Hunter Δημοσιεύτηκε May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2004 Ειναι γεγονος , 4 -7 Νοεμβριου η Comdex επιστρεφει στην Ελλαδα στο Νεο Εκθεσιακο Κεντρο "Expo Athens Exhibition Center". ελπιζω να ειναι καλυτερη απο της προηγουμενες που ειχαμε........... πληροφοριες και εγγραφες στο http://www.comdexgreece.gr Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Xtelous!!!! Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 μιλαμε για την μεγαλυτερη μουφα που εγινε ποτε, δεν επιτρεπεται να πας σε εκθεση πληροφωρικης και μεσα σε ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ να την εχεις γυρισει ολη.....ζητημα να ειχε 50 πριπτερα και τα τρια τεταρτα να ειναι απο περιοδικα και τεοτοια πραγματα, αισχος δηλαδη, εμενα δεν μου αρεσε εκτος οτι εμαθα οτι πλεων μπορουμε να βγαζουμε .gr domain names με 19€ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 5 Νοέ. 2004 , 19:58) μιλαμε για την μεγαλυτερη μπυφα που εγινε ποτε, δεν επιτρεπεται να πας σε εκθεση πληροφωρικης και μεσα σε ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ να την εχεις γυρισει ολη.....ζητημα να ειχε 50 πριπτερα και τα τρια τεταρτα να ειναι απο περιοδικα και τεοτοια πραγματα, αισχος δηλαδη, εμενα δεν μου αρεσε εκτος οτι εμαθα οτι πλεων μπορουμε να βγαζουμε .gr domain names με 19€ Να μπω στον κόπω να πάω? Ή δεν αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 εαν δεν εχεις τιποτα καλυτερα να κανεις πηγαινε, αλλα θα απαγοητευτεις Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Ελεγα να παω αλλα τωρα το σκεφτομαι παλι.Τοσο χαλια ειναι; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Μιλάμε για ΤΗΝ απογοήτευση... Δεν είχα πάει σε παλιότερες, αλλά η χθεσινή με άφησε παγερά αδιάφορο εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις (ήθελα να πάω και στα εγκαίνια τρομάρα μου)! Πραγματικά δε θες πάνω από μισή ώρα να τη γυρίσεις και στο τέλος να μην αποκομίσεις τίποτα ενδιαφέρον... :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 εγώ λογικά θα πάω αύριο... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Πώς πάμε στην Comdex? Ξέρω λέει στο site αλλά δεν θέλω να εγγραφώ. Είναι στο ίδιο σημείο που γινόταν τις προηγούμενες φορές στην Κηφισίας; Λεοφωρείο; 5/450; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 6 Νοέ. 2004 , 13:21) Πώς πάμε στην Comdex? Ξέρω λέει στο site αλλά δεν θέλω να εγγραφώ. Είναι στο ίδιο σημείο που γινόταν τις προηγούμενες φορές στην Κηφισίας; Λεοφωρείο; 5/450; Eιναι στο νεο εκθεσιακο κεντρο της ΕΧΡΟ στην Ανθουσα. Για δες στο παρακατω λινκ λεει με ποιους τροπους μπορεις να πας. http://www.awmn.gr/forum/viewtopic.php?t=9620&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=d86112fdb7cfa32c5080d68f2ebbb54a Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αδιάφορη τελείως η έκθεση... Αν και με την κατάλληλη παρέα,γίνεται πιο ενδιαφέρουσα - Ρεκόρ παραμονής στην έκθεση,1ώρα :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Καθε περσι και καλυτερα μου φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century ( 6 Νοέ. 2004 , 21:41) Καθε περσι και καλυτερα μου φαινεται... Πράγματι... Ακόμα και η Microsoft ένα περιπτεράκι τόσο δα είχε... Και λείπανε HP, Apple, IBM, ..., Πλαίσιο, ... κ.ά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profion85 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 paidia emis phgame me ta iek ksini!mporo na po pos einai poli mikri gia ekthesi!den mou ekane idiaitera entiposi Παράθεση http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 to xalia den to perigrafei...........krima o xronos pou exasa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Έχω πρόσκληση και έλεγα να πάω σήμερα. Αλλά με όλα αυτά που λέτε μάλλον δύσκολο το βλέπω. Είναι οι βενζίνες, είναι και η Αττική οδός... Μαλλον δεν αξίζει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 XALIA (n) Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 eytixws pou den piga diladi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century ( 6 Νοέ. 2004 , 21:41) Καθε περσι και καλυτερα μου φαινεται... Κάθε φέτος και χειρότερα δηλαδή..... :p Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud ( 8 Νοέ. 2004 , 00:23) eytixws pou den piga diladi.. nai kai eftixws pou me eixes priksei na graftw sto site gia na paw stin comdex....min xesw :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 eides omws pou den sou eipa na pame kai se eswsa!!ante tixerakiaa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 παιδάκια, πάμε στην comdex να παίξουμε κρυφτούλι; φέτος παραήταν ανοργάνωτοι... δεν ήξεραν ούτε ποιούς είχαν γράψει για δωρεάν είσοδο, δεν απέστειλαν όλες τις προσκλήσεις, δεν είχαν περίπτερα, ... γενικά ΔΕΝ. ήθελα πολύ να πάω - αν και τη μυρίστηκα από νωρίς τη βρωμοδουλειά - και με ανάγκασαν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι να το αναβάλλω. από όσα κατάλαβα... καλύτερα που δεν πήγα!!! νάστε καλά... κι εγώ ένοιωθα τύψεις!!! (ξέρετε, φωνές του στυλ "μηχανικός πληροφορικής είσαι και δε πήγες στη comdex"? τώρα μου πέρασε) Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Καλά που δεν είχε είσοδο... Και να είχε δηλαδή, δεν υπήρχει περίπτωση να είχα πληρώσει από αυτά που είχα διαβάσει και ακούσει. Χααααάλια μαύρα μιλάμε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dias Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Απαράδεκτοι. Η έκθεση ήταν πολύ μικρή, με πολλούς μεγάλους παίκτες να απουσιάζουν, παρόλο που είχε να γίνει 2 χρόνια σχεδόν. Περίμενα καλύτερη από την προηγούμενεσ αλλά νομίζω ότι αυτή ξεπέρασε και την Infosystem! Τόσο χάλια. (η Infosystem τουλάχιστον είναι μεγάλη) Το εκθεσιακό κέντρο είναι πολύ μακρυά σε σχέση με το προηγούμενο. Ναι μεν έχει πάρκινγκ αλλά είναι στου διαόλου την μάνα. Και τέλος θα ήθελα να κράξω την εταιρία που έστησε το internet center γιατί έδωσε βάρος στα παιχνίδια και τα τουρνουά, σε τέτοιο βαθμό που με σήκωσαν από υπολογιστή γιατί "είχαν μάχες οι clans!!!!". Σιγά ρε μεγάλε! Παράθεση "Αν Α είναι επιτυχία, τότε A = X + Y + Z X είναι δουλειά. Υ είναι παιχνίδι. Ζ είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό." - Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Παιδια ολα αυτα τα χαλια με τις εκθεσεις (comdex-infosystem) οφειλονται στην καταντια του χρηματιστηριου(no money-ξεπλυμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts