panos56 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Πήρα το κινητό από eshop και μέσα δεν είχε ελληνικό φορτιστή (είχε αγγλικό) και δεν είχε hands free. Τέλος πάντων το πρόβλημά μου είναι ότι κατά την διάρκεια κλήσεων (και μόνο τότε), αρκετά συχνά αλλά όχι πάντοτε, το κινητό κάνει επανεκκίνηση. Γνωρίζει κανείς για τη λύση του προβλήματος ή πρέπει να το στείλω για επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Πήρα το κινητό από eshop και μέσα δεν είχε ελληνικό φορτιστή (είχε αγγλικό) και δεν είχε hands free. Τέλος πάντων το πρόβλημά μου είναι ότι κατά την διάρκεια κλήσεων (και μόνο τότε), αρκετά συχνά αλλά όχι πάντοτε, το κινητό κάνει επανεκκίνηση. Γνωρίζει κανείς για τη λύση του προβλήματος ή πρέπει να το στείλω για επισκευή; Καντου ενα flash με seus (google it) και αν δεις οτι συνεχιζει εφυγες για αντικατασταση! Αν εχεις doa αλλιως service Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos56 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καντου ενα flash με seus (google it) και αν δεις οτι συνεχιζει εφυγες για αντικατασταση! Αν εχεις doa αλλιως service OK Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εshop από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos56 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εshop από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Το ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Τότε μήπως θα έπρεπε να επιστρέψεις το κινητό πίσω και να απαιτήσεις συσκευασία που να έχει φορτιστή για τις Ελληνικές πρίζες κι όχι τις Αγγλικές; Τα κολλήματα εύκολα φτιάχνονται με ένα φλασάρισμα όπως είπε και ο Κωνσταντίνος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos56 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Μόλις το πήρα το δοκίμασα σε ορισμένους universal φορτιστές που έχω και επειδή δούλεψε με όλους δεν έδωσα σημασία. Τα "κλεισίματα" όταν τηλεφωνώ με ενδιαφέρουν. Μόλις το φλασάρω θα σας πω αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Η αληθεία είναι ότι αμέσως μόλις υπέβαλλα το ερωτημα το δοκίμασα. Δεν ήταν τσεκαρισμένο κάτι. Τα τσέκαρα(εμφάνιση επαφων τηλεφώνου+sim)...οπότε μου εμφάνισε τουλάχιστον αυτά που είχα αποθηκεύσει πριν λίγο, όχι όλες τις επαφές μου, Μάλλον έχασα τις επαφές μου οριστικά... Τουλάχιστον μπορώ να αποθηκεύσω. Που οφείλετε; Αν κάνω κάποιο αντιγραφο ασφαλειας θα είμαι καλυμμένη για κάποια άλλη φορά(ελπίζω να μην υπάρξει..); Καλησπέρα έπαθα και εγώ το ίδιο. μετά από 6 μέρες που αγόρασα το κινητό από το ε-shop. Έχασα όλες τις επαφές, μετα που το τσέκαρες δούλευε κανονικά; έβγαλε κανα ανάλογο πρόβλημα; Να το γυρίσω πίσω ή φταίνε οι ρυθμίσεις; Edited October 16, 2013 by petrosm4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo1st487 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Καλησπέρα έπαθα και εγώ το ίδιο. μετά από 6 μέρες που αγόρασα το κινητό από το ε-shop. Έχασα όλες τις επαφές, μετα που το τσέκαρες δούλευε κανονικά; έβγαλε κανα ανάλογο πρόβλημα; Να το γυρίσω πίσω ή φταίνε οι ρυθμίσεις; Και εγω το ιδιο προβλημα αγορασμενο απο το e-shop . 1 φορα χαθηκαν οι επαφες ολες και ειδα μετα οτι δεν ήταν τσεκαρισμένο το "εμφανιση επαφων τηλεφωνου". Οταν το τσεκαρα εμφανισε μονο 2 επαφες που εβαλα μετα. Απο τοτε δεν ξαναχαθηκαν οι επαφες αλλα ετυχε 2 φορες να παω στις επαφες και αντι να τις εμφανισει εμφανισε κατι για συγχρονισμο επαφων με τον υπολογιστη. Εβγαινα εμπαινα και παλι το ιδιο. Στο τελος εκλεισα το τηλεφωνο και το ανοιξα και τις εμφανισε. Το ξυπνητηρι ετυχε μια φορα να χτυπαει και να μη μπορω να το κλεισω. Αναγκαστηκα και εκλεισα το τηλεφωνο. Το εχω 1 εβδομαδα. Τωρα βλεπω οτι το παλικαρι που εγραψε το πρωτο σχολιο εδω ειχε μεγαλο δικιο. Edited October 17, 2013 by geo1st487 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 και απο αυτο συμπερανες οτι εχει να κανει με το τηλεφωνο σαν συσκευη? Εγω το βλεπω πιο πολλυ σαν προβλημα του λειτουργικου android.. Aν και πιστευω κατι εχεις κανει λαθος με τις επαφες και τις ρυθμισεις του.Για το κολημμα οντως καποτε κολαει(χωρις να εχω αποψη αν οφειλεται σε hardware η software). Παντως μην νομιζεις οτι θα βρεις καλυτερο ΑΚΟΜΑ και ακριβοτερα μοντελα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo1st487 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 και απο αυτο συμπερανες οτι εχει να κανει με το τηλεφωνο σαν συσκευη? Εγω το βλεπω πιο πολλυ σαν προβλημα του λειτουργικου android.. Aν και πιστευω κατι εχεις κανει λαθος με τις επαφες και τις ρυθμισεις του.Για το κολημμα οντως καποτε κολαει(χωρις να εχω αποψη αν οφειλεται σε hardware η software). Παντως μην νομιζεις οτι θα βρεις καλυτερο ΑΚΟΜΑ και ακριβοτερα μοντελα. Εχεις το ιδιο κινητο; Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει να κανει με το τηλεφωνο σαν συσκευη αλλα αν ειναι προβλημα του λειτουργικου android πρεπει ολα τα κινητα με android να εχουν το ιδιο προβλημα. Αν η εκδοση του λειτουργικου ειναι το προβλημα τοτε να βαλουμε μια νεοτερη εκδοση που εχουν αλλα κινητα να δουμε πως θα παει. Οι ρυθμισεις για τις επαφες ειναι συγκεκριμενες εκτος αν υπαρχουν τιποτα κρυφες που δεν τις ξερω. Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο οσον αφορα τα χαρακτηριστικα του. Το θεμα ειναι να λειτουργει χωρις προβληματα (τουλαχιστον να μην κανει χοντραδες π.χ. διαγραφη επαφων κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ναι εχω. Δεν το εχω ξανακούσει με τις επαφες το προβλημα. Εσυ τις εχεις περασει με το λογαριασμο στο gmail? Ειναι στη σιμ? Συγχρονισμο εχεις ενεργοποιημενο? Εχεις δικιο για το οτι αν ειναι θεμα των ανδροιδ τοτε ολα θα εχουν το ιδιο προβλημα.αλλα ετσι θα ειχαν ολα τα μιρο το ιδιο θεμα. Ανλογαριαμτωρα προτεινω να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως κατι δεν εχει περαστει σωστα. Επαφες τις αποθηκευεις στο τηλ? Να τις αποθηκευεις στο λογαριασμο goοgle και να κανεις συχνο συγχρονισμο.δεν θσ ξαναχαθουν ποτε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo1st487 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Οι επαφες ειναι αποθηκευμενες στο τηλεφωνο και στη sim αλλα εχω επιλεξει να εμφανιζονται μονο οι επαφες του τηλεφωνου και εκει αποθηκευω τις καινουργιες επαφες. Gmail εκανα μονο για να κατεβαζω εφαρμογες απο το google play. Τι εννοεις να εχω τον συγχρονισμο ενεργοποιημενο; Αυτο που λες να τις αποθηκευω στο λογαριασμο goοgle και να κανως συχνο συγχρονισμο για να μη χαθουν ποτε ειναι πατεντα; Το κινητο πρεπει να διατηρει τις επαφες ακεραιες χωρις καμια απωλεια, χωρις να χρειαζεται να συνδεεται στο internet και κυριως να μη χρειαζεται να αποθηκευει σε ξενους servers προσωπικα στοιχεια οπως επαφες τηλεφωνικου καταλογου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos56 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καντου ενα flash με seus (google it) και αν δεις οτι συνεχιζει εφυγες για αντικατασταση! Αν εχεις doa αλλιως service Δυστυχώς το έκανα αλλά πάλι κάνει επενεκκινήσεις. Πάω για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπέρα! Μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση ότι υπάρχει καινούριο firmaware! Αν το κάνω εγκατάσταση,θα σβήσουν από μέσα οι εφαρμογές που έχω περάσει,τα τηλέφωνα,οι φωτογραφίες κτλπ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπέρα! Μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση ότι υπάρχει καινούριο firmaware! Αν το κάνω εγκατάσταση,θα σβήσουν από μέσα οι εφαρμογές που έχω περάσει,τα τηλέφωνα,οι φωτογραφίες κτλπ?? Σου ηρθε ειδοποιηση στο κινητο? Οχι αν την περασεις μεσω WIFI τα κραταει ολα ανεπαφα. Απλα ο ενδεδειγμενος τροπος συνηθως ειναι να κανεις καθαρη εγκατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναι,στο κινητό! 11.0.Α.5.5 νέα διαθέσιμη ενημ. συστήματος,μου έγραψε! Από wifi λέω να την κάνω! Ποια η διαφορά με την καθαρή εγκατάσταση? Με καθαρή εγκατάσταση θα σβήσουν ότι έχω μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναι,στο κινητό! 11.0.Α.5.5 νέα διαθέσιμη ενημ. συστήματος,μου έγραψε! Από wifi λέω να την κάνω! Ποια η διαφορά με την καθαρή εγκατάσταση? Με καθαρή εγκατάσταση θα σβήσουν ότι έχω μέσα? Ακριβως.. ουσιαστικα αν την περασεις απο πανω θα εγκατασταθει πανω απο την παλια. Αν την περασεις μεσω SUS με "καθαρο" τροπο θα σβηστει η παλια και θα περαστει η καινουρια. Γιαυτο και θα χασεις ο,τι εχεις και θα ναι σαν να το αγορασες τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Θα έχω πρόβλημα αν την περάσω απο wifi?? Σίγουρα έτσι δεν σβήνουν αυτά που έχω μέσα? Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Θα έχω πρόβλημα αν την περάσω απο wifi?? Σίγουρα έτσι δεν σβήνουν αυτά που έχω μέσα? Ευχαριστώ πολύ :) Δεν μπορω να σου πω τιποτα απο τα δυο με σιγουρια. Απλα παντα πριν κανουμε αναβαθμιση κραταμε back ups για σιγουρια. Παντως με wifi περναει απο πανω την αναβαθμιση και δρν εχω ακουσει κανεναν να του σβηνει κατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 και νομιζα οτι ειμαι ο τελευταιος με αυτο το κινητο. παντως με τα ποδια να ειχε φτασει η αναβαθμιση θα ειχε ερθει καμποσους μηνες πριν :lol: Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 χαχα όχι είμαι κ εγώ! :p μ'αρέσει σαν κινητό και γενικά είμαι ευχαριστημένος! Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε τώρα! Την έχεις περάσει εσύ? Έχει καμιά διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 γιναμε δυο ε?? :lol: παει πολυς καιρος και δεν θυμαμαι.Χωρις βεβαιοτητα μπορω να πω μονο ότι εχασα την δυνατοτητα ταχειας κλησης,οριζοντας δηλαδή 10 τηλ.αριθμους και καλωντας τους πατωντας συνεχομενα το αντιστοιχο ψηφιο.Πραγματικα εκνευριστικο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Χμ...μάλλον κάποια φρίκη έφαγε το κινητό μου! Καταρχάς δεν με αφήνει να κάνω update μέσω wifi,μου λέει οτι πρέπει να γίνει από το pc! 2ον δεν φεύγει από τις ειδοποιήσεις και το κυριότερο στις ρυθμίσεις,πληροφορίες τηλεφώνου - αριθμός έκδοσης,μου λέει 11.0.Α.5.5 δηλαδή το update που μου λέει να κάνω!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Χμ...μάλλον κάποια φρίκη έφαγε το κινητό μου! Καταρχάς δεν με αφήνει να κάνω update μέσω wifi,μου λέει οτι πρέπει να γίνει από το pc! 2ον δεν φεύγει από τις ειδοποιήσεις και το κυριότερο στις ρυθμίσεις,πληροφορίες τηλεφώνου - αριθμός έκδοσης,μου λέει 11.0.Α.5.5 δηλαδή το update που μου λέει να κάνω!! :confused: ξεκινησε να κανει και κολλησε? κλεισε το και ξανανοιξε το. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts