Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντος εμενα σε σχεση με galaxy s που ειχα μου φενεται οτι η μπαταρια διαρκει πιο πολυ....
Samsung Galaxy Sιιι

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία του S2 ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο S3 και ούτε ανάποδα. Το ίδιο ισχύει για τους MHL/ΗDMI adaptors που είναι ειδικοί για το S3. Το πρόσθεσα στις συχνές ερωτήσεις.
- Alex

Παντος εμενα σε σχεση με galaxy s που ειχα μου φενεται οτι η μπαταρια διαρκει πιο πολυ....

Καλά, εννοείται αυτό. Δεν συγκρίνονται. Κι εγώ το s είχα και με ίδια χρήση έχω διπλάσια διάρκεια σχεδόν.

καλησπερα παιδια, λεει 59% οθονη και 6% opera μini next απο εκει μπαινω.οταν λες 2ωρες οθονη τι θες να πεις;οτι ειχες την οθονη να δουλευει 2ωρες και μετα ηταν κλειδωμενο;εγω οταν λεω για ωρες ειμαι συνεχεια με ανοιχτη οθονη :) υπαρχει καποιο περιφεριακο που να δινει ρευμα στο κινητο;κανονικα ποση ωρα πρεπει να κανει να γεμισει μπαταρια;εμενα απο το 5% θελει 2ωρες,ειναι αρκετη ωρα δεν νομιζετε;υπαρχει καποιος φορτιστης και αν ναι ποιος που να κανει ποιο γρηγορα την φορτιση;ειμαι τρελαμενος με το τηλ. το πειραζω συνεχεια.....ειναι τελειο......ελπιζω να μην σας ζαλιζω ρε αλανια.

καλησπερα παιδια, λεει 59% οθονη και 6% opera μini next απο εκει μπαινω.οταν λες 2ωρες οθονη τι θες να πεις;οτι ειχες την οθονη να δουλευει 2ωρες και μετα ηταν κλειδωμενο;εγω οταν λεω για ωρες ειμαι συνεχεια με ανοιχτη οθονη :) υπαρχει καποιο περιφεριακο που να δινει ρευμα στο κινητο;κανονικα ποση ωρα πρεπει να κανει να γεμισει μπαταρια;εμενα απο το 5% θελει 2ωρες,ειναι αρκετη ωρα δεν νομιζετε;υπαρχει καποιος φορτιστης και αν ναι ποιος που να κανει ποιο γρηγορα την φορτιση;ειμαι τρελαμενος με το τηλ. το πειραζω συνεχεια.....ειναι τελειο......ελπιζω να μην σας ζαλιζω ρε αλανια.

Τόσο κάνει να φορτίσει, είναι φυσιολογικό. Επίσης κάποιος ταχυφορτιστης θα έκανε κακό στην μπαταρία οπότε θα σου προτείνω να μείνεις με τον εργοστασιακό και να δουλέψεις λιγάκι την υπομονή σου:p

Γιατί όπως λένε και τα Αμερικανάκια, better safe than sorry!!

Αυτή είναι η κατανάλωση που είχα με τα πάντα ανοιχτά (κλειστο wifi), χωρίς να το πειράξω καθόλου, χωρίς καμία εκκαθάριση ή κάτι, απλά το έβγαλα από την πρίζα και το άφησα. 2% σε 9 ώρες. Κάτι μ'ενοχλεί, νομίζω είναι πολύ, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι έχει αντίστοιχη κατανάλωση, πριν αρχίσω να το ψάχνω;
- Alex

Αυτή είναι η κατανάλωση που είχα με τα πάντα ανοιχτά (κλειστο wifi), χωρίς να το πειράξω καθόλου, χωρίς καμία εκκαθάριση ή κάτι, απλά το έβγαλα από την πρίζα και το άφησα. 2% σε 9 ώρες. Κάτι μ'ενοχλεί, νομίζω είναι πολύ, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι έχει αντίστοιχη κατανάλωση, πριν αρχίσω να το ψάχνω;

Οχι δεν ειναι πολυ για 9 ώρες. Το αντίθετο θα έλεγα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για ποιό απο τα 3 δίκτυα μιλάμε;

Σήμα στα πόσα dbm;

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Για ποιό απο τα 3 δίκτυα μιλάμε;

Σήμα στα πόσα dbm;

Δε μένω Ελλάδα, οπότε κανένα από τα 3 δίκτυα. Σήμα γύρω στα -80 dBm. Μόνιμο 3G+ (το δίκτυο μου δεν έχει καν 2G, και να'θελα).

Βασικά θα ήθελα να είναι η εικόνα όπως τις τελευταίες δύο περίπου ώρες στο γράφημα. Ίσως υπερβάλλω :) Απλά για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μπαταρία, αλλά επειδή το χρησιμοποιώ πολύ δεν το είχα ψάξει τόσο σε κατάσταση αδράνειας.

- Alex

Μια χαρά τη βλέπω την αυτονομία σου.Κι εγω βρέθηκα στη Νίκαια Κυανη Ακτη γενικως το καλοκαίρι για πέντε μέρες και η απόδοση της μπαταρίας ήταν 30 με 40 % καλυτερη αποτι στο δικτυο Cosmote...

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Δε μένω Ελλάδα, οπότε κανένα από τα 3 δίκτυα. Σήμα γύρω στα -80 dBm. Μόνιμο 3G+ (το δίκτυο μου δεν έχει καν 2G, και να'θελα).

Βασικά θα ήθελα να είναι η εικόνα όπως τις τελευταίες δύο περίπου ώρες στο γράφημα. Ίσως υπερβάλλω :) Απλά για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μπαταρία, αλλά επειδή το χρησιμοποιώ πολύ δεν το είχα ψάξει τόσο σε κατάσταση αδράνειας.

Αν δεν κάνω λάθος είσαι με LG8?

Στις JB official πάντα ακόμα και στις leaked αλλα και τώρα στην Πολωνικη, παρατηρώ οτι υπάρχει πολυ μικρη αύξηση της κατανάλωσης σε sleep mode. Δύσκολα θα ξανά δεις το 2% σε 9 ώρες. Θα έλεγα οτι θα πας κάπου στο 4-5%

Βέβαια έχεις καλο σήμα. Σε μένα εδω παίζει απο 102 εώς -89 οταν δεν το κρατώ στο χέρι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν δεν κάνω λάθος είσαι με LG8?

Στις JB official πάντα ακόμα και στις leaked αλλα και τώρα στην Πολωνικη, παρατηρώ οτι υπάρχει πολυ μικρη αύξηση της κατανάλωσης σε sleep mode. Δύσκολα θα ξανά δεις το 2% σε 9 ώρες. Θα έλεγα οτι θα πας κάπου στο 4-5%

Βέβαια έχεις καλο σήμα. Σε μένα εδω παίζει απο 102 εώς -89 οταν δεν το κρατώ στο χέρι.

Θα δούμε, σύντομα θα πάω σε jb. Ευχαριστώ, ελπίζω να έχεις άδικο :)

- Alex

Καλημερα!

Το προβλημα της αποστραγγισης σε αναμονη συνεχιζεται.

Οπως και εδω : http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/606395-s3-battery-drain-thread-1-false-cell-standby-report-2-standby-drain.html , ετσι και στο δικο μου το βραδυ που πεφτω για υπνο μεσα σε 6-7 ωρες χανει 22-25%. Αρχικα ειχα κανει root και ειχα βαλει την omega 27.1. Χθες το ξαναγυρισα σε unroot στην εργοστασιακη ics αλλα το προβλημα συνεχιζεται.

Μηπως να το παω για service?

Δε νομίζω να χει πρόβλημα το κινητό σού.

Κι εγώ πρόσεξα μία αύξηση στο sleep mode κι έκανα ένα format

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημερα!

Το προβλημα της αποστραγγισης σε αναμονη συνεχιζεται.

Οπως και εδω : http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/606395-s3-battery-drain-thread-1-false-cell-standby-report-2-standby-drain.html , ετσι και στο δικο μου το βραδυ που πεφτω για υπνο μεσα σε 6-7 ωρες χανει 22-25%. Αρχικα ειχα κανει root και ειχα βαλει την omega 27.1. Χθες το ξαναγυρισα σε unroot στην εργοστασιακη ics αλλα το προβλημα συνεχιζεται.

Μηπως να το παω για service?

Σε 9 ώρες έχασε ~17%, με όλα ανοιχτά (3g+data, wifi, email κλπ) Με σχετικά καλό σήμα (Η - 4/5)

Δηλαδή ~2% ανά ώρα = περίπου δύο μέρες αναμονή. (φοράω την JB)

Αν έχεις και εσύ όλα ανοιχτά και μέτριο/κακό σήμα, είναι λογικά νούμερα. Αν έχεις τα διάφορα (3g+data, wifi) κλειστά, τότε ή κάποια εφαρμογή σου τρώει τη μπαταρία ή υπάρχει πρόβλημα.

Εχεις δοκιμάσει την εργοστασιακή χωρίς να βάλεις καμία έξτρα εφαρμογή;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σε 9 ώρες έχασε ~17%, με όλα ανοιχτά (3g+data, wifi, email κλπ) Με σχετικά καλό σήμα (Η - 4/5)

Δηλαδή ~2% ανά ώρα = περίπου δύο μέρες αναμονή. (φοράω την JB)

Αν έχεις και εσύ όλα ανοιχτά και μέτριο/κακό σήμα, είναι λογικά νούμερα. Αν έχεις τα διάφορα (3g+data, wifi) κλειστά, τότε ή κάποια εφαρμογή σου τρώει τη μπαταρία ή υπάρχει πρόβλημα.

Εχεις δοκιμάσει την εργοστασιακή χωρίς να βάλεις καμία έξτρα εφαρμογή;

Εχω μονο wifi ανοιχτο (ενοειται συνδεδεμενο στο router μου) και τηλεφωνο σε 2G, ολα τα αλλα,συγχρονισμοι κ.τ.λ. κλειστα! Ειμαι σε εργοστασιακο firmware και εχω εγκαταστησει καποιες εφαρμογες (Navigon, 2xBattery, BatteryCalibration, Adobe reader, BetterBatteryStats, Carat, Chrome, Discover, Dooosrs, Flash player, Greek WPA Finder, Facebook, Logmein, MyVodafone, Skype, OfficeSuite, Meteo.gr, Shazam, SoundHound, Uno, Viber, Vodafone Leage, My Web). Δεν το εχω δοκιμασει χωρις εφαρμογες εγκατεστημενες

Εχω μονο wifi ανοιχτο (ενοειται συνδεδεμενο στο router μου) και τηλεφωνο σε 2G, ολα τα αλλα,συγχρονισμοι κ.τ.λ. κλειστα! Ειμαι σε εργοστασιακο firmware και εχω εγκαταστησει καποιες εφαρμογες (Navigon, 2xBattery, BatteryCalibration, Adobe reader, BetterBatteryStats, Carat, Chrome, Discover, Dooosrs, Flash player, Greek WPA Finder, Facebook, Logmein, MyVodafone, Skype, OfficeSuite, Meteo.gr, Shazam, SoundHound, Uno, Viber, Vodafone Leage, My Web). Δεν το εχω δοκιμασει χωρις εφαρμογες εγκατεστημενες

Κοίταξε τα partial wakelocks με τόσα προγράμματα μπαταρίας που έχεις; Φταίει ένα ή παραπάνω από τα προγράμματα σου, θα στοιχημάτιζα το τραγικό Facebook.

- Alex

Κοίταξε τα partial wakelocks με τόσα προγράμματα μπαταρίας που έχεις; Φταίει ένα ή παραπάνω από τα προγράμματα σου, θα στοιχημάτιζα το τραγικό Facebook.

Partial wakelocks? Δηλ?

Edited by Tyxerakias

Partial wakelocks? Δηλ?

To better battery stats τα γράφει... γιατί το έχεις βάλει; :) Επίσης βγάλε τα 2xBattery Carat και ΒatteryCalilbration δεν προσφέρουν τίποτα.

Eξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το facebook... τραγικό πρόγραμμα... σε κάθε ανανέωση το ξαναβάζω για να δω, και το πετάω πάλι σε 2 μέρες. Κάπως βελτιώθηκε στην τελευταία αναβάθμιση αλλά και πάλι.

Edited by Tyxerakias
- Alex

To better battery stats τα γράφει... γιατί το έχεις βάλει; :) Επίσης βγάλε τα 2xBattery Carat και ΒatteryCalilbration δεν προσφέρουν τίποτα.

Eξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το facebook... τραγικό πρόγραμμα... σε κάθε ανανέωση το ξαναβάζω για να δω, και το πετάω πάλι σε 2 μέρες. Κάπως βελτιώθηκε στην τελευταία αναβάθμιση αλλά και πάλι.

Καλημερα! Τελικα το πηγα για service. Σημερα θα εχω νεα!

Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω στατιστικά είναι οκ? Αυτό το no or Unknown signal που λέει δεν το καταλαβαίνω εφόσον έχω καλό σήμα.. Edited by Lotus_gr

Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω στατιστικά είναι οκ? Αυτό το no or Unknown signal που λέει δεν το καταλαβαίνω εφόσον έχω καλό σήμα..

http://imageshack.us/a/img88/1006/screenshot2012100410181.png

Ξανά βγάλε screenshot κάνοντας scroll προς τα κάτω ώστε να φαίνεται ο χρόνος awake & screen on κι αν μπορείς βάλε μια λίγο μεγαλύτερη εικόνα γιατί μου βγήκαν τα μάτια:cool:.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω στατιστικά είναι οκ? Αυτό το no or Unknown signal που λέει δεν το καταλαβαίνω εφόσον έχω καλό σήμα..

Νοrmal μου φαίνεται. Κατέβα πιο κάτω όπως είπε ο Αναπόσπαστος και δες αν το awake time είναι πολύ μεγαλύτερο από το screen on time. Tα partial wakelocks κοίτα, όταν δεν το χρησιμοποιείς. Βάλε ένα custom reference (menu-set custom ref. ) και άστο ήσυχο για κάποιες ώρες... μετά πηγαίνε στο partial wakelock menu, και since custom reference. Εκεί θα δεις τι γίνεται, αν κοιμάται σωστά ή όχι, και ποια διεργασία το ξυπνάει.

Επίσης μπορείς να βάλεις κάτι σαν το OS Monitor για να δεις ποια εφαρμογή τρώει πολύ cpu.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Νοrmal μου φαίνεται. Tα partial wakelocks κοίτα, όταν δεν το χρησιμοποιείς. Βάλε ένα custom reference (menu-set custom ref. ) και άστο ήσυχο για κάποιες ώρες... μετά πηγαίνε στο partial wakelock menu, και since custom reference. Εκεί θα δεις τι γίνεται, αν κοιμάται σωστά ή όχι, και ποια διεργασία το ξυπνάει.

Επίσης μπορείς να βάλεις κάτι σαν το OS Monitor για να δεις ποια εφαρμογή τρώει πολύ cpu.

σχεδόν 20% κάτω η μπαταρία μέσα σε 3:30 ώρες και χωρίς να κάνω τίποτα..πολυ δεν είναι??