ilias12377_ Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Στην 45 δεν λειτουργει stick mount,nexus media importer δεν μπορει να διαβασει στικακι,μου εκανε και μερικα κολληματα στην αρχη. Προσπαθησα απο το play να παρω το OMEGA FILES PRO και δεν δεχεται την πληρωμη,αλλεσ εφαρμογες αγορασα κανονικα,γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) παιδια απο που μπορω να βρω πληροφοριες για την pardus?? τελικα μετα απο λιγο κοπο περασα την ωμεγα 45ν....τωρα μπορω να κανω απο καπου παραμετροποιησεις?ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!! Edited May 29, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια απο που μπορω να βρω πληροφοριες για την pardus?? τι πληροφοριες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 τελικα μετα απο λιγο κοπο περασα την ωμεγα 45ν....τωρα μπορω να κανω απο καπου παραμετροποιησεις?ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!! Τι παραμετροποιησεις εννοείς φίλε μου? Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Τι παραμετροποιησεις εννοείς φίλε μου? απο που μπορω να αλλαξω τον χρονισμο (αν γινετε φυσικα)και εχω ενα θελα με την οθονη κλειδωματος μου βγαζει αυτη που ειχα πριν αλλα μου βαζει και καποια στοιχεια τησ ρομ οπως π.χ οταν παταω απανω μου βγαζει τα στοιχεια για το ρολοι αν θελω να εχω! το προγραμμα που μου βγαζει adfree τι ειναι? Edited May 29, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια πως αλλαζω τον χρονισμο του επεξεργαστη στην ομεγα 45ν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια πως αλλαζω τον χρονισμο του επεξεργαστη στην ομεγα 45ν?? Aυτο γινεται με κερνελ.Αλλά επειδη δεν υπαρχει ακομα κερνελ για 4.2.2 θα πρεπει να περιμενουμε! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Aυτο γινεται με κερνελ.Αλλά επειδη δεν υπαρχει ακομα κερνελ για 4.2.2 θα πρεπει να περιμενουμε! δηλαδη μενω ως εχει???ουσιαστικα τι εχω κερδισει τωρα που εχω βαλει την ρομ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 δηλαδη μενω ως εχει???ουσιαστικα τι εχω κερδισει τωρα που εχω βαλει την ρομ?? :lol: Eχεις 4.2.2!! :p Τι να πω ρε φιλε.Προτιμουσα πιο πολυ την v 43 με την 4.1.2.Εκει ειχα ολα τα καλουδια.Mπορουσα και Overclocking να κανω,μπορουσα να αυξησω την ενταση των ηχειων,και τωρα δεν μπορω!Εχειομως η 4.2.2 καλυτερο και πιο οργανωμενο μενου που μου αρεσει πολυ.Στο εχει χωρισει σε 4ις κατηγοριες,και δεν σου εχει ολες τις ρυθμισεις την μια πάνω στην άλλη! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 :lol: Eχεις 4.2.2!! :p Τι να πω ρε φιλε.Προτιμουσα πιο πολυ την v 43 με την 4.1.2.Εκει ειχα ολα τα καλουδια.Mπορουσα και Overclocking να κανω,μπορουσα να αυξησω την ενταση των ηχειων,και τωρα δεν μπορω!Εχειομως η 4.2.2 καλυτερο και πιο οργανωμενο μενου που μου αρεσει πολυ.Στο εχει χωρισει σε 4ις κατηγοριες,και δεν σου εχει ολες τις ρυθμισεις την μια πάνω στην άλλη! ναι ισχυει αυτο για τις ρυθμισεις...δηλαδη να βαλω την 43ν ειναι καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 ναι ισχυει αυτο για τις ρυθμισεις...δηλαδη να βαλω την 43ν ειναι καλυτερη? αν σου λειπουν αυτα τα καλουδια καλυτερα την 43.Ομως εγω θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο,λογικα θα βγει καποιος κερνελ για την 4.2.2 καποια στιγμη! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ειχα περασει την 43.3 κ ειπα χτες να δω κ την 45.τωρα που ξαναστηνω την 43 κανει εγκατασταση κ κολλαει στο reboot.δεν ξεκιναει το τηλ.μενει εκει κ κανει επαννεκινηση συνεχεια.γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Ειχα περασει την 43.3 κ ειπα χτες να δω κ την 45.τωρα που ξαναστηνω την 43 κανει εγκατασταση κ κολλαει στο reboot.δεν ξεκιναει το τηλ.μενει εκει κ κανει επαννεκινηση συνεχεια.γιατι??? σε recovery , κάνε wipe cache και wipe dalvik-cache και μετά reboot. εάν δεν γίνει . πέρασε πάλι την rom edit εαν πάλι έχεις πρόβλημα , κατέβασε πάλι την rom και έλεγξε το md5 Edited May 30, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αν σου λειπουν αυτα τα καλουδια καλυτερα την 43.Ομως εγω θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο,λογικα θα βγει καποιος κερνελ για την 4.2.2 καποια στιγμη! και τον κερνελ αυτον οταν βγει πως θα τον περασω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 και τον κερνελ αυτον οταν βγει πως θα τον περασω??? όπως πέρασες την rom απο recovery Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 όπως πέρασες την rom απο recovery οκ σε ευχαριστω,αλλα που τηα το βρω το κερνελ οταν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αυτό πως το κάνεις ; στις ρυθμισεις του sirah kernel ειναι ,αλλα και στου buefla. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Πέρασα τη v45 και πάει σφαίρα! Αν γίνουν και τα θέματα θα είμαστε σούπερ. Επίσης έχω περισσότερη ελεύθερη ραμ σχέση με την v43.3 Edited May 30, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Πέρασα τη v45 και πάει σφαίρα! Αν γίνουν και τα θέματα θα είμαστε σούπερ. Επίσης έχω περισσότερη ελεύθερη ραμ σχέση με την v43.3 φιλε μ στην οθονη κλειδωματος η 45ν οταν πατας απανω στο ρολοι σ βγαζει να αλλαξεις σελιδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Πέρασα τη v45 και πάει σφαίρα! Αν γίνουν και τα θέματα θα είμαστε σούπερ. Επίσης έχω περισσότερη ελεύθερη ραμ σχέση με την v43.3 εγω θα ελεγα πως η 43 εχει περισσοτερη free ram κ οχι η 45.το ειχα τσεκαρει κ οταν περασα την 4.2.2 απο sammobile οτι τρωει πολλη μνημη σε συγκριση με αλλες εκδοσεις.δεν πεφτει κατω απο 630-650.ενω με την ωμεγα 43 επαιζα στα 500-520;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 και τι εγινε με αυτο?τι σας νοιαζει ποσο ραμ καταναλωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 σε recovery , κάνε wipe cache και wipe dalvik-cache και μετά reboot. εάν δεν γίνει . πέρασε πάλι την rom edit εαν πάλι έχεις πρόβλημα , κατέβασε πάλι την rom και έλεγξε το md5 τα ειχα κανει αυτα τα βηματα πριν την περασω...ξαφνικα απο χτες μου το κανει αυτο.οταν την ειχα περασει πριν 15 μερες δεν ειχα θεμα τωρα κολλαει κ κανει reboot :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Παιδια με την 45 υπαρχει τροπος να κανει mount usb flash? Δεν δουλευει ουτε το stick mount ουτε το nexus media importer :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα παίδες! Κατέβασα και πέρασα την v45 (4.2.2) ενώ πρώτα είχα την v40 (4.1.2). Μου δημιούργησε 2 root φακέλους και μπήκα στην διαδικασία να το κάνω format και να την ξαναπεράσω την v45. Χωρίς να ξέρω τον λόγο δεν μου αναγνωρίζει την rom από την external sd (64GB), ενώ από αυτήν είχε γίνει η πρώτη εγκατάσταση. Δοκίμασα και με άλλη sd (16GB) που ξέρω ότι παίζει και πάλι τίποτα :( Προσπάθησα να περάσω ξανά CWM 5.5.0.4 αλλά ούτε αυτό το δέχεται και γράφει aborted! To πέρασα μέσω ODIN αλλά και πάλι δεν δέχεται την rom από την SD :( Μπορεί να βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει??? :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μήπως πρέπει να περάσεις cwm 6? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts