια σου ρε Mάνο!!! :happy: :D Αν έχει αντάπτορα, είναι βέβαιο ότι θα παίξει. Δεν είναι βέβαιο όμως ότι θα παίξει στην ίδια ονομαστική ταχύτητα όμως, ειδικά αν η συσκευή είναι παλιά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Θελω μια καρτα μνημης M2 sandisk 2GB.Που την εχουν πιο φτηνα? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 γιατι δεν κοιτας στο sroutz σιγουρα θα βρεις αυτο που ζητας σου βγαζει σχεδον ολα τα καταστηματα για συγκρινεις την πιο συμφερουσα τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παιδια ξερει κανενας πως κανουμε αφαιρεση προστασιας εγγραφης απο καρτες μνημης micro sd? (samsung κινητά) Παρακαλώ βοηθηστε....η καρτα ειναι καινουρια μαζι με το κινητο την παρελαβα. edit λυθηκε.Αρκουσε η χρηση του διακοπτη lock / unlock του αντάπτορα... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letsbuy Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Εγώ θέλω να μου πείτε εάν υπάρχουν φθηνότερες κάρτες μνήμης Micro SD 1GB σε καταστήματα και όχι σε on-line καταστήματα στο internet. Ευχαριστώ. 1GB SD 2,90 EURO http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=125&products_id=817 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZIZ Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Θελω μια καρτα μνημης M2 sandisk 2GB.Που την εχουν πιο φτηνα? koitaxes sto ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 σχεδον παντα τις καλλιτερες τιμες σε καρτες μνημης τις βρισκω στον Κατερελο,ενα καταστημα με ειδη φωτογραφικα στο Περιστερι http://www.katerelos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts