tipota Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Ρε παιδιά δεν ξέρω αν διορθώνεται αυτό και δεν ξέρω και πως να το ρωτήσω ακριβώς κιολάς. :) Όταν στέλνω sms και τελειώνει η γραμμή, αν είναι μια λέξη πρός το τέλος της γραμμής, η οποία λέξη είναι ας πούμε στη μέση, τότε η λέξη ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ από κάτω και δεν πάει ΟΛΗ η λέξη από κάτω όπως π.χ. γίνεται στα nokia. Το ίδιο γίνεται και στα μηνύματα τα οποία είναι αποθηκευμένα είτε ως εισερχόμενα ή εξερχόμενα κτλ... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε την απορία μου αλλά αν κάποιος κατάλαβε και ξέρει κάποια λύση, θα ήθελα πολύ να την μάθω γιατί δεν με βολεύει καθόλου ούτε να διαβάζω έτσι τα μηνύματα μου, ούτε να τα γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Ρε παιδιά δεν ξέρω αν διορθώνεται αυτό και δεν ξέρω και πως να το ρωτήσω ακριβώς κιολάς. :) Όταν στέλνω sms και τελειώνει η γραμμή, αν είναι μια λέξη πρός το τέλος της γραμμής, η οποία λέξη είναι ας πούμε στη μέση, τότε η λέξη ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ από κάτω και δεν πάει ΟΛΗ η λέξη από κάτω όπως π.χ. γίνεται στα nokia. Το ίδιο γίνεται και στα μηνύματα τα οποία είναι αποθηκευμένα είτε ως εισερχόμενα ή εξερχόμενα κτλ... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε την απορία μου αλλά αν κάποιος κατάλαβε και ξέρει κάποια λύση, θα ήθελα πολύ να την μάθω γιατί δεν με βολεύει καθόλου ούτε να διαβάζω έτσι τα μηνύματα μου, ούτε να τα γράφω. Δυστυχώς δεν διορθώνεται αυτό το πρόβλημα και δεν είναι bug του κινητού είναι feature! :w00t: :p Κατάλαβα τι εννοείς είναι όντως εκνευριστικό! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Απο προβληματα αλλο τιποτα...παιδια σορι που ρωτησα παλι αλλα εχω προβλημα με τους ηχους και δεν ξερω πως κανουμε hard reset. Το λεω γιατι δεν εχω το βιβλιαρακι του κινητου που χρησιμευει ως εγχειριδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Απο προβληματα αλλο τιποτα...παιδια σορι που ρωτησα παλι αλλα εχω προβλημα με τους ηχους και δεν ξερω πως κανουμε hard reset. Το λεω γιατι δεν εχω το βιβλιαρακι του κινητου που χρησιμευει ως εγχειριδιο... Πως μπορώ να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της συσκευής; 1. Σβήνετε το τηλέφωνο 2. Κρατάτε πατημένα το δύο softkeys (τα πάνω-πάνω πλήκτρα). 3. Πιέστε το πλήκτρο on/off στιγμιαία (για 1 δευτερόλεπτο, όχι παραπάνω) ενώ συνεχίζετε να κρατάτε πατημένα τα δύο softkeys. 4. Θα εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη αμέσως μετά το λογότυπο Qtek. Αφήστε τα softkeys και πιέστε το πλήκτρο 0. 5. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να γίνει reboot, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εγώ πάντως ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητάκι... Αυτό που θα ήθελα να μάθω τώρα είναι που θα βρω μια miniSD sandisk 512MB και πόσο περίπου θα πάει. Αν είναι δυνατόν από online αγορές μιας και είμαι από επαρχία. Α, και κάτι άλλο ρε παιδιά. Πως μπορώ να αποθηκεύσω ηχογραφήσεις που κάνω από το κινητό στο pc? Που πρέπει να τις αποθηκεύσω στο κινητό για να τις βλέπει το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εγώ πάντως ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητάκι... Αυτό που θα ήθελα να μάθω τώρα είναι που θα βρω μια miniSD sandisk 512MB και πόσο περίπου θα πάει. Αν είναι δυνατόν από online αγορές μιας και είμαι από επαρχία. Α, και κάτι άλλο ρε παιδιά. Πως μπορώ να αποθηκεύσω ηχογραφήσεις που κάνω από το κινητό στο pc? Που πρέπει να τις αποθηκεύσω στο κινητό για να τις βλέπει το pc? 1) http://www.play247.gr Αξιόπιστος, αν και όπως τα περισσότερα e-shops στην αρχή είχε καλές τιμές τώρα ανέβηκαν λίγο. Γύρω στα 50-60 ευρώ κάνει η 512. 2)Οι ηχογραφήσεις αποθηκεύονται στο Storage\My Documents\Notes :) :O Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ευχαριστώ πολύ Μάνο Δυστυχώς όμως, αποθήκευσα και στο φάκελο Notes τις ηχογραφήσεις αλλά ούτε από εκεί τις βλέπει το pc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Ευχαριστώ πολύ Μάνο Δυστυχώς όμως, αποθήκευσα και στο φάκελο Notes τις ηχογραφήσεις αλλά ούτε από εκεί τις βλέπει το pc... Το πρόβλημα με τα Notes είναι ότι αποθηκεύονται ως αρχεία συστήματος (κρυφά) και γι αυτό δεν τα βλέπεις. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν αυτό. Μπορείς να ανοίξεις έναν explorer στο κινητό σου (πχ Smart Explorer, Resco κλπ) και να αλλάζεις τις παραμέτρους του αρχείου ώστε να μην είναι κρυφό, αλλά είναι φασαρία να το κάνεις κάθε φορά. Αν σε ενδιαφέρει να ηχογραφείς φωνή, είναι καλύτερα να βρεις και να χρησιμοποιήσεις το Eco Voice Recorder. Γράφει στην SD και χρησιμοποιεί πολύ καλό codec που σου επιτρέπει να γράφεις για ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Να 'σαι καλά ayan, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Μου στείλανε ένα αρχείο mp3 μέσω IR και έπαιξε κανονικά σαν ήχος κλήσης... Παίζει κανά ρόλο η αναβάθμιση σε αυτό ή γίνεται κάτι άλλο που ίσως δεν ξέρω (π.χ. μετατρέπει μόνο του το κινητό σε αρχείο wav για να παίξει, αν και δε νομίζω...); EDIT: Επίσης πέρασα ένα mp3 από το pc στο κινητό και έπαιξε κι αυτό σαν ήχος κλήσης αλλά όταν το πέρασα στο κινητό στο παράθυρο που γινόταν η μεταφορά έγραφε: converting into mobilr format ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων και ίσως εκεί να το μετατρέπει σε wav δεν ξέρω. Αν ξέρει κάποιος τι γίνεται ας απαντήσει παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Περίεργο. Εγώ όταν μετέφερα τα mp3 apo to pc στο κινητό δεν μου έκανε convertion. Και μου τους παίζει ως ήχους κλήσης. Βρήκα ένα (επιπλέον) bug: Όταν πας να δηλώσεις σε μια επαφή ήχο κλήσης ώστε να χτυπά διαφορετικά όταν ο συγκεκριμένος αριθμός σε καλεί, τότε το κινητό αναπαράγει τον ήχο μέχρι αυτός να σταμματήσει. Αν αυτός είναι mp3 και διαρκεί 5λεπτά τότε θα πρέπει να περιμένεις 5 λεπτά εκτός κι αν βγείς στο homescreen και πατήσεις ένα πλήκτρο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Μου στείλανε ένα αρχείο mp3 μέσω IR και έπαιξε κανονικά σαν ήχος κλήσης... Παίζει κανά ρόλο η αναβάθμιση σε αυτό ή γίνεται κάτι άλλο που ίσως δεν ξέρω (π.χ. μετατρέπει μόνο του το κινητό σε αρχείο wav για να παίξει, αν και δε νομίζω...); EDIT: Επίσης πέρασα ένα mp3 από το pc στο κινητό και έπαιξε κι αυτό σαν ήχος κλήσης αλλά όταν το πέρασα στο κινητό στο παράθυρο που γινόταν η μεταφορά έγραφε: converting into mobilr format ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων και ίσως εκεί να το μετατρέπει σε wav δεν ξέρω. Αν ξέρει κάποιος τι γίνεται ας απαντήσει παρακαλώ. Αν έχεις αναβαθμίσει στη τελευταία έκδοση firmware, παίζει mp3 σαν ήχους κλήσης. Είναι από τα καλά της αναβάθμισης (γιατί έχουν αναφερθεί και διάφορα bugs). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Πως μπορώ να καθαρίσω τη σκόνη που έχει περάσει (?) στο εσωτερικό του κινητόυ και ειδικά πάνω στην οθόνη; Είναι εκνευριστικό! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Πως μπορώ να καθαρίσω τη σκόνη που έχει περάσει (?) στο εσωτερικό του κινητόυ και ειδικά πάνω στην οθόνη; Είναι εκνευριστικό! Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν αυτό να το κάνει το service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν έρχεται εισερχόμενο μήνυμα να σε ειδοποιεί καλύτερα το κινητό; π.χ. γίνεται μαζί με την αναπαραγωγή ήχου να δονείται κίολας ή μέχρι να διαβάσεις το μήνυμα να αναβοσβήνει το φωτάκι σε άλλο χρώμα; Γιατί αν δεν το ακούσεις τη στιγμή που θα ρθει το μήνυμα ίσως να αργήσεις μετά να το διαβάσεις αν δεν το ανοίξεις κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsitka Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Mono gia ta minimata??? Kia stis klisis to idio provlima!!! Epioikos aparadekto!!! Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Έβαλα την τελευταία έκδοση firmware στο 8020 και παρατήρησα ότι οι υπενθυμίσεις του ημερολογίου χτυπούν με πολύ χαμηλή ένταση. Δε μπορώ να βρώ τρόπο να την αυξήσω. Δε θα έπρεπε να γίνεται από το προφίλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν έρχεται εισερχόμενο μήνυμα να σε ειδοποιεί καλύτερα το κινητό; π.χ. γίνεται μαζί με την αναπαραγωγή ήχου να δονείται κίολας ή μέχρι να διαβάσεις το μήνυμα να αναβοσβήνει το φωτάκι σε άλλο χρώμα; Γιατί αν δεν το ακούσεις τη στιγμή που θα ρθει το μήνυμα ίσως να αργήσεις μετά να το διαβάσεις αν δεν το ανοίξεις κάποια στιγμή. Δεν σας κατάλαβα τι εννοείτε! Υπάρχει η δυνατοτητα από τις ρυθμίσεις να ορίσετε αν θέλετε εκτός από τον ήχο να υπάρχει και η δόνηση (είτε συγχρόνως είτε πρώτα η δόνηση και μετά ο ήχος). Απο κει και πέρα μετά παραμένει το φακελάκι πάνω στην οθόνη! Εκτος αν θέλετε να δονείται το κινητό συνέχεια μέχρι να διβάσετε το μήνυμα... :rolleyes: Το φωτάκι δεν γίνεται να αναβοσβήνει διαφορετικά... :cool: ΥΓ: Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και άλλος αλλά πιστεύω, σε ορισμένες περιπτώσεις, ότι πολλά άτομα που γράφουν εδώ δεν έχουν καν πιάσει στα χέρια τους το Qtek... no offence... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Mono gia ta minimata??? Kia stis klisis to idio provlima!!! Epioikos aparadekto!!! ρε φιλε-φιλη......μπαινεις εδω μεσα μονο και μονο για να μας γραψεις ποσο αχρηστο, απαραδεκτο και για πεταμα κινητο εχουμε αγορασει??? :mad: Γραφικος εχεις καταντησει. Για κανε μας τη χαρη! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Mono gia ta minimata??? Kia stis klisis to idio provlima!!! Epioikos aparadekto!!! Όντως, έχεις καταντήσει αηδία πια. Ωραία λοιπόν, το πήραμε το μήνυμα δεν σου αρέσει το κινητό το είπες μια το είπες δυο το είπες τρεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις αφού δεν σου αρέσει είναι να απέχεις από το forum των Qtek. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 KALHMERA. ekana ena post k sthn kathgoria ton pocket pcs (qtek s100) k rotao to exhs: einai dynath h syndesh enos qtek smartphone me ena ypologisth mac? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aponia1 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 KALHMERA. ekana ena post k sthn kathgoria ton pocket pcs (qtek s100) k rotao to exhs: einai dynath h syndesh enos qtek smartphone me ena ypologisth mac? Η σύνδεση είναι δυνατή αλλά περιορισμένη... Τι εννοώ; Συνδεονταί βλέπονται μεταξύ τους αλλά δεν μπορεί να γίνει συγχρονισμός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την σύνδεση GPRS του κινητού για να μπεις στο ιντερνετ. Υπάρχουν όμως εφαρμογές που δίνουν δυνατότητα πλήρους συγχρονισμού όπως για παράδειγμα αυτό http://www.pocketmac.net/products/pmphone3/pmphone3.html Κατα 99% ένα search στο google θα σου δώσει και άλλες εφαρμογές(π.χ. Missing Sync) απλά αυτό το έχω δουλέψει και κάνει καλά την δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral_force Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Mono gia ta minimata??? Kia stis klisis to idio provlima!!! Epioikos aparadekto!!! File mou kane mia sigkrisi me oti allo kikloforei stin agora ektos apo ta alla montela tis qtek kai pes mou an breis kati kalitero.To na iparxoun merika bugs einai logiko.Den iparxei kinito xwris bugs.Allwste gia afto iparxoun kai oi anabathmiseis.Dwse ligo xrono so kinitaki kai tha deis oti tha se bolepsei afantasta!Alliws back to symbian i sta multimedia phones.... Παράθεση ~One Sky~ ~One Destiny~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 thanx a lot!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Δεν σας κατάλαβα τι εννοείτε! Υπάρχει η δυνατοτητα από τις ρυθμίσεις να ορίσετε αν θέλετε εκτός από τον ήχο να υπάρχει και η δόνηση (είτε συγχρόνως είτε πρώτα η δόνηση και μετά ο ήχος). Απο κει και πέρα μετά παραμένει το φακελάκι πάνω στην οθόνη! Εκτος αν θέλετε να δονείται το κινητό συνέχεια μέχρι να διβάσετε το μήνυμα... :rolleyes: Το φωτάκι δεν γίνεται να αναβοσβήνει διαφορετικά... :cool: ΥΓ: Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και άλλος αλλά πιστεύω, σε ορισμένες περιπτώσεις, ότι πολλά άτομα που γράφουν εδώ δεν έχουν καν πιάσει στα χέρια τους το Qtek... no offence... :cool: Η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυψάχνω το κινητό και ίσως σας έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις μου. Βέβαια, εντάξει, το κινητό αν και το έχω μόλις 2 εβδομάδες το έχω πίασει στα χέρια αν και σίγουρα δεν είμαι ακόμα εξοικειωμένος μαζί του. Απλά στις ρυθμίσεις εκεί που έλεγε προειδοποίηση ήχου, δεν πήγαινε το μυαλό μου πως ήταν για τα μηνύματα. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως, πραγματικά με βοήθησε και νομίζω πως αυτό είναι που μετράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts