coldfusion Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παντος εμενα σε σχεση με galaxy s που ειχα μου φενεται οτι η μπαταρια διαρκει πιο πολυ.... Παράθεση Samsung Galaxy Sιιι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Η μπαταρία του S2 ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο S3 και ούτε ανάποδα. Το ίδιο ισχύει για τους MHL/ΗDMI adaptors που είναι ειδικοί για το S3. Το πρόσθεσα στις συχνές ερωτήσεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παντος εμενα σε σχεση με galaxy s που ειχα μου φενεται οτι η μπαταρια διαρκει πιο πολυ.... Καλά, εννοείται αυτό. Δεν συγκρίνονται. Κι εγώ το s είχα και με ίδια χρήση έχω διπλάσια διάρκεια σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 καλησπερα παιδια, λεει 59% οθονη και 6% opera μini next απο εκει μπαινω.οταν λες 2ωρες οθονη τι θες να πεις;οτι ειχες την οθονη να δουλευει 2ωρες και μετα ηταν κλειδωμενο;εγω οταν λεω για ωρες ειμαι συνεχεια με ανοιχτη οθονη :) υπαρχει καποιο περιφεριακο που να δινει ρευμα στο κινητο;κανονικα ποση ωρα πρεπει να κανει να γεμισει μπαταρια;εμενα απο το 5% θελει 2ωρες,ειναι αρκετη ωρα δεν νομιζετε;υπαρχει καποιος φορτιστης και αν ναι ποιος που να κανει ποιο γρηγορα την φορτιση;ειμαι τρελαμενος με το τηλ. το πειραζω συνεχεια.....ειναι τελειο......ελπιζω να μην σας ζαλιζω ρε αλανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 καλησπερα παιδια, λεει 59% οθονη και 6% opera μini next απο εκει μπαινω.οταν λες 2ωρες οθονη τι θες να πεις;οτι ειχες την οθονη να δουλευει 2ωρες και μετα ηταν κλειδωμενο;εγω οταν λεω για ωρες ειμαι συνεχεια με ανοιχτη οθονη :) υπαρχει καποιο περιφεριακο που να δινει ρευμα στο κινητο;κανονικα ποση ωρα πρεπει να κανει να γεμισει μπαταρια;εμενα απο το 5% θελει 2ωρες,ειναι αρκετη ωρα δεν νομιζετε;υπαρχει καποιος φορτιστης και αν ναι ποιος που να κανει ποιο γρηγορα την φορτιση;ειμαι τρελαμενος με το τηλ. το πειραζω συνεχεια.....ειναι τελειο......ελπιζω να μην σας ζαλιζω ρε αλανια. Τόσο κάνει να φορτίσει, είναι φυσιολογικό. Επίσης κάποιος ταχυφορτιστης θα έκανε κακό στην μπαταρία οπότε θα σου προτείνω να μείνεις με τον εργοστασιακό και να δουλέψεις λιγάκι την υπομονή σου:p Γιατί όπως λένε και τα Αμερικανάκια, better safe than sorry!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αυτή είναι η κατανάλωση που είχα με τα πάντα ανοιχτά (κλειστο wifi), χωρίς να το πειράξω καθόλου, χωρίς καμία εκκαθάριση ή κάτι, απλά το έβγαλα από την πρίζα και το άφησα. 2% σε 9 ώρες. Κάτι μ'ενοχλεί, νομίζω είναι πολύ, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι έχει αντίστοιχη κατανάλωση, πριν αρχίσω να το ψάχνω; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αυτή είναι η κατανάλωση που είχα με τα πάντα ανοιχτά (κλειστο wifi), χωρίς να το πειράξω καθόλου, χωρίς καμία εκκαθάριση ή κάτι, απλά το έβγαλα από την πρίζα και το άφησα. 2% σε 9 ώρες. Κάτι μ'ενοχλεί, νομίζω είναι πολύ, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι έχει αντίστοιχη κατανάλωση, πριν αρχίσω να το ψάχνω; Οχι δεν ειναι πολυ για 9 ώρες. Το αντίθετο θα έλεγα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Για ποιό απο τα 3 δίκτυα μιλάμε; Σήμα στα πόσα dbm; Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Για ποιό απο τα 3 δίκτυα μιλάμε; Σήμα στα πόσα dbm; Δε μένω Ελλάδα, οπότε κανένα από τα 3 δίκτυα. Σήμα γύρω στα -80 dBm. Μόνιμο 3G+ (το δίκτυο μου δεν έχει καν 2G, και να'θελα). Βασικά θα ήθελα να είναι η εικόνα όπως τις τελευταίες δύο περίπου ώρες στο γράφημα. Ίσως υπερβάλλω :) Απλά για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μπαταρία, αλλά επειδή το χρησιμοποιώ πολύ δεν το είχα ψάξει τόσο σε κατάσταση αδράνειας. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Μια χαρά τη βλέπω την αυτονομία σου.Κι εγω βρέθηκα στη Νίκαια Κυανη Ακτη γενικως το καλοκαίρι για πέντε μέρες και η απόδοση της μπαταρίας ήταν 30 με 40 % καλυτερη αποτι στο δικτυο Cosmote... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Δε μένω Ελλάδα, οπότε κανένα από τα 3 δίκτυα. Σήμα γύρω στα -80 dBm. Μόνιμο 3G+ (το δίκτυο μου δεν έχει καν 2G, και να'θελα). Βασικά θα ήθελα να είναι η εικόνα όπως τις τελευταίες δύο περίπου ώρες στο γράφημα. Ίσως υπερβάλλω :) Απλά για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μπαταρία, αλλά επειδή το χρησιμοποιώ πολύ δεν το είχα ψάξει τόσο σε κατάσταση αδράνειας. Αν δεν κάνω λάθος είσαι με LG8? Στις JB official πάντα ακόμα και στις leaked αλλα και τώρα στην Πολωνικη, παρατηρώ οτι υπάρχει πολυ μικρη αύξηση της κατανάλωσης σε sleep mode. Δύσκολα θα ξανά δεις το 2% σε 9 ώρες. Θα έλεγα οτι θα πας κάπου στο 4-5% Βέβαια έχεις καλο σήμα. Σε μένα εδω παίζει απο 102 εώς -89 οταν δεν το κρατώ στο χέρι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν δεν κάνω λάθος είσαι με LG8? Στις JB official πάντα ακόμα και στις leaked αλλα και τώρα στην Πολωνικη, παρατηρώ οτι υπάρχει πολυ μικρη αύξηση της κατανάλωσης σε sleep mode. Δύσκολα θα ξανά δεις το 2% σε 9 ώρες. Θα έλεγα οτι θα πας κάπου στο 4-5% Βέβαια έχεις καλο σήμα. Σε μένα εδω παίζει απο 102 εώς -89 οταν δεν το κρατώ στο χέρι. Θα δούμε, σύντομα θα πάω σε jb. Ευχαριστώ, ελπίζω να έχεις άδικο :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημερα! Το προβλημα της αποστραγγισης σε αναμονη συνεχιζεται. Οπως και εδω : http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/606395-s3-battery-drain-thread-1-false-cell-standby-report-2-standby-drain.html , ετσι και στο δικο μου το βραδυ που πεφτω για υπνο μεσα σε 6-7 ωρες χανει 22-25%. Αρχικα ειχα κανει root και ειχα βαλει την omega 27.1. Χθες το ξαναγυρισα σε unroot στην εργοστασιακη ics αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Μηπως να το παω για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Δε νομίζω να χει πρόβλημα το κινητό σού. Κι εγώ πρόσεξα μία αύξηση στο sleep mode κι έκανα ένα format Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημερα! Το προβλημα της αποστραγγισης σε αναμονη συνεχιζεται. Οπως και εδω : http://androidforums.com/samsung-galaxy-s3/606395-s3-battery-drain-thread-1-false-cell-standby-report-2-standby-drain.html , ετσι και στο δικο μου το βραδυ που πεφτω για υπνο μεσα σε 6-7 ωρες χανει 22-25%. Αρχικα ειχα κανει root και ειχα βαλει την omega 27.1. Χθες το ξαναγυρισα σε unroot στην εργοστασιακη ics αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Μηπως να το παω για service? Σε 9 ώρες έχασε ~17%, με όλα ανοιχτά (3g+data, wifi, email κλπ) Με σχετικά καλό σήμα (Η - 4/5) Δηλαδή ~2% ανά ώρα = περίπου δύο μέρες αναμονή. (φοράω την JB) Αν έχεις και εσύ όλα ανοιχτά και μέτριο/κακό σήμα, είναι λογικά νούμερα. Αν έχεις τα διάφορα (3g+data, wifi) κλειστά, τότε ή κάποια εφαρμογή σου τρώει τη μπαταρία ή υπάρχει πρόβλημα. Εχεις δοκιμάσει την εργοστασιακή χωρίς να βάλεις καμία έξτρα εφαρμογή; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Σε 9 ώρες έχασε ~17%, με όλα ανοιχτά (3g+data, wifi, email κλπ) Με σχετικά καλό σήμα (Η - 4/5) Δηλαδή ~2% ανά ώρα = περίπου δύο μέρες αναμονή. (φοράω την JB) Αν έχεις και εσύ όλα ανοιχτά και μέτριο/κακό σήμα, είναι λογικά νούμερα. Αν έχεις τα διάφορα (3g+data, wifi) κλειστά, τότε ή κάποια εφαρμογή σου τρώει τη μπαταρία ή υπάρχει πρόβλημα. Εχεις δοκιμάσει την εργοστασιακή χωρίς να βάλεις καμία έξτρα εφαρμογή; Εχω μονο wifi ανοιχτο (ενοειται συνδεδεμενο στο router μου) και τηλεφωνο σε 2G, ολα τα αλλα,συγχρονισμοι κ.τ.λ. κλειστα! Ειμαι σε εργοστασιακο firmware και εχω εγκαταστησει καποιες εφαρμογες (Navigon, 2xBattery, BatteryCalibration, Adobe reader, BetterBatteryStats, Carat, Chrome, Discover, Dooosrs, Flash player, Greek WPA Finder, Facebook, Logmein, MyVodafone, Skype, OfficeSuite, Meteo.gr, Shazam, SoundHound, Uno, Viber, Vodafone Leage, My Web). Δεν το εχω δοκιμασει χωρις εφαρμογες εγκατεστημενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εγώ σε 9.5 ώρες είμαι στο 92% με SuperNexus i9300 Build3 jb. όλα ανοιχτά νομίζω ότι είναι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εχω μονο wifi ανοιχτο (ενοειται συνδεδεμενο στο router μου) και τηλεφωνο σε 2G, ολα τα αλλα,συγχρονισμοι κ.τ.λ. κλειστα! Ειμαι σε εργοστασιακο firmware και εχω εγκαταστησει καποιες εφαρμογες (Navigon, 2xBattery, BatteryCalibration, Adobe reader, BetterBatteryStats, Carat, Chrome, Discover, Dooosrs, Flash player, Greek WPA Finder, Facebook, Logmein, MyVodafone, Skype, OfficeSuite, Meteo.gr, Shazam, SoundHound, Uno, Viber, Vodafone Leage, My Web). Δεν το εχω δοκιμασει χωρις εφαρμογες εγκατεστημενες Κοίταξε τα partial wakelocks με τόσα προγράμματα μπαταρίας που έχεις; Φταίει ένα ή παραπάνω από τα προγράμματα σου, θα στοιχημάτιζα το τραγικό Facebook. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Κοίταξε τα partial wakelocks με τόσα προγράμματα μπαταρίας που έχεις; Φταίει ένα ή παραπάνω από τα προγράμματα σου, θα στοιχημάτιζα το τραγικό Facebook. Partial wakelocks? Δηλ? Edited October 2, 2012 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Partial wakelocks? Δηλ? To better battery stats τα γράφει... γιατί το έχεις βάλει; :) Επίσης βγάλε τα 2xBattery Carat και ΒatteryCalilbration δεν προσφέρουν τίποτα. Eξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το facebook... τραγικό πρόγραμμα... σε κάθε ανανέωση το ξαναβάζω για να δω, και το πετάω πάλι σε 2 μέρες. Κάπως βελτιώθηκε στην τελευταία αναβάθμιση αλλά και πάλι. Edited October 2, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 To better battery stats τα γράφει... γιατί το έχεις βάλει; :) Επίσης βγάλε τα 2xBattery Carat και ΒatteryCalilbration δεν προσφέρουν τίποτα. Eξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το facebook... τραγικό πρόγραμμα... σε κάθε ανανέωση το ξαναβάζω για να δω, και το πετάω πάλι σε 2 μέρες. Κάπως βελτιώθηκε στην τελευταία αναβάθμιση αλλά και πάλι. Καλημερα! Τελικα το πηγα για service. Σημερα θα εχω νεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω στατιστικά είναι οκ? Αυτό το no or Unknown signal που λέει δεν το καταλαβαίνω εφόσον έχω καλό σήμα.. Edited October 4, 2012 by Lotus_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω στατιστικά είναι οκ? Αυτό το no or Unknown signal που λέει δεν το καταλαβαίνω εφόσον έχω καλό σήμα.. http://imageshack.us/a/img88/1006/screenshot2012100410181.png Ξανά βγάλε screenshot κάνοντας scroll προς τα κάτω ώστε να φαίνεται ο χρόνος awake & screen on κι αν μπορείς βάλε μια λίγο μεγαλύτερη εικόνα γιατί μου βγήκαν τα μάτια:cool:. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν τα παρακάτω στατιστικά είναι οκ? Αυτό το no or Unknown signal που λέει δεν το καταλαβαίνω εφόσον έχω καλό σήμα.. Νοrmal μου φαίνεται. Κατέβα πιο κάτω όπως είπε ο Αναπόσπαστος και δες αν το awake time είναι πολύ μεγαλύτερο από το screen on time. Tα partial wakelocks κοίτα, όταν δεν το χρησιμοποιείς. Βάλε ένα custom reference (menu-set custom ref. ) και άστο ήσυχο για κάποιες ώρες... μετά πηγαίνε στο partial wakelock menu, και since custom reference. Εκεί θα δεις τι γίνεται, αν κοιμάται σωστά ή όχι, και ποια διεργασία το ξυπνάει. Επίσης μπορείς να βάλεις κάτι σαν το OS Monitor για να δεις ποια εφαρμογή τρώει πολύ cpu. Edited October 4, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Νοrmal μου φαίνεται. Tα partial wakelocks κοίτα, όταν δεν το χρησιμοποιείς. Βάλε ένα custom reference (menu-set custom ref. ) και άστο ήσυχο για κάποιες ώρες... μετά πηγαίνε στο partial wakelock menu, και since custom reference. Εκεί θα δεις τι γίνεται, αν κοιμάται σωστά ή όχι, και ποια διεργασία το ξυπνάει. Επίσης μπορείς να βάλεις κάτι σαν το OS Monitor για να δεις ποια εφαρμογή τρώει πολύ cpu. σχεδόν 20% κάτω η μπαταρία μέσα σε 3:30 ώρες και χωρίς να κάνω τίποτα..πολυ δεν είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts