pasgr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 η Google έχει δείξει πως ακούει την κοινότητα άρα τα custom θα είναι πάντα μια πολύ καλή λύση. Ασφαλώς με το ανάλογο ρίσκο. Απορία, εμείς που έχουμε το 3110, μπορούμε να του βάλουμε firmware για 3100??? για παράδειγμα μπορούμε να του βάλουμε το γαλλικό 4.2.2 που είναι για 3100??? Ναι το εγκατέστησα εγώ αλλά σερνόταν το tablet!!! Ετσι ξαναπέρασα την slim! που πετάει!!! κάνε μια δοκιμή και πες μας εντυπώσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 η Google έχει δείξει πως ακούει την κοινότητα άρα τα custom θα είναι πάντα μια πολύ καλή λύση. Ασφαλώς με το ανάλογο ρίσκο. Απορία, εμείς που έχουμε το 3110, μπορούμε να του βάλουμε firmware για 3100??? για παράδειγμα μπορούμε να του βάλουμε το γαλλικό 4.2.2 που είναι για 3100??? Ναι το εγκατέστησα εγώ αλλά σερνόταν το tablet!!! Ετσι ξαναπέρασα την slim! που πετάει!!! κάνε μια δοκιμή και πες μας εντυπώσεις!! Θες να πεις οτι εχεις το 3110 και περασες την ρομ απο το 3100 και δουλευε κανονικα; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Θες να πεις οτι εχεις το 3110 και περασες την ρομ απο το 3100 και δουλευε κανονικα; θέλω να πω πως δεν ξέρω αν το firmware του 3100 κάνει για το 3110. κάνει??? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Θες να πεις οτι εχεις το 3110 και περασες την ρομ απο το 3100 και δουλευε κανονικα; ναι δούλεψε κανονικότατα την κατέβασα απο εδώ και την πέρασα με odin http://androidromupdate.com/2013/08/03/install-4-2-2-update-on-samsung-galaxy-tab-2-7-0-p3100-xxdmg6/ •France – P3100XXDMG6_XEF.zip link http://hotfile.com/dl/237724690/d54c2a8/GT-GT-P3100_XEF_P3100XXDMG6_P3100OXADMG6.zip.html μόνο που όπως είπα και πιο πάνω ψιλοσερνώταν αλλά δεν μπήκα καν στην διαδικασία αλλαγής kernel. Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος πιο ειδικός από μένα και ας μας πει,μπορεί να πέρνει βελτίωση!!! Υπάρχει και εδώ και συνοδεύετε με kernel http://samsung-updates.com/details/12525/Galaxy_Tab_2_7.0_3G_plus_WiFi/GT-P3100/XEF/P3100XXDMG6.html Edited August 5, 2013 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Θες να πεις οτι εχεις το 3110 και περασες την ρομ απο το 3100 και δουλευε κανονικα; Ναι, μπορεί να γίνει αυτό αλλά θα σε "φορτώσει" με ένα σωρό προβλήματα. Καλύτερα να το αποφύγεις και να περιμένεις να βγει μία official έκδοση για το 3110 ή κάποιος στο xda να βγάλει ένα καλό phone remover script... Γενικότερα, δεν χρειάζεται να σκας και πολύ. Η νέα stock 4.2.2 είναι "μάπα" σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 εγω εχω το 3100 και σημερα περασα την Γαλλικη 4.2.2. μεχρι στιγμης ολα καλα το μονο που βλεπω ειναι οτι πρεπει να λαγκαρει λιγο παραπανω απο την 4.1.2.εχετε κανενα λινκ απο τα reviews; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) ο blackhawk-next-kernel κάνει για την Slim rom έχει κάποιος εμπειρία ή προτείνει κάτι άλλο? και κάτι ακόμα AIO_Addons και Slim_Gapps τι διαφορά έχουν? τι προτείνετε από τα δύο να εγκαταστήσω στην Slim? Edited August 5, 2013 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Η τελευταία επίσημη έκδοση για το P3110 είναι η 4.1.2 ή η 4.2.1; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Η τελευταία επίσημη έκδοση για το P3110 είναι η 4.1.2 ή η 4.2.1; Η 4.1.2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ερωτησει: στο galaxy ace 2 που εχω οταν παω στης εφαρμογες εχω την επιλογη να μεταφερο καποιες εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης.στο galaxy tab 2 δεν βλεπω κατι τετοιο. (rom 4.1.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ο blackhawk-next-kernel κάνει για την Slim rom έχει κάποιος εμπειρία ή προτείνει κάτι άλλο? και κάτι ακόμα AIO_Addons και Slim_Gapps τι διαφορά έχουν? τι προτείνετε από τα δύο να εγκαταστήσω στην Slim? ο next είναι ο καλύτερος αν θες dual boot και ο μόνος που υποστηρίζει όλες τις custom και μαμα ρομ που υπάρχουν τα Addons είναι καποια extra πχ face unlock,τα gapps θα τα περασεις όπως και να χει και από κει και πέρα περνας οτι addons χρειάζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) ερωτησει: στο galaxy ace 2 που εχω οταν παω στης εφαρμογες εχω την επιλογη να μεταφερο καποιες εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης.στο galaxy tab 2 δεν βλεπω κατι τετοιο. (rom 4.1.2) μόνο στην stock 4.2.2 γίνεται. stock 4.2.2 root and deodexed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44224699 την περνατε απο recovery πάνω απο την μαμα οχι,οχι πανω απο cm αν είστε σε dual boot περάστε στην cm τον 1.8.2 next πάντε στο άλλο recovery (της μαμας) κάνε full format and wipes περάστε την 4.2.2 stock τον 1.8.2 και τα blobs που όλα αυτά θα τα βρείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41583846 και είστε οκ. Edited August 9, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) μόνο στην stock 4.2.2 γίνεται. stock 4.2.2 root and deodexed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44224699 την περνατε απο recovery πάνω απο την μαμα οχι,οχι πανω απο cm αν είστε σε dual boot περάστε στην cm τον 1.8.2 next πάντε στο άλλο recovery (της μαμας) κάνε full format and wipes περάστε την 4.2.2 stock τον 1.8.2 και τα blobs που όλα αυτά θα τα βρείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41583846 και είστε οκ. τωρα εχω πανω την 4.1.2 rooted.μπορω να την περασω χωρις προβλημα?μετα θα χρειαστω να το κανω ξανα root? απο μνημη πως τα παει και γενικα ειναι γρηγορη rom? edit: κανει σιγουρα για galaxy tab 2 7.0 P3110 γιατι σαν να ειδα οτι ειναι μονο για P3100? Edited August 9, 2013 by mastorantza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Κάτοχος του Ρ3110 (8GB) κι εγώ από χθες. Το πήρα δώρο για τη σύντροφό μου αλλά θα της το δώσω σε λίγες ημέρες μιας και ήθελα να το σετάρω. Το έκανα root (κυρίως για το AdBlockPlus, με σβήσιμο εφαρμογών ούτε καν ασχολήθηκα) με τον οδηγό που βρίσκεται σε άλλη ενότητα και έχω περάσει τις περισσότερες από τις εφαρμογές που θέλω. Είναι γρήγορο και η οθόνη είναι πολύ φωτεινή (την έχω ρυθμισμένη στο 50%) και με άριστη απόκριση. Σε σχέση με τρία κινέζικα που πέρασαν από τα χέρια μου (Vivaco, ConnectMe και Archos)... απλά καμία σχέση. Είμαι της άποψης ότι αξίζει η όποια διαφορά τιμής για ένα επώνυμο tablet σε σχέση με ένα noname. Προμηθεύτηκα επίσης την CaseLogic QTS-207, η οποία είναι εξαιρετική θήκη με μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει ανοίγματα για τη φόρτιση ή τη σύνδεση ακουστικών (λογικό βέβαια αφού είναι universal). Επίσης πήρα screen protector της Sentio (3-pack), το οποίο δεν προτείνω αφού μέσα σε 24 ώρες κατάφερε να ψιλογεμίσει με μικρές γρατζουνιές. Μάλλον ένα Belkin θα έκανε καλύτερη δουλειά αλλά δε βαριέσαι... είχε τρία η συσκευασία για νά 'χουμε ν' αλλάζουμε βρε αδερφέ! Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 τωρα εχω πανω την 4.1.2 rooted.μπορω να την περασω χωρις προβλημα?μετα θα χρειαστω να το κανω ξανα root? απο μνημη πως τα παει και γενικα ειναι γρηγορη rom? edit: κανει σιγουρα για galaxy tab 2 7.0 P3110 γιατι σαν να ειδα οτι ειναι μονο για P3100? στην αρχη κολλάει λίγο αλλά στρώνει με άλλο κερνελ αρκετα,η ραμ ανεβηκε 35 mb,root είναι είδη, για 3100 είναι δουλεύει κανονικά σε 3110 αλλα μένουν τα άχρηστα για μας Phone stuff. εννοείτε ότι όταν βγει για το δικό μας θα είναι καλύτερη αυτή την δώσανε μόνο για Γαλλία και από ότι βλέπω αργούνε να την δώσουν αλλού μάλλον για να δούνε πως θα τα πάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 στην αρχη κολλάει λίγο αλλά στρώνει με άλλο κερνελ αρκετα,η ραμ ανεβηκε 35 mb,root είναι είδη, για 3100 είναι δουλεύει κανονικά σε 3110 αλλα μένουν τα άχρηστα για μας Phone stuff. εννοείτε ότι όταν βγει για το δικό μας θα είναι καλύτερη αυτή την δώσανε μόνο για Γαλλία και από ότι βλέπω αργούνε να την δώσουν αλλού μάλλον για να δούνε πως θα τα πάει.. nokisas (στην αρχη κολλάει λίγο αλλά στρώνει με άλλο κερνελ αρκετα) Ποιόν kernel προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 nokisas (στην αρχη κολλάει λίγο αλλά στρώνει με άλλο κερνελ αρκετα) Ποιόν kernel προτείνεις? nokisas πέρασα τον blackhawk-next-kernel-1.8.2-nooc-p31xx και κόλλησε στο Samsung galaxy Tab 2 δεν ξεκινούσε με τίποτα!!! Ποιόν kernel έχεις εσύ δοκιμάσει? Σε ρωτάω γιατι παρατήρησα κάτι στην stock 4.2.2 που με εξυπηρετεί πολύ,έχει πολύ καλύτερο σήμα το wifi δηλ.έως τώρα και με την stock 4.1.2 αλλά και με slim και με cm δεν είχα τέτοιο σήμα!! το μόντεμ είναι στον κάτω όροφο και στην βεράντα του πάνω ορόφου είχα σήμα καμία-μία το πολύ δύο γραμμές και με την stock 4.2.2 παρατήρησα σήμα τρείς και τέσσερις γραμμές,δεν ξέρω αν ήταν κάτι τυχαίο αλλά έπεσα από τα σύννεφα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatomas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Για τους φίλους που ψαχνουν otg καλώδιο κλπ βρήκα και πήρα με 3.5Ε απο mobiletrade.gr, επίσης και για ένα φίλο με το 10΄. Δουλευουν καλα και τα δυο. @pasgr Δοκιμασε τον προηγουμενο blackhawk next (1.7), μετα την 1.8 εχει αλλάξει και θέλει blobs κλπ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 13, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Για τους φίλους που ψαχνουν otg καλώδιο κλπ βρήκα και πήρα με 3.5Ε απο mobiletrade.gr, επίσης και για ένα φίλο με το 10΄. Δουλευουν καλα και τα δυο. δουλεύει καλά δηλαδή βλέπει φλασάκια για να διαχειρίζεσαι αρχεία και να ακούς μουσική και μπακ απ και τέτοια. Αλλά, βλέπει 3g stick, της vodafone, για παράδειγμα??? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatomas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 δουλεύει καλά δηλαδή βλέπει φλασάκια για να διαχειρίζεσαι αρχεία και να ακούς μουσική και μπακ απ και τέτοια. Αλλά, βλέπει 3g stick, της vodafone, για παράδειγμα??? για αρχεια ναι, για την voda οχι και δεν εχω βρει τροπο, μονο με το router της voda που κανει το 3g σε wifi (δεν τρελαινομαι κιολας βεβαια αλλα κανω τη δουλεια μου). Δεν νομιζω οτι μπορει να παίξει,ειναι φτιαγμένο για windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 για αρχεια ναι, για την voda οχι και δεν εχω βρει τροπο, μονο με το router της voda που κανει το 3g σε wifi (δεν τρελαινομαι κιολας βεβαια αλλα κανω τη δουλεια μου). Δεν νομιζω οτι μπορει να παίξει,ειναι φτιαγμένο για windows αυτό είναι το θέμα, εκεί έγκειται η δυσκολία, στα στικάκια. από το ebay έχω πάρει 2 ανταπτοράκια, 1 - 1,5 ευρώ το καθένα, το ένα δουλεύει απρόσκοπα μόνο για αρχεία, το άλλο όχι edit: Βρετανικό 4.2.2. Εγώ θα το δοκιμάσω, εσείς? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 edit: Βρετανικό 4.2.2. Εγώ θα το δοκιμάσω, εσείς? Αν το κάνεις ρίξε μια γρήγορη άποψη μετά, έχω κολλήσει στην cyanogen βέβαια άλλα αν όντως αξίζει (η γαλλική είχε πολλά θέματα με lags αν δεν κάνω λάθος..) θα την κάνω τη δοκιμή..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 @pasgr Δοκιμασε τον προηγουμενο blackhawk next (1.7), μετα την 1.8 εχει αλλάξει και θέλει blobs κλπ δοκίμασα blackhawk next 1.7 τίποτα τα ίδια. βγήκε το βρετανικό 4.2.2 για P-3110 θα δοκιμάσω αυτό ίσως τρέχει καλύτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Αν το κάνεις ρίξε μια γρήγορη άποψη μετά, έχω κολλήσει στην cyanogen βέβαια άλλα αν όντως αξίζει (η γαλλική είχε πολλά θέματα με lags αν δεν κάνω λάθος..) θα την κάνω τη δοκιμή..:) Εγω δοκιμασα τη Γαλλικη και μου φανηκε καλουτσικη,αλλα-δε ξερω αν εφταιγε αυτη-μεσα σε μερικες(6-8)ωρες,μου εφαγε ολη τη μπαταρια,σε κατασταση αναμονης!!!!!Οποτε ξαναβαλα την επισημη Ελληνικη(4.1.2)κι εστρωσε...!!!! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Εγω δοκιμασα τη Γαλλικη και μου φανηκε καλουτσικη,αλλα-δε ξερω αν εφταιγε αυτη-μεσα σε μερικες(6-8)ωρες,μου εφαγε ολη τη μπαταρια,σε κατασταση αναμονης!!!!!Οποτε ξαναβαλα την επισημη Ελληνικη(4.1.2)κι εστρωσε...!!!! αντιθέτως εγώ στην Γαλλική είδα καλύτερους χρόνους στην μπαταρία από την επίσημη Ελληνικη(4.1.2) και σαφώς καλύτερο σήμα wifi, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Σήμερα πέρασα την Βρετανική 4.2.2 για p3110 δεν έχει κολλήματα σαν την Γαλλική τρέχει πολύ καλύτερα,αρκετά βελτιωμένη από την επίσημη 4.1.2 με επιδόσεις στο antutu σχεδόν εφάμιλλες με cm. Έχει εξίσου καλό σήμα wifi απομένει να δω και την μπαταρία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts