Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, επειδη αυριο το πολυ μεθαυριο θα εχω στα χερια μου το S3 κι επειδη ειναι πρακτικα αδυνατον να διαβασω και τις 50 σελιδες του παροντος θεματος υπαρχει καπου το resume σχετικα με τα της μπαταρίας?? (Καποιο συγκεκριμενο link)

Ειδικα με ενδιαφέρουν οι ιδανικες ρυθμισεις για εξοικονομηση (εαν υπάρχουν), χρηση κλπ.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.:cool:

Τα link είναι απο την ''Βίβλος 2'' του elthis

http://antonis-news.blogspot.gr/2011/01/blog-post.html

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22865

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4004804#post4004804

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ισχύει ότι το τσιπάκι Nfc βρίσκεται στη μπαταρία της συσκευής; Αυτό σημαίνει ότι μια μπαταρία τρίτου κατασκευαστή το πιό πιθανόν είναι να μην έχει το τσιπάκι;

Οκ έψαξα το εγχειρίδιο χρήσης και όντως έτσι είναι

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

'Οσο φόρτιζει δείχνει 100% όταν το βγάλω πάει 98% ίσως είναι θέμα λειτουργικοί άλλα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλύτερο σε διάρκεια από νοτε και το gs2. Thanks

'Οσο φόρτιζει δείχνει 100% όταν το βγάλω πάει 98% ίσως είναι θέμα λειτουργικοί άλλα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλύτερο σε διάρκεια από νοτε και το gs2. Thanks

Ποσο καιρο το εχεις και τι εκδοση εχει πανω φιλος?

Και εμενα το εκανε στην πολυ αρχη αλλα μετα το πρωτο update λυθηκε.

Αλέξανδρος

Καλημέρα.! Χθες το βράδυ έκλεισα το κινητό με μπαταρία 29 και σήμερα το πρωί που το άνοιξα είχε 32.την 4.1.1 φοράω. Πάντως πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Πως γίνεται γίνεται αυτό; μήπως η 4.1.1 χάνει καμία φορά στο θέμα υπολογισμου της μπαταρίας.;

Καλημέρα.! Χθες το βράδυ έκλεισα το κινητό με μπαταρία 29 και σήμερα το πρωί που το άνοιξα είχε 32.την 4.1.1 φοράω. Πάντως πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Πως γίνεται γίνεται αυτό; μήπως η 4.1.1 χάνει καμία φορά στο θέμα υπολογισμου της μπαταρίας.;

Θα σε γελάσω γιατι δεν γνωρίζω από android-samsung αλλά στα νόκια ανεξαρτήτως λειτουργικού αυτο που περιγράφεις μου έχει συμβεί αρκετές φορές και προφανώς έχει να κάνει με την ανακρίβεια στον υπολογισμό της στάθμης της μπαταρίας. Μη σε ανυσηχεί η διαφορά είναι πολύ μικρή.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Μάλλον έχουν γίνει corrupted τα battery stats.

Φόρτισε το κινητό σου στο 100%.

Κλείστο.Βγάλε τη μπαταρία για κανένα λεπτό, ξαναβάλτην και άνοιξέ το.

Θα ξαναδημιουργηθούν από την αρχή.

Μάλλον έχουν γίνει corrupted τα battery stats.

Φόρτισε το κινητό σου στο 100%.

Κλείστο.Βγάλε τη μπαταρία για κανένα λεπτό, ξαναβάλτην και άνοιξέ το.

Θα ξαναδημιουργηθούν από την αρχή.

Οκ σε ευχαριστώ πολυ στρατο. Θα το βάλω να φορτίσει τώρα και θα κάνω αυτό που είπες αύριο το πρωί. Πάντως το απόγευμα που το έκλεισα , το ξαναεκανε αυτό το +3 στην μπαταρία. Δηλαδή από 31 πήγε 34.!

καληπερα σε ολους. ηθελα να ρωτησω σε τι θερμοκρασιες δουλευει το cpu του τηλ σας. οχι μπαταρια. εμενα μου ανιβαινει και εως 65 βαθμους οταν το ζοριζω. το εχω 8 μερες και ειναι HW REV 1.4 απλα μου φενεται περιεργο. εντωμεταξυ ακουσα οτι οταν ανεβαζει κοβει τις επιδοσεις και αυτο το παρατηρησα στo antutu που δινει 17000 ακι οταν ζοριζεται πιανει 13000. ρε παιδια ειναι φυσιολογικα αυτα? εγω ειχα ενα evo 3d και τετοια κουλα δεν ειχα

Και εμένα με το cool tool (πιθανός όμως αυτό να μετράει μπαταρίας θερμοκρασία) δεν ανεβαίνει ποτέ πάνω από 43 και αυτό σπάνια σε παιχνίδια.
Αλέξανδρος

To S3 έχει 2 αισθητήρες θερμοκρασίας, έναν κοντά στη μπαταρία κι έναν κοντά στον επεξεργαστή. Το cool tool δίνει τιμή για αυτόν της μπαταρίας ενώ το system tuner pro για αυτόν του επεξεργαστή.

καληπερα σε ολους. ηθελα να ρωτησω σε τι θερμοκρασιες δουλευει το cpu του τηλ σας. οχι μπαταρια. εμενα μου ανιβαινει και εως 65 βαθμους οταν το ζοριζω. το εχω 8 μερες και ειναι HW REV 1.4 απλα μου φενεται περιεργο. εντωμεταξυ ακουσα οτι οταν ανεβαζει κοβει τις επιδοσεις και αυτο το παρατηρησα στo antutu που δινει 17000 ακι οταν ζοριζεται πιανει 13000. ρε παιδια ειναι φυσιολογικα αυτα? εγω ειχα ενα evo 3d και τετοια κουλα δεν ειχα

65 βαθμοί είναι αρκετά υψηλή τιμή. Μέτρησες σίγουρα θερμοκρασία επεξεργαστή; Γιατί αν μέτρησες της μπαταρίας τότε ο επεξεργαστής ήταν 70+. Γνώμη μου είναι να κάνεις ένα factory reset , αν έχεις πάλι τα ίδια να φλασάρεις με το odin μία μαμά rom κι αν πάλι έχεις τα ίδια σημαίνει ότι είναι hardware το πρόβλημα άρα service. Θήκη φοράς στη συσκευή;

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Γεια σας παιδιά.

Θα αλλάξω σε λίγες μέρες απο iPhone 4 σε S3

Πείτε μου λίγα πράγματα. Τι να περιμένω απο την μπαταρία και μάλιστα σε αναμονή.

Είναι μέσος χρήστης όπως έχω ξαναπεί.

Όχι πολλα παιχνίδια.

Άντε tapatalk και browsing πολυ.

Το πρόβλημα μου είναι να μην πέφτει πολυ στην αναμονή.

Θοδωρής

Γεια σας παιδιά.

Θα αλλάξω σε λίγες μέρες απο iPhone 4 σε S3

Πείτε μου λίγα πράγματα. Τι να περιμένω απο την μπαταρία και μάλιστα σε αναμονή.

Είναι μέσος χρήστης όπως έχω ξαναπεί.

Όχι πολλα παιχνίδια.

Άντε tapatalk και browsing πολυ.

Το πρόβλημα μου είναι να μην πέφτει πολυ στην αναμονή.

Η μπαταρια ειναι αρκετα καλη θα ελεγα. Σε αναμονη το βραδυ πεφτει 0.1%-0.2% ανα ωρα αλλα τα εχω ολα κλειστα(wifi bluetooth Gps εφαρμογες και το εχω σε λειτουργια πτησης).

Τωρα μεσα στην διαρκεια μιας ημερας οταν το κινητο ειναι σε αναμονη η μπαταρια πεφτει αναλογα με το ποσο σημα εχει το κινητο και αν παιζει καποια εφαρμογη απο" πισω". Σε μενα με wifi και δεδομενα κινητου κλειστα και εχοντας καλο σημα σε αναμονη πεφτει 0.2%-0.4% ανα ωρα.

Απο φορτιση , εγω το φορτιζω καθε βραδυ. Μερικες φορες ομως μπορει να ξεμεινω και το απογευμα απο μπαταρια. Αλλα γενικα εγω κανω πολυ χρηση του κινητου και γι αυτο μ ξεμενει γρηγορα απο μπαταρια. Να σου δωσω να καταλαβεις 2.30 ωρες τουλαχιστον την ημερα ιντερνετ, 40 λεπτα ομιλια, μυνηματα σε chan on facebook ,παιχνιδια gameloft email μουσικη κλπ. Ααα και βλεπω κανα δυο ταινιες την βδομαδα. Απο τις 2.30 ωρες ιντερνετ η 1 περιπου ειναι με mobile internet και η 1.30 με wifi. Με την χρηση που του κανω κατ μεσο ορο η μπαταρια μου βγαζει 4.30 ωρες οθονη ενεργη αλλα αν μεσα στν μερα δεν χρησιμοποιησω πολυ ιντερνετ και ιδιαιτερα mobile τοτε μ φτανει και 6 ωρες αλλα αυτο μερικες φορες.τωρα πχ εχω μπαταρια 85% και οθονη ενεργη 52 λεπτα.

Αυτα απο μενα.ελπιζω να σε βοηθησα.

Edited by alexandrosgou

Η μπαταρια ειναι αρκετα καλη θα ελεγα. Σε αναμονη το βραδυ πεφτει 0.1%-0.2% ανα ωρα αλλα τα εχω ολα κλειστα(wifi bluetooth Gps εφαρμογες και το εχω σε λειτουργια πτησης).

Τωρα μεσα στην διαρκεια μιας ημερας οταν το κινητο ειναι σε αναμονη η μπαταρια πεφτει αναλογα με το ποσο σημα εχει το κινητο και αν παιζει καποια εφαρμογη απο" πισω". Σε μενα με wifi και δεδομενα κινητου κλειστα και εχοντας καλο σημα σε αναμονη πεφτει 0.2%-0.4% ανα ωρα.

Απο φορτιση , εγω το φορτιζω καθε βραδυ. Μερικες φορες ομως μπορει να ξεμεινω και το απογευμα απο μπαταρια. Αλλα γενικα εγω κανω πολυ χρηση του κινητου και γι αυτο μ ξεμενει γρηγορα απο μπαταρια. Να σου δωσω να καταλαβεις 2.30 ωρες τουλαχιστον την ημερα ιντερνετ, 40 λεπτα ομιλια, μυνηματα σε chan on facebook ,παιχνιδια gameloft email μουσικη κλπ. Ααα και βλεπω κανα δυο ταινιες την βδομαδα. Απο τις 2.30 ωρες ιντερνετ η 1 περιπου ειναι με mobile internet και η 1.30 με wifi. Με την χρηση που του κανω κατ μεσο ορο η μπαταρια μου βγαζει 4.30 ωρες οθονη ενεργη αλλα αν μεσα στν μερα δεν χρησιμοποιησω πολυ ιντερνετ και ιδιαιτερα mobile τοτε μ φτανει και 6 ωρες αλλα αυτο μερικες φορες.τωρα πχ εχω μπαταρια 85% και οθονη ενεργη 52 λεπτα.

Αυτα απο μενα.ελπιζω να σε βοηθησα.

Κατατοπιστικότατος. Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Το βράδυ αν το βάζω να φωτίζει και ξεμείνει κανένα 4ωρο στην μπριζα και στο 100% θα χαλάσει; Έχω ακούσει πως δεν θα έχει πρόβλημα.

Θοδωρής

Κατατοπιστικότατος. Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Το βράδυ αν το βάζω να φωτίζει και ξεμείνει κανένα 4ωρο στην μπριζα και στο 100% θα χαλάσει; Έχω ακούσει πως δεν θα έχει πρόβλημα.

Δεν θα έχει πρόβλημα !!

Εγώ το βάζω το βράδυ για φόρτιση και το βγάζω το πρωί .

Samsung galaxy s21+

Κατατοπι να προσεξειςτικότατος. Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Την ειχα κανει και εγω αυτη τν ερωτηση πριν κανα δυο μηνες και μου ειχε απαντησει ο μιχαλης και σε μενα.χαχα... Παντως οταν παρεις το κινητο να προσεξεις οταν το εχεις σε αναμονη σε για αρκετες ωρες μην ξεχνας καμια εφαρμογη απο "πισω" ανοικτη γιατι θ σου καταπινει την μπαταρια. Το ιντερνετ πχ και να το κλεισεις καμια φορα μπορει να μεινει ανοιχτο. Εμενα πχ μια φορα μου ειχε μεινει ανοιχτο το ιντερνετ κ μεσα σε 4 ωρες αναμονη η μπαταρια επεσε 8%!

παιδες ερωτηση.ενω το τηλ εχει φορτισει 100% το led ειναι ακομη κοκκινο και οποτε το θυμαται γινεται πρασινο !!!μπορω να κανω κατι? κατα τα αλλα το τηλ ειναι κορυφη. το εχω 3 μερες και το εχω λατρεψει ασε που το gps κλειδωνει σε 10 δευτερα!!!εν αντιθεσει με το Desire S που κλειδωνε στο 25λεπτο!!!!

To S3 έχει 2 αισθητήρες θερμοκρασίας, έναν κοντά στη μπαταρία κι έναν κοντά στον επεξεργαστή. Το cool tool δίνει τιμή για αυτόν της μπαταρίας ενώ το system tuner pro για αυτόν του επεξεργαστή.

65 βαθμοί είναι αρκετά υψηλή τιμή. Μέτρησες σίγουρα θερμοκρασία επεξεργαστή; Γιατί αν μέτρησες της μπαταρίας τότε ο επεξεργαστής ήταν 70+. Γνώμη μου είναι να κάνεις ένα factory reset , αν έχεις πάλι τα ίδια να φλασάρεις με το odin μία μαμά rom κι αν πάλι έχεις τα ίδια σημαίνει ότι είναι hardware το πρόβλημα άρα service. Θήκη φοράς στη συσκευή;

ναι φοραω και θηκη. να τονισω οτι ειναι hw 1.4.

τα μπλε εχουν 1.1 δοκιμασα ολους σχεδον τους κερνελ και μαμα ρομ αλλα ειναι στα ιδια. βεβαια εχει πεσει και 22 βαθμοι αλλα οταν τρεχει bencmark ανεβαινει στους 50-63 αναλογα ποσο το εχω ζορισει πριν το τρεξω. αν το ξυπνησω και εχει 30 δεν θαπαει πανω απο 60 σε benchmark

με system tyner και notification αλλα αποτι το ψαξα λιγακι εκει δουλευει το cpu. εχει ανοχες μεχρι 70 που κανει το πρωτο κοψιμο (ριχνει την ταχυτητα του cpu στα 800 ( οποτε μην σας φανει παραξενο αν παιζεται καποιο game και πεσει ξαφνικα η αποδοση του γιατι εμενα μου ετυχε και αυτο)και μετα 100 βαθμους που κανει το δευτερο κοψιμο και τερματιζει στους 120 βαθμους που εκει κλεινει το τηλ. οποτε καλα ειναι.

Υπαρχει apk sto market που λεγεται stability test. αυτο δειχνει πως δουλευουν τα core αλλα δειχνει θερμοκρασια μπαταριας.

Edited by cocous

Την ειχα κανει και εγω αυτη τν ερωτηση πριν κανα δυο μηνες και μου ειχε απαντησει ο μιχαλης και σε μενα.χαχα... Παντως οταν παρεις το κινητο να προσεξεις οταν το εχεις σε αναμονη σε για αρκετες ωρες μην ξεχνας καμια εφαρμογη απο "πισω" ανοικτη γιατι θ σου καταπινει την μπαταρια. Το ιντερνετ πχ και να το κλεισεις καμια φορα μπορει να μεινει ανοιχτο. Εμενα πχ μια φορα μου ειχε μεινει ανοιχτο το ιντερνετ κ μεσα σε 4 ωρες αναμονη η μπαταρια επεσε 8%!

Τι εννοείς πως και να το κλείσω θα μείνει ανοιχτό;

Θοδωρής

Τι εννοείς πως και να το κλείσω θα μείνει ανοιχτό;

Στα android για να κλεισεις μια εφαρμογη πατας το κουμπι "πισω" για να κλεισει μια εφαρμογη και οχι το home button. Πατοντας το home button μια φορα απλα κανεις ελαχιστοποιηση της εφαρμογης. Τωρα για εκεινο που με ρωτησες , παρολο που πατησα το κουμπι" πισω" το ιντερνετ δεν εκλεισε και εμεινε ανοιχτο. Αλλα αυτο μια φορα μου εχει γινει. Απλος σου το ειπα για να μην σου γινει και σενα καμια φορα αυτο και μεινει εφαρμογη ανοιχτη και σου τρωει τζαμπα μπαταρια.

Παντως για να δεις ανα πασα στιγμη ποιες εφαρμογες στο κινητο ειναι ανοιχτες πατας παρατεταμενα το home button ανοιγεις την διαχειρηση εφαρμογων και πηγαινεις στην καρτελα ενεργες εφαρμογες. Εκει βλεπεις ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες και μπορεις να κλεισεις οποιες δεν θελεις. Εγω τωρα πια ετσι κλεινω το ιντερνετ γιατι ειναι σπαστικο να πατας συνεχεια το κουμπι "πισω".. ;-)

Edited by alexandrosgou

Μια που το συζητάμε: ο φορτιστής του note 2 δινει 2Α ενω του galaxy s μολις 0.7, πάντα στα 5V. Ως εντούτοις φορτίζει την μπαταρία τερας εξίσου γρήγορα. Ερωτηση: κάνει κακο να φορτίζω το note 2 με φορτιστη 0.7Α η' το galaxy s με φορτιστη 2Α (γνωρίζοντας ότι ο χρόνος φόρτισης θα διαφέρει);;;

Μια που το συζητάμε: ο φορτιστής του note 2 δινει 2Α ενω του galaxy s μολις 0.7, πάντα στα 5V. Ως εντούτοις φορτίζει την μπαταρία τερας εξίσου γρήγορα. Ερωτηση: κάνει κακο να φορτίζω το note 2 με φορτιστη 0.7Α η' το galaxy s με φορτιστη 2Α (γνωρίζοντας ότι ο χρόνος φόρτισης θα διαφέρει);;;

Δε γίνεται να φορτίζει εξίσου γρήγορα ένας φορτιστής 2Α με έναν 0.7Α

Μη καταρρίψουμε τους νόμους της φυσικής :D

Kανένας συνδυασμός δε κάνει ζημιά.Μόνο ο χρόνος φόρτισης θα διαφέρει.

Θεωρητικά όσο πιο αργά φορτίζει μια μπαταρία τόσο μικρότερη φθορά έχει.

Αν φορτίσεις το Note II με τον φορτιστή του Galaxy S δεν θα πάθει τίποτα αλλά υπολόγισε κανένα εξάωρο για να φορτίσει.

Αν από την άλλη φορτίσεις το Galaxy S με τον φορτιστή του Note II θα γεμίσει η μπαταρία σε καμιά ώρα αλλά θα την έχεις ζορίσει υπερβολικά και δεν είναι καλό να γίνεται συχνά αυτό.

Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιούμε τον φορτιστή που έχει το κάθε κινητό και να αποφεύγουμε τα πειράματα.:)

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.