sekoras Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Και να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.Για το Dual υπάρχουν custom roms ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Xda tipo rom κανε αναζητηση.ολες οι ρομ ειναι εκει.γισ κλειδωμενο ξεκλειδωτο κλπ.μονο dual το αναφερει στο πρωτο ποστ καθε μιας. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Χθες το Pc companion μου έδειξε ότι βγήκε αναάθμιση για το Tipo dual. Την έκανα. Έχει τώρα την 11.0.Α.6.8. Την έχει κάνει κάποιος άλλος; Ξέρουμε αν τυχόν εξαλείφεται το πρόβλημα με την επιστροφή ήχου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Χθες το Pc companion μου έδειξε ότι βγήκε αναάθμιση για το Tipo dual. Την έκανα. Έχει τώρα την 11.0.Α.6.8. Την έχει κάνει κάποιος άλλος; Ξέρουμε αν τυχόν εξαλείφεται το πρόβλημα με την επιστροφή ήχου; Την έκανα εγω και σε μια κλήση που είχα με έναν φίλο που ειναι και γνώστης του προβλήματος μου είπε ότι δεν είχε καθόλου επιστροφή! Edited November 10, 2013 by REFEREE1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Τελικά διορθώθηκε απ´ ότι φαίνεται με την αναβάθμιση! Edited November 10, 2013 by REFEREE1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλησπέρα σας Ερώτηση 1: Υπάρχει δυνατότητα να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάποιες επαφές ή έστω σε ομάδα/ες επαφών; Ερώτηση 2: Βλέπω κάποιες εφαρμογές για ενίσχυση σήματος wi-fi, κάνουν όντως δουλειά; Αν ναι ποια μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλησπέρα σας Ερώτηση 1: Υπάρχει δυνατότητα να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάποιες επαφές ή έστω σε ομάδα/ες επαφών; Ερώτηση 2: Βλέπω κάποιες εφαρμογές για ενίσχυση σήματος wi-fi, κάνουν όντως δουλειά; Αν ναι ποια μου προτείνετε; 1.πατας σε καθε επαφη και εχει επιλογη για ηχο κλησης.Ολες ειναι προεπιλεγμενος ηχος,οποτε το αλλαζεις. 2.υπαρχει περιπτωση να κανουν δουλεια??? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) 1.πατας σε καθε επαφη και εχει επιλογη για ηχο κλησης.Ολες ειναι προεπιλεγμενος ηχος,οποτε το αλλαζεις. Το έκανα στις επαφές που ήθελα αλλά δεν έπιασε. Edited November 9, 2013 by papresa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δηλαδη αν μπεις τωρα σε αυτη την επαφη θα δεις το επιλεγμενο σου ηχο αλλα παιζει αλλο? Bug ειναι αυτο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δηλαδη αν μπεις τωρα σε αυτη την επαφη θα δεις το επιλεγμενο σου ηχο αλλα παιζει αλλο? Επιλέγω τον ήχο που θέλω, ολοκλήρωση και τέλος. Αλλά αν μπεις σ΄ένα λεπτό θα δεις πάλι το προεπιλεγμένο για όλες τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εχω δύο απορίες - προβλήματα που θέλω να λύσω για το συγκεκριμένο κινητό: Α) Μου εμφανίζει το μήνυμα πως ο αποθηκευτικός χώρος είναι φούλ, πως κάνουμε εκκαθάριση χωρίς να πειράξουμε τις εφαρμογές για εξοικονόμηση χώρου; Β) Όταν κουμπώνω τα ακουστικά για να ακούσω ραδιόφωνο αν κάποιος με καλέσει στο τηλέφωνο μπορώ να μιλήσω μόνο με το hands free αν το ξεκουμπώσω δεν μπορώ να μιλήσω με το ακουστικό του τηλεφώνου ακόμη και αν με ξανά καλέσουν, μόνο αν κάνω επανεκκίνηση διορθώνονται τα πράγματα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Επιλέγω τον ήχο που θέλω, ολοκλήρωση και τέλος. Αλλά αν μπεις σ΄ένα λεπτό θα δεις πάλι το προεπιλεγμένο για όλες τις κλήσεις. δοκιμασε καποιον αλλο ηχο κλησης.Περιεργο παντως. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 δοκιμασε καποιον αλλο ηχο κλησης.Περιεργο παντως. Δοκίμασα και άλλους ήχους αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Συγγνώμη, μια ερώτηση ακόμη. Αυτές τις μέρες άρχισα να το χρησιμοποιώ κανονικά για αυτό βγαίνουν οι απορίες. Ξέρω ότι όλα τα κινητά ρυθμίζονται για το μέγεθος των sms. Σε αυτό από που μπορώ αν μπορώ να το ρυθμίσω ώστε ένα sms να έχει μέχρι 160 χαρακτήρες και όχι μέχρι 70; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Συγγνώμη, μια ερώτηση ακόμη. Αυτές τις μέρες άρχισα να το χρησιμοποιώ κανονικά για αυτό βγαίνουν οι απορίες. Ξέρω ότι όλα τα κινητά ρυθμίζονται για το μέγεθος των sms. Σε αυτό από που μπορώ αν μπορώ να το ρυθμίσω ώστε ένα sms να έχει μέχρι 160 χαρακτήρες και όχι μέχρι 70; Ρυθμισεις μηνυματων-εξοικονομηση κοστους και το τικαρεις. Αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη, τοτε η συσκευη σου δεν προοριζεται για Ελλαδα οποτε μπορεις να κατεβασεις το handcent sms ή το go sms και να κανεις τη δουλεια σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ρυθμισεις μηνυματων-εξοικονομηση κοστους και το τικαρεις. Αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη, τοτε η συσκευη σου δεν προοριζεται για Ελλαδα οποτε μπορεις να κατεβασεις το handcent sms ή το go sms και να κανεις τη δουλεια σου. Δεν έχει ρυθμίσεις μηνυμάτων, κατέβασα 2-3 προγράμματα από αυτά που μου σύστησες, αλλά τελικά καλύτερα με βόλεψε το Textra. Καλά που υπάρχουν αυτού του είδους τα φόρουμ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ritsa77 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 καλησπέρα μια ερώτηση το κινητο απο τότε που το πήρα κάποιες φορές όταν ήθελα να καλέσω απο τις επαφές μου,μου έγραφε δεν είστε εγγεγραμένοι στο δίκτιο με αποτελεσμα να το σπάσω χτες απο τα νεύρα μου γιατί οδηγούσα και βιαζομουν και αυτό είχε μπλοκάρει,καμιά ίδεα τι να έφτεγε; στεγνή μου γνώση να σε είχα πρώτα....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Δεν έχει ρυθμίσεις μηνυμάτων, κατέβασα 2-3 προγράμματα από αυτά που μου σύστησες, αλλά τελικά καλύτερα με βόλεψε το Textra. Καλά που υπάρχουν αυτού του είδους τα φόρουμ. Ευχαριστώ. Για να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις μηνυμάτων, πρέπει να βγεις στις συνομιλίες και να πατήσεις το πλήκτρο με τις τρεις γραμμές .. Αν δεν βρεις το "εξοικονόμηση κόστους" εκεί σημαίνει ότι το κινητό σου είναι παραεισαγωγής .. καλησπέρα μια ερώτηση το κινητο απο τότε που το πήρα κάποιες φορές όταν ήθελα να καλέσω απο τις επαφές μου,μου έγραφε δεν είστε εγγεγραμένοι στο δίκτιο με αποτελεσμα να το σπάσω χτες απο τα νεύρα μου γιατί οδηγούσα και βιαζομουν και αυτό είχε μπλοκάρει,καμιά ίδεα τι να έφτεγε; στεγνή μου γνώση να σε είχα πρώτα....:confused: Το μήνυμα που αναφέρεις εμφανίζεται όταν είσαι εκτός δικτύου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ritsa77 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Για να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις μηνυμάτων, πρέπει να βγεις στις συνομιλίες και να πατήσεις το πλήκτρο με τις τρεις γραμμές .. Αν δεν βρεις το "εξοικονόμηση κόστους" εκεί σημαίνει ότι το κινητό σου είναι παραεισαγωγής .. Το μήνυμα που αναφέρεις εμφανίζεται όταν είσαι εκτός δικτύου .. μια χαρά σήμα είχα στο κέντρο της πόλης ήμουν αν καταλαβαίνω αυτό που μου λες.....αν δεν το πάρω χαμπάρι οι άλοι που με καλούν το βλέπουν κλείστό σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση πρέπει να το ανοίξω κλεισω 10 φορές για να δουλέψει όταν το πάθει... τώρα πια νομιζώ δε θα το ξαναπάθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μπορώ να κλειδωσω μια εφαρμογή στο μενού με κωδικό για να μη μπαίνει ο οποιοσδήποτε? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorpionste Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπέρα. Μήπως μπορεί κάποιος ν'ανεβάσει το firmware της Cosmote για το tipo;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Για τον φίλο που το έσπασε: Τα φθηνά android και ειδικά τα Sony κολλάνε τρελά. Εμένα το κάνει το Ε πολλές φορές, ειδικά όταν καίγομαι να τηλεφωνήσω. Πάρε κάτι καλύτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 καλησπέρα μια ερώτηση το κινητο απο τότε που το πήρα κάποιες φορές όταν ήθελα να καλέσω απο τις επαφές μου,μου έγραφε δεν είστε εγγεγραμένοι στο δίκτιο με αποτελεσμα να το σπάσω χτες απο τα νεύρα μου γιατί οδηγούσα και βιαζομουν και αυτό είχε μπλοκάρει,καμιά ίδεα τι να έφτεγε; στεγνή μου γνώση να σε είχα πρώτα....:confused: εχεις παλια καρτα sim? Για τον φίλο που το έσπασε: Τα φθηνά android και ειδικά τα Sony κολλάνε τρελά. Εμένα το κάνει το Ε πολλές φορές, ειδικά όταν καίγομαι να τηλεφωνήσω. Πάρε κάτι καλύτερο Επειδη κολανε δυο,παει να πει οτι κολανε ολα??? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Επειδη κολανε δυο,παει να πει οτι κολανε ολα???Οκ ξέχασα το J της νύφης μου, το U ενός φίλου και όλους τους άλλους γνωστούς μου που έχουν Sony. Οκ αν δεν κολλάει το Ζ1 πάω πάσο... Πχ υπάρχει χειρότερο πράγμα από: το να επείγεισαι να πάρεις τηλ και να μην ανοίγει το μενού του τηλεφώνου (dialer) με τίποτα; να δέχεσαι κλήση αλλά να μην εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη και να μη μπορείς να απαντήσεις...; Edited November 22, 2013 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πχ υπάρχει χειρότερο πράγμα από: το να επείγεισαι να πάρεις τηλ και να μην ανοίγει το μενού του τηλεφώνου (dialer) με τίποτα; να δέχεσαι κλήση αλλά να μην εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη και να μη μπορείς να απαντήσεις...; Οχι.δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα.σε καταλαβαινω απολυτα.το xperia tipo τοχει η γυναικα μου και οταν υπαρχει θεμα το διαχειριζομαι εγω.τωρα τελευταια αρχισε τα κολληματα.απτην αρχη ψιλοειχε απλα τωρα ενταθηκαν.εβγαλα μερικες εφαρμογες και ψιλοεστρωσε.και φυσικα απενεργοποιησα την αυτοματη ανανεωση εφαρμογων απο playstore μεσω wifi μιας και σερνοταν.και απενεργοποιηση δεδομενων.συγχρονισμο δεν ειχε ποτε εννοειται. Δε μπορω να αρχισω να περναω ρομ.τοκανα στο δικο μου κινητο(σαμσουνγκ) και δεν το ξανακανω.ουτε το χρονο εχω ουτε τη διαθεση... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts