Tyxerakias Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 σχεδόν 20% κάτω η μπαταρία μέσα σε 3:30 ώρες και χωρίς να κάνω τίποτα..πολυ δεν είναι?? Nαι είναι. Κάτι σου την τρώει. Κάνε αυτό που είπα από πάνω Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω στατιστικά είναι οκ? Αυτό το no or Unknown signal που λέει δεν το καταλαβαίνω εφόσον έχω καλό σήμα.. 8 λεπτά awake σε 3μιση ώρες δεν είναι πολύ αλλά ούτε το ιδανικό. Κάνε αυτά που σου είπε ο Tyxerakias με το bbs και βγάλε μας ένα screenshot με τα partial wakelocks. Άστο 3-4 ώρες "ήσυχο" βάζοντάς το σε airplane mode ώστε να μην επηρεάζονται τα αποτελέσματα από τη λήψη του δικτύου σου. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 8 λεπτά awake σε 3μιση ώρες δεν είναι πολύ αλλά ούτε το ιδανικό. Κάνε αυτά που σου είπε ο Tyxerakias με το bbs και βγάλε μας ένα screenshot με τα partial wakelocks. Άστο 3-4 ώρες "ήσυχο" βάζοντάς το σε airplane mode ώστε να μην επηρεάζονται τα αποτελέσματα από τη λήψη του δικτύου σου. Και χωρίς airplane mode θα βγουν χρήσιμες πληροφορίες, εξάλλου αν κάποια εφαρμογή δημιουργει πρόβλημα θα το δούμε με δίκτυο ή χωρίς.... (άσε που υπάρχει και η περίπτωση το πρόβλημα να προέρχεται από το δίκτυο). Εγώ συνήθως τέτοια πειράματα τα κάνω όταν κοιμάμαι, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω ήσυχο για 3 ώρες... :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Εκανα wipe και flash rom. Ιδου τα νεα αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Εκανα wipe και flash rom. Ιδου τα νεα αποτελεσματα Με 3 ώρες μόνο ίσως να μη μπορείς να βγάλεις αξιόπιστα στατιστικά συμπεράσματα, αλλά απ'αυτά φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα με τη σύνδεση και με κάποια(ες) εφαρμογές που δημιουργούν Alarms, επειδή ανανεώνονται ή ψάχνουν για δίκτυο να συγχρονίσουν. Αν δεν είσαι root δε μπορούμε να βρούμε ακριβώς ποια είναι, αλλα μπορείς να αρχίσεις από τις βασικές, καιρός, twitter (που φαίνεται πάνω αριστερά), facebook, etc. Θα πρότεινα να ξαναπάρεις μέτρηση τη νύχτα, για περισσότερες ώρες. Παρ'όλα αυτά φαίνεται ότι το wipe βοήθησε, δε μου φαίνεται μεγάλη κατανάλωση αυτή. (τουλάχιστον σαν αυτή που έλεγες παραπάνω... εγώ χάνω 2% σε 10 ώρες αν δεν το πειράζω). Αν είσαι root, ενεργοποίησε τα root features από τις advanced ρυθμίσεις, για να σου τα δείχνει όλα, και να κάνει dumpsys τα alarms για πλήρη εικόνα. Ποια rom είναι αυτή; (μπορεί να φταίει κι αυτό). Edited October 4, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Με 3 ώρες μόνο ίσως να μη μπορείς να βγάλεις αξιόπιστα στατιστικά συμπεράσματα, αλλά απ'αυτά φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα με τη σύνδεση και με κάποια(ες) εφαρμογές που δημιουργούν Alarms, επειδή ανανεώνονται ή ψάχνουν για δίκτυο να συγχρονίσουν. Αν δεν είσαι root δε μπορούμε να βρούμε ακριβώς ποια είναι, αλλα μπορείς να αρχίσεις από τις βασικές, καιρός, twitter (που φαίνεται πάνω αριστερά), facebook, etc. Θα πρότεινα να ξαναπάρεις μέτρηση τη νύχτα, για περισσότερες ώρες. Παρ'όλα αυτά φαίνεται ότι το wipe βοήθησε, δε μου φαίνεται μεγάλη κατανάλωση αυτή. (τουλάχιστον σαν αυτή που έλεγες παραπάνω... εγώ χάνω 2% σε 10 ώρες αν δεν το πειράζω). Αν είσαι root, ενεργοποίησε τα root features από τις advanced ρυθμίσεις, για να σου τα δείχνει όλα, και να κάνει dumpsys τα alarms για πλήρη εικόνα. Ποια rom είναι αυτή; (μπορεί να φταίει κι αυτό). Omega rom v27.1 Απο τη στιγμή που άνοιξα τον web browser για να μπω σε μερικές σελίδες η μπαταρία έπεσε 6% σε μισή ώρα. Είναι φυσιολογικό? Μήπως φταίει το modem/radio? Ίσως αν έβαζα κάποιο άλλο να έφτιαχνε η κατάσταση. Βλέπω οτι ο counter για το connectivity service και το alarm manager ανεβαίνει συνέχεια.. Edited October 4, 2012 by Lotus_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Omega rom v27.1 Απο τη στιγμή που άνοιξα τον web browser για να μπω σε μερικές σελίδες η μπαταρία έπεσε 6% σε μισή ώρα. Είναι φυσιολογικό? Μήπως φταίει το modem/radio? Ίσως αν έβαζα κάποιο άλλο να έφτιαχνε η κατάσταση. Βλέπω οτι ο counter για το connectivity service και το alarm manager ανεβαίνει συνέχεια.. Εξαρτάται από τις σελίδες και τον browser. Δεν είναι τραγικό όμως. Δεν έχω εμπειρία με την Omega οπότε δεν μπορώ να σου πω για τα modem κτλ. καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα. Το πιο εύκολο είναι να βρεις τι σου τρώει τη μπαταρία όταν ΔΕΝ το χρησιμοποιείς. Και εκεί κολλάνε αυτά που έγραψα παραπάνω... και αφού είσαι root, ενεργοποίησε και τα root functions στο BBS, φόρτισέ το πριν κοιμηθείς, βγάλτο από την πρίζα, και άστο όλη νύχτα να δούμε πόσο θα πέσει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Omega rom v27.1 Απο τη στιγμή που άνοιξα τον web browser για να μπω σε μερικές σελίδες η μπαταρία έπεσε 6% σε μισή ώρα. Είναι φυσιολογικό? Μήπως φταίει το modem/radio? Ίσως αν έβαζα κάποιο άλλο να έφτιαχνε η κατάσταση. Βλέπω οτι ο counter για το connectivity service και το alarm manager ανεβαίνει συνέχεια.. Ειναι απόλυτα φυσιολογικο ενα 12% την ώρα με browsing. Και 15% ακόμα. Οταν σου δίνει 6 και κάτι ώρες browsing πρεπει να είσαι ευχαριστημένος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Καλησπερα! Τελικα δεν βρεθηκε κατι στο service με το θεμα της μπαταριας. Ο τεχνικος ειπε οτι του εκανε restore (4.0.4 I9300BUALF1) και το ειχε για ενα 24ωρο σε standby και εχασε περιπου 15%. (Wifi, data, συγχρονισμος, gps ανοιχτα) Το παω σπιτι μου το βαζω κομοδινο, πεφτω για 1 ωρα για υπνο, ξυπναω, και τσουπ! -4%!! Μηπως φταινει το κομοδινο!!! ??? :-Ρ Βαρεθηκα πια να ασχολουμαι, εκανα root εβαλα και την 27.1 και οσο κραταει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 μηπως δεν εχεις καλο σημα εκει που εισαι? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Εκανα wipe και flash rom. Ιδου τα νεα αποτελεσματα Μπαίνεις σε ένα terminal κι εκτελείς τα παρακάτω: cd sdcard su dumpsys alarm > alarmdump.txtΑνοίγεις το αρχείο txt το οποίο βρίσκεται στην εσωτερική μνήμη και ψάχνεις για τη λέξη "wakeups". Κοιτώντας τον αριθμό των alarms, τα ms και τις actions της κάθε process παραμάσχαλα με το google θα βρεις ακριβώς τι φταίει. Αν δεν θες να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες χονδρικά βγάλε facebook, maps κι απενεργοποίησε τα πάντα από gps εφόσον δε το χρησιμοποιείς. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Μπαίνεις σε ένα terminal κι εκτελείς τα παρακάτω: cd sdcard su dumpsys alarm > alarmdump.txtΑνοίγεις το αρχείο txt το οποίο βρίσκεται στην εσωτερική μνήμη και ψάχνεις για τη λέξη "wakeups". Κοιτώντας τον αριθμό των alarms, τα ms και τις actions της κάθε process παραμάσχαλα με το google θα βρεις ακριβώς τι φταίει. Αν δεν θες να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες χονδρικά βγάλε facebook, maps κι απενεργοποίησε τα πάντα από gps εφόσον δε το χρησιμοποιείς. Nα πω κι εγώ γι'αυτούς που φοβούνται τις κονσόλες, ότι τα παραπάνω μπορείς να τα δεις και με το BBS αν ενεργοποιήσεις τα root features και μετά δεις τα alarms... :) (αλήθεια, δεν έχω μετοχές αλλά ο τύπος έχει κάνει φοβερή δουλειά) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) Καλημερα! Λοιπον,εκανα πληρης φορτιση και το αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ. Παραθετω screenshots Edited October 5, 2012 by Lotus_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Στο θέμα της μπαταρίας έχω να παρατηρήσω τα εξής: Εκτός απο τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και καταναλώνουν ενέργεια,σημαντικό ρόλο παίζει ο φορτιστής που χρησιμοποιείται αλλά και η ώρα που θα τον αφήσεις συνδεδεμένο στο κινητό με το λαμπάκι αναμμένο στο πράσινο,μετά την πλήρη φόρτιση. Για παράδειγμα,έχω έναν φορτιστή ΝΟΚΙΑ usb στα 1200mA ο οποίος φορτίζει σχετικά αργά τη συσκευή και ποτέ δεν έχω πάρει απο αυτόν το μέγιστο της απόδοσης της μπαταρίας.Οταν φορτίζω με τον ΟΕΜ φορτιστή η μπαταρία κρατά περισσότερο.Οταν μάλιστα φορτίσω με τον ΟΕΜ και το κρατήσω και 1-2 ώρες παραπάνω στο φορτιστή τότε μπορεί να κρατήσει και 4 ώρες στο 100% (σε αναμονή)... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλημερα! Λοιπον,εκανα πληρης φορτιση και το αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ. Παραθετω screenshots Αν κάνεις freeze και το maps η κατανάλωση σου θα είναι σχεδόν άψογη. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Αν κάνεις freeze και το maps η κατανάλωση σου θα είναι σχεδόν άψογη. Πώς κάνει κανείς freeze το maps? Απο το Titanium? Με ποιά διαδικασία; Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Πώς κάνει κανείς freeze το maps? Απο το Titanium? Με ποιά διαδικασία; Κι απ τον application manager γίνεται αν το κάνεις disable. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Στο application manager αν το κάνω disable μετά από 1 sec ενεργοποιείται πάλι,οπότε τζιφος... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 μηπως δεν εχεις καλο σημα εκει που εισαι? Δύο γραμμουλες έχω από τις τέσσερις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 http://blog.gsmarena.com/samsung-i9300-galaxy-s-iii-jelly-bean-battery-life-test-concludes-see-how-it-did/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπέρα φόρουμ εγώ πήρα αυτό http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55380 αρκετά καλό αλλά μεγαλώνει το τηλέφωνο και αυτό http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55328 για ποιο. Lite κατάστασης,και έχει και φακό,ξέρω είναι ακριβά βέβαια αλλά για εμένα που δεν το έχω με της ηλεκτρονικές αγορές από έξω μια χαρά μου έκατσε.θα το κάψω το τηλέφωνακι μου :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κοιτάξτε μια κατάσταση οι χάρτες. Καμία ιδέα για να σταματήσουν να δουλεύουν από πίσω αλλά να μπορώ να τους ανοίξω όταν χρειαστεί? Νομίζω το titanium κάνει κάτι τέτοιο? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Από σήμερα αντιμετώπισα πρόβλημα με την φόρτιση του κινητού, φτάνει μέχρι το 70% και δεν πάει παραπάνω, όση ώρα και να το αφήσω συνδεδεμένο στο φορτιστή. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Κοιτάξτε μια κατάσταση οι χάρτες. Καμία ιδέα για να σταματήσουν να δουλεύουν από πίσω αλλά να μπορώ να τους ανοίξω όταν χρειαστεί? Νομίζω το titanium κάνει κάτι τέτοιο? Εγώ θα σου έλεγα να μην ασχολείσαι τόσο πολυ με την κατανάλωση. Έχεις smartphone. Το Siii οτι και να κανεις θα σου βγάλει την μέρα. Οι χάρτες δεν ευθύνονται παραπάνω απο 1.5% των απωλειών που είχες σ αυτο το διάστημα. Αν δεν τους χρησιμοποιείς πάγωσε τους απο το ρυθμίσεις/ολες/ ανενεργό. Την πραγματική κατανάλωση δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με τίποτα. Ποια ειναι αυτη? Οταν έχουμε την οθόνη ανοικτή και κανουμε βαριές εργασίες. Αν κάποιος βρει τροπο να μειώσει εκει την κατανάλωση χωρις under clocking θα τον παραδεχθώ. Η συσκευη μου δοκιμασμένα όσο ειμαι σ ενα σημειο με τα πάντα ανοιχτά χάνει 0,5%. Αν βρίσκομαι εξω και μετακινούμαι διαρκώς θα διπλασιαστει ίσως και παραπάνω γιατι διαρκώς ψάχνει για το καλύτερο σήμα κλπ. Η αυτονομία δεν εξαρτάται λοιπόν απο τον χρόνο που ειναι η συσκευη μας σε sleep mode. Αν θες να βγάλεις 48ωρες μπορείς αλλα δεν εχει νόημα σε μια τέτοια συσκευη. Έχω ενα ΝΟΚΙΑ Ε5.0 το χρησιμοποιω μονο σαν ξυπνητήρι. Κρατα μια βδομάδα αλλα δεν κανει τίποτα αυτόματα. Αν πάω να το δουλέψω όπως το Siii θα μου βγάλει 8 ώρες. μπορει να μου απαντησει καποιος?? η να μου σε ποιο αλλο θεμα μπορω να βρω μια απαντηση Μαρία ειναι δύσκολο να βρεις κάποιον που να εχει τις επαφές του σε SIM card. Γι αυτο δεν σου απαντούν. Κανε το εξής: απο το μενου των επαφών βρες την επιλογη να κανεις εξαγωγή τις επαφές σου απο την κάρτα. Μετα πάλι απο το μενου των επαφών κάνετε εισαγωγής στο gmail και επεργασου τες απο εκει. Έτσι θα τις έχεις μια ζωή διαθέσιμες σε ολες σου τις συσκευές. Edited October 8, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κοιτάξτε μια κατάσταση οι χάρτες. Καμία ιδέα για να σταματήσουν να δουλεύουν από πίσω αλλά να μπορώ να τους ανοίξω όταν χρειαστεί? Νομίζω το titanium κάνει κάτι τέτοιο? To autostarts κάνει αυτό που ζητάς. Επίσης κλείσε τα automatic location πράγματα. Δεν είναι μόνο οι χάρτες που καλούν αυτό το process. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts