Homer_GR Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Κανένας λόγος. Απλά είπα να το επισημάνω μήπως και τα άφησες ανοιχτά μιας και τώρα εξερευνείς το κινητό :) Α, οκ:) Αυτά ήταν απο τα πρώτα που είχα κλείσει:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Με φυσιολογική smartphone χρήση βγάζει δύο μέρες. Με χρήση tablet θα σε βγάλει μέχρι το βράδυ. Εγώ το βάζω στον φορτιστή του αυτοκινήτου όταν επιστρέφω και ότι είδους χρήση να κάνω θα με φτάσει μέχρι να πάω για ύπνο. Ηδη σημερα κρατησε περισσοτερο η μπαταρια του. Με τον καιρο θα παει πιο καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 στο αθορυβο και στην εξοικονομηση ενεργειας,ολα κλειστα,τερμα η οθονη κατω,μετα απο 8 ωρες αναμονης με αφησε 89%....πολυ δεν μου εφαγε η κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 στο αθορυβο και στην εξοικονομηση ενεργειας,ολα κλειστα,τερμα η οθονη κατω,μετα απο 8 ωρες αναμονης με αφησε 89%....πολυ δεν μου εφαγε η κανω λαθος? Σίγουρα. Τσεκαρισμενο δεκαδες φορες με ολα ανοικτα χανει 0.5% ανα ωρα οταν ειναι σε sleep mode. Προυποθεση να εχει προηγηθει σωστη φορτιση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 στο αθορυβο και στην εξοικονομηση ενεργειας,ολα κλειστα,τερμα η οθονη κατω,μετα απο 8 ωρες αναμονης με αφησε 89%....πολυ δεν μου εφαγε η κανω λαθος? Μπορεί να σου έφαγε πολύ, αλλά αν στην παρούσα φάση είχες αδύναμο σήμα, λογικό είναι να στο φάει. Άστο λοιπών το βράδυ σε flight mode και μετά θα δεις αν φταιει κατι στο κινητό η οχι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Σίγουρα. Τσεκαρισμενο δεκαδες φορες με ολα ανοικτα χανει 0.5% ανα ωρα οταν ειναι σε sleep mode. Προυποθεση να εχει προηγηθει σωστη φορτιση. Αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ! Είμαι στην τέταρτη φόρτιση από τότε που πήρα το κινητό και χθες βράδυ με το wifi ανοιχτο (που δεν είχε και το καλύτερο σήμα) σε 8+ ώρες μου έφαγε 4% Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Εγω έβαλα Betterbaterry stats xda edition και βλέπω στο poor signal ποσοστό όσο στο deep sleep περίπου.Π.χ. βλέπω deep sleep χρόνο 12:40 και poor signal 12:15.Στο μεταξύ μόνο poor signal δεν έχω στο σπίτι μου γιατι η κεραία Ειναι στα 100 μέτρα ενω το σήμα Ειναι -40 dbm,δηλαδή εξαιρετικά ισχυρό.Παιζει κάποιο bug στο betterbaterry stats?Ολα αυτα με συνολικό χρόνο Απο την πλήρη φόρτιση κάπου 13 ώρες και τη μπαταρία στο 93%... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Εγω έβαλα Betterbaterry stats xda edition και βλέπω στο poor signal ποσοστό όσο στο deep sleep περίπου.Π.χ. βλέπω deep sleep χρόνο 12:40 και poor signal 12:15.Στο μεταξύ μόνο poor signal δεν έχω στο σπίτι μου γιατι η κεραία Ειναι στα 100 μέτρα ενω το σήμα Ειναι -40 dbm,δηλαδή εξαιρετικά ισχυρό.Παιζει κάποιο bug στο betterbaterry stats?Ολα αυτα με συνολικό χρόνο Απο την πλήρη φόρτιση κάπου 13 ώρες και τη μπαταρία στο 93%... To βασικό πράγμα που σ'ενδιαφέρει στο bbs είναι το partial wakelocks... ποιος ξέρει γιατί λέει poor signal, μήπως το έχεις σε 2G ή κάτι τέτοιο; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Στο partial wakelocks έχω μόνο ένα GTALK_ASYNC_CONN.com.google με 4 λεπτά χρήση στις 14 ώρες που πέρασαν Απο την πλήρη φόρτιση.Ολα τα άλλα Ειναι διάρκειας ολ´ιγων δευτερολέπτων. Όσο για το σήμα που λέγαμε το έχω μόνιμα στο 2g για να αποφύγω άσκοπη κατανάλωση... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Στο partial wakelocks έχω μόνο ένα GTALK_ASYNC_CONN.com.google με 4 λεπτά χρήση στις 14 ώρες που πέρασαν Απο την πλήρη φόρτιση.Ολα τα άλλα Ειναι διάρκειας ολ´ιγων δευτερολέπτων. Όσο για το σήμα που λέγαμε το έχω μόνιμα στο 2g για να αποφύγω άσκοπη κατανάλωση... E μια χαρά είσαι. Και το gtalk τέτοιο έχει να κάνει με τα Google apps που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη Google. Αν θες να το ελαττώσεις κι άλλο βγάλε άσκοπους συγχρονισμούς, location services από το browser πχ στη σελιδα της google, σταματα τα Google maps με το autostarts κτλ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Μπορεί να σου έφαγε πολύ, αλλά αν στην παρούσα φάση είχες αδύναμο σήμα, λογικό είναι να στο φάει. Άστο λοιπών το βράδυ σε flight mode και μετά θα δεις αν φταιει κατι στο κινητό η οχι. Για αρχη το επανεφερα στις εργοστασιακες γιατι γινοταν ενας χαμος με παρα πολλες κ αχριστες εφαρμογες και ειχα κατι μικρο κολλημaτα με το home button. Oταν το φορτιζω,δεν εχω χρονο να το αφησω 1ωρα ακομα που διαβασα εδω και στο 100% τ βγαζω....αδυναμο σημα μια εχω μια δεν εχω ειναι περιεργο το σημειο που κοιμαμαι,θα το βαλω σε flight mode σημερα και θα γραψω αυριο τα αποτελεσματα....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 E μια χαρά είσαι. Και το gtalk τέτοιο έχει να κάνει με τα Google apps που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη Google. Αν θες να το ελαττώσεις κι άλλο βγάλε άσκοπους συγχρονισμούς, location services από το browser πχ στη σελιδα της google, σταματα τα Google maps με το autostarts κτλ. Η αλήθεια είναι οτι το συγκεκριμένο διήμερο που μας πέρασε είχα κάποιες δουλειές και δεν ασχολιόμουν ιδιαίτερα με το τηλέφωνο γι'αυτό και παίζει πολύ deep sleep.Αυτό είχε και τα καλά του με αποτέλεσμα τωρα που γράφω αυτες τις γραμμές να έχω μπαταρία 80% και 32 ώρες απο την ολοκλήρωση της φόρτισης!!! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Για αρχη το επανεφερα στις εργοστασιακες γιατι γινοταν ενας χαμος με παρα πολλες κ αχριστες εφαρμογες και ειχα κατι μικρο κολλημaτα με το home button. Oταν το φορτιζω,δεν εχω χρονο να το αφησω 1ωρα ακομα που διαβασα εδω και στο 100% τ βγαζω....αδυναμο σημα μια εχω μια δεν εχω ειναι περιεργο το σημειο που κοιμαμαι,θα το βαλω σε flight mode σημερα και θα γραψω αυριο τα αποτελεσματα....:cry: Δεν χρειάζεται να το αφήσεις παραπάνω, την στιγμή που πρασινίσει το led σταματάει η φόρτιση ;) Εγώ πάντως που το βάζω flight mode το βράδυ (~8 ώρες) συνήθως δεν χάνω καθόλου ή άλλες φορές πέφτει 1% Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Δεν χρειάζεται να το αφήσεις παραπάνω, την στιγμή που πρασινίσει το led σταματάει η φόρτιση ;) Εγώ πάντως που το βάζω flight mode το βράδυ (~8 ώρες) συνήθως δεν χάνω καθόλου ή άλλες φορές πέφτει 1% Η λογική αυτο λέει. Ότι δεν χρειάζεται. Όμως εινα διαπιστωμενο ότι αν το αφήσεις περισσότερο, καθυστερεί επίσης περισσότερο να πέσει απο το 100 στο 97. Είναι κάτι που έχω δει και στο iPhone, μάλιστα με χρήση προγράμματος για φόρτιση. Ενω η συσκευη έφτανε στο 100% το προγράμμα το παρουσίαζε σαν πλήρως φορτισμένο αρκετή ώρα μετα. Προφανώς η ένδειξη δεν είναι σωστη η είναι ρυθμισμενη έτσι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μπορεί να σου έφαγε πολύ, αλλά αν στην παρούσα φάση είχες αδύναμο σήμα, λογικό είναι να στο φάει. Άστο λοιπών το βράδυ σε flight mode και μετά θα δεις αν φταιει κατι στο κινητό η οχι. Αφησα το κινητο στο 82%,εβαλα flight mode,εκλεισα τα παντα,οθονη κατω,εξοικ ενεργειας και μεσα σε 6 ωρες ειχα χασει μονο 1% που σηκωθηκα....τελικα οντως ηταν απο το σημα που δεν ειχα καλο μαλλον....αρα αναγκαστικα,οτι και να κανω,θα χανω αρκετη μπαταρια το βραδυ οταν κοιμαμαι,δε γινεται να το εχω σε flight mode συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Αφησα το κινητο στο 82%,εβαλα flight mode,εκλεισα τα παντα,οθονη κατω,εξοικ ενεργειας και μεσα σε 6 ωρες ειχα χασει μονο 1% που σηκωθηκα....τελικα οντως ηταν απο το σημα που δεν ειχα καλο μαλλον....αρα αναγκαστικα,οτι και να κανω,θα χανω αρκετη μπαταρια το βραδυ οταν κοιμαμαι,δε γινεται να το εχω σε flight mode συνεχεια... Εγω θα σου πρότεινα να κανεις ότι κι εγω. Θα το βάζεις για φόρτιση πριν κοιμηθεις και θα το αφήνεις ως το πρωί. Δεν υπάρχει κανένα προβλημα ούτε για την μπαταρία ούτε για την συσκευη. Σε όλα μου τα κινητα με σύγχρονες μπαταρίες αυτο κάνω και δεν υπήρξε θέμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εγω θα σου πρότεινα να κανεις ότι κι εγω. Θα το βάζεις για φόρτιση πριν κοιμηθεις και θα το αφήνεις ως το πρωί. Δεν υπάρχει κανένα προβλημα ούτε για την μπαταρία ούτε για την συσκευη. Σε όλα μου τα κινητα με σύγχρονες μπαταρίες αυτο κάνω και δεν υπήρξε θέμα. δλδ δεν υπαρχει προβλημα για τη μπαταρια να ειναι συνεχεια στη φορτιση μεχρι να ξυπνησω? ακομα και αν η μπαταρια ειναι στο 30-40% να το βαζω για φορτιση δεν εχει θεμα ετσι? γενικα η μπαταρια δεν εχει θεμα οσο και αν εχει να τη φορτιζω,το λεω γιατι τωρα εκλεισα 1 βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 δλδ δεν υπαρχει προβλημα για τη μπαταρια να ειναι συνεχεια στη φορτιση μεχρι να ξυπνησω? ακομα και αν η μπαταρια ειναι στο 30-40% να το βαζω για φορτιση δεν εχει θεμα ετσι? γενικα η μπαταρια δεν εχει θεμα οσο και αν εχει να τη φορτιζω,το λεω γιατι τωρα εκλεισα 1 βδομαδα. Η μπαταρίες αυτού του είδους χρειάζονται μια πλήρη αποφόρτιση - φόρτιση τον μήνα για να παραμείνουν όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση. Δηλαδή μια φορά τον μήνα να την αφήνεις να πέφτει κατω από 10% και μετά να φορτίζει πλήρως. Από εκεί και πέρα να αποφεύγεις να την βάζεις για φόρτιση όσο είναι πάνω από 80%. Αν τι αφήσεις όλο το βράδυ μόλις φορτώσει θα σταματήσει αυτόματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Η μπαταρίες αυτού του είδους χρειάζονται μια πλήρη αποφόρτιση - φόρτιση τον μήνα για να παραμείνουν όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση. Δηλαδή μια φορά τον μήνα να την αφήνεις να πέφτει κατω από 10% και μετά να φορτίζει πλήρως. Από εκεί και πέρα να αποφεύγεις να την βάζεις για φόρτιση όσο είναι πάνω από 80%. Αν τι αφήσεις όλο το βράδυ μόλις φορτώσει θα σταματήσει αυτόματα. ααα οκ,ευχαριστω,μια χαρα...βολευει ετσι,εγω νομιζα θα υπηρχε προβλημα....αρα αυτο μου λυνει και την απορια με το dock, ποτε φορτιση πανω απο 80%...ποτε ποιο κατω απο 10.... !!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Η μπαταρίες αυτού του είδους χρειάζονται μια πλήρη αποφόρτιση - φόρτιση τον μήνα για να παραμείνουν όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση. Δηλαδή μια φορά τον μήνα να την αφήνεις να πέφτει κατω από 10% και μετά να φορτίζει πλήρως. Από εκεί και πέρα να αποφεύγεις να την βάζεις για φόρτιση όσο είναι πάνω από 80%. Αν τι αφήσεις όλο το βράδυ μόλις φορτώσει θα σταματήσει αυτόματα. ειναι επιβεβαιωμενο οτι δεν επιρεαζεται η διαρκεια ζωης της μπαταριας η ειναι προσωπικη σου αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μιάς και το θέμα της μπαταρίας πάντα είναι επίκαιρο,εγω έπιασα πρόσφατα νέο ρεκόρ. 100 ώρες αναμονή και 7% υπόλοιπο μπαταρίας πριν τη φορτίσω. Εχω την εργοστασιακή rom rooted.Βασικός παράγοντας που οδήγησε στις 100 ώρες,ήταν ο χαμηλός φωτισμός της οθόνης και οπωσδήποτε η μειωμένη ενασχόληση με τη συσκευή.Χρήση της δηλαδή σαν κανονικό τηλέφωνο... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μιάς και το θέμα της μπαταρίας πάντα είναι επίκαιρο,εγω έπιασα πρόσφατα νέο ρεκόρ. 100 ώρες αναμονή και 7% υπόλοιπο μπαταρίας πριν τη φορτίσω. Εχω την εργοστασιακή rom rooted.Βασικός παράγοντας που οδήγησε στις 100 ώρες,ήταν ο χαμηλός φωτισμός της οθόνης και οπωσδήποτε η μειωμένη ενασχόληση με τη συσκευή.Χρήση της δηλαδή σαν κανονικό τηλέφωνο... Μια χαρά τα πήγε αλλά μάλλον στο συρτάρι το είχες το τηλέφωνο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 ειναι επιβεβαιωμενο οτι δεν επιρεαζεται η διαρκεια ζωης της μπαταριας η ειναι προσωπικη σου αποψη? Τα τελευταία 5 χρόνια αυτο αναφέρεται παντου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μια χαρά τα πήγε αλλά μάλλον στο συρτάρι το είχες το τηλέφωνο... :lol: Εντάξει μπορεί να δείχνει κάπως έτσι αλλά πίστεψε με το τηλέφωνο ήταν συνεχώς σε χρήση στα πλαίσια του λογικού.Απλά δεν το σκάλιζα συνεχώς και δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω 3g ούτε να βγάλω κάποια φωτο.Απλή χρήση τηλεφώνου δηλαδή... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Καλημερα.Χθες βραδυ ηταν στο 50% και ξυπνωντας το πρωι ειχε μολις 18.Στιν ουσια ηταν για 7 ωρες σε αναμονη.Πριν πεσω ειχα κλεισει τα παντα απο προγραμματα απλα ηταν ανοικτο το wi-fi και τα δεδομενα και το τηλεφωνο.Ειδα βεβαια σε ειδοποιηση το πρωι οτι προσπαθησε να ανεβασει φωτο στο dropbox και σταματησε λογο μπαταριας. Τι χαζομαρα εχω κανει;Απλα root εχω κανει και μερικες εφαρμογες απ το play store εχω κατεβασει. Να ευθυνεται για ολο αυτο ο task killer?? Επισης στη διαχειρηση της μπαταριας μου λεει 24% και καλα απ τη χρηση ραδιοφωνου το οποιο ουδεποτε εχω χρησιμοποιησει Edited September 15, 2012 by eddiedimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts