Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την καινούρια omega και πολύ ωραία ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη και τους συνεργάτες του!!!! Και κάτι off-topic είχα περάσει την αναβάθμιση του Dragon και έχω ένα φάκελο dragon Rom που δεν μπορώ να τον διαγράψω με τίποτα!!!!!! Αν ξέρει κανείς κάτΙ το πως να το διαγραψω πείτε μου!

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, προσπαθώ να καταλάβω ακριβώς τι κάνει το Fast Dormancy Toggle, γιατί όπου έχω διαβάσει λένε ότι αν δεν το ξέρεις να το χρησιμοποιείς, απέφυγέ το, αλλά δεν έχω καταλάβει ποια είναι η λειτουργικότητά του. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Edit: Απ' ότι καταλαβαίνω, έχει να κάνει με την αλλαγή του σήματος data που λαμβάνει το κινητό από το δίκτυο. Δλ. αν είναι σε Η+ και βρεθεί ξαφνικά σε 3G, του λέει να απενεργοποιήσει την λογική λήψης δεδομένων από το H+ και να ενεργοποιήσει την λογική λήψης δεδομένων σε 3G. Το διάστημα που μεσολαβεί να λάβει το μήνυμα αλλαγής στην κάλυψη του δικτύου, καταναλώνει μπαταρία, αλλά τελικά αξίζει να το ενεργοποιήσει κανείς; Εγώ είμαι στην Cosmote. Τι πιστεύετε;

Edited by VARADERISTAS
Live and let die!:ninja:

Αν είχες πρόβλημα με το fastdormancy, δλδ δεν το υποστήριζε το δίκτυο σου θα φαινόταν από την στιγμή που θα έμπαινες στο 3g θα αργούσε πάρα πολύ να έρθει ένα άμεσο μν στο facebook messenger π.χ.

Δες εδώ

Αν είχες πρόβλημα με το fastdormancy, δλδ δεν το υποστήριζε το δίκτυο σου θα φαινόταν από την στιγμή που θα έμπαινες στο 3g θα αργούσε πάρα πολύ να έρθει ένα άμεσο μν στο facebook messenger π.χ.

Δες εδώ

Ευχαριστώ, αυτό διάβασα και εγώ, και δεν ξέρω πόσο θα ήταν μια λογική απόκριση του δικτύου, ώστε να χρειάζεται να ενεργοποιήσω το Fast Dormancy.

Γενικά, την έχω αυτήν την καθυστέρηση, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Live and let die!:ninja:

Καλημέρα σε όλους. Καταρχήν συγνώμη αν δεν postάρω στο σωστό χώρο, αλλά λόγω omega σκέφτηκα μήπως κάποιος συμφορουμήτης έχει άποψη:

Έχει δοκιμάσει κανείς τον παρακάτω τρόπο για να "αυξήσει" το χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου?

ExtSd2InternalSd v3.1|Increase your data storage

Περιμένω μια νέα κάρτα μνήμης και σε συνδυασμό με την Ωv27.2 σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

Έχετε άποψη?

Η κάρτα που θα χρησιμοποιήσω θα είναι μια San disk 64GB Mobile Ultra Class 10 UHS-I Micro SD SDXC.

Λογικά θα είναι πιο αργή από το να χρησιμοποιώ την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου... Έτσι δεν είναι?

Επίσης (αν και δεν έχω αρκετές γνώσεις) θα είναι και λιγότερο "ασφαλής" (π.χ. να χαλάσει η κάρτα) από την εσωτερική μνήμη?

Αν ξέρει κάποιος ή έχει δοκιμάσει, ας εκφέρει γνώμη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Γαβρίλης

Δουλεύει τέλεια και σε ταχύτητα και σε όλα, το χρησιμοποιώ με την ίδια κάρτα San disk 64GB Mobile Ultra Class 10 UHS-I Micro SD SDXC.

Το mod είναι και στο Omega Files.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ερώτηση:

Που βρίσκεται o EFS φάκελος ώστε να τον αποθηκεύσω κάπου ασφαλώς;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Τελικά παρατήρησα πως με το fastdormancy disable στα status της μπαταρίας το cell ανέβηκε πάρα πολύ..μου φαίνεται πως κάνει δουλειά τελικά! :)

Δουλεύει τέλεια και σε ταχύτητα και σε όλα, το χρησιμοποιώ με την ίδια κάρτα San disk 64GB Mobile Ultra Class 10 UHS-I Micro SD SDXC.

Το mod είναι και στο Omega Files.

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ.

Aν ευκαιρείς μπορείς να μου πεις:

τι format προτείνεται? fat32 ή exfat? Η χρήση που το θέλω είναι περισσότερο για παιχνίδια (nova/asphalt κλπ) καθώς και ταινίες. Βασικά για fat32 σκεφτόμουν αλλά είδα στο tutorial ότι λέει ειδικά για 64gb να φορμάρουμε την κάρτα σε exfat (το γιατί δεν το κατάλαβα....)

Ευχαριστώ

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

καλησπερα.

μπορει καποιος να μας πει, στην ουσια αν αλλαζει κατι σημαντικο στις διαφορες εκδοσεις των ωμεγα? και ποιες αλλαγες ειναι αυτες?

ας πουμε στην 27.2 τι εχει αλλαξει σε σχεση με την 27.1 ? τουλαχιστον εχουν διορθωθει καποια bugs?

ευχαριστω.

To changelog αναφέρει τα εξής:

New:

Omegas Jelly Bean Bootanimation made by anbech

Updated:

Samsung Service

Street View

Download all files

Flipboard

hosts

Fixed:

Notification bar bug

(Changed TouchWiz Launcher Priority again)

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ & εδώ

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ.

Aν ευκαιρείς μπορείς να μου πεις:

τι format προτείνεται? fat32 ή exfat? Η χρήση που το θέλω είναι περισσότερο για παιχνίδια (nova/asphalt κλπ) καθώς και ταινίες. Βασικά για fat32 σκεφτόμουν αλλά είδα στο tutorial ότι λέει ειδικά για 64gb να φορμάρουμε την κάρτα σε exfat (το γιατί δεν το κατάλαβα....)

Ευχαριστώ

Ότι θέλεις εσύ, εγώ χρησιμοποιώ το exfat.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Χρησιμοποιω την omega 27.2 απο χθες και ολα ειναι καλα εκτος απο το ακολουθο bug.Εχω δημιουργησει καποιους φακελους στην αρχικη οθονη οπου ομαδοποιω τις εφαρμογες μου.Μεσα σ'αυτες ειναι και το playstore.Οταν ανοιγω το φακελο κ μπαινω στο playstore και κατεβαζω μια εφαρμογη μετα το κατεβασμα γυριζω στην αρχικη οθονη και οταν παω να κλεισω το φακελο ο touchwiz κρασαρει.Αυτο μου συνεβει και σε αλλες εφαρμογες πιο σπανια αλλα γινεται συνεχεια οταν φευγω απο το playstore.Μαλλον ειναι προβλημα της με omega γιατι με stock rom δεν μου συνεβαινε κατι τετοιο.

Το είχα αναφέρει κι εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εμένα το κάνει μόνο με το playstore.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Παιδιά εμένα μου κάνει το εξής περίεργο η 27.2.. Όταν περνάω wallpaper στην lockscreen εκτός ότι το μεγενθύνει πάρα πολύ, αν είναι μαύρη η εικόνα φαίνεται σαν ξεθωριασμένο το μαύρο χρώμα..Σχεδόν άσπρο...Αν την ανοίξω και την δω απο τις εικόνες φαίνεται μια χαρά!!
Rogers

Το είχα αναφέρει κι εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εμένα το κάνει μόνο με το playstore.

Το έκανε και σε μένα αυτό με την v27.1

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά εμένα μου κάνει το εξής περίεργο η 27.2.. Όταν περνάω wallpaper στην lockscreen εκτός ότι το μεγενθύνει πάρα πολύ, αν είναι μαύρη η εικόνα φαίνεται σαν ξεθωριασμένο το μαύρο χρώμα..Σχεδόν άσπρο...Αν την ανοίξω και την δω απο τις εικόνες φαίνεται μια χαρά!!

Αυτο με το ξεθωριασμενο που λες το εχουμε ολοι.Οταν εχουμε για επιλογη στο Ρυθμισεις/Κλειδωμα οθονης/Επιλογες οθονης κλειδωματος/Εφε κυματων, αν βαλεις μαυρο φοντο φαινεται ετσι για να φαινονται τα εφε απο τα κυματα..Αν ξε τσεκαρεις την επιλογη "εφε κυματων" θα ειναι ενταξει..Αυτο υπαρχει γενικα στο SIII και σε οποιαδηποτε ρομ..Γι αυτο το λογο το πηγα στο service εγω και μου το ειπαν απο εκει και μετα το ειδα και σε αλλα SIII.

Αυτο με το ξεθωριασμενο που λες το εχουμε ολοι.Οταν εχουμε για επιλογη στο Ρυθμισεις/Κλειδωμα οθονης/Επιλογες οθονης κλειδωματος/Εφε κυματων, αν βαλεις μαυρο φοντο φαινεται ετσι για να φαινονται τα εφε απο τα κυματα..Αν ξε τσεκαρεις την επιλογη "εφε κυματων" θα ειναι ενταξει..Αυτο υπαρχει γενικα στο SIII και σε οποιαδηποτε ρομ..Γι αυτο το λογο το πηγα στο service εγω και μου το ειπαν απο εκει και μετα το ειδα και σε αλλα SIII.

Ωπ!! Δεν το ήξερα αυτό...Προφανώς το είχα απενεργοποιημένο τόσο καιρό εν αγνοία μου και κάπως θα ενεργοποιήθηκε... Τρόμαξα!!! χαχα! Σ'ευχαριστώ!

Rogers

εχω μια samsung 32gb πως μπορω να τη κανω exfat?

Τη συνδέεις με κάποιο card reader στον υπολογιστή σου. Θα τη δεις σαν εξωτερικό δίσκο. Κάνε δεξί κλικ πάνω της και από το μενού επέλεξε διαμόρφωση. Εκεί έχει τις επιλογές και λογικά θα σου δίνει διαθέσιμο στο τύπο fat32 / exfat. Ενδεχομένως να σου δίνει τη δυνατότητα αυτή και η recovery σου.

Σε αυτό το

από το 2:35 λεπτό μέχρι και το 3:35 περιγράφει τη διαδικασία, αλλά για fat32.

Εννοείτε ότι θα χαθεί όλο το περιεχόμενο με τη διαδικασία του format

Να ρωτήσω γιατί exfat συγκεκριμένα?

Edited by sirgab

δεν εχω καποια προτιμηση αλλα θελω να βαζω αρχεια μεγαλυτερα απο 4gb. αν εχεις κατι αλλο πολυ ευχαριστως
υπογραφή εκτός ορίων

δεν εχω καποια προτιμηση αλλα θελω να βαζω αρχεια μεγαλυτερα απο 4gb. αν εχεις κατι αλλο πολυ ευχαριστως

Όχι, δε ξέρω και γιαυτό ρώτησα.

Άρα για μεγαλύτερα αρχεία είναι προτιμότερο το exfat.....

To changelog αναφέρει τα εξής:

New:

Omegas Jelly Bean Bootanimation made by anbech

Updated:

Samsung Service

Street View

Download all files

Flipboard

hosts

Fixed:

Notification bar bug

(Changed TouchWiz Launcher Priority again)

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ & εδώ

σε ευχαριστω. το προβλημα τελικα με την διακοπη του touchwiz μετα απο κατεβασμα απο το play store, το εχει λυσει κανενας?

Διαβάζω στο ανίστοιχο τόπικ του xda,οτι oι Omega JB δεν είναι πλήρως συμβατές με το CWM.Σε ποιές λειτουργίες ακριβώς;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Διαβάζω στο ανίστοιχο τόπικ του xda,οτι oι Omega JB δεν είναι πλήρως συμβατές με το CWM.Σε ποιές λειτουργίες ακριβώς;

Δεν διαβασα το αντίστοιχο τοπικ στο xda λογο δουλειας, αλλα μηπως εννοει CWM manager; δηλαδη την εφαρμογη;