panos71 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Μόλις μου έγινε αναβάθμιση σε Jelly Bean 4.1.1 (P3110 Wifi version). Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Το project butter έκανε καλή δουλειά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Καλησπερα εχω και εγω το tab 2 7" και μολις μου εκανε και εμενα update σε Jelly Bean.... Οι πρωτες εντυπωσεις και απο δω ειναι ενθαρυντικες... Το μονο μειον που εχω εντωπισει ειναι η απουσια του focus στην καμερα... Νομιζω τραγικο... Εκτος εαν κανω εγω κατι λαθος... Επισης ρε παιδια.. εχω κολημα με το viber kai to whatsapp το πρωτο το περασα... Το 2ο δεν μπορω με τιποτε... Υπαρχει καποιος να βοηθησει? Επισης τωρα πια με την jelly bean χαθηκε το πληκτρο που παιρνει screenshots.... πως τραβαμε εικονα πλεον? ξερει κανεις? Edited January 9, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Επισης τωρα πια με την jelly bean χαθηκε το πληκτρο που παιρνει screenshots.... πως τραβαμε εικονα πλεον? ξερει κανεις? Το on-off και down volume ταυτόχρονα ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Τώρα με Jelly Bean ποίον browser χρησιμοποιείτε παιδιά, τώρα που το flash δεν!!! (Εκτός από stock browser) εγω παντως τον στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Εμενα που εχω το 3100 δεν μου εχει ερθει καμμια ειδοποιηση για αναβαθμιση ακομα!:( Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Εμενα που εχω το 3100 δεν μου εχει ερθει καμμια ειδοποιηση για αναβαθμιση ακομα!:( Γειά σε όλους.αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο tab την περασμένη δευτέρα από media mark και ούτε εγώ εχω αναβάθμιση Επίσης βλέπω πως το wifi από το δίπλα δωμάτιο δίνει μόνο 2 γραμμές σήμα.έχει άλλος θέμα με το σήμα του. Edited January 8, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Το update είναι γιά τα tablets που πουλάει η Vodafone. Το keis της samsung δείχνει ότι έχετε το τελευταίο firmware? Αν επιμένετε να πάτε στο νεώτερο android, που θα κάνει το tablet σας σαν της vf αλλά χάνοντας τη δυνατότητα για αυτόματα updates του android, στο post μου #117 έχω το link γιά το πως να περάσετε το update. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos71 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 εγω παντως τον στοκ... Dolphin με jetpack. Πολύ γρήγορος με κορυφαίο score στο html5test. Φυσικά υποστηρίζει και flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AOYE Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Είμαι κάτοχος λίγο ημερών της έκδοσης 3G (P3100), με έχει εξυπηρετήσει πραγματικά αφάνταστα... Το μόνο λίγο που με χαλάει, είναι ότι σαν κάτοχος του Galaxy S3 και έχοντάς τα δίπλα δίπλα, το Tab μεονεκτεί στην οθόνη...:lol: Η αγορά έγινε από επιδότηση από WIND και προσπαθώντας να κάνω ενημέρωση από το υπάρχων Android 4.0.3, συνέχεια μου βγάζει: "Καμιά διαθέσιμη ενημέρωση" Έχουμε κανά νέο για πότε θα προχωρήσουμε προς 4.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Είμαι κάτοχος λίγο ημερών της έκδοσης 3G (P3100), με έχει εξυπηρετήσει πραγματικά αφάνταστα... Το μόνο λίγο που με χαλάει, είναι ότι σαν κάτοχος του Galaxy S3 και έχοντάς τα δίπλα δίπλα, το Tab μεονεκτεί στην οθόνη...:lol: Η αγορά έγινε από επιδότηση από WIND και προσπαθώντας να κάνω ενημέρωση από το υπάρχων Android 4.0.3, συνέχεια μου βγάζει: "Καμιά διαθέσιμη ενημέρωση" Έχουμε κανά νέο για πότε θα προχωρήσουμε προς 4.1? εμενα εχει γινει στις 3/1/2013 φιλε μου... οποτε το update υπαρχει... δεν αργει λογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AOYE Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Φίλε Αντώνη δεν έρχεται massive το update προς όλους? (Εννοώ εκτός Vodafone φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Φιλε μου δεν εχω ιδεα! Παντως αν δεις και σε αλλη σελιδα και αλλο παιδι εχει παρει το update. Οποτε λογικα δεν ερχετε massive οπως λες κ εσυ. Τωρα παντα ενας πιο ειδικος μπορει να βοηθισει περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanouklas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) καλησπερα παιδια και εμενα δεν μου εχει ερθει τιποτα σε αναβαθμηση το εχω περιπου 6 μηνες!!!δηλαδη φιλε μου εσενα που σου ηρθε μπηκες εκει που λεει ενημερωση λογισμικου και σου το εβγαλε???? και σε 3100 ταμπλετ ηρθε η αναβαθμιση?? Edited January 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanouklas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 το 3100 εχεις???απο που το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Όχι φίλε μου. Μηνυμα στην οθονη είχα (OTA) κ εμενα ετσι ακριβως... μνμ στην οθονη για ληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ζηλευω οσους εχουνε ηδη παρει την αναβαθμιση!:) Εγω ολο την οθονη κοιταζω,αλλα .............αυτη με αγνοει ακομα!:(:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ζηλευω οσους εχουνε ηδη παρει την αναβαθμιση!:) Εγω ολο την οθονη κοιταζω,αλλα .............αυτη με αγνοει ακομα!:(:) μπορει να πω μεγαλη βλακεια αλλα αισθανομαι την μπαταρια να πευτει λιγο πιο γρηγορα με την αναβαθμηση. μπορει να ειναι ιδεα μου παντα... αλλα σιγουρα τα κουμπια και οι συντομευσεις ηταν 1000 φορες καλύτερα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 μπορει να πω μεγαλη βλακεια αλλα αισθανομαι την μπαταρια να πευτει λιγο πιο γρηγορα με την αναβαθμηση. μπορει να ειναι ιδεα μου παντα... αλλα σιγουρα τα κουμπια και οι συντομευσεις ηταν 1000 φορες καλύτερα πριν Με το που εγκαθισταται η αναβαθμιση,χανεις τις εφαρμογες που εχεις ηδη? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 οχι δεν χανεις τπτ απολυτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 οχι δεν χανεις τπτ απολυτως. Ευχαριστω φιλε,αντε να δουμε κι εμεις φως,οταν μας θυμηθουν!;):) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Λιγο υπομονη και θα γινει... που θα παει.... αλλα εγω ξαναλεω.... ακομα δεν με βολευει... ειδικα τα τρια κουμπια... ηταν σε πολυ καλη θεση... τωρα ειναι στο κεντρο και κανω διατασεις για να τα φτασω! Αλλα για να μην ειμαι αδικος... μια βελτιωση στην αποδοση την εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Το P3110 έχω φίλε μου αγορασμένο απο Media Markt Ελα πες την αληθεια.... περιμενες να παει ακριβως 00.00 για να πατησεις το υποβολη! Χαχαχαχα σε πειραζω παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AOYE Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει περίπτωση να έχει έρθει η αναβάθμιση στα P3110(WiFi) και όχι στα P3100 (3G&WiFi)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Όχι. Στο προηγούμενο 3100 που είχα μου είχε έρθει η αναβάθμιση (το έχω ποστάρει και πιο πισω), στο τωρινό όχι ακόμα... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimran47 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 κ εμενα ετσι ακριβως... μνμ στην οθονη για ληψη Αγόρασα το P3110 απο Media Markt στις 5/1 και σχεδόν μόλις το άνοιξα μου ήρθαν μέσω OTA 2 ενημερώσεις η μια μετά την άλλη και κατέληξα με 4.1.1 την ίδια μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts