Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην 45 δεν λειτουργει stick mount,nexus media importer δεν μπορει να διαβασει στικακι,μου εκανε και μερικα κολληματα στην αρχη.

Προσπαθησα απο το play να παρω το OMEGA FILES PRO και δεν δεχεται την πληρωμη,αλλεσ εφαρμογες αγορασα κανονικα,γιατι?

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια απο που μπορω να βρω πληροφοριες για την pardus??

τελικα μετα απο λιγο κοπο περασα την ωμεγα 45ν....τωρα μπορω να κανω απο καπου παραμετροποιησεις?ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

τελικα μετα απο λιγο κοπο περασα την ωμεγα 45ν....τωρα μπορω να κανω απο καπου παραμετροποιησεις?ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!

Τι παραμετροποιησεις εννοείς φίλε μου?

Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus

Τι παραμετροποιησεις εννοείς φίλε μου?

απο που μπορω να αλλαξω τον χρονισμο (αν γινετε φυσικα)και εχω ενα θελα με την οθονη κλειδωματος μου βγαζει αυτη που ειχα πριν αλλα μου βαζει και καποια στοιχεια τησ ρομ οπως π.χ οταν παταω απανω μου βγαζει τα στοιχεια για το ρολοι αν θελω να εχω!

το προγραμμα που μου βγαζει adfree τι ειναι?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

παιδια πως αλλαζω τον χρονισμο του επεξεργαστη στην ομεγα 45ν??

Aυτο γινεται με κερνελ.Αλλά επειδη δεν υπαρχει ακομα κερνελ για 4.2.2 θα πρεπει να περιμενουμε!

Aντώνης

Aυτο γινεται με κερνελ.Αλλά επειδη δεν υπαρχει ακομα κερνελ για 4.2.2 θα πρεπει να περιμενουμε!

δηλαδη μενω ως εχει???ουσιαστικα τι εχω κερδισει τωρα που εχω βαλει την ρομ??

δηλαδη μενω ως εχει???ουσιαστικα τι εχω κερδισει τωρα που εχω βαλει την ρομ??

:lol: Eχεις 4.2.2!! :p Τι να πω ρε φιλε.Προτιμουσα πιο πολυ την v 43 με την 4.1.2.Εκει ειχα ολα τα καλουδια.Mπορουσα και Overclocking να κανω,μπορουσα να αυξησω την ενταση των ηχειων,και τωρα δεν μπορω!Εχειομως η 4.2.2 καλυτερο και πιο οργανωμενο μενου που μου αρεσει πολυ.Στο εχει χωρισει σε 4ις κατηγοριες,και δεν σου εχει ολες τις ρυθμισεις την μια πάνω στην άλλη!

Aντώνης

:lol: Eχεις 4.2.2!! :p Τι να πω ρε φιλε.Προτιμουσα πιο πολυ την v 43 με την 4.1.2.Εκει ειχα ολα τα καλουδια.Mπορουσα και Overclocking να κανω,μπορουσα να αυξησω την ενταση των ηχειων,και τωρα δεν μπορω!Εχειομως η 4.2.2 καλυτερο και πιο οργανωμενο μενου που μου αρεσει πολυ.Στο εχει χωρισει σε 4ις κατηγοριες,και δεν σου εχει ολες τις ρυθμισεις την μια πάνω στην άλλη!

ναι ισχυει αυτο για τις ρυθμισεις...δηλαδη να βαλω την 43ν ειναι καλυτερη?

ναι ισχυει αυτο για τις ρυθμισεις...δηλαδη να βαλω την 43ν ειναι καλυτερη?

αν σου λειπουν αυτα τα καλουδια καλυτερα την 43.Ομως εγω θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο,λογικα θα βγει καποιος κερνελ για την 4.2.2 καποια στιγμη!

Aντώνης

Ειχα περασει την 43.3 κ ειπα χτες να δω κ την 45.τωρα που ξαναστηνω την 43 κανει εγκατασταση κ κολλαει στο reboot.δεν ξεκιναει το τηλ.μενει εκει κ κανει επαννεκινηση συνεχεια.γιατι???

Ειχα περασει την 43.3 κ ειπα χτες να δω κ την 45.τωρα που ξαναστηνω την 43 κανει εγκατασταση κ κολλαει στο reboot.δεν ξεκιναει το τηλ.μενει εκει κ κανει επαννεκινηση συνεχεια.γιατι???

σε recovery , κάνε wipe cache και wipe dalvik-cache και μετά reboot.

εάν δεν γίνει . πέρασε πάλι την rom

edit

εαν πάλι έχεις πρόβλημα , κατέβασε πάλι την rom και έλεγξε το md5

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

αν σου λειπουν αυτα τα καλουδια καλυτερα την 43.Ομως εγω θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο,λογικα θα βγει καποιος κερνελ για την 4.2.2 καποια στιγμη!

και τον κερνελ αυτον οταν βγει πως θα τον περασω???

και τον κερνελ αυτον οταν βγει πως θα τον περασω???

όπως πέρασες την rom απο recovery

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Πέρασα τη v45 και πάει σφαίρα! Αν γίνουν και τα θέματα θα είμαστε σούπερ.

Επίσης έχω περισσότερη ελεύθερη ραμ σχέση με την v43.3

Edited by saltofx_v

φιλε μ στην οθονη κλειδωματος η 45ν οταν πατας απανω στο ρολοι σ βγαζει να αλλαξεις σελιδα??

εγω θα ελεγα πως η 43 εχει περισσοτερη free ram κ οχι η 45.το ειχα τσεκαρει κ οταν περασα την 4.2.2 απο sammobile οτι τρωει πολλη μνημη σε συγκριση με αλλες εκδοσεις.δεν πεφτει κατω απο 630-650.ενω με την ωμεγα 43 επαιζα στα 500-520;)

σε recovery , κάνε wipe cache και wipe dalvik-cache και μετά reboot.

εάν δεν γίνει . πέρασε πάλι την rom

edit

εαν πάλι έχεις πρόβλημα , κατέβασε πάλι την rom και έλεγξε το md5

τα ειχα κανει αυτα τα βηματα πριν την περασω...ξαφνικα απο χτες μου το κανει αυτο.οταν την ειχα περασει πριν 15 μερες δεν ειχα θεμα τωρα κολλαει κ κανει reboot :(

Καλησπέρα παίδες!

Κατέβασα και πέρασα την v45 (4.2.2) ενώ πρώτα είχα την v40 (4.1.2). Μου δημιούργησε 2 root φακέλους και μπήκα στην διαδικασία να το κάνω format και να την ξαναπεράσω την v45. Χωρίς να ξέρω τον λόγο δεν μου αναγνωρίζει την rom από την external sd (64GB), ενώ από αυτήν είχε γίνει η πρώτη εγκατάσταση. Δοκίμασα και με άλλη sd (16GB) που ξέρω ότι παίζει και πάλι τίποτα :(

Προσπάθησα να περάσω ξανά CWM 5.5.0.4 αλλά ούτε αυτό το δέχεται και γράφει aborted! To πέρασα μέσω ODIN αλλά και πάλι δεν δέχεται την rom από την SD :( Μπορεί να βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει??? :!::!::!: