vasilimertzani Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/GENUINE-Sony-Ericsson-HEADPHONES-EXPERIA-MIRO-ST23i-original-earphones-handsfree/251200351696/item Αυτα εχω παρει εγω.μια χαρα ακουγονται και δεν εχω προβλημα με σταθμους. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikets Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) καλημέρα , προσπαθώ να εγκαταστήσω από υπολογιστή μέσω σύνδεσης usb προγράμματα και δεν τα βλέπω , παλιότερα είχα το tipo και άνοιγα το astro και έβλεπα , αλλά και μπορούσα να διαχειριστώ τα προγράμματα που πρόσθετα , αυτό όμως δε βλέπω να έχει κάποιο πρόγραμμα που να επιτρέπει διαχείριση. Μήπως πρέπει να προσθέσω εξωτερική μνήμη ? οκ , τη βρήκα την άκρη διαβάζοντας το tutorial του iliasx8 (να είναι καλά) , κατέβασα file manager Edited June 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλησπερα παιδια εχω το miro και δε μπορω να το συνδεσω με τιποτα στον υπολογιστη ουτε το pc companion δεν το αναγνωριζει...τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 καλησπερα παιδια εχω το miro και δε μπορω να το συνδεσω με τιποτα στον υπολογιστη ουτε το pc companion δεν το αναγνωριζει...τι να κανω? Τι ακριβως εννοεις οτι δεν το αναγνωριζει??? εχεις εγκαταστηση το pc companion στον υπολογιστη?Οταν το συνδεεις τη σου λεει? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Τι ακριβως εννοεις οτι δεν το αναγνωριζει??? εχεις εγκαταστηση το pc companion στον υπολογιστη?Οταν το συνδεεις τη σου λεει? Ναι το έχω βάλει Όταν το ανοίγω απλά δεν τ αναγνωρίζει κ μόλις πατάω να τ βρει δεν τ βρίσκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ναι το έχω βάλει Όταν το ανοίγω απλά δεν τ αναγνωρίζει κ μόλις πατάω να τ βρει δεν τ βρίσκει... Δοκίμασε κ άλλες θύρες usb Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Δοκίμασε κ άλλες θύρες usb Δεν νομίζω να φταίει η θύρα ΓΤ στη διαχείριση συσκευών αναγνωρίζει ένα Sony inter..κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 εγκατεστησε το pc companion-ειπες το εχεις ηδη. στο κινητο ρυθμισεις -επιλογες για προγραμματιστες-εντοπισμος σφαλατων usb-δεν ειναι τικαρισμενο. επισης ρυθμισεις-xperia-συνδεσιμοτητα-τικαρισε το εγκατασταση pc companion και στην λειτουργια συνδεσης εχεις επιλεξει λειτουργια μεταφορας πολυμεσων MTP. Συνδεσε το τηλ.Αν συνεχιζει να μην το βλεπει πηγαινε πινακα ελεγχου(στον υπολογιστη) συστημα-διαχειρηση συσκευων-βρες την συσκευη που ''βλεπει'' ο υπολογιστης και κανε την διαγραφη.restart και δες παλι πως την βλεπει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperkiss Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 πριν μια εβδομαδα αγορασα το xperia u εντελως μαπα μολις το εβγαλα απο το κουτι κ εκανα το πρωτο σεταρισμα υστερα απο καποιες ωρες κ ενω φορτιζε αρχισε να ανοιγοκλεινει μονο του σαν δαιμονισμενο.. τελικα δεν αντεξα αλλο απ τα πολλα κ το πηγα πισω για αλλαγη την 2ημερα ο τεχνικος στην αρχη μου κανε τον εξυπνο οτι το κιν.. ηταν μια χαρα μεχρι που του ανοιγοκλεισε 2-3 φορες στα χερια του κ του φυγε η μαγκια τι hard reset να του κανει τι soft reset τιποτα αυτο δεν καταλαβαινε τιποτα. τελος παντων μου λεει να το κανω αλλαγη με καποιο αλλο η να μου δωσει πισω τα χρηματα τελικα το κανω αλλαγη με το χperia miro τι το θελα?? μεγαλυτερη πατατα απο αυτο δεν υπηρχε οπως φανηκε υστερα οταν ανοιγα την καμερα ακουγοταν ενας ηχος μεσα απο την συσκευη που αλλοι λεγαν οτι ειναι ο ηχος του auto focus ενω ουτε καν οι τεχνικοι της sony δεν ηξεραν τι ειναι οταν πηρε ο τεχνικος της εταιρια που το αγορασα για να ρωτησει 2ον το ηχειο του κιν. ενω οταν το κρατας στα χερια σου κ ακους μουσικη σε ξεκουφαινει που λεει ο λογος μολις το ακουμπισεις κατω ο ηχος χωνευει λογο του οτι εχουν τοποθετισει το ηχειο κατω χαμηλα κ για να ακουσεις πρπει να βαλεις το αυτι σου απο διπλα. κ το αποκορυφομα ηταν προχτες που μου πεσε το κιν απ τα χερια (οχι κ μεγαλο υψος) κ εγινε 1000 κοματια μεχρι κ η πλακετα εσπασε λες κ κοπηκε στη μεση.. Στο φορτισμα το κινητο στη κυριολεξια εκαιγε..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ η sony για να μπορεσει να τα ανταπεξελθει στον ανταγωνισμο στα μεσαιας κατηγοριας smartphones χρησημοποιει "ψευτικα" ανταλακτικα κριμας γιατι παλιοτερα η sony ειχε κα μια φημη ποιοτητας τωρα τα εχουν χαλασει τα κινητα τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 πριν μια εβδομαδα αγορασα το xperia u εντελως μαπα μολις το εβγαλα απο το κουτι κ εκανα το πρωτο σεταρισμα υστερα απο καποιες ωρες κ ενω φορτιζε αρχισε να ανοιγοκλεινει μονο του σαν δαιμονισμενο.. τελικα δεν αντεξα αλλο απ τα πολλα κ το πηγα πισω για αλλαγη την 2ημερα ο τεχνικος στην αρχη μου κανε τον εξυπνο οτι το κιν.. ηταν μια χαρα μεχρι που του ανοιγοκλεισε 2-3 φορες στα χερια του κ του φυγε η μαγκια τι hard reset να του κανει τι soft reset τιποτα αυτο δεν καταλαβαινε τιποτα. τελος παντων μου λεει να το κανω αλλαγη με καποιο αλλο η να μου δωσει πισω τα χρηματα τελικα το κανω αλλαγη με το χperia miro τι το θελα?? μεγαλυτερη πατατα απο αυτο δεν υπηρχε οπως φανηκε υστερα οταν ανοιγα την καμερα ακουγοταν ενας ηχος μεσα απο την συσκευη που αλλοι λεγαν οτι ειναι ο ηχος του auto focus ενω ουτε καν οι τεχνικοι της sony δεν ηξεραν τι ειναι οταν πηρε ο τεχνικος της εταιρια που το αγορασα για να ρωτησει 2ον το ηχειο του κιν. ενω οταν το κρατας στα χερια σου κ ακους μουσικη σε ξεκουφαινει που λεει ο λογος μολις το ακουμπισεις κατω ο ηχος χωνευει λογο του οτι εχουν τοποθετισει το ηχειο κατω χαμηλα κ για να ακουσεις πρπει να βαλεις το αυτι σου απο διπλα. κ το αποκορυφομα ηταν προχτες που μου πεσε το κιν απ τα χερια (οχι κ μεγαλο υψος) κ εγινε 1000 κοματια μεχρι κ η πλακετα εσπασε λες κ κοπηκε στη μεση.. Στο φορτισμα το κινητο στη κυριολεξια εκαιγε..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ η sony για να μπορεσει να τα ανταπεξελθει στον ανταγωνισμο στα μεσαιας κατηγοριας smartphones χρησημοποιει "ψευτικα" ανταλακτικα κριμας γιατι παλιοτερα η sony ειχε κα μια φημη ποιοτητας τωρα τα εχουν χαλασει τα κινητα τους.. Πω πω..Μακριά από Sony εσύ..Είσαι γκαντέμης.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Πες μας και τα νουμερα του τζοκερ. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperkiss Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 δεν ειναι θεμα γκατεμιας παιδια απ οτι εμαθα απο φιλο που εργαζεται σε αλλη μεγαλη κ γνωστη εταιρια κινητων-υπολογιστων εχουν πολυ μεγαλο stock στις αποθηκες τους απο επιστροφες. μιλαω για το μοντελο xperia miro βγηκε λενε προβληματικο οχι σε θεμα λειτουργικου αλλα κατασκευαστικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 δεν ειναι θεμα γκατεμιας παιδια απ οτι εμαθα απο φιλο που εργαζεται σε αλλη μεγαλη κ γνωστη εταιρια κινητων-υπολογιστων εχουν πολυ μεγαλο stock στις αποθηκες τους απο επιστροφες. μιλαω για το μοντελο xperia miro βγηκε λενε προβληματικο οχι σε θεμα λειτουργικου αλλα κατασκευαστικο.. Τελικα το αγορασες η στο ειπε καποιος φιλος???? και εσυ ποιο προτεινεις για καλο κινητο? Προσωπικα να το εχω υποψη για την επομενη αγορα μου. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperkiss Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Τελικα το αγορασες η στο ειπε καποιος φιλος???? και εσυ ποιο προτεινεις για καλο κινητο? Προσωπικα να το εχω υποψη για την επομενη αγορα μου. το αγορασα 150 ευρο απο vodafon αποδειχτηκε ομως ψευτικο εντελως. τωρα κατα την γνωμη μου θα σου προτεινα αυτο Samsung Galaxy Young S6310 με 140 ευρο δες κ τα spec του http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_young_s6310-5280.php η αν θες ολο το πακετο βαζεις λιγα παραπανω κ παιρνεις αυτο Samsung Galaxy Core I8260 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_i8260-5419.php με 200 ευρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 το αγορασα 150 ευρο απο vodafon αποδειχτηκε ομως ψευτικο εντελως. τωρα κατα την γνωμη μου θα σου προτεινα αυτο Samsung Galaxy Young S6310 με 140 ευρο δες κ τα spec του http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_young_s6310-5280.php η αν θες ολο το πακετο βαζεις λιγα παραπανω κ παιρνεις αυτο Samsung Galaxy Core I8260 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_i8260-5419.php με 200 ευρο. ειχα παλιοτερα το galaxy 3.Τα specs ειναι για τα χαρτια.Η πραγματικοτητα διαφερει.Αν δεν βαριεσαι ριξε μια ματια να δεις τι προβληματα ειχε-και συγκρινε με αυτο και πες μας. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_n_2009 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Γεία σας, εδώ κ ένα μήνα πήρα το miro κ έχω ένα σημαντικό πρόβλημα. Όταν κλείνει η οθόνη σταματαεί να κάνει οποιαδήποτε λειτουργεία. Για παράδειγμα ενώ έχω ενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων όταν κλέισει η οθόνη κλείνει κ αυτό με αποτέλεσμα να μην μου έρχονται τα μηνύματα παρα μόνο έαν πατήσω να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο. Επίσης, το ρολοί κολλάει στην ώρα που ήταν πρίν κλειδώσω την οθόνη κ για ένα δευτερόλεπτο όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο να δειχνει την ώρα που ήταν πριν. Μήπως φταίει αυτό το πρόγραμμα που έχει με την εξοικονόμηση ενέργειας? ξέρει κανείς τι να κάνω για να σταματήσει αυτό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Γεία σας, εδώ κ ένα μήνα πήρα το miro κ έχω ένα σημαντικό πρόβλημα. Όταν κλείνει η οθόνη σταματαεί να κάνει οποιαδήποτε λειτουργεία. Για παράδειγμα ενώ έχω ενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων όταν κλέισει η οθόνη κλείνει κ αυτό με αποτέλεσμα να μην μου έρχονται τα μηνύματα παρα μόνο έαν πατήσω να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο. Επίσης, το ρολοί κολλάει στην ώρα που ήταν πρίν κλειδώσω την οθόνη κ για ένα δευτερόλεπτο όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο να δειχνει την ώρα που ήταν πριν. Μήπως φταίει αυτό το πρόγραμμα που έχει με την εξοικονόμηση ενέργειας? ξέρει κανείς τι να κάνω για να σταματήσει αυτό? ευχαριστώ Δεν είναι πρόβλημα.Για αυτό λέγεται εξοικονόμηση ενέργειας,τα σβήνει όλα εκτός από μηνύματα,κλήσεις κ ξυπνητήρι.Στις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας έχει επιλογές με το τι να κλείνει Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_n_2009 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Τότε στο δικό μου κινητό μαλλον κάτι δεν παει καλά γτ χτες δεν χτύπησε ούτε το ξυπνητήρι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Τότε στο δικό μου κινητό μαλλον κάτι δεν παει καλά γτ χτες δεν χτύπησε ούτε το ξυπνητήρι μου... ρυθμισεις επιλογη για προγραμματιστες,εχεις επιλεξει τιποτα? εγκατεστησες καποια εφαρμογη? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castbreeder Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Καλησπέρα, μου έδωσαν το sony xperia miro αλλά είναι κλειδωμένο από την εταιρία σε συγκεκριμένη sim (από Σουηδία). Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το κινητό για να το χρησιμοποιήσω? αν ρωτήσω σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας όπως Γερμανός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπέρα, μου έδωσαν το sony xperia miro αλλά είναι κλειδωμένο από την εταιρία σε συγκεκριμένη sim (από Σουηδία). Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το κινητό για να το χρησιμοποιήσω? αν ρωτήσω σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας όπως Γερμανός? Περνωντας καινουργια ρομ ισως.ακομα και επισημη . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castbreeder Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αυτό είναι κάτι που μπορώ να το κάνω εγώ ή το αναλαμβάνει κάποιος τεχνικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 αν ξερεις αγγλικα και εχεις ορεξη για ψαξιμο,πιο πισω εχει σελιδες που αναφερουν που θα βρεις τι και πως . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castbreeder Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ok, ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλημερα παιδια,εχει ενας φιλος μου το κινητο και θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος αναβαθμισης του android περα απο το 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts